Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 minutes ago, NikosKallithea said:

Και σιγουρο ειναι ότι θα παραλαβεις καποτε και τα δέματα 😁

3 μαρκαδόρους που είχα παραγγείλει το Mάιο και κέρδισα το appeal, δεν ήρθαν ποτέ. Πέφτει το κλέψιμο της αρκούδας απ'τους ελτατζήδες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το temu δεν στελνει τιποτα κατω απο 15€ στο σύνολο.

10€ είναι η ελάχιστη παραγγελία όπως και στο Choice του Aliexpress

1 hour ago, radiotv said:

To Choise του Ali υπάρχει και σε πολύ φτηνά προϊόντα... και στέλνονται κανονικά με standard shipping. 

Spoiler

Screenshot_2024-01-30-21-34-04-573_com.alibaba.aliexpresshd.jpg.d4dc2002abbc681e9ccbb4961e51d1c6.jpg

Kαι πριν 1 μηνα είχα παραγγείλει 2 τάπες για τη μπανιέρα, μαζί με μεταφορικά 5.12.

4 ώρες πριν, radiotv είπε

Πότε αλλαξε αυτο; πριν 4-5 μερες ειχα κανει παραγγελία και ελεγε 15€, τεσπα καλύτερα.

8 ώρες πριν, ekrepali είπε

To Choise του Ali υπάρχει και σε πολύ φτηνά προϊόντα... και στέλνονται κανονικά με standard shipping. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2024-01-30-21-34-04-573_com.alibaba.aliexpresshd.jpg.d4dc2002abbc681e9ccbb4961e51d1c6.jpg

Kαι πριν 1 μηνα είχα παραγγείλει 2 τάπες για τη μπανιέρα, μαζί με μεταφορικά 5.12.

να διευκρινίσω ότι για να έχεις δωρεάν μεταφορικά και στο Temu και στο Aliexpress Choice η ελάχιστη παραγγελία είναι 10€

• Like 1

Καλησπέρα Παιδιά 

Μια ερώτηση σχετικά με ένα δέμα μου από aliexpress 

Με China Post Air Parcel 

Κόστους πάνω από 200€ όποτε θα περάσει και τελωνείο 

Ειμαστε ήδη στις 75 ημέρες χωρίς παράδοση 

Στα ΕΛΤΑ εμφανίζεται στην

CY018971465CN

Χρειάζεται κάποια ενέργεια η πληρωμή από εμένα κάπου ή περιμένω να μου έρθει και πληρώνω το κόστους του τελωνείου στα ΕΛΤΑ με την παραλαβή ; 

Ευχαριστω πολύ 

56 λεπτά πριν, Dimitrisko292 είπε

Καλησπέρα Παιδιά 

Με China Post Air Parcel 

CY018971465CN

Χρειάζεται κάποια ενέργεια η πληρωμή από εμένα κάπου ή περιμένω να μου έρθει και πληρώνω το κόστους του τελωνείου στα ΕΛΤΑ με την παραλαβή ; 

Ευχαριστω πολύ 

To δεμα ειναι στην Ιταλία, προφανώς πρόκειται για τριγωνική και μπορει να τα γλυτώσεις το τελωνείο

4 ώρες πριν, Dimitrisko292 είπε

Καλησπέρα Παιδιά 

Με China Post Air Parcel 

CY018971465CN

Ευχαριστω πολύ 

Πιο πιθανό έχει φτάσει στα ΕΛΤΑ αλλά δεν το έχουν σκαναρει ακόμα. Δεν πέρασε τελωνειο στην Ιταλία και δεν γίνεται να περασει γιατι δεν εχεις πληρώσει Φ.Π.Α επειδή ειναι πάνω από 186€. Θα περασει τελωνειο στην Ελλαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dimitrisko292 είπε

Ευχαριστώ !

Τπτ να σαι καλά.

Όταν περασει τελωνειο και μετά φτάσει στην τοπική μονάδα διανομής της περιοχής σου, θα σου αφήσουν χαρτάκι η θα σου στειλουν sms με το ποσό που πρέπει να πληρωσεις και να πας να το παραλάβεις.

Επεξ/σία από sakisgri

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν έρχονται μικρά δέματα από AliExpress, το χαρτί που αφήνει ο ταχυδρόμος για παραλαβή από το ταχυδρομείο, έχει αλλάξει? Βρήκα ένα με barcode, ημερομηνία, ΤΚ,  ΚΔΑ, Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, όπως γράφει, χωρίς κανένα ονοματεπώνυμο. Επίσης δεν βλέπω πουθενά 😳 το tracking number 😕από Ουγγαρία....εκτός αν είναι κάποιο άλλο συστημένο 

Επεξ/σία από ZACHARIS

τελικά πήρα το UA***Hu μετά από 79 μέρες (αλλά το πήρα κατά λάθος)

αλλά την μέρα 78 έκανα dispute στο ali και μου έδωσαν τα 5 eur λόγω της καθυστέρησης παράδοσης

εν τω μεταξύ πήρα στη διανομή ΕΛΤΑ και ρώτησα αν έχουν το UE***DE που έρχεται από Γερμανία και ο ταχυδρόμος μου έφερε το UA***HU που το είχαν και μάζευε σκόνη

ότι να' ναι

(το δέμα από Γερμανία δεν ξέρουν που βρίσκεται μου είπαν, απλά είδαν το όνομα μου στο φάκελο και νόμιζαν ότι ήταν αυτό, το τράκινγκ που έδωσα από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε, ονόματα και διευθύνσεις κοιτάνε, πάντως με εξυπηρέτησαν δεν λέω)

• Like 2
  • Confused 1

26 λεπτά πριν, stratos979 είπε

τελικά πήρα το UA***Hu μετά από 79 μέρες (αλλά το πήρα κατά λάθος)

αλλά την μέρα 78 έκανα dispute στο ali και μου έδωσαν τα 5 eur λόγω της καθυστέρησης παράδοσης

εν τω μεταξύ πήρα στη διανομή ΕΛΤΑ και ρώτησα αν έχουν το UE***DE που έρχεται από Γερμανία και ο ταχυδρόμος μου έφερε το UA***HU που το είχαν και μάζευε σκόνη

ότι να' ναι

(το δέμα από Γερμανία δεν ξέρουν που βρίσκεται μου είπαν, απλά είδαν το όνομα μου στο φάκελο και νόμιζαν ότι ήταν αυτό, το τράκινγκ που έδωσα από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε, ονόματα και διευθύνσεις κοιτάνε, πάντως με εξυπηρέτησαν δεν λέω)

Οτι να ναι δηλαδη.

Στο σιτε του ΕΛΤΑ για το tracking τι αναφέρει στο δεμα που παρέλαβες ?

Νομιζω οτι το Tracking του ΕΛΤΑ Courier πιο αξιοπιστα αποτελέσματα βγαζει. 

τπτ, ακόμα Ουγγαρία λέει ότι είναι

https://www.elta.gr/track?code=UA114083541HU

και το κουριερ το ίδιο θα σου βγάλει

και στο parcelsapp επίσης κολλημένο δείχνει

άρα τα UA***Hu σας μπορεί να έχουν φτάσει και να μαζεύουν σκόνη όπως το δικό μου

καλύτερα ένα τηλέφωνο στη διανομή της περιοχής σας με το όνομα και τη διεύθυνση μπας και το βρουν

• Like 1

Στις 31/1/2024 στις 12:33 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Πότε αλλαξε αυτο; πριν 4-5 μερες ειχα κανει παραγγελία και ελεγε 15€, τεσπα καλύτερα.

Temu πας στο support εκεί που λέει contact us και γράφεις remove minimum order και σου βγάζει μια επιλογή το πατάς και αμέσως μπορείς να παραγγείλεις όσο θες... το λιγότερο που έχω πάρει είναι με 5 ευρώ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...