Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sakisgri είπε

Η ACS τα διακινεί. Το ίδιο και τα Aliexpress standard shipping. Πάνω από το όριο (186€) έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 425 τα γράφω όλα εκεί.

Σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου παράγγειλα 2 πράγματα απο 2 διαφορετικά μαγαζιά, τα έβαλαν τελικά σε 1 και το tracking number άλλαξε.

Out for delivery Departed from sorting center καπου στην κίνα! περιμένω τώρα!

ευχαριστώ τον sakisgri για της πληροφορίες!

Επεξ/σία από BlackRose56
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παραγγελία μου από το ali έπρεπε να έχει έρθει μεχρι και τις 13/01.

Όμως από 10/01 είναι κολλημένο Ουγγαρία αποστολή σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ με κωδικό τύπου  UA14000000HU

Τους έστειλα μνμ και η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής 

IMG_20240129_160737.jpg

Επεξ/σία από manana
Δημοσ.

Πρέπει να είναι προφήτες ξέρουν ότι σήμερα 21:30 θα παραληφθεί από τοπικό διανομέα....😁

Αν μου έλεγαν και ποιος είναι καλά θα ήταν....για να μην τρέχουμε στη μαντάμ Ζαΐρα

SmartSelect_20240129-170244_Brave.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manana είπε

Η παραγγελία μου από το ali έπρεπε να έχει έρθει μεχρι και τις 13/01.

Όμως από 10/01 είναι κολλημένο Ουγγαρία αποστολή σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ με κωδικό τύπου  UA14000000HU

Τους έστειλα μνμ και η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής 

IMG_20240129_160737.jpg

Όταν λες έπρεπε να έρθει στις 13/1 εννοείς το Estimated delivery by ; Αν ναι, αυτό ειναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης.

Για δέματα από τα ΕΛΤΑ (semitrackable) τύπου UA********HU ισχύει αυτό που θα κάνω copy paste κάτω από την σελίδα 425 που θα σε συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά αν δεν το εχεις κάνει.

Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Αν βλέπεις το "Arrived at local delivery center" στο parcelsapp η στην cainiao τοτε τα ΕΛΤΑ έχουν σκαναρει το δέμα σου και έχει πάρει τον δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής της περιοχής σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνει από 10 μέρες έως και μήνα να παραλάβεις.

9 λεπτά πριν, Babis1098 είπε

Πρέπει να είναι προφήτες ξέρουν ότι σήμερα 21:30 θα παραληφθεί από τοπικό διανομέα....😁

Αν μου έλεγαν και ποιος είναι καλά θα ήταν....για να μην τρέχουμε στη μαντάμ Ζαΐρα

SmartSelect_20240129-170244_Brave.jpg

Το μήνυμα εστάλη με GMT+8, στην Ελλαδα έχουμε GMT+2. Είναι 6 ώρες μπροστά από εμάς.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Όταν λες έπρεπε να έρθει στις 13/1 εννοείς το Estimated delivery by ; Αν ναι, αυτό ειναι εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης.

Για δέματα από τα ΕΛΤΑ (semitrackable) τύπου UA********HU ισχύει αυτό που θα κάνω copy paste κάτω από την σελίδα 425 που θα σε συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά αν δεν το εχεις κάνει.

Στα semitrackable (απλή αποστολη) φαίνεται η πορεία του δέματος μέχρι να φτάσει στα ΕΛΤΑ. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Αν βλέπεις το "Arrived at local delivery center" στο parcelsapp η στην cainiao τοτε τα ΕΛΤΑ έχουν σκαναρει το δέμα σου και έχει πάρει τον δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής της περιοχής σου. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνει από 10 μέρες έως και μήνα να παραλάβεις.

Το μήνυμα εστάλη με GMT+8, στην Ελλαδα έχουμε GMT+2. Είναι 6 ώρες μπροστά από εμάς.

Άρα δεν είναι Ελλάδα ?

Δηλαδή δεν θα έπρεπε να έβλεπα GMT+2 αν είναι Ελλάδα διότι όταν ήταν στις transit ώρες ήταν GMT+1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Babis1098 είπε

Άρα δεν είναι Ελλάδα ?

Δηλαδή δεν θα έπρεπε να έβλεπα GMT+2 αν είναι Ελλάδα διότι όταν ήταν στις transit ώρες ήταν GMT+1

Η πιο κάτω ενημέρωση ειναι GMT+1 που ειναι Ουγγαρια, δεν βλέπω ακόμα πιο κάτω, αν πιο κάτω από αυτό γράφει ότι έφυγε από το customs τοτε αυτό το "Recieved by local delivery company" αφορά την μεταφορική εταιρεία που πήρε το δέμα από το τελωνειο Ουγγαρίας.

Το Gmt+8 που βλέπεις πιο πάνω ειναι επειδή η ενημέρωση ειναι από την Cainiao από Κίνα.

Λογικά ειναι Βουλγαρία τώρα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Η πιο κάτω ενημέρωση ειναι GMT+1 που ειναι Ουγγαρια, δεν βλέπω ακόμα πιο κάτω, αν πιο κάτω από αυτό γράφει ότι έφυγε από το customs τοτε αυτό το "Recieved by local delivery company" αφορά την μεταφορική εταιρεία που πήρε το δέμα από το τελωνειο Ουγγαρίας.

Το Gmt+8 που βλέπεις πιο πάνω ειναι επειδή η ενημέρωση ειναι από την Cainiao από Κίνα.

Λογικά ειναι Βουλγαρία τώρα.

Νομίζω ότι πέρασε και Ουγγαρία κ Βουλγαρία 

Screenshot_20240129-173510_Brave.jpg

Screenshot_20240129-173454_Brave.jpg

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ναι ήταν ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης! 

Και επειδή είχα κάνει άλλες δύο παραγγελίες οι οποίες ήρθαν κανονικά στον χρόνο που μου είχαν δώσει με αυτήν την παραγγελία απογοητεύτηκα! Βέβαια δεν είχαν tracking μορφής UA...

Και μάλιστα μόλις τώρα είδα πως από 9/01 σήμερα προχώρησε 

Ευχαριστώ! 

IMG_20240129_173734.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Babis1098 είπε

Νομίζω ότι πέρασε και Ουγγαρία κ Βουλγαρία 

Screenshot_20240129-173510_Brave.jpg

Screenshot_20240129-173454_Brave.jpg

Ναι έτσι ειναι. Αν το έχει παραλάβει η ACS θα φαινεται και στο site τους και στο parcelsapp Αν δεν φαινεται στην ACS το έχει η dpd και όπου να ναι θα το παραδώσει στην ACS.

4 λεπτά πριν, manana είπε

Ναι ήταν ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης! 

Και επειδή είχα κάνει άλλες δύο παραγγελίες οι οποίες ήρθαν κανονικά στον χρόνο που μου είχαν δώσει με αυτήν την παραγγελία απογοητεύτηκα! Βέβαια δεν είχαν tracking μορφής UA...

Και μάλιστα μόλις τώρα είδα πως από 9/01 σήμερα προχώρησε 

Ευχαριστώ! 

IMG_20240129_173734.jpg

Δες αναρτηση μου η μια σελίδα πίσω η στην σελίδα 425 που εξηγώ πως μπορεις να αποφύγεις τα ΕΛΤΑ με τα semitrackable και να έρθουν συστημενα πολύ πιο γρήγορα με την ACS.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/1/2024 στις 3:14 ΜΜ, sakisgri είπε

Όταν δεν βρίσκουν κάποιον σπίτι μετά υπάρχει επιλογη να επιλεξεις μέρα παράδοσης, δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει, αν δεν κάνω λάθος μου είχαν στείλει κάποια ειδοποίηση ότι δεν μας βρήκαν σπίτι και εκεί είχε την επιλογη να επιλέξω μέρα παράδοσης. Εγώ είχα βάλει την επόμενη μέρα και ήρθαν κανονικά. 

Αν δεν το βρεις δες και μια από το site η το app της ACS.

15 day delivery guarantee ειναι όταν έρχεται από Ευρώπη, από Κίνα ειναι 90μερες.

Σε καμία περίπτωση μη αφήνεις να φύγει πίσω το δέμα στην Κίνα, 15 μέρες το κρατάει η ACS. Δύσκολα θα βγάλεις άκρη μετά για να πάρεις τα χρήματα πίσω, θα τρέχεις στην ACS να σου δώσουν χαρτί ότι δεν το παρέδωσαν, και άμα δώσουν, θα πάρει καιρό και μπορεί να μη βγάλεις άκρη. Μετά θα πρέπει να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα σου, πάλι παίρνει καιρό να ολοκληρωθεί

Έτσι ειναι. Transit country ειναι η ενδιάμεση χώρα.

λοιπόν σε δική μου περίπτωση που όντως ήρθε ο διανομέας αλλά έλειπα,  ήρθε μήνυμα στο viber για επιλογές παραλαβής και είχε νέα ημερομηνία, αλλά και την επιλογή να μπει σε θυρίδα της ACS, επέλεξα θυρίδα που έχουν βάλει σε σουπερμάρκετ και μου έστειλαν πιν στο viber την επόμενη μέρα

είναι σαν το box now, άνοιξε η θυρίδα και πήρα το δέμα από ali

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ναι έτσι ειναι. Αν το έχει παραλάβει η ACS θα φαινεται και στο site τους και στο parcelsapp Αν δεν φαινεται στην ACS το έχει η dpd και όπου να ναι θα το παραδώσει στην ACS.

Δες αναρτηση μου η μια σελίδα πίσω η στην σελίδα 425 που εξηγώ πως μπορεις να αποφύγεις τα ΕΛΤΑ με τα semitrackable και να έρθουν συστημενα πολύ πιο γρήγορα με την ACS.

Όντως εμφανίστηκε αλλά δυστυχώς στα elta και από ότι βλέπω εδώ μέσα αργούν.....

SmartSelect_20240129-205220_Dolphin.jpg

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Babis1098 είπε

Όντως εμφανίστηκε αλλά δυστυχώς στα elta και από ότι βλέπω εδώ μέσα αργούν.....

SmartSelect_20240129-205220_Dolphin.jpg

Δεν διευκρίνισες ποτέ τι tracking number εχεις. Αν ειναι UA**********HU ειναι απλή αποστολη και ισχύει ότι απάντησα στον φίλο manana στην προηγούμενη σελίδα.

Αν ειναι LA*********HU τοτε ειναι συστημένο, θα έχει ενημέρωση μεχρι την παράδοση και θα έρθει πιο γρήγορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...