ekrepali Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Viviandg said: Όχι η παραγγελια που είχα κάνει ήταν 15 Νοεμβρίου ακόμα τίποτα Τα φώτα σας γίνεται να έχει χαθεί ; Το τοπικό κατάστημα τον ΕΛΤΑ δεν έχει τίποτα λέει τα κεντρικά τον ΕΛΤΑ λένε έχει φύγει ρωτήστε την περιοχή σας Έχω κι εγώ ένα με ουγγρικό tracking (Aliexpress Selection Super Economy Global), αγνοείται από 14 Νοεμβρίου. H βλακεία μ'αυτά τα μικροδέματα είναι πως μόλις σκαναριστεί ο σάκος στο κέντρο διαλογής, το εμφανίζει στο tracking της cainiao ότι έχει φτάσει στο τοπικό υποκατάστημα (arrived at local delivery center). Έκανα προχτές dispute (οριακά πριν κλείσει το protection). Eν τω μεταξύ έχουν αλλάξει τη πλατφόρμα του dispute και δε μπορείς να ανεβάσεις evidence εξαρχής (έχω μια υποτυπώδη απάντηση των elta μεσω mail ότι δεν έχουν τρόπο να αναζητήσουν τα unregistered τα δέματα). Οπότε έκανα dispute (full refund) αρχικά μόνο με λόγια... ότι δεν έχω παραλάβει, ότι έχω πάει στο τοπικό υποκατάστημα και δε μπορούν να βρούνε το δέμα, κι ότι ο κεντρικός διανομέας δε γνωρίζει που βρίσκεται το parcel. Σήμερα απάντησε ο πωλητής να περιμένω κι άλλο. Σ'αυτό το σημείο βγάζει 2 επιλογές... 1) Reject την πρόταση του πωλητή ή 2) μεσολάβηση του Ali. Πρέπει να πατήσετε Reject την πρόταση του πωλητή, και θα σας ανοίξει μετά επιλογή να ανεβάσετε evidence (το έμαθα εκ των υστέρων στο chat) Εγώ έκανα βλακεία και πάτησα μεσολάβηση του Ali... και το σύστημα πρότεινε αυτοματοποιημένα No Refund. Εστάλη και email ότι ο λόγος που έκανα dispute είναι invalid: The tracking information shows that the package has arrived at your local post office and waited for your collection. We warmly suggest that you can contact the shipping company Customer Care Center and you will get this package as soon as possible. Eυτυχώς το dispute δεν έκλεισε...αρνήθηκα το No Refund... και ανέβασα evidence το mail των Elta... μαζί με αναδιατύπωση των παραπάνω. Ελπίζω o agent που θα το αναλάβει,να να δώσει Refund... αλλιώς δε ξαναπαραγγέλνω από Ali με unregistered. Ευτυχώς είναι προϊόν αξίας 2-3 ευρώ (κάρτα ήχου), αλλά αν ήταν σημαντικό ποσό θα τα'χα πάρει στο κρανίο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, ekrepali είπε Έχω κι εγώ ένα με ουγγρικό tracking (Aliexpress Selection Super Economy Global), αγνοείται από 14 Νοεμβρίου. H βλακεία μ'αυτά τα μικροδέματα είναι πως μόλις σκαναριστεί ο σάκος στο κέντρο διαλογής, το εμφανίζει στο tracking της cainiao ότι έχει φτάσει στο τοπικό υποκατάστημα (arrived at local delivery center). Έκανα προχτές dispute (οριακά πριν κλείσει το protection). Eν τω μεταξύ έχουν αλλάξει τη πλατφόρμα του dispute και δε μπορείς να ανεβάσεις evidence εξαρχής (έχω μια υποτυπώδη απάντηση των elta μεσω mail ότι δεν έχουν τρόπο να αναζητήσουν τα unregistered τα δέματα). Οπότε έκανα dispute (full refund) αρχικά μόνο με λόγια... ότι δεν έχω παραλάβει, ότι έχω πάει στο τοπικό υποκατάστημα και δε μπορούν να βρούνε το δέμα, κι ότι ο κεντρικός διανομέας δε γνωρίζει που βρίσκεται το parcel. Σήμερα απάντησε ο πωλητής να περιμένω κι άλλο. Σ'αυτό το σημείο βγάζει 2 επιλογές... 1) Reject την πρόταση του πωλητή ή 2) μεσολάβηση του Ali. Πρέπει να πατήσετε Reject την πρόταση του πωλητή, και θα σας ανοίξει μετά επιλογή να ανεβάσετε evidence (το έμαθα εκ των υστέρων στο chat) Εγώ έκανα βλακεία και πάτησα μεσολάβηση του Ali... και το σύστημα πρότεινε αυτοματοποιημένα No Refund. Εστάλη και email ότι ο λόγος που έκανα dispute είναι invalid: The tracking information shows that the package has arrived at your local post office and waited for your collection. We warmly suggest that you can contact the shipping company Customer Care Center and you will get this package as soon as possible. Eυτυχώς το dispute δεν έκλεισε...αρνήθηκα το No Refund... και ανέβασα evidence το mail των Elta... μαζί με αναδιατύπωση των παραπάνω. Ελπίζω o agent που θα το αναλάβει,να να δώσει Refund... αλλιώς δε ξαναπαραγγέλνω από Ali με unregistered. Ευτυχώς είναι προϊόν αξίας 2-3 ευρώ (κάρτα ήχου), αλλά αν ήταν σημαντικό ποσό θα τα'χα πάρει στο κρανίο. Κάνετε μια προσπάθεια αν και προσωπικά πιστεύω την ίδια απάντηση θα πάρεις, αφού βλέπουν το έχει παραλάβει τα ΕΛΤΑ και ειναι semitrackable. Ξέρουν ότι με τα untracked τα ΕΛΤΑ δεν έχουν τρόπο να αναζητήσουν την πορεία του δέματος. Το γράφουν και με κόκκινα γράμματα όταν κάνεις παραγγελία με untracked τρόπο αποστολής. Αυτό που εχεις από τα ΕΛΤΑ δεν θα βοηθήσει σε τπτ. Μονο αν σου δώσουν χαρτί/email που να λέει δεν έχουν παραλάβει το δέμα με το τάδε tracking number ειναι evidence, αλλά δεν πρόκειται να σου δώσουν κάτι τέτοιο γιατι φαινεται ότι το έχουν παραλάβει. Η βλακεία με αυτά τα δέματα ειναι ότι ακόμα και να γίνει παράδοση, δεν φαινεται πουθενά, βλέπεις στο tracking για όσο καιρό θα υπάρχει ακριβώς το ίδιο που έβλεπες πριν παραλαβεις. 2 φορές (μάλλον κατά λάθος) σκαναρισαν semitrackable δέματα μου πριν την παράδοση και όταν παραδόθηκε, φάνηκε κανονικά στο σύστημα. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να απαιτήσει το Aliexpress για να μη υπάρχουν προβλήματα. Αν δίνανε ετσι refund πάρα πολλά άτομα παγκοσμίως θα έκαναν abuse και θα ζητούσαν refund ενώ έχουν παραλάβει. Προσωπικά πιστεύω θα τα παραλάβετε κάποια στιγμή. Έχω πάρει καμιά 50αρια semitrackable όλα τα έχω παραλάβει, άλλα σε 22 μέρες τα πιο πολλά στο μήνα και πολύ λίγα συνήθως σε περίοδο γιορτών σε 60-72 μέρες. Να σημειώσω ότι όλα ήταν με "Alixpress saver shipping" Αν δεν παραλαβεις σε 90 μέρες από τοτε που εστάλη το δέμα ο μοναδικός τρόπος να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ειναι με αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αλλά βλέπω ότι υπάρχει η επιλογη και μέσα από το ibanking. Επισης αν ήταν σημαντικό ποσό δεν θα ήταν untracked τρόπο αποστολής, θα ήταν συστημένο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 15 hours ago, eri77 said: ειναι λογική αυτη η καθυστερηση ?? Και εγω 17 δεκ και "εφτασε" με ACS που εκανε το κλασσικο οτι και καλα ηρθαν σημερα κ δν ημουν σπιτι και το ακομα πιο κλασσικο "ο κουριερ αυτος ερχεται αργα και επειδη ειναι σαββατο θα εχουμε φυγει εμεις οποτε απο δευτερα ελατε να το παρετε, οχι δεν μπορουμε να το ξαναστειλουμε(???)" Το aliexpress δεν εχει 15day delivery guarantee? τουλαχιστον αυτο θυμαμαι οταν παρηγγειλα αυτο το αντικειμενο. Τους εκανα και dispute case και μου απαντησε το support σημερα οταν εκανε step in σημερα "Το αντικειμενο σας εφτασε πατε να το παρετε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis1098 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, omokas είπε Έφυγε από Ουγγαρία και σε μια - δυο μέρες θα εμφανιστεί ACS εφόσον είναι από 17/1 σε αυτό το status, μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται εκεί κολλάει λίγο και μετά εμφανίζεται Ελλάδα Αν δεν κάνω λάθος πρώτα πάει Ουγγαρία και μετά Βουλγαρία....πρέπει το δέμα να πέρασε τελωνείο Ουγγαρία και τώρα να είναι Βουλγαρία κολλημένο μια 10αρια μέρες....Σωστά δεν έχω καταλάβει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, nermain είπε Και εγω 17 δεκ και "εφτασε" με ACS που εκανε το κλασσικο οτι και καλα ηρθαν σημερα κ δν ημουν σπιτι και το ακομα πιο κλασσικο "ο κουριερ αυτος ερχεται αργα και επειδη ειναι σαββατο θα εχουμε φυγει εμεις οποτε απο δευτερα ελατε να το παρετε, οχι δεν μπορουμε να το ξαναστειλουμε(???)" Το aliexpress δεν εχει 15day delivery guarantee? τουλαχιστον αυτο θυμαμαι οταν παρηγγειλα αυτο το αντικειμενο. Τους εκανα και dispute case και μου απαντησε το support σημερα οταν εκανε step in σημερα "Το αντικειμενο σας εφτασε πατε να το παρετε" Όταν δεν βρίσκουν κάποιον σπίτι μετά υπάρχει επιλογη να επιλεξεις μέρα παράδοσης, δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει, αν δεν κάνω λάθος μου είχαν στείλει κάποια ειδοποίηση ότι δεν μας βρήκαν σπίτι και εκεί είχε την επιλογη να επιλέξω μέρα παράδοσης. Εγώ είχα βάλει την επόμενη μέρα και ήρθαν κανονικά. Αν δεν το βρεις δες και μια από το site η το app της ACS. 15 day delivery guarantee ειναι όταν έρχεται από Ευρώπη, από Κίνα ειναι 90μερες. Σε καμία περίπτωση μη αφήνεις να φύγει πίσω το δέμα στην Κίνα, 15 μέρες το κρατάει η ACS. Δύσκολα θα βγάλεις άκρη μετά για να πάρεις τα χρήματα πίσω, θα τρέχεις στην ACS να σου δώσουν χαρτί ότι δεν το παρέδωσαν, και άμα δώσουν, θα πάρει καιρό και μπορεί να μη βγάλεις άκρη. Μετά θα πρέπει να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα σου, πάλι παίρνει καιρό να ολοκληρωθεί 3 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Αν δεν κάνω λάθος πρώτα πάει Ουγγαρία και μετά Βουλγαρία....πρέπει το δέμα να πέρασε τελωνείο Ουγγαρία και τώρα να είναι Βουλγαρία κολλημένο μια 10αρια μέρες....Σωστά δεν έχω καταλάβει? Έτσι ειναι. Transit country ειναι η ενδιάμεση χώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 9 minutes ago, sakisgri said: Όταν δεν βρίσκουν κάποιον σπίτι μετά υπάρχει επιλογη να επιλεξεις μέρα παράδοσης, δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει, αν δεν κάνω λάθος μου είχαν στείλει κάποια ειδοποίηση ότι δεν μας βρήκαν σπίτι και εκεί είχε την επιλογη να επιλέξω μέρα παράδοσης. Εγώ είχα βάλει την επόμενη μέρα και ήρθαν κανονικά. Αν δεν το βρεις δες και μια από το site η το app της ACS. 15 day delivery guarantee ειναι όταν έρχεται από Ευρώπη, από Κίνα ειναι 90μερες. Σε καμία περίπτωση μη αφήνεις να φύγει πίσω το δέμα στην Κίνα, 15 μέρες το κρατάει η ACS. Δύσκολα θα βγάλεις άκρη μετά για να πάρεις τα χρήματα πίσω, θα τρέχεις στην ACS να σου δώσουν χαρτί ότι δεν το παρέδωσαν, και άμα δώσουν, θα πάρει καιρό και μπορεί να μη βγάλεις άκρη. Μετά θα πρέπει να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα σου, πάλι παίρνει καιρό να ολοκληρωθεί Έτσι ειναι. Transit country ειναι η ενδιάμεση χώρα. Ναι μια security cam απο ευρωπη ειχα παρει, για αυτο εβγαζει 15 day guarantee λογικα. Απο την εφαρμογη τους εβαλα κ εγω pickup, δεν ειχε ομως καμια επιλογη για παραδοση για αλλη μερα, ουτε το "παραδοση σε γειτονα" που απλα εβαζα τα ιδια στοιχεια κ μ το ξαναεφερναν αλλες φορες (απο temu) θα παω δευτερα να το παρω αλλα η acs ειναι κλοουν εταιρια πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nermain είπε Ναι μια security cam απο ευρωπη ειχα παρει, για αυτο εβγαζει 15 day guarantee λογικα. Απο την εφαρμογη τους εβαλα κ εγω pickup, δεν ειχε ομως καμια επιλογη για παραδοση για αλλη μερα, ουτε το "παραδοση σε γειτονα" που απλα εβαζα τα ιδια στοιχεια κ μ το ξαναεφερναν αλλες φορες (απο temu) θα παω δευτερα να το παρω αλλα η acs ειναι κλοουν εταιρια πραγματικα. Είναι ανάλογα το υποκατάστημα, στην περιοχή μου ειναι άψογη. Και μη νομίζεις ότι από το 15 day guarantee κερδίζεις κάτι σημαντικό αν κάνει παραπάνω, αν πατήσεις πάνω να δεις τι γίνεται αν δεν παραλαβεις σε 15 μέρες θα δεις λέει παίρνεις κουπόνι αξίας 1€ 🤣 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου @sakisgri Δε πρόκειται να δώσει άλλη βεβαίωση τα EΛΤΑ, δεν είναι ευθύνη τους. Με τη συγκεκριμένη απάντηση είχα πάρει μια φορά επιστροφή χρημάτων μετά από appeal. Όσο για το tracking, είναι εντελώς λάθος οι πληροφορίες της cainiao (και η αντιστοιχία με το γράφημα τους). Ό,τι έχω κυκλωμένο, είναι η παραλαβή το δέματος στην Ουγγαρία, τελωνείο, και εξαγωγή από Ουγγαρία. Στο γράφημα πάνω το γράφει GR Customs. Aυτό που γράφει από πάνω "Received by local delivery company", είναι η παράδοση των σάκων απ'τους Ούγγρους στα ΕΛΤΑ... Κι αυτό που λέει πάνω-πάνω "Out for delivery, Arrived At local delivery center" είναι το σκανάρισμα του σάκου στο ΓΕΤΑ ή στο Κέντρο Διαλογής... ενώ το γράφημα του Αliexpress λέει πως έχει φτάσει στη πόλη μας. Κι έχεις μετά τον κάθε βλάκα agent να σου λέει, τράβα ψάξε στο τοπικό ταχυδρομείο για το πακέτο. Αστεία πράγματα! Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ekrepali είπε @sakisgri Δε πρόκειται να δώσει άλλη βεβαίωση τα EΛΤΑ, δεν είναι ευθύνη τους. Με τη συγκεκριμένη απάντηση είχα πάρει μια φορά επιστροφή χρημάτων μετά από appeal. Όσο για το tracking, είναι εντελώς λάθος οι πληροφορίες της cainiao (και η αντιστοιχία με το γράφημα τους). Ό,τι έχω κυκλωμένο, είναι η παραλαβή το δέματος στην Ουγγαρία, τελωνείο, και εξαγωγή από Ουγγαρία. Στο γράφημα πάνω το γράφει GR Customs. Aυτό που γράφει από πάνω "Received by local delivery company", είναι η παράδοση των σάκων απ'τους Ούγγρους στα ΕΛΤΑ... Κι αυτό που λέει πάνω-πάνω "Out for delivery, Arrived At local delivery center" είναι το σκανάρισμα του σάκου στο ΓΕΤΑ ή στο Κέντρο Διαλογής... ενώ το γράφημα του Αliexpress λέει πως έχει φτάσει στη πόλη μας. Κι έχεις μετά τον κάθε βλάκα agent να σου λέει, τράβα ψάξε στο τοπικό ταχυδρομείο για το πακέτο. Αστεία πράγματα! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα γνωρίζω όλα αυτά. Απ' ότι φαινεται το γράφημα ειναι outdated μάλλον από την εποχή που ερχόταν κατευθείαν Ελλαδα τα δέματα. Η λύση για μας ειναι όταν θέλουμε να πάρουμε κάτι που ειναι semitrackable (φτηνό) να το βάζουμε στο καλάθι και όταν βρούμε και κάτι άλλο από διαφορετικό κατάστημα να κάνουμε το ίδιο και να τα παραγγείλουμε ταυτόχρονα για να γίνει ενοποίηση δεμάτων, έτσι θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping και θα έρθει πολύ πιο γρήγορα και συστημένο με την ACS. Έκανα μια παραγγελία προχθές 3 saver και ένα standard έγιναν ενοποίηση και έρχονται όλα μαζί συστημενα. Και προτιμότερο ειναι να δίνουμε μερικά cents παραπάνω και να επιλέγουμε Aliexpress saver shipping στα φτηνά (το κάνω πάντα). Από την δική μου εμπειρία αν η τιμή των μεταφορικών με saver ειναι αρκετά πιο πάνω από τα cainiao ψάχνεις το προϊόν σε άλλο κατάστημα και θα βρεις saver με πιο φτηνά μεταφορικά. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 7 hours ago, sakisgri said: Είναι ανάλογα το υποκατάστημα, στην περιοχή μου ειναι άψογη. Και μη νομίζεις ότι από το 15 day guarantee κερδίζεις κάτι σημαντικό αν κάνει παραπάνω, αν πατήσεις πάνω να δεις τι γίνεται αν δεν παραλαβεις σε 15 μέρες θα δεις λέει παίρνεις κουπόνι αξίας 1€ 🤣 Καλα ναι, φαντασου εχω θυροτηλεφωνο με καμερα κ μου λεει ο υπαλληλος οτι ηρθε και δεν ημουν εκει, καθε φορα που παταει καποιος κουδουνι βγαινει φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, nermain είπε Καλα ναι, φαντασου εχω θυροτηλεφωνο με καμερα κ μου λεει ο υπαλληλος οτι ηρθε και δεν ημουν εκει, καθε φορα που παταει καποιος κουδουνι βγαινει φωτογραφια Πέρα από αυτό, αν έρχονται και δεν σε βρίσκουν κανονικά αφήνουν χαρτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Τα cainiao standard for special goods ποιός τα διακινεί στην Ελλάδα; Επίσης έχω δει ότι κάποια AliExpress standard Shipping Φεύγουν με tracking number της μορφής ΧΧNL που σημαίνει θα έρθουν με ΕΛΤΑ συστημένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kitharas είπε Τα cainiao standard for special goods ποιός τα διακινεί στην Ελλάδα; Επίσης έχω δει ότι κάποια AliExpress standard Shipping Φεύγουν με tracking number της μορφής ΧΧNL που σημαίνει θα έρθουν με ΕΛΤΑ συστημένα... Η ACS τα διακινεί. Το ίδιο και τα Aliexpress standard shipping. Πάνω από το όριο (186€) έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 425 τα γράφω όλα εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παρακάτω φωτιστικό για το αναπηρικό αμαξίδιο της συζύγου μου. https://www.aliexpress.com/item/1005005007986049.html Επειδή μόνο απο Κίνα το βρίσκω και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αγορές απο Κίνα θέλω την βοήθεια σας στην επιλογή τόπου μεταφοράς... επειδή βλέπω διάφορες επιλογές... για να έρθει σχετικά γρηγορα και με το μικρότερο δυνατόν κόστος αλλα και να μην μπλέξω με εκτελωνισμούς κλπ Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 50 λεπτά πριν, teot είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παρακάτω φωτιστικό για το αναπηρικό αμαξίδιο της συζύγου μου. https://www.aliexpress.com/item/1005005007986049.html Επειδή μόνο απο Κίνα το βρίσκω και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αγορές απο Κίνα θέλω την βοήθεια σας στην επιλογή τόπου μεταφοράς... επειδή βλέπω διάφορες επιλογές... για να έρθει σχετικά γρηγορα και με το μικρότερο δυνατόν κόστος αλλα και να μην μπλέξω με εκτελωνισμούς κλπ Ευχαριστω. Επέλεξε "Aliexpress standard shipping" ειναι ο πιο γρήγορος τρόπος αποστολής, συνήθως έρχονται σε περίπου 12-16 μέρες. Τελωνείο θα περασει Ουγγαρια και όχι Ελλαδα, δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω, και την παράδοση θα την κάνει η ACS στην Ελλαδα. Αν θες δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425 γραφω οσα χρειαζεται να ξερεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα