sakisgri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, SY1DAT είπε Σε ευχαριστώ πολύ!. Ναι και εγώ αυτό πιστεύω. Από όλες τις DPD της Ευρώπης, μόνο της Ελλάδας, και της Βουλγαρίας βγάζει τα δεδομένα αποστολής μόλις βάζω το tracking number. Αλλά γιατί έχει κολλήσει εκεί δεν ξέρω. Το έχει παραλάβει το δέμα η dpd Βουλγαρίας η ακόμα να πάει να το πάρει, ποιος ξέρει?. Τους έχω στείλει και email και το μόνο που μου απάντησαν είναι ότι θα φανεί στην ACS μόλις φτάσει Ελλάδα. Τρέχα γυρευε πότε. Τπτ να σαι καλά. Όταν το παραλάβουν από Βουλγαρία και φύγει θα γράψει "Depart from transit country or district" μετά από κάνα 2-3 μέρες το παραλαμβάνει η ACS. Καλά έκανες και έστειλες email για να το ψάξουν γιατι έχει κολλήσει τόσο καιρό στην ίδια φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SY1DAT Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλά. Όταν το παραλάβουν από Βουλγαρία και φύγει θα γράψει "Depart from transit country or district" μετά από κάνα 2-3 μέρες το παραλαμβάνει η ACS. Καλά έκανες και έστειλες email για να το ψάξουν γιατι έχει κολλήσει τόσο καιρό στην ίδια φάση. Η απάντηση από την speedy ( DPD Βουλγαρίας) Hello, When you see a scan on the ACS site with the code 7589463442, it will mean that the parcel is Greece and after 1-2 days you will receive it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 7 hours ago, sakisgri said: Καλησπέρα. Από το parcelsapp και cainiao τι βγάζει; και ημερομηνία γράψε πότε έγινε η ενημέρωση. Πότε είχες κάνει τις παραγγελίες; Τα προϊόντα όταν τα παράγγειλες από το Aliexpress τα είχες παραγγείλει όλα μαζί, η με διαφορά μερών; Αν έχουν περασει 90 μέρες από τοτε που έκανες τις παραγγελίες, δες σελίδα 442 τι έκανε ο ekrepali και πήρε τα χρήματα του πίσω. Thank you για την βοήθεια! Λοιπόν το πρώτο έγινε παραγγελία στις 23 Δεκεμβρίου. Τα άλλα δύο την ίδια στιγμή, αλλά δεν έχουν γίνει combined απ'όσο είδα, στις 27 Δεκεμβρίου. Και τα 3 στο cainiao δείχνουν ακριβώς το ίδιο!! ( Out for delivery - Arrived at local delivery center 2024-01-26 15:21 GMT+8) Αν κάνω track από τα ΕΛΤΑ τα 2 δείχνουν "10/01/2024 16:33 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου" και το 3 "21/01/2024 21:19 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου" Τι να πω, από Δευτέρα θα πάρω στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω και αν δεν βγάλω άκρη θα πάρω και στα κεντρικά τους. Δίνουν τα ΕΛΤΑ έγγραφο που αναφέρει ότι δεν έχουν παραλάβει τα συγκεκριμένα δέματα αν το ζητήσω; Γιατί αυτό μου ζήτησαν από Ali... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 41 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Thank you για την βοήθεια! Λοιπόν το πρώτο έγινε παραγγελία στις 23 Δεκεμβρίου. Τα άλλα δύο την ίδια στιγμή, αλλά δεν έχουν γίνει combined απ'όσο είδα, στις 27 Δεκεμβρίου. Και τα 3 στο cainiao δείχνουν ακριβώς το ίδιο!! ( Out for delivery - Arrived at local delivery center 2024-01-26 15:21 GMT+8) Αν κάνω track από τα ΕΛΤΑ τα 2 δείχνουν "10/01/2024 16:33 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου" και το 3 "21/01/2024 21:19 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου" Τι να πω, από Δευτέρα θα πάρω στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω και αν δεν βγάλω άκρη θα πάρω και στα κεντρικά τους. Δίνουν τα ΕΛΤΑ έγγραφο που αναφέρει ότι δεν έχουν παραλάβει τα συγκεκριμένα δέματα αν το ζητήσω; Γιατί αυτό μου ζήτησαν από Ali... Τπτ να σαι καλά. 26/1/24 πρώτο σκαναρισαν το δέμα σου τα ΕΛΤΑ και ειναι στο δρόμο προς την τοπική μονάδα διανομής της περιοχής σου που θα το παραδώσει. Τελευταία βλέπουμε κάνει κανένα μήνα να φτάσει, άρα θα έλεγα να περιμένεις. Δλδ τελευταία βλέπουμε αυτά από Κίνα μεχρι την παράδοση κάνουν από 70 έως 80 μέρες. Δεν θα βγάλεις άκρη γιατι ούτε αυτοί ξέρουν που βρίσκεται γιατι δεν ξανά σκαναρετε για να ξέρουν την πορεία, το πολύ θα σου πούνε κάτι άσχετο όπως "το δέμα σου ειναι στο τελωνειο". Μονο όταν φτάσει στην τοπική μονάδα διανομής μπορούν είτε με τηλ. είτε αν πας από εκεί να το αναζητήσουν, και καλύτερα με το όνομα σου, γιατι αν δώσεις tracking number ειναι τόσο άσχετοι που θα κοιτάξουν στον υπολογιστή και θα σου πούνε ειναι στο τελωνειο, και το δέμα μπορεί να ειναι δίπλα τους. Προσωπικά πιστεύω θα παραλαβεις το δέμα. Θα έλεγα αν δεν παραλαβεις σε καμιά 10αρια μέρες να αρχίσεις τα τηλ. η αν ειναι εύκολο καλύτερα να πηγαίνεις από εκεί. Όχι δεν θα σου δώσουν έγγραφο διότι ειναι ξεκάθαρο από το tracking ότι το έχουν παραλάβει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, sakisgri said: Τπτ να σαι καλά. 26/1/24 πρώτο σκαναρισαν το δέμα σου τα ΕΛΤΑ και ειναι στο δρόμο προς την τοπική μονάδα διανομής της περιοχής σου που θα το παραδώσει. Τελευταία βλέπουμε κάνει κανένα μήνα να φτάσει, άρα θα έλεγα να περιμένεις. Δλδ τελευταία βλέπουμε αυτά από Κίνα μεχρι την παράδοση κάνουν από 70 έως 80 μέρες. Δεν θα βγάλεις άκρη γιατι ούτε αυτοί ξέρουν που βρίσκεται γιατι δεν ξανά σκαναρετε για να ξέρουν την πορεία, το πολύ θα σου πούνε κάτι άσχετο όπως "το δέμα σου ειναι στο τελωνειο". Μονο όταν φτάσει στην τοπική μονάδα διανομής μπορούν είτε με τηλ. είτε αν πας από εκεί να το αναζητήσουν, και καλύτερα με το όνομα σου, γιατι αν δώσεις tracking number ειναι τόσο άσχετοι που θα κοιτάξουν στον υπολογιστή και θα σου πούνε ειναι στο τελωνειο, και το δέμα μπορεί να ειναι δίπλα τους. Προσωπικά πιστεύω θα παραλαβεις το δέμα. Θα έλεγα αν δεν παραλαβεις σε καμιά 10αρια μέρες να αρχίσεις τα τηλ. η αν ειναι εύκολο καλύτερα να πηγαίνεις από εκεί. Όχι δεν θα σου δώσουν έγγραφο διότι ειναι ξεκάθαρο από το tracking ότι το έχουν παραλάβει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και να τους δώσω tracking numbers αυτοί θα δουν αυτό που βλέπω και εγώ στο elta.gr Εκτός και αν έχουν δικό τους σύστημα εντός που βλέπουν αυτά που φαίνονται και στο cainiao, αυτή την απορία την έχω... Γι' αυτό δεν τους έχω καλέσει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και να τους δώσω tracking numbers αυτοί θα δουν αυτό που βλέπω και εγώ στο elta.gr Εκτός και αν έχουν δικό τους σύστημα εντός που βλέπουν αυτά που φαίνονται και στο cainiao, αυτή την απορία την έχω... Γι' αυτό δεν τους έχω καλέσει ακόμα. Ναι , αυτό που βλέπεις εσύ βλέπουν και αυτοί. Μπορεί και να βλέπουν και το "Arrived at local delivery center" Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που βλέπουν/ξέρουν ειναι ότι το παρέλαβαν στην Αθήνα τπτ άλλο, αυτό το ξέρουμε και εμείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι και να τους δώσω tracking numbers αυτοί θα δουν αυτό που βλέπω και εγώ στο elta.gr Εκτός και αν έχουν δικό τους σύστημα εντός που βλέπουν αυτά που φαίνονται και στο cainiao, αυτή την απορία την έχω... Γι' αυτό δεν τους έχω καλέσει ακόμα. τελευταία μπορεί να κάνει και ένα μήνα από την άφιξη στο αεροδρόμιο για να φτάσει στα χέρια σου, πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα τύπου U.... HU σε 81 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Εκανα 2 παραγγελιες απο ali,και οι δυο με aliexpress standard,η μια στης 16/1 ειναι κολλημενο στης 3/2 Arrived in transit country/region που απο οτι φαινεται ειναι στην ουγγαρια και δεν υπαρχει καμια κινηση απο τοτε,το δευτερο δεμα εγινε αγορα στης 30/1 και το παρελαβα σημερα 13/2, μεσα σε 14 μερες. Δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν. Εκτος αμα χαθηκε το δεμα και ζητησω επιστροφη μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Drake27 είπε Arrived in transit country/region Εχω τουλαχιστον τρεις αγορες σε αυτην την κατάσταση απο αρχές του χρόνου. Υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου είναι αγορά από ali ανω των 200ευρώ, αρα ναι, είναι να περάσει τελωνείο εδώ. σταματημένο μια εβδομάδα τώρα, τους έστειλα σήμερα ενα mail. προφανώς και δεν έλαβα απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, sleepychris είπε είναι αγορά από ali ανω των 200ευρώ, αρα ναι, είναι να περάσει τελωνείο εδώ. σταματημένο μια εβδομάδα τώρα, τους έστειλα σήμερα ενα mail. προφανώς και δεν έλαβα απάντηση. Απ' ότι έχω διαβάσει τελευταία κάνει καμιά 10αρια μέρες σίγουρα μεχρι να φύγει από το τελωνειο. Άμα θες γράψε τρόπο αποστολής που επέλεξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου AliExpress Standard Shipping με ημερομηνία παραγγελίας 18/1. Σαν χρόνος για να φτάσει εδώ, είναι πολύ εντάξει. Τώρα στο τελωνείο εδώ έχει σκαλώσει και καταντάει εκνευριστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, sleepychris είπε AliExpress Standard Shipping με ημερομηνία παραγγελίας 18/1. Σαν χρόνος για να φτάσει εδώ, είναι πολύ εντάξει. Τώρα στο τελωνείο εδώ έχει σκαλώσει και καταντάει εκνευριστικό. Κλασική περίπτωση όταν εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Εγώ έχω 2 κολλημένα σα transit country από 3/2. Κάτι έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, sakisgri said: Κλασική περίπτωση όταν εμπλέκονται τα ΕΛΤΑ..... απο το να αναλαμβανε να τον εκτελωνισμο καμια αλλη , χιλιες φορες τα ελτα. απο οικονομικης αποψεως μιλώντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα