sakisgri Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 3:34 ΜΜ, VFerF1 είπε Α δεν το ξερα πως και το "China Post Air Parcel" είναι safe από extra κόστη τελωνείου. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι ειναι, ειναι το Κινέζικο κρατικό ταχυδρομείο και συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ.
Viviandg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα ερώτηση σε αυτούς που έχουν περισσότερη πήρα που μπορώ να πάρω τηλ στα ΕΛΤΑ για απλή αποστολή έχει άφιξη στις 12/1 δεν έχει εμφανιστεί κάτι στο ταχιδρομειο και ο ταχυδρόμος δεν έχει λέει κάτι
sakisgri Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 4:27 ΜΜ, Viviandg είπε Καλησπέρα ερώτηση σε αυτούς που έχουν περισσότερη πήρα που μπορώ να πάρω τηλ στα ΕΛΤΑ για απλή αποστολή έχει άφιξη στις 12/1 δεν έχει εμφανιστεί κάτι στο ταχιδρομειο και ο ταχυδρόμος δεν έχει λέει κάτι Και να πάρεις τηλ. δεν ξέρουν που βρίσκεται το δέμα σου, αφού ειναι απλή αποστολη (semitrackable) Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/, τι γράφει τέρμα επάνω;
Viviandg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 6:41 ΜΜ, sakisgri είπε Και να πάρεις τηλ. δεν ξέρουν που βρίσκεται το δέμα σου, αφού ειναι απλή αποστολη (semitrackable) Βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/, τι γράφει τέρμα επάνω;
sakisgri Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2024 στις 7:10 ΜΜ, Viviandg είπε Τελευταία βλέπουμε κάνει περίπου 75-80 μέρες με τα ΕΛΤΑ. Θα έλεγα αν δεν παραλάβεις μεχρι την επόμενη Πέμπτη την Παρασκευη να πας από την τοπική μονάδα διανομής να το αναζητήσεις. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από sakisgri
Viviandg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 7:15 ΜΜ, sakisgri είπε Τελευταία βλέπουμε κάνει περίπου 75-80 μέρες με τα ΕΛΤΑ. Θα έλεγα αν δεν παραλάβεις μεχρι την επόμενη Πέμπτη την Παρασκευη να πας από την τοπική μονάδα διανομής να το αναζητήσεις. Επειδή ο ταχυδρόμος είναι άφαντος έτσι και αλλιώς και συνήθως εμείς πηγαίνουμε από το ταχυδρομείο πήγα και εχθές αλλά δεν υπήρχε κάτι λέει
sakisgri Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 7:30 ΜΜ, Viviandg είπε Επειδή ο ταχυδρόμος είναι άφαντος έτσι και αλλιώς και συνήθως εμείς πηγαίνουμε από το ταχυδρομείο πήγα και εχθές αλλά δεν υπήρχε κάτι λέει Ναι λογικά κάπου έχει κολλήσει, πιστεύω σε λίγες μέρες θα φτάσει. 1
Viviandg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 7:32 ΜΜ, sakisgri είπε Ναι λογικά κάπου έχει κολλήσει, πιστεύω σε λίγες μέρες θα φτάσει. Μακάρι γιατί έχω αρχίσει και πιστεύω ότι έχει χαθεί γιατί άλλοι γράφουν ότι είχαν αφηξει στην Ελλάδα 12/1 και έχουν παραλάβει
Vaggos18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2024 στις 8:30 ΜΜ, Viviandg είπε Μακάρι γιατί έχω αρχίσει και πιστεύω ότι έχει χαθεί γιατί άλλοι γράφουν ότι είχαν αφηξει στην Ελλάδα 12/1 και έχουν παραλάβει Και εγώ είμαι στη ίδια φάση με εσένα, από 12 Ιανουαρίου ακόμα περιμένω, παραγγελία με AliExpress saver που έκανα 10 Δεκεμβρίου, 12 Ιανουαρίου έφτασε στην τοπική μονάδα και ακόμα δεν μου έχει έρθει Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από Vaggos18 1
spectaculator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ περιμένω ακόμη πακέτο που από τις 4 Ιανουαρίου υποτίθεται πως είναι προς διανομή σύμφωνα με το μπαζο-tracking του ali και κάθε βδομάδα η ημερομηνία αυτή αλλάζει. Η αποστολή έγινε στις 4 Νοεμβρίου: Δεν αγοράζω ξανά τίποτα από το AE. Άμα είναι να περιμένεις ένα εξάμηνο, να τις βράσω τις τιμές του (που σε πολλά έχουν τσιμπήσει τρελά)! 1
αποστόλης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα 2 δεματακια από AliExpress. Το ένα έκανε 22 ευρώ και το άλλο 8. Έφυγαν από Κίνα, μετά πήγαν κάπου Ευρώπη, μετά Σαλόνικα και μετά σε εμένα μέσω acs. Από την ημέρα της παραγγελίας σε 7 μερες είχα! Και τελωνείο δε πλήρωσα. Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Μήπως φταίει το γεγονός που πέρασαν από Θεσσαλονίκη όπου εκεί φαντάζομαι το τελωνείο είναι πιο χαλαρό? Πρώτη φορά τέτοια ταχύτητα από Κίνα. 1
Viviandg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Στις 8/2/2024 στις 11:50 ΜΜ, Vaggos18 είπε Και εγώ είμαι στη ίδια φάση με εσένα, από 12 Ιανουαρίου ακόμα περιμένω, παραγγελία με AliExpress saver που έκανα 10 Δεκεμβρίου, 12 Ιανουαρίου έφτασε στην τοπική μονάδα και ακόμα δεν μου έχει έρθει Εμένα η παραγγελια είναι από τέλος Νοεμβρίου
elgol Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Απο ali που πηρα αν και ειχε αποστολη με dpd και μετα acs χαθηκε
omokas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Στις 9/2/2024 στις 6:22 ΠΜ, αποστόλης είπε Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα 2 δεματακια από AliExpress. Το ένα έκανε 22 ευρώ και το άλλο 8. Έφυγαν από Κίνα, μετά πήγαν κάπου Ευρώπη, μετά Σαλόνικα και μετά σε εμένα μέσω acs. Από την ημέρα της παραγγελίας σε 7 μερες είχα! Και τελωνείο δε πλήρωσα. Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Μήπως φταίει το γεγονός που πέρασαν από Θεσσαλονίκη όπου εκεί φαντάζομαι το τελωνείο είναι πιο χαλαρό? Πρώτη φορά τέτοια ταχύτητα από Κίνα. Επέκταση Έχουν μειωθεί τρομερά οι χρόνοι από τότε που μπήκε η ACS. 7 μέρες είναι ρεκόρ συνήθως κάνουν 10-15 μέρες από τη μέρα της παραγγελίας αλλά και πάλι πολύ γρήγορα. Περνάνε τελωνείο στην Ουγγαρία πλέον και έρχονται εδώ χωρίς έξτρα χρέωση και χωρίς περαιτέρω διαδικαστικά Απότι έχω καταλάβει πάνε από Κίνα Ουγγαρία, ύστερα φεύγει πάει Βουλγαρία και αναλαμβάνει η dpd κάνει εισαγωγή από Θεσσαλονίκη και το δίνει στην ACS 3
l3ft3r1s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Στις 9/2/2024 στις 7:56 ΠΜ, omokas είπε Έχουν μειωθεί τρομερά οι χρόνοι από τότε που μπήκε η ACS. 7 μέρες είναι ρεκόρ συνήθως κάνουν 10-15 μέρες από τη μέρα της παραγγελίας αλλά και πάλι πολύ γρήγορα. Περνάνε τελωνείο στην Ουγγαρία πλέον και έρχονται εδώ χωρίς έξτρα χρέωση και χωρίς περαιτέρω διαδικαστικά Απότι έχω καταλάβει πάνε από Κίνα Ουγγαρία, ύστερα φεύγει πάει Βουλγαρία και αναλαμβάνει η dpd κάνει εισαγωγή από Θεσσαλονίκη και το δίνει στην ACS Επέκταση Όχι απαραίτητα. Έχω αγορά 11/11 που παραδοθηκε με ACS 11/1. Ναι, 2 μήνες. Θα μου πεις, μέσα σε αυτό το διάστημα έχει 11/11, black friday, Χριστούγεννα. Right, επομένως η γρήγορη παράδοση είναι υπό συνθήκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα