Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα 2 δεματακια από AliExpress. Το ένα έκανε 22 ευρώ και το άλλο 8. Έφυγαν από Κίνα, μετά πήγαν κάπου Ευρώπη, μετά Σαλόνικα και μετά σε εμένα μέσω acs. Από την ημέρα της παραγγελίας σε 7 μερες είχα! Και τελωνείο δε πλήρωσα. 

Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Μήπως φταίει το γεγονός που πέρασαν από Θεσσαλονίκη όπου εκεί φαντάζομαι το τελωνείο είναι πιο χαλαρό? Πρώτη φορά τέτοια ταχύτητα από Κίνα. 

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Vaggos18 είπε

Και εγώ είμαι στη ίδια φάση με εσένα, από 12 Ιανουαρίου ακόμα περιμένω, παραγγελία με AliExpress saver που έκανα 10 Δεκεμβρίου, 12 Ιανουαρίου έφτασε στην τοπική μονάδα και ακόμα δεν μου έχει έρθει 

Εμένα η παραγγελια είναι από τέλος Νοεμβρίου 

1 hour ago, αποστόλης said:

Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα 2 δεματακια από AliExpress. Το ένα έκανε 22 ευρώ και το άλλο 8. Έφυγαν από Κίνα, μετά πήγαν κάπου Ευρώπη, μετά Σαλόνικα και μετά σε εμένα μέσω acs. Από την ημέρα της παραγγελίας σε 7 μερες είχα! Και τελωνείο δε πλήρωσα. 

Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Μήπως φταίει το γεγονός που πέρασαν από Θεσσαλονίκη όπου εκεί φαντάζομαι το τελωνείο είναι πιο χαλαρό? Πρώτη φορά τέτοια ταχύτητα από Κίνα. 

Έχουν μειωθεί τρομερά οι χρόνοι από τότε που μπήκε η ACS. 7 μέρες είναι ρεκόρ συνήθως κάνουν 10-15 μέρες από τη μέρα της παραγγελίας αλλά και πάλι πολύ γρήγορα. Περνάνε τελωνείο στην Ουγγαρία πλέον και έρχονται εδώ χωρίς έξτρα χρέωση και χωρίς περαιτέρω διαδικαστικά 

Απότι έχω καταλάβει πάνε από Κίνα Ουγγαρία, ύστερα φεύγει πάει Βουλγαρία και αναλαμβάνει η dpd κάνει εισαγωγή από Θεσσαλονίκη και το δίνει στην ACS 

• Like 3

51 minutes ago, omokas said:

Έχουν μειωθεί τρομερά οι χρόνοι από τότε που μπήκε η ACS. 7 μέρες είναι ρεκόρ συνήθως κάνουν 10-15 μέρες από τη μέρα της παραγγελίας αλλά και πάλι πολύ γρήγορα. Περνάνε τελωνείο στην Ουγγαρία πλέον και έρχονται εδώ χωρίς έξτρα χρέωση και χωρίς περαιτέρω διαδικαστικά 

Απότι έχω καταλάβει πάνε από Κίνα Ουγγαρία, ύστερα φεύγει πάει Βουλγαρία και αναλαμβάνει η dpd κάνει εισαγωγή από Θεσσαλονίκη και το δίνει στην ACS 

Όχι απαραίτητα. Έχω αγορά 11/11 που παραδοθηκε με ACS 11/1. Ναι, 2 μήνες.
Θα μου πεις, μέσα σε αυτό το διάστημα έχει 11/11, black friday, Χριστούγεννα. Right, επομένως η γρήγορη παράδοση είναι υπό συνθήκες.

20 minutes ago, l3ft3r1s said:

Όχι απαραίτητα. Έχω αγορά 11/11 που παραδοθηκε με ACS 11/1. Ναι, 2 μήνες.
Θα μου πεις, μέσα σε αυτό το διάστημα έχει 11/11, black friday, Χριστούγεννα. Right, επομένως η γρήγορη παράδοση είναι υπό συνθήκες.

Ισχυεί δεν ειναι κανόνας οι χρόνοι αυτοι αλλα τα περισσότερα δέματα κυμαίνονται σε αυτούς τους χρόνους προσωπικά. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν και εμένα εχει αργήσει μια αποστολή απο 19/1 δεν εχει φτάσει ακόμη, όλες οι υπολοιπες τις εχω ήδη παραλάβει την προηγούμενη εβδομάδα (απο παραγγελίες που μπήκαν 19/1)

image.png.6143a4b8870802728310273303b05e62.png

• Like 1

Λοιπόν, για κάποιο λόγο στο app του aliexpress μου έβαζε UH κλπ... κατι που με μπέρδεψε, και με βοηθήσατε εσείς !

Τώρα το δέμα έχει κάνει updates αρκετά.  Πιστεύετε τα μέσα άλλη εβδομάδα να ειναι εδω?

Screenshot_20240209-130321~2.png

2 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Λοιπόν, για κάποιο λόγο στο app του aliexpress μου έβαζε UH κλπ... κατι που με μπέρδεψε, και με βοηθήσατε εσείς !

Τώρα το δέμα έχει κάνει updates αρκετά.  Πιστεύετε τα μέσα άλλη εβδομάδα να ειναι εδω?

Screenshot_20240209-130321~2.png

Ναι την άλλη βδομάδα θα το εχεις. Λογικά μεχρι Δευτέρα θα το έχει η ACS και ίσως Τρίτη- Τετάρτη να παραλάβεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελιά από 29  Οκτωβρίου(!), κλασσικά με Cainiao UA***Hu, φαίνεται στο tracking ως "οut for delivery from your local post office" από τις 26 Γενάρη.

Ακολουθώντας τις συμβουλές ενός παιδιού μερικές σελίδες πίσω, παίρνω προχθές την διανομή Ελτά της περιοχής μου. Δίνω το tracking, μου λένε αρχικά ότι είναι στο αεροδρόμιο/τελωνίο ακόμα.

Δίνω και ονοματεπώνυμο μήπως και έχει έρθει κάτι, ρώταει η υπάλληλος και ακούγεται μια φωνή πίσω "α ναί, υπάρχει, μόλις ήρθε σήμερα" και οτι από βδομάδα θα το παραλάβω...

Οπότε τηλεφωνάκι, και δεν ξέρεις ποτέ...

Επεξ/σία από wakabanka
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό καλοκαίρι-άνοιξη και καλή (Κινεζική) πρωτοχρονιά! Εύχομαι το έτος του (πράσινου/ξύλινου) δράκου να φέρει ευημερία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Να θυμίσω πως, όσοι περιμένουμε δέματα που είναι ακόμα σε κινεζικό έδαφος ή σκοπεύετε να παραγγείλετε τις επόμενες μέρες, πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις μέχρι να αναχωρήσουν από Κίνα, καθώς είναι εθνική εορτή ως 16/2. Λογικά θα χρειαστεί άλλες 10-15 μέρες ώσπου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Κάποιες υπηρεσίες στην Κίνα θα είναι κλειστά ως 14/2 (πχ προξενείο για αιτήσεις visa) ενώ άλλες θα είναι κλειστά ως τις 16/2 (πχ χρηματιστήρια Σεντζέν+Σαγκάης). Δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο για τα τελωνεία εξαγωγών, logistics κλπ που μας ενδιαφέρουν για τα δέματά μας, αλλά παίρνουμε μια ιδέα από τα παραπάνω. Το μόνο που φαίνεται να μην κλείνει ποτέ, είναι τα κινεζικά Μ.Μ.Μ.

Υ.Γ. Το έτος του δράκου (2024μ.Χ.) είναι το έτος 4720-4721. Δηλαδή, οι Κινέζοι πριν περίπου 4721 χρόνια παρατηρώντας τη γη και τον ουρανό, συσχέτισαν την 12ετή τροχιά του πλανήτη Δία με το χειμερινό ηλιοστάσιο και την νέα σελήνη και κατ' επέκταση με τις εποχές (αρχή άνοιξης) και το σεληνιακό έτος πάνω στη γη. Έτσι έφτιαξαν το ημερολόγιο τους, το οποίο εξυπηρετούσε κυρίως στον προγραμματισμό των αγροτικών εργασιών ανά εποχή μέσα στο έτος και το ακολουθούν μέχρι σήμερα.
Για να το αντιληφθούμε καλύτερα: οι Κινέζοι κάνανε αστρονομικές παρατηρήσεις και εφηύραν το ημερολόγιό τους περίπου το 2700π.Χ. που τοποθετείται χρονικά πριν από τα αρχαία, στα προϊστορικά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα το 2700π.Χ. βρίσκεται νωρίτερα από την εποχή του χαλκού και αμέσως μετά τη νεολιθική εποχή, δηλαδή στην χαλκολιθική εποχή, όπως αυτά ορίζονται από τη δική μας ιστορία.
Επιτρέψτε μου να πάω να "φάω τα βελανίδια" μου για πρωινό...  🦧
-.jpg.22635884621e0f65786466bc1892c64a.jpg

Επεξ/σία από ptaf
  • Like 7

Ας το γράψω και εδώ...
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με τρία δέματα μικρής αξίας.
Ουγγρικό tracking number, από το Ali φαίνονται ότι έχουν φτάσει στην περιοχή μου, από το site των ΕΛΤΑ φαίνεται ότι έχουν φύγει από Ουγγαρία, αυτό και τίποτα άλλο.
Εδώ και ένα μήνα.
Μίλησα χθες με το support του Ali, ότι λένε και στους υπόλοιπους.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, μου ζήτησαν αποδεικτικό μη παραλαβής από τα ΕΛΤΑ αν δεν τα παραλάβω.
Δίνουν τα ΕΛΤΑ τέτοιο αποδεικτικό; Ιδιαίτερα για δέματα που δεν φαίνονται στο σύστημα τους; (Γιατί όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση με τα ΕΛΤΑ...)
Γιατί στο σύστημα τους φαίνεται μόνο το αποστολή από Ουγγαρία! Εδώ και ένα μήνα...
Και κάτι άλλο, εφόσον κρατήσω screenshots με τις συνομιλίες μου με το Ali, μπορώ να ζητήσω από την τράπεζα μου να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής;

On 08/01/2024 at 00:12, sakisgri said:

ΑΠΟ ALIEXPRESS ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (Για δέματα από 186€ και κάτω, χωρίς τα μεταφορικά)

Το όριο 186€ αφορά μόνο την τιμή του προϊόντος με τον Φ.Π.Α. και όχι με τα μεταφορικά. Για να μη μπω σε λεπτομέρειες τα πράγματα ειναι απλά, όταν στο checkout δούμε "Vat Included" (δλδ μεχρι 186€ τιμή προϊόντος με Φ.Π.Α) δεν περνάει τελωνείο στην Ελλαδα. Όταν στο checkout δούμε "price adjustment" (η τιμή του προϊόντος με τον Φ.Π.Α θα ειναι πάνω από τα 186€) και μας αφαιρεί ένα ποσό (τον Φ.Π.Α) τοτε θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα.

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής ειναι ασφαλής, και τα δέματα από τα 186€ και κάτω δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλάδα.

Τα "trackable" ειναι συστημενα και τα "semitrackable" ειναι απλή αποστολη.

• Aliexpress Selection Saver                              (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Aliexpress Saver Shipping                               (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Aliexpress Selection Standard                            (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Aliexpress Standard Shipping                             (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Cainiao Super Economy Global                       (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Super Economy                                   (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Super Economy For Special goods  (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Standard For Special Goods                  (trackable)       Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Cainiao Heavy Parcel Line                                    (trackable)       Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

Οι καλύτεροι τρόποι ειναι αυτοί που έχουν Aliexpress μπροστά. Τα Cainiao (semitrackable) πολλές φορές έχουν μεγάλη καθυστέρηση.

Αν πάρουμε πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα με οποιοδήποτε ασφαλή τρόπο αποστολής semitrackable/trackable (εκτός από "Cainiao Standard For Special Goods", "Cainiao Super Economy For Special goods"  και "Cainiao Heavy Parcel Line") Πιο πιθανό τα δέματα να ενοποιηθούν και να γίνουν ένα δέμα (Combined Delivery) και αυτόματα θα αναβαθμιστεί η αποστολή σε "Aliexpress Standard Shipping" έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. Προτιμότερο ειναι να βάλουμε τα προϊόντα στο καλάθι και να τα πληρώσουμε όλα μαζί, ταυτόχρονα.

Τα "Choice" και τα "3 items from US $1,99" στέλνονται με Aliexpress τρόποι αποστολής, και ειναι ασφαλής. Είναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε 12-16 μέρες περίπου)

Τα "Aliexpress Standard Shipping", "Aliexpress Selection Standard" και τα ενοποιημένα (Combined) ειναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε 12-16 μέρες περίπου)

Τα "Cainiao Standard For Special Goods" ειναι για ειδικά υλικά σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. ειναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής 758******* (10ψηφιο) και έρχονται με την ACS (παράδοση σε περίπου 30-45 μέρες)

Τα 'Cainiao Super Economy For Special Goods" επίσης ειναι για ειδικά υλικά, αλλά για πιο φτηνά δλδ κάτω από τα 8,5€. Είναι απλή αποστολη (semitrackable) παίρνουν tracking number της μορφής UB*********HU  και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 45-60 μέρες)

Τα "Cainiao Heavy Parcel Line" ειναι για βαριά και ογκώδη δέματα. Είναι συστημενα (trackable) παίρνουν tracking number της μορφής LA*********HU  και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 45-60 μέρες)

Τα "Aliexpress Saver Shipping", "Aliexpress Selection Saver", "Cainiao Super Economy" και "Cainiao Super Economy Global" ειναι για πιο φτηνά προϊόντα (8,5€ και κάτω) και ειναι απλή αποστολη (semitrackable) παίρνουν tracking number της μορφής UA*********HU και έρχονται με τα ΕΛΤΑ (παράδοση σε περίπου 30-45 μέρες)

Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Για μπαταρίες επειδή ειναι ιδιαίτερο προϊόν και επικίνδυνες δεν μπορεί να σταλεί με κάποιο τρόπο από τους παραπάνω. Θα δούμε τρόπο αποστολής "Seller's Shipping Method". Ασφαλής τρόπος αποστολής ειναι με την MEEST Group με tracking number τύπου GR************** και την παράδοση την κάνει η speedex στην Ελλάδα με καμιά επιπλέον χρέωση. Αλλά καλά ειναι να ρωτάμε τον πωλητή με ποιο τρόπο θα σταλεί να είμαστε σίγουροι.

Τα tracking τα ψάχνουμε εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking  

Η στην εφαρμογή   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US

Ποτέ δεν επιλέγουμε να μας το φέρουν ιδιωτικές εταιρίες courier τύπου dhl, fedex, ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχουμε πληρώσει τον φπα.

Από Ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής, επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Καλά ειναι πριν κάνουμε την παραγγελία να στείλουμε ένα μήνυμα στον πωλητή και να ρωτήσουμε αν μπορεί να στείλει από την τάδε χώρα.

• Από το app. Κάνουμε αναζήτηση το προϊόν με το search και μετά λίγο πιο κάτω δεξιά πατάμε στις 3 γραμμές (το Filter) και επιλέγουμε μια  Ευρωπαϊκή χώρα  μετά πατάμε τέρμα κάτω στο κόκκινο (Show ----- results) και βλέπουμε αν υπάρχει το προϊόν, κάνουμε το ίδιο με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.
  • Από το PC ειναι πιο απλά τα πράγματα. Κάνουμε αναζήτηση το προϊόν στο search και μετά δεξιά θα δούμε "Shipping from" εκεί επιλέγουμε μια μια τις Ευρωπαϊκές χώρες να δούμε αν υπάρχει το προϊόν.

Για δέματα αξίας πάνω από τα 186€

Όταν θέλουμε να πάρουμε ένα προϊόν που κοστίζει πάνω από τα 186€ αυτό που θέλουμε ειναι να έρθει με τα ΕΛΤΑ, γιατι θα πληρώσουμε τα λιγότερα και έχει τιμοκατάλογο.

Με βάση αυτά που ξέρουμε όταν η αξία ξεπερναει τα 186€ τα δέματα με τρόπο αποστολής "Aliexpress Standard Shipping", "Cainiao Heavy Parcel Line", Cainiao Standard For Special Goods" και "China Post Air Parcel" έρχονται με τα ΕΛΤΑ.

Επειδή στο Aliexpress ο Φ.Π.Α ειναι μέσα στη τιμή, όταν πατήσουμε "checkout" θα δούμε "price adjustment" εκεί το Aliexpress αφαιρεί τον Φ.Π.Α από την τελική τιμή.

Στην Ελλαδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε από το Aliexpress), έξοδα εκτελωνισμού ανάλογα με την αξία του δέματος (βλέπε τιμοκατάλογο) και δασμοί, που πάνε ανάλογα με την δασμολογική κατάταξη του είδους. Τα πιο πολλά προϊόντα έχουν 3,5% δασμοί, άλλα ειναι ατελώς. Μπορούμε να δούμε πόσο % δασμοί έχει ένα προϊόν εδώ  https://www.aade.gr/dl_assets/customs/CELEX_32019R1776_EL_TXT.pdf

Ένα παράδειγμα. Αν πάρουμε κάτι που έχει αξία 200€ στο checkout το Aliexpress θα μας αφαιρέσει τον Φ.Π.Α και η τιμή θα πάει στα 161,29€. Στην Ελλαδα στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε τον Φ.Π.Α (που αφαιρέθηκε) που ειναι 38,70€, 20€ τέλη εκτελωνισμού και δασμοί, αν ειναι 3,5% θα πληρώσουμε 5,64€. Με αυτά στα ΕΛΤΑ θα πληρώσουμε σύνολο 64,34€.

Στο Aliexpress πληρώσαμε 161,29€ και στα ΕΛΤΑ 64,34€, σύνολο 225,63€ δλδ με τα ΕΛΤΑ κάτι που κόστισε 200€ μας βγήκε 225,63€.

Αν έρθει με ιδιωτικό courier θα πληρώσουμε σύνολο πάνω από τα 300€.

Και μη ξεχνάμε πάντα τραβάμε βίντεο το unboxing. Αν κάτι έρθει χαλασμένο, σπασμένο, κάτι λείπει η δεν ειναι αυτό παραγγείλαμε, να είμαστε καλυμμένοι.   Και αν ειναι κάτι ηλεκτρονικό και θέλει ρεύμα να έχουμε δίπλα μας ρεύμα η μπαταρίες να το δοκιμάσουμε ενώ τραβάμε βίντεο. Αν κάτι από τα παραπάνω συμβεί και έχουμε αποδείξεις (βιντεο) το Aliexpress θα ειναι μαζί μας και θα μας αποζημιώσει.

Ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την ενημέρωση.
Αλλά όπως γράφω και στο προηγούμενο μου post, πρόβλημα με 3 δέματα, τα δύο από αυτά είναι με Aliexpress Saver Shipping, αλλά από το tracking των ΕΛΤΑ φαίνεται μόνο ότι έφυγαν από Ουγγαρία, ένα μήνα πριν... 
Καμία ενημέρωση για Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε

Ας το γράψω και εδώ...
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με τρία δέματα μικρής αξίας.
Ουγγρικό tracking number, από το Ali φαίνονται ότι έχουν φτάσει στην περιοχή μου, από το site των ΕΛΤΑ φαίνεται ότι έχουν φύγει από Ουγγαρία, αυτό και τίποτα άλλο.
Εδώ και ένα μήνα.
Μίλησα χθες με το support του Ali, ότι λένε και στους υπόλοιπους.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, μου ζήτησαν αποδεικτικό μη παραλαβής από τα ΕΛΤΑ αν δεν τα παραλάβω.
Δίνουν τα ΕΛΤΑ τέτοιο αποδεικτικό; Ιδιαίτερα για δέματα που δεν φαίνονται στο σύστημα τους; (Γιατί όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση με τα ΕΛΤΑ...)
Γιατί στο σύστημα τους φαίνεται μόνο το αποστολή από Ουγγαρία! Εδώ και ένα μήνα...
Και κάτι άλλο, εφόσον κρατήσω screenshots με τις συνομιλίες μου με το Ali, μπορώ να ζητήσω από την τράπεζα μου να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής;

Ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την ενημέρωση.
Αλλά όπως γράφω και στο προηγούμενο μου post, πρόβλημα με 3 δέματα, τα δύο από αυτά είναι με Aliexpress Saver Shipping, αλλά από το tracking των ΕΛΤΑ φαίνεται μόνο ότι έφυγαν από Ουγγαρία, ένα μήνα πριν... 
Καμία ενημέρωση για Ελλάδα.

Καλησπέρα.  Από το parcelsapp και cainiao τι βγάζει; και ημερομηνία γράψε πότε έγινε η ενημέρωση.

Πότε είχες κάνει τις παραγγελίες;

Τα προϊόντα όταν τα παράγγειλες από το Aliexpress τα είχες παραγγείλει όλα μαζί, η με διαφορά μερών;

Αν έχουν περασει 90 μέρες από τοτε που έκανες τις παραγγελίες, δες σελίδα 442 τι έκανε ο ekrepali και πήρε τα χρήματα του πίσω.

Επεξ/σία από sakisgri

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση να κάνω μιας που εδώ τα παιδιά φαίνεται να ξέρουν αρκετά. Παραγγελία από AliExpress που έκανα στις 14/1/24 βρίσκεται συνολικά στην 28η μέρα και είναι κολλημένο στο Arrived in transit country/region 18 μέρες τώρα τι γίνεται? 

Έχω ελπίδα να πάρω κάποια στιγμή το δέμα?

το tracking είναι 10ψηφιο της μορφής 75..... Με standard shipping.

Screenshot_2024-02-10-18-42-17-780_com.android.chrome.jpg

20 λεπτά πριν, SY1DAT είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση να κάνω μιας που εδώ τα παιδιά φαίνεται να ξέρουν αρκετά. Παραγγελία από AliExpress που έκανα στις 14/1/24 βρίσκεται συνολικά στην 28η μέρα και είναι κολλημένο στο Arrived in transit country/region 18 μέρες τώρα τι γίνεται? 

Έχω ελπίδα να πάρω κάποια στιγμή το δέμα?

το tracking είναι 10ψηφιο της μορφής 75..... Με standard shipping.

Screenshot_2024-02-10-18-42-17-780_com.android.chrome.jpg

Από τις 23/1/24 ειναι στην Βουλγαρία, συνήθως σε 3-4 μέρες ξεκολλάνε από εκεί. Μια φορά μέσα στις γιορτες με μια συγκεκριμένη παρτίδα κόλλησαν σε αυτό το στάδιο για πάνω από 1 μήνα, εκεί που τα είχαμε για χαμένα ξαφνικά περπάτησαν.

Πιστεύω ναι θα παραλάβεις, αλλά το πότε δεν ξέρει κανείς με σιγουριά.

44 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Από τις 23/1/24 ειναι στην Βουλγαρία, συνήθως σε 3-4 μέρες ξεκολλάνε από εκεί. Μια φορά μέσα στις γιορτες με μια συγκεκριμένη παρτίδα κόλλησαν σε αυτό το στάδιο για πάνω από 1 μήνα, εκεί που τα είχαμε για χαμένα ξαφνικά περπάτησαν.

Πιστεύω ναι θα παραλάβεις, αλλά το πότε δεν ξέρει κανείς με σιγουριά.

Σε ευχαριστώ πολύ!. Ναι και εγώ αυτό πιστεύω. Από όλες τις DPD της Ευρώπης, μόνο της Ελλάδας, και της Βουλγαρίας βγάζει τα δεδομένα αποστολής μόλις βάζω το tracking number. Αλλά γιατί έχει κολλήσει εκεί δεν ξέρω. Το έχει παραλάβει το δέμα η dpd Βουλγαρίας η ακόμα να πάει να το πάρει, ποιος ξέρει?.

Τους έχω στείλει και email και το μόνο που μου απάντησαν είναι ότι θα φανεί στην ACS μόλις φτάσει Ελλάδα. Τρέχα γυρευε πότε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...