Giannis20vt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vasilica89 είπε Καλημέρα! Έκανα μια παραγγελία από BG, που έχει σταλεί με YUN από HK, μπορείτε να μου πείτε πόσες περίπου μέρες κάνει μέχρι να φτάσει? Κουνήθηκε από 31/01 Departed from sort facility, είναι εδώ και μερικές μέρες (από 3/02 μετά μεσάνυχτα)στο Arrived at the origin international airport CN, κοίταξα DPD, Speedy,acs αλλά έχουν μόνο το συνηθισμένο ""Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS"" Πριν εναν μηνα περιπου, με την ιδια εταιρια (YUN) παρελεβα σπιτι σε 13 ημερες απο την ημερα αποστολής. Εφτασε Μιλάνο και μετα στις εγκαταστάσεις της ACS Θεσσαλονίκης Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου από Giannis20vt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, Giannis20vt είπε Πριν εναν μηνα περιπου, με την ιδια εταιρια (YUN) παρελεβα σπιτι σε 13 ημερες απο την ημερα αποστολής. Εφτασε Μιλάνο και μετα στις εγκαταστάσεις της ACS Θεσσαλονίκης Πρίν λίγο άλλαξε σε International flight has departed HK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Πρίν λίγο άλλαξε σε International flight has departed HK Λογικά αυριο θα φτάσει Μιλάνο, αν ακολουθησει την ιδια (με το δικό μου δέμα) διαδρομη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλημέρα! Έκανα μια παραγγελία από BG, που έχει σταλεί με YUN από HK, μπορείτε να μου πείτε πόσες περίπου μέρες κάνει μέχρι να φτάσει? Κουνήθηκε από 31/01 Departed from sort facility, είναι εδώ και μερικές μέρες (από 3/02 μετά μεσάνυχτα)στο Arrived at the origin international airport CN, κοίταξα DPD, Speedy,acs αλλά έχουν μόνο το συνηθισμένο ""Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS"" Καλησπέρα. Είναι στο αεροδρόμιο της Κίνας έτοιμο να φύγει. Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω με την διαφορά αυτόν τον μήνα έχουν πρωτοχρονιά οι Κινέζοι και θα πέσανε πολλές παραγγελίες και θα πάει έτσι και ίσως και χειρότερα μεχρι τα μέσα του άλλο μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα. Είναι στο αεροδρόμιο της Κίνας έτοιμο να φύγει. Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω με την διαφορά αυτόν τον μήνα έχουν πρωτοχρονιά οι Κινέζοι και θα πέσανε πολλές παραγγελίες και θα πάει έτσι και ίσως και χειρότερα μεχρι τα μέσα του άλλο μήνα. Ελπίζω τώρα που κουνήθηκε να μην σταματήσει άλλο διαφορετικά καλό Πάσχα κ βλέπουμε 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 25/1/2024 στις 10:01 ΠΜ, Giannis20vt είπε Οτι έρχεται με κωδικο τύπου UA1243xxxxHU χωρις να εχει γινει combine shipping χανεται για πολυ καιρο μεχρι να εμφανιστεί στο γραμματοκιοβωτιο μας. Τουλαχιστον αυτο παρατηρω εγώ. Και η χρονική διάρκεια ειναι χαοτική. Εχω δεματάκι, που μεχρι σημερα εχει 72 ημέρες απο την ημερα αποστολης του (δηλωμένη στο Ali) και δεν το εχω λάβει ακομα. Δείτε την πορεία του μεχρι σημερα. και αυτο ειναι το τι δείχνει το site των ΕΛΤΑ. αυτο ειναι ενα παραδειγμα. Υπάρχουν άλλα δεματα αντιστοιχα με 63 ημερες, 50 κτλ. Επίσης εχω λάβει και τετοιο δεμα σε 53 ημερες πριν λιγο καιρο. Για αυτο και λεω οτι ειναι χαοτικό το φαινομενο. To δέμα το εφερε ο ταχυδρομος χθες, 85 ημέρες μετα την αποστολη του απο Κίνα. Τελευταια κίνηση στο tracking ειναι στις 23/01 "Arrived at local delivery centrer" Επίσης ηρθε ενα δέμα με 83 ημερες διαδρομη, και ενα με 75 ημερες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Giannis20vt είπε To δέμα το εφερε ο ταχυδρομος χθες, 85 ημέρες μετα την αποστολη του απο Κίνα. Τελευταια κίνηση στο tracking ειναι στις 23/01 "Arrived at local delivery centrer" Επίσης ηρθε ενα δέμα με 83 ημερες διαδρομη, και ενα με 75 ημερες !!! Εγω σήμερα πήγα στο ταχιδρομειο μιλης εκεί με την διανομή δεν υπάρχει τίποτα λέει από 12/1 έχει φτάσει Ελλάδα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι χάθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Viviandg είπε Εγω σήμερα πήγα στο ταχιδρομειο μιλης εκεί με την διανομή δεν υπάρχει τίποτα λέει από 12/1 έχει φτάσει Ελλάδα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι χάθηκε Ενα απο τα 3 δεματα που παρελαβα χθες με τα ταχυδρομείο ειχε αφιξη 12/01, οπως και το δικο σου που το αναζητείς. Θεωρητικά θα επρεπε να το εχουν στην διανομή, αλλά ετσι οπως εχει γινει με τα ΕΛΤΑ μπορει να εχει μεινει πισω καπου στις αποθηκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Giannis20vt είπε Ενα απο τα 3 δεματα που παρελαβα χθες με τα ταχυδρομείο ειχε αφιξη 12/01, οπως και το δικο σου που το αναζητείς. Θεωρητικά θα επρεπε να το εχουν στην διανομή, αλλά ετσι οπως εχει γινει με τα ΕΛΤΑ μπορει να εχει μεινει πισω καπου στις αποθηκες. Μένεις Αθήνα ; Ρωτάω γιατί εγώ μενω επάρχια και πάντα κάνει περισσότερο καιρό να έρθει σε εμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2024 στις 6:01 ΜΜ, Vasilica89 είπε Ελπίζω τώρα που κουνήθηκε να μην σταματήσει άλλο διαφορετικά καλό Πάσχα κ βλέπουμε 😄 Βλέπω κίνηση πλέον, αλλά δεν γράφει περιοχή που βρίσκεται. Με τρομάζει η μετά ACS της περιοχής (κέντρο Αθήνας) για να φέρει οτιδήποτε τελευταία (4-5 παραγγελίες) 7 ημέρες μίνιμουμ Events:2024-02-07 15:31:03,Arrived at sort facility OrignDest:CN→GR Status:Transit Destination:GR Origin:CN 10 2024-02-07 15:31:03 Arrived at sort facility 9 2024-02-07 15:15:00 Clearance processing completed - Import 8 2024-02-07 14:18:39 In clearance processing - Import 7 2024-02-06 18:28:00 International flight has arrived 6 2024-02-06 16:33:00 International flight has departed----HK 5 2024-02-03 00:39:48 Arrived at the origin international airport----CN 4 2024-02-02 14:39:53 Shipment is in transit to next facility----Mainland China, CN 3 2024-01-31 15:06:09 Departed from sort facility----Mainland China, CN 2 2024-01-31 03:53:42 Arrived at origin facility----Mainland China, CN 1 2024-01-26 14:35:52 Shipment information received Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Viviandg είπε Μένεις Αθήνα ; Ρωτάω γιατί εγώ μενω επάρχια και πάντα κάνει περισσότερο καιρό να έρθει σε εμάς Θεσσαλονίκη μένω φίλε μου, αλλά η περιοχη ειναι γενικά "ξεχασμένη" απο τους ταχυδρομους. Ζητημα αν μας επισκεπτεται μια φορα την εβδομαδα καποιος... μερικές φορες νομίζω οτι περνάν και 2 εβδομαδες για να έρθει ταχυδρομος στην γειτονιά μου. Ορισμένες φορες εξαρτάται και απο τον ιδιο τον ταχυδρόμο, επειδη συνηθως δουλευουν με σύμβαση περασαν αρκετοί απο αυτο το ποστο. Άλλοι εφερναν τα δεματα και με αναζητουσαν για να μου τα δώσουν στο χέρι, αλλοι πετουσαν ενα χαρτάκι ειδοποιησης καπου προς τα γραμματοκιβώτια και χανόταν. Ευτυχως παρακολουθουσα τα tracking εστω και με αυτο τον τροπο και πηγαινα να τα παρω απο τα ταχυδρομείο. Εγω προσωπικά "σωθηκα" όταν μπηκαν στο παιχνιδι οι μεταφορικές courier, ιδιαιτερα η ACS (και η Γενικη ταχυδρομική με εξυπηρετουσε σχετικά καλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Με πετάει στο aliexpress.us αντί του aliexpress.com.Το κάνει και σε κανέναν άλλο; Κάνω login αλλά οι παραγγελίες μου εξαφανισμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, tarantules είπε Με πετάει στο aliexpress.us αντί του aliexpress.com.Το κάνει και σε κανέναν άλλο; Κάνω login αλλά οι παραγγελίες μου εξαφανισμένες. Καθαρισμό Cookies αν δεν επανέρχεται με manual αλλαγή, λογικά μπήκες από κάποια διαφήμιση / affiliate link και τώρα σου πετάει συνέχεια το Location της διαφήμισης. Υπάρχει "χρόνια" το θεματάκι αυτό και λογικά φταίει στο πως κάνει detect το Location του user το Aliexpress. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, Billator said: Καθαρισμό Cookies αν δεν επανέρχεται με manual αλλαγή, λογικά μπήκες από κάποια διαφήμιση / affiliate link και τώρα σου πετάει συνέχεια το Location της διαφήμισης. Υπάρχει "χρόνια" το θεματάκι αυτό και λογικά φταίει στο πως κάνει detect το Location του user το Aliexpress. Έχεις δίκιο , καθάρισα τα cookies και με αφήνει να μπω στο .com. Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Giannis20vt είπε Θεσσαλονίκη μένω φίλε μου, αλλά η περιοχη ειναι γενικά "ξεχασμένη" απο τους ταχυδρομους. Ζητημα αν μας επισκεπτεται μια φορα την εβδομαδα καποιος... μερικές φορες νομίζω οτι περνάν και 2 εβδομαδες για να έρθει ταχυδρομος στην γειτονιά μου. Ορισμένες φορες εξαρτάται και απο τον ιδιο τον ταχυδρόμο, επειδη συνηθως δουλευουν με σύμβαση περασαν αρκετοί απο αυτο το ποστο. Άλλοι εφερναν τα δεματα και με αναζητουσαν για να μου τα δώσουν στο χέρι, αλλοι πετουσαν ενα χαρτάκι ειδοποιησης καπου προς τα γραμματοκιβώτια και χανόταν. Ευτυχως παρακολουθουσα τα tracking εστω και με αυτο τον τροπο και πηγαινα να τα παρω απο τα ταχυδρομείο. Εγω προσωπικά "σωθηκα" όταν μπηκαν στο παιχνιδι οι μεταφορικές courier, ιδιαιτερα η ACS (και η Γενικη ταχυδρομική με εξυπηρετουσε σχετικά καλα). Πήγα και σήμερα στο ταχυδρομείο τίποτα λέει δεν υπάρχει και ο πωλητής δεν απαντάει στα μηνύματα που του έστειλα και αποτι κατάλαβα το έκλεισε το μαγαζάκι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα