teot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sakisgri είπε Επέλεξε "Aliexpress standard shipping" ειναι ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής, συνήθως έρχονται σε περίπου 12-16 μέρες. Τελωνείο θα περασει Ουγγαρια και όχι Ελλαδα, δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω, και την παράδοση θα την κάνει η ACS στην Ελλαδα. Αν θες δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425 γραφω οσα χρειαζεται να ξερεις. Ευχαριστώ πολύ Μια ακόμη ερώτηση.... Επειδή βλέπω 5..6 επιλογές στο ίδιο προϊόν (έτσι πιστεύω), υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην επιλογή απο που θα το αγοράσω ... περαν του να έχει την επιλογή "Aliexpress standard shipping" ; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 11 minutes ago, teot said: Ευχαριστώ πολύ Μια ακόμη ερώτηση.... Επειδή βλέπω 5..6 επιλογές στο ίδιο προϊόν (έτσι πιστεύω), υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην επιλογή απο που θα το αγοράσω ... περαν του να έχει την επιλογή "Aliexpress standard shipping" ; Το ίδιο προϊόν το πουλάνε αρκετοί πωλητές αν εννοείς αυτό, δες τις κριτικές κάθε αγγελίας να είναι καλές με καλά σχόλια και του πωλητή επίσης. Ίσως να υπάρχουν και παραλλαγες του ίδιου προϊόντος ανάλογος φαντάζομαι τα led που διαθέτουν, πιθανών να διαφέρουν σε τιμή. Πάλι ωστόσο βλέπεις κριτικές του προϊόντος από άλλους που το έχουν ψωνίσει και να έχει AliExpress Standard Shipping για να σου έρθει γρήγορα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, omokas είπε Το ίδιο προϊόν το πουλάνε αρκετοί πωλητές αν εννοείς αυτό, δες τις κριτικές κάθε αγγελίας να είναι καλές με καλά σχόλια και του πωλητή επίσης. Ίσως να υπάρχουν και παραλλαγες του ίδιου προϊόντος ανάλογος φαντάζομαι τα led που διαθέτουν, πιθανών να διαφέρουν σε τιμή. Πάλι ωστόσο βλέπεις κριτικές του προϊόντος από άλλους που το έχουν ψωνίσει και να έχει AliExpress Standard Shipping για να σου έρθει γρήγορα Ευχαριστώ ολους για την βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, teot είπε Ευχαριστώ πολύ Μια ακόμη ερώτηση.... Επειδή βλέπω 5..6 επιλογές στο ίδιο προϊόν (έτσι πιστεύω), υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην επιλογή απο που θα το αγοράσω ... περαν του να έχει την επιλογή "Aliexpress standard shipping" ; Ότι σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω και επίσης καλά ειναι το κατάστημα να έχει μεγάλο ποσοστό positive feedback, το κατάστημα αυτό έχει 93,4 που ειναι αρκετά καλό. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariakous Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου εχω μονιμως αυτο το μηνυμα οταν παω να αγορασω απο aliexpress ενωπριν λαιρο αγοραζα χωρις προβλημα...ξερει κανεις κατι μαυτο?? εχω μιλησει με serrvice δε βρισκω ακρη ειναι ασχετοι,εχω κανει appeals παλι τιποτα...ξερει κανεις τι ειναι αυτο??επισης απο online agent μου ειπε για τις καρτες που δεχονται(εγω εχω debit mastercard kai preipad ,που παλια αγοραζα μαυτες εκει)ενω καποιος μου πε οτι μια χαρα αγοραζει με prepaid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Η ACS τα διακινεί. Το ίδιο και τα Aliexpress standard shipping. Πάνω από το όριο (186€) έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 425 τα γράφω όλα εκεί. Σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ένα από τα αρνητικά του aliexpress είναι ότι δεν βρίσκεις για προγράμματα pc κλειδιά,όπως έχει το ebay πχ antivirus ,windows κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Λογαριασμό στο αλί pay αν κάνω θα δουλέψει η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αφου παράγγειλα 2 πράγματα απο 2 διαφορετικά μαγαζιά, τα έβαλαν τελικά σε 1 και το tracking number άλλαξε. Out for delivery Departed from sorting center καπου στην κίνα! περιμένω τώρα! ευχαριστώ τον sakisgri για της πληροφορίες! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από BlackRose56 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η παραγγελία μου από το ali έπρεπε να έχει έρθει μεχρι και τις 13/01. Όμως από 10/01 είναι κολλημένο Ουγγαρία αποστολή σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ με κωδικό τύπου UA14000000HU Τους έστειλα μνμ και η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από manana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis1098 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Πρέπει να είναι προφήτες ξέρουν ότι σήμερα 21:30 θα παραληφθεί από τοπικό διανομέα....😁 Αν μου έλεγαν και ποιος είναι καλά θα ήταν....για να μην τρέχουμε στη μαντάμ Ζαΐρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manana είπε Η παραγγελία μου από το ali έπρεπε να έχει έρθει μεχρι και τις 13/01. Όμως από 10/01 είναι κολλημένο Ουγγαρία αποστολή σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ με κωδικό τύπου UA14000000HU Τους έστειλα μνμ και η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής Όταν λες έπρεπε να έρθει στις 13/1 εννοείς το Estimated delivery by ; Αν ναι, αυτό ειναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Για δέματα από τα ΕΛΤΑ (semitrackable) τύπου UA********HU ισχύει αυτό που θα κάνω copy paste κάτω από την σελίδα 425 που θα σε συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά αν δεν το εχεις κάνει. Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. Αν βλέπεις το "Arrived at local delivery center" στο parcelsapp η στην cainiao τοτε τα ΕΛΤΑ έχουν σκαναρει το δέμα σου και έχει πάρει τον δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής της περιοχής σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνει από 10 μέρες έως και μήνα να παραλάβεις. 9 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Πρέπει να είναι προφήτες ξέρουν ότι σήμερα 21:30 θα παραληφθεί από τοπικό διανομέα....😁 Αν μου έλεγαν και ποιος είναι καλά θα ήταν....για να μην τρέχουμε στη μαντάμ Ζαΐρα Το μήνυμα εστάλη με GMT+8, στην Ελλαδα έχουμε GMT+2. Είναι 6 ώρες μπροστά από εμάς. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από sakisgri 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis1098 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, sakisgri είπε Όταν λες έπρεπε να έρθει στις 13/1 εννοείς το Estimated delivery by ; Αν ναι, αυτό ειναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Για δέματα από τα ΕΛΤΑ (semitrackable) τύπου UA********HU ισχύει αυτό που θα κάνω copy paste κάτω από την σελίδα 425 που θα σε συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά αν δεν το εχεις κάνει. Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. Αν βλέπεις το "Arrived at local delivery center" στο parcelsapp η στην cainiao τοτε τα ΕΛΤΑ έχουν σκαναρει το δέμα σου και έχει πάρει τον δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής της περιοχής σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνει από 10 μέρες έως και μήνα να παραλάβεις. Το μήνυμα εστάλη με GMT+8, στην Ελλαδα έχουμε GMT+2. Είναι 6 ώρες μπροστά από εμάς. Άρα δεν είναι Ελλάδα ? Δηλαδή δεν θα έπρεπε να έβλεπα GMT+2 αν είναι Ελλάδα διότι όταν ήταν στις transit ώρες ήταν GMT+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Άρα δεν είναι Ελλάδα ? Δηλαδή δεν θα έπρεπε να έβλεπα GMT+2 αν είναι Ελλάδα διότι όταν ήταν στις transit ώρες ήταν GMT+1 Η πιο κάτω ενημέρωση ειναι GMT+1 που ειναι Ουγγαρια, δεν βλέπω ακόμα πιο κάτω, αν πιο κάτω από αυτό γράφει ότι έφυγε από το customs τοτε αυτό το "Recieved by local delivery company" αφορά την μεταφορική εταιρεία που πήρε το δέμα από το τελωνειο Ουγγαρίας. Το Gmt+8 που βλέπεις πιο πάνω ειναι επειδή η ενημέρωση ειναι από την Cainiao από Κίνα. Λογικά ειναι Βουλγαρία τώρα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis1098 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, sakisgri είπε Η πιο κάτω ενημέρωση ειναι GMT+1 που ειναι Ουγγαρια, δεν βλέπω ακόμα πιο κάτω, αν πιο κάτω από αυτό γράφει ότι έφυγε από το customs τοτε αυτό το "Recieved by local delivery company" αφορά την μεταφορική εταιρεία που πήρε το δέμα από το τελωνειο Ουγγαρίας. Το Gmt+8 που βλέπεις πιο πάνω ειναι επειδή η ενημέρωση ειναι από την Cainiao από Κίνα. Λογικά ειναι Βουλγαρία τώρα. Νομίζω ότι πέρασε και Ουγγαρία κ Βουλγαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα