radiotv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, llib είπε Temu πας στο support εκεί που λέει contact us και γράφεις remove minimum order και σου βγάζει μια επιλογή το πατάς και αμέσως μπορείς να παραγγείλεις όσο θες... το λιγότερο που έχω πάρει είναι με 5 ευρώ. το δοκίμασα, έβαλα στο Temu μια παραγγελία 7€, θα δω αν την στείλουν και με ποια μεταφορική. ----------------- Οι βλακειες του Aliexpress Δύο παραγγελίες Cainiao super economy global που είχαν μπει στο καλάθι μαζί με άλλα και δεν συγχωνεύτηκαν η μία 13/11/23 και η άλλη 26/12 ήρθαν σήμερα μετά από 81 και 38 ημέρες αντιστοιχα, παράδοση με ΕΛΤΑ και τρακινγκ U..... HU Θυμαμαι παλιότερα σου έδειχνε αν τα πράγματα που βάζεις στο καλάθι μπορούν να συγχωνευθουν, τουλάχιστον στην desktop έκδοση. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Έβαλα μια παραγγελία κάτι ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ενώ μπήκαν όλα μαζί στο καλάθι και με Saver ως επιλογή μεταφορικών, πήραν όλα διαφορετικά UA***HU tracking. Θυμάται μήπως κανείς αν γίνεται ύστερα ενοποίηση σε αυτά η έρχονται όντως όλα ξεχωριστά με ΕΛΤΑ? Τα προηγούμενα που έκανε ενοποίηση ήταν με LP** κωδικό Στο καλάθι είχα βάλει και κάποια choice που ξεπερνούσαν τα 10 ευρώ τα οποία δεν έχουν σταλεί ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, omokas είπε Έβαλα μια παραγγελία κάτι ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ενώ μπήκαν όλα μαζί στο καλάθι και με Saver ως επιλογή μεταφορικών, πήραν όλα διαφορετικά UA***HU tracking. Θυμάται μήπως κανείς αν γίνεται ύστερα ενοποίηση σε αυτά η έρχονται όντως όλα ξεχωριστά με ΕΛΤΑ? Τα προηγούμενα που έκανε ενοποίηση ήταν με LP** κωδικό Στο καλάθι είχα βάλει και κάποια choice που ξεπερνούσαν τα 10 ευρώ τα οποία δεν έχουν σταλεί ακόμη Τα Choice παίρνουν σίγουρα LP********* στην αρχή μεχρι να φτάσουν στο warehouse που γίνεται η ενοποίηση. Στα άλλα θυμάμαι παίρνανε UA******HU εκτός από το τελευταίο που έφευγε από τον πωλητή, αυτό έπαιρνε 10ψηφιο και όταν όλα έφταναν στην αποθήκη που γίνεται ενοποίηση παίρνανε και τα άλλα το ίδιο 10ψηφιο με το τελευταίο. Αλλά μπορεί και όλα να πάρουν UA*********HU μεχρι να φτάσουν στην αποθήκη που θα γίνει ενοποίηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μια παραγγελία AliExpress standard shipping από 19/1 έφυγε από Κίνα στις 26/1 και από τότε στο tracking (δεκαψήφιο) φαίνεται παγωμένη στο Left from departure country/region. Είναι λογική αυτή η καθυστέρηση; Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20/1 που βρισκόταν στο shorting center είχε εμφανιστεί το εξής "Restricted item - Liquid". Το δέμα περιέχει 3 σετ UV tempered glass για κινητό, που το καθένα έχει από ένα μικρό φιαλίδιο με ρευστή κόλλα. Λέτε να άλλαξε σε Cainiao standard for special goods; Στο logistics info γράφει ακόμα AliExpress standard shipping. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από user27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musictracer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Μια βοήθεια. Είμαι σε αυτό το σημείο: 2024-02-03 17:36 GMT+1Clearing Customs Import customs clearance complete 2024-02-03 17:36 Out for delivery Departed from customs 2024-02-03 16:12 GMT+1 Import customs clearance started 2024-02-03 16:11 GMT+1 Arrived at customs 2024-02-03 09:58 GMT+1Arrived in transit country/region 2024-02-02 15:45 GMT+1Arrived at linehaul office 2024-02-02 04:46 GMT+8 Departed from departure country/region 2024-02-01 20:08 GMT+8 Leaving from departure country/region 2024-02-01 15:00 GMT+8 Export customs clearance complete 2024-02-01 14:00 GMT+8 Export customs clearance started 2024-01-29 21:47 GMT+8 Arrived at departure transport hub 2024-01-28 19:17 GMT+8 Departed from sorting center 2024-01-28 16:52 GMT+8 Processing at sorting center 2024-01-28 16:52 GMT+8 Departed from warehouse 2024-01-26 12:46 GMT+8 Processing at warehouse 2024-01-24 13:16 GMT+8 Received by warehouse 2024-01-24 10:48 GMT+8 Arrived at warehouse 2024-01-23 06:08 GMT+8 Departed from sorting center 2024-01-22 21:46 GMT+8 Processing at sorting center 2024-01-22 21:43 GMT+8 Received by logistics company Επειδή βλέπω είναι διαφορετική η πορεία από αλλα δεματα στο παρελθόν και στο συγκεκριμένο είναι η πρώτη φορα που δέχομαι mail ειδοποίησης τίτλο "cleared customs" , μου έχει μπει η ιδέα ότι ίσως εκτελωνίστηκε Ελλάδα μόνο (χωρίς transit τελωνείο δλδ) και μήπως φάω κάμιά "λυπητερή". Το πακέτο είναι 2 συνδυασμένες παραγγελίες σε μία , συνολικής αξίας λίγο κάτω από 10€. (edit: Εδώ δε φαίνεται, αλλά στο σχήμα της πορείας του δέματος του ali μου δείχνει ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, εξού και η ανησυχία μου για εκτελωνισμό εδώ) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από musictracer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, musictracer είπε Εχω σχεδόν το ίδιο status με 2 δέματα που έγιναν 1! Δείχνει ότι είναι Ελλάδα! Από παλιό post εδώ στο νήμα που διάβασα, ίσως είναι και Ουγγαρία? Ας μα πει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, musictracer είπε Καλησπέρα παιδιά, Μια βοήθεια. Είμαι σε αυτό το σημείο: 2024-02-03 17:36 GMT+1Clearing Customs Import customs clearance complete 2024-02-03 17:36 Out for delivery Departed from customs 2024-02-03 16:12 GMT+1 Import customs clearance started 2024-02-03 16:11 GMT+1 Arrived at customs 2024-02-03 09:58 GMT+1Arrived in transit country/region 2024-02-02 15:45 GMT+1Arrived at linehaul office 2024-02-02 04:46 GMT+8 Departed from departure country/region 2024-02-01 20:08 GMT+8 Leaving from departure country/region 2024-02-01 15:00 GMT+8 Export customs clearance complete 2024-02-01 14:00 GMT+8 Export customs clearance started 2024-01-29 21:47 GMT+8 Arrived at departure transport hub 2024-01-28 19:17 GMT+8 Departed from sorting center 2024-01-28 16:52 GMT+8 Processing at sorting center 2024-01-28 16:52 GMT+8 Departed from warehouse 2024-01-26 12:46 GMT+8 Processing at warehouse 2024-01-24 13:16 GMT+8 Received by warehouse 2024-01-24 10:48 GMT+8 Arrived at warehouse 2024-01-23 06:08 GMT+8 Departed from sorting center 2024-01-22 21:46 GMT+8 Processing at sorting center 2024-01-22 21:43 GMT+8 Received by logistics company Επειδή βλέπω είναι διαφορετική η πορεία από αλλα δεματα στο παρελθόν και στο συγκεκριμένο είναι η πρώτη φορα που δέχομαι mail ειδοποίησης τίτλο "cleared customs" , μου έχει μπει η ιδέα ότι ίσως εκτελωνίστηκε Ελλάδα μόνο (χωρίς transit τελωνείο δλδ) και μήπως φάω κάμιά "λυπητερή". Το πακέτο είναι 2 συνδυασμένες παραγγελίες σε μία , συνολικής αξίας λίγο κάτω από 10€. (edit: Εδώ δε φαίνεται, αλλά στο σχήμα της πορείας του δέματος του ali μου δείχνει ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, εξού και η ανησυχία μου για εκτελωνισμό εδώ) Καλησπέρα. Το "GMT+1Arrived at linehaul office" σημαίνει ότι μόλις έφτασε Ουγγαρια, αμέσως μετά πέρασε τελωνειο στην Ουγγαρια και τώρα ειναι στη φάση να πάει Βουλγαρία (transit country) και από εκεί η dpd θα το παραδώσει στην ACS στην Θεσσαλονίκη που θα σου κάνει την παράδοση. Δεν θα εχεις κάποια εξτρά χρέωση. Στη πορεία στο Aliexpress λείπουν οι ενδιάμεσες χώρες (transit country = Ουγγαρια/Βουλγαρία) γιαυτό όταν περνάει τελωνειο στην Ουγγαρια δείχνει GR Customs. 9 ώρες πριν, user27 είπε Καλημέρα. Μια παραγγελία AliExpress standard shipping από 19/1 έφυγε από Κίνα στις 26/1 και από τότε στο tracking (δεκαψήφιο) φαίνεται παγωμένη στο Left from departure country/region. Είναι λογική αυτή η καθυστέρηση; Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20/1 που βρισκόταν στο shorting center είχε εμφανιστεί το εξής "Restricted item - Liquid". Το δέμα περιέχει 3 σετ UV tempered glass για κινητό, που το καθένα έχει από ένα μικρό φιαλίδιο με ρευστή κόλλα. Λέτε να άλλαξε σε Cainiao standard for special goods; Στο logistics info γράφει ακόμα AliExpress standard shipping. Καλησπέρα. Καμία φορά υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Όπου να ναι θα φανεί το "Arrived at linehaul office". Για το "Restricted item" κάπως το διορθώσανε, μου έχει τύχει με ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου. Αν άλλαζε τρόπος αποστολής λογικά θα άλλαζε και το tracking number. Και να άλλαξε σε "Cainiao Standard For Special Goods" πάλι safe ειναι, απλώς θα κάνει κάποιες μέρες παραπάνω. Εδώ και λίγες μέρες βλέπω μια καθυστέρηση γενικά σε όλα τα στάδια, μάλλον όλοι βάλανε παραγγελίες λόγο ότι αυτό το μήνα έχουν πρωτοχρονιά οι Κινέζοι. Θα πάει έτσι και χειρότερα όσο περνάνε οι μέρες μεχρι τα μέσα του άλλο μήνα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από sakisgri 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musictracer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα. Το "GMT+1Arrived at linehaul office" σημαίνει ότι μόλις έφτασε Ουγγαρια, αμέσως μετά πέρασε τελωνειο στην Ουγγαρια και τώρα ειναι στη φάση να πάει Βουλγαρία (transit country) και από εκεί η dpd θα το παραδώσει στην ACS στην Θεσσαλονίκη που θα σου κάνει την παράδοση. Δεν θα εχεις κάποια εξτρά χρέωση. Στη πορεία στο Aliexpress λείπουν η ενδιάμεσες χώρες (transit country = Ουγγαρια/Βουλγαρία) γιαυτό όταν περνάει τελωνειο στην Ουγγαρια δείχνει GR Customs. Σ' ευχαριστώ φίλε !! 🙏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου On 03/02/2024 at 14:09, sakisgri said: Τα Choice παίρνουν σίγουρα LP********* στην αρχή μεχρι να φτάσουν στο warehouse που γίνεται η ενοποίηση. Στα άλλα θυμάμαι παίρνανε UA******HU εκτός από το τελευταίο που έφευγε από τον πωλητή, αυτό έπαιρνε 10ψηφιο και όταν όλα έφταναν στην αποθήκη που γίνεται ενοποίηση παίρνανε και τα άλλα το ίδιο 10ψηφιο με το τελευταίο. Αλλά μπορεί και όλα να πάρουν UA*********HU μεχρι να φτάσουν στην αποθήκη που θα γίνει ενοποίηση. Τελικά λίγες μέρες μετά και τα 3 saver πήγαν στο κέντρο διαλογής και ενοποιήθηκαν σε standard με 10ψηφιο ευτηχως !! 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν επανέρχομαι μιας και κατι παζει με το tracking number Εχω 2 δεκαψήφιους tracking numbers, βαζω UA UH αρχή και τέλος ? δεν μου έχουν δώσει κατι αλλο οταν πάντρεψαν τα δέματα! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε Λοιπόν επανέρχομαι μιας και κατι παζει με το tracking number Εχω 2 δεκαψήφιους tracking numbers, βαζω UA UH αρχή και τέλος ? δεν μου έχουν δώσει κατι αλλο οταν πάντρεψαν τα δέματα! Άλλο τα UA********HU και άλλο τα 10ψηφια. Αν εχεις 10ψηφιο αυτό το tracking number θα εχεις μεχρι και την παράδοση που θα την κάνει η ACS. Αν έγινε ενοποίηση δεμάτων, τα δυο 10ψηφια που αναφέρεις λογικά θα ειναι ίδια. Δες σελίδα 425 τα εξηγώ όλα εκεί. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε Λοιπόν επανέρχομαι μιας και κατι παζει με το tracking number Εχω 2 δεκαψήφιους tracking numbers, βαζω UA UH αρχή και τέλος ? δεν μου έχουν δώσει κατι αλλο οταν πάντρεψαν τα δέματα! Εγκατέστησε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels ...και να τα βλεπεις απο εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Περιμενω ενα δεμα με cainiao standard for special goods και σημερα μου εβγαλε στο tracking το παρακατω μηνυμα: Package arrived at facility of the local delivery company. Αυτο σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, Vaggos18 είπε Περιμενω ενα δεμα με cainiao standard for special goods και σημερα μου εβγαλε στο tracking το παρακατω μηνυμα: Package arrived at facility of the local delivery company. Αυτο σημαινει οτι εφτασε Ελλαδα; Ναι, επόμενη ενημέρωση μάλλον θα ειναι "Pick up" από την ACS. Και "Received by local delivery company" από την Cainiao. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, sakisgri είπε Ναι, επόμενη ενημέρωση μάλλον θα ειναι "Pick up" από την ACS. Και "Received by local delivery company" από την Cainiao. Καλημέρα! Έκανα μια παραγγελία από BG, που έχει σταλεί με YUN από HK, μπορείτε να μου πείτε πόσες περίπου μέρες κάνει μέχρι να φτάσει? Κουνήθηκε από 31/01 Departed from sort facility, είναι εδώ και μερικές μέρες (από 3/02 μετά μεσάνυχτα)στο Arrived at the origin international airport CN, κοίταξα DPD, Speedy,acs αλλά έχουν μόνο το συνηθισμένο ""Παραλήφθηκαν τα δεδομένα της αποστολής ATHENS"" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα