aristarhos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2024 στις 11:20 ΠΜ, keysmith είπε Το SAVER ECONOMY (ΕΛΤΑ) μπορεί και να το κλάψεις και δεν θα πάρεις τίποτα όπως εγώ. Σου λένε "recievedmby local delivery company" είναι πρόβλημά σου πήγαινε βρές το!! Δεν επιστρέφουν τίποτα! ουτε λεφτά ούτε προιόν ξαναστέλνουν. Εγώ την πάτησα γιατί δεν ήξερα πως μεταφράζονται οι τόσοι τρόποι αποστολής. Οπως έμαθα ότι το "buyers protection" είναι ένα σκουπίδι που ΔΕΝ το τιμούν όταν το προιόν χαθεί όπως επαθα εγώ (και ίσως και εσύ). Μπορεί να είσαι τυχερός να έρθει απλά λίγο να άργησε. Πολλές μέρες από 9/1 δεν πέρασαν. Κάτσε να τελειώσει ο μηνας. Κι εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο με δύο παραγγελίες μέσω Ουγγαρίας. Μετά από 2 μήνες ζήτησα refund, μου απάντησαν είναι στα ΕΛΤΑ πήγαινε να το πάρεις και έκλεισαν την υπόθεση και την παραγγελία ως εκτελεσμένη. Φυσικά στα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα που είναι τα πακετάκια. Στο Άλι μου ζητούσαν αποδείξεις ότι δεν τα παρέλαβα. Τους γράφω δείτε το Tracking, πάρτε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αν δεν πιστεύετε. Τίποτα αυτοί. Λένε δεν έδωσα επαρκή στοιχεία και συνεπώς θεωρείται λήξαν το ζήτημα υπέρ του πωλητή. Σε κάτι άλλες παραγγελίες μέσω ACS τα παρέλαβα με πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις. Από τα νεύρα μου διέγραψα τον λογαριασμό μου στο Aliexpress. Είχα χρόνια να αγοράσω και είχα ξεχάσει τι μ@λ@κ&*α είναι. Τώρα το ξαναθυμήθηκα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από aristarhos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis18557 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Έχω δύο δέματα που μέχρι το arrived at transit country πήγαιναν μαζί, δεν ήταν combined αλλά περνούσαν όλα τα στάδια το ίδιο λεπτό. Πως κατάφερε η DPD (?) Να τα διαχωρίσει στη Βουλγαρία ενώ ήρθαν από Κίνα τελώνια κλπ μαζί και μια βδομάδα μετά το ένα να έχει σχεδόν έρθει και το άλλο ν έμεινε κολλημένο μόνο η ίδια ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, aristarhos είπε Κι εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο με δύο παραγγελίες μέσω Ουγγαρίας. Μετά από 2 μήνες ζήτησα refund, μου απάντησαν είναι στα ΕΛΤΑ πήγαινε να το πάρεις και έκλεισαν την υπόθεση και την παραγγελία ως εκτελεσμένη. Φυσικά στα ΕΛΤΑ δεν έχουν ιδέα που είναι τα πακετάκια. Στο Άλι μου ζητούσαν αποδείξεις ότι δεν τα παρέλαβα. Τους γράφω δείτε το Tracking, πάρτε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αν δεν πιστεύετε. Τίποτα αυτοί. Λένε δεν έδωσα επαρκή στοιχεία και συνεπώς θεωρείται λήξαν το ζήτημα υπέρ του πωλητή. Σε κάτι άλλες παραγγελίες μέσω ACS τα παρέλαβα με πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις. Από τα νεύρα μου διέγραψα τον λογαριασμό μου στο Aliexpress. Είχα χρόνια να αγοράσω και είχα ξεχάσει τι μ@λ@κ&*α είναι. Τώρα το ξαναθυμήθηκα. Ρε παιδιά μη χαλιέστε άσκοπα. Κάντε αμφισβήτηση συναλλαγής πέσω τράπεζας (από το κινητό μέσω app). Περιγράψτε όλα αυτά και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω σχετικά γρήγορα. Μην τους τα χαρίζετε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Τα ελτα μπορει να κανουν και τρεις μηνες+ δεν φταίει το αλι για τα χαλια μας, εγω που εχω άπειρη υπομονή παραλαμβάνω πάντα ποτε δεν εχω χασει δεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ρε παίδες, λύστε μου μια απορία γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου. Δέχεται το aliexpress paypal ? έχω βάλει στο καλάθι 2 πράγματα και δεν εμφανίζετε η paypal σαν τρόπο πληρωμής, μονο credit card. Επίσης ξέρω οτι πάει και αν δέχεται ο πωλητής. edit: μόλις είδα αυτό, απο Καναδά θυμάμαι ειχα πλήρωση με pp, εκτός και αν κάνω λάθος. Στις 18/10/2023 στις 1:24 ΜΜ, aces είπε Το AliPay ειναι οτι εχει το PP κ λιγο καλυτερο. Κανεις dispute μέσα απο to AliExpress αν δεν στειλουν τπτ, αν στειλουν ελατωμματικο, αν δεν φτασει ποτε το προιον, αν περασει η ημ/νια παραλαβης κλπ κλπ Το AliExpress εχει μονο πληρωμη με καρτα και προστασια με AliPay ποτε δεν υπηρχε PayPal. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 43 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε ρε παίδες, λύστε μου μια απορία γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου. Δέχεται το aliexpress paypal ? έχω βάλει στο καλάθι 2 πράγματα και δεν εμφανίζετε η paypal σαν τρόπο πληρωμής, μονο credit card. Επίσης ξέρω οτι πάει και αν δέχεται ο πωλητής. edit: μόλις είδα αυτό, απο Καναδά θυμάμαι ειχα πλήρωση με pp, εκτός και αν κάνω λάθος. Δεν εχει ππ το αλι, εχω διαβασει οτι εξαιρούνται καποια-ες χωρες αλλα το ππ δεν σου προφέρει τίποτα παραπάνω απο οτι οτι το αλιπαυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχει ππ το αλι, εχω διαβασει οτι εξαιρούνται καποια-ες χωρες αλλα το ππ δεν σου προφέρει τίποτα παραπάνω απο οτι οτι το αλιπαυ. Κατάλαβα αρα μόνο πιστωτική, τα disputes πως ειναι? έκανα την παραγγελιά, θελω να είμαι καλυμμένος για κάθε ενδεχόμενο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε Κατάλαβα αρα μόνο πιστωτική, τα disputes πως ειναι? έκανα την παραγγελιά, θελω να είμαι καλυμμένος για κάθε ενδεχόμενο . Πιστωτική, προπληρωμένη (prepaid) η Revolut. 3 φορές που άνοιξα dispute και τις τρεις πήρα τα χρήματα μου πίσω. Αν εχεις αποδείξεις το Aliexpress θα ειναι μαζί σου. Κάνω copy paste από την σελίδα 425 κάτω τι πρέπει να κάνεις για να είσαι καλυμμένος. Και μη ξεχνάμε πάντα τραβάμε βίντεο το unboxing. Αν κάτι έρθει χαλασμένο, σπασμένο, κάτι λείπει η δεν ειναι αυτό παραγγείλαμε, να είμαστε καλυμμένοι. Και αν ειναι κάτι ηλεκτρονικό και θέλει ρεύμα να έχουμε δίπλα μας ρεύμα η μπαταρίες να το δοκιμάσουμε ενώ τραβάμε βίντεο. Αν κάτι από τα παραπάνω συμβεί και έχουμε αποδείξεις (βιντεο) το Aliexpress θα ειναι μαζί μας και θα μας αποζημιώσει. 3 ώρες πριν, BlackRose56 είπε ρε παίδες, λύστε μου μια απορία γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου. Δέχεται το aliexpress paypal ? έχω βάλει στο καλάθι 2 πράγματα και δεν εμφανίζετε η paypal σαν τρόπο πληρωμής, μονο credit card. Επίσης ξέρω οτι πάει και αν δέχεται ο πωλητής. edit: μόλις είδα αυτό, απο Καναδά θυμάμαι ειχα πλήρωση με pp, εκτός και αν κάνω λάθος. Έχει paypal αλλά όχι για όλες τις χώρες, και όχι για Ελλαδα. https://www.supdropshipping.com/aliexpress-payment-methods/#h-aliexpress-payment-methods-by-country Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ρε παιδιά έχει κολλήσει σε κάποιον άλλο ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 hours ago, user27 said: Ρε παιδιά μη χαλιέστε άσκοπα. Κάντε αμφισβήτηση συναλλαγής πέσω τράπεζας (από το κινητό μέσω app). Περιγράψτε όλα αυτά και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω σχετικά γρήγορα. Μην τους τα χαρίζετε. τα πήρε με Revolut (prepaid κάρτα) γιατί αυτή χρησιμοποιώ σε κινέζους. τι αμφισβήτηση να κάνω; Οκ, έχασα 8.5€ (οκ δεν καταστράφηκα) και κάτι έμαθα κάτι ακόμα για τους κινέζους του Ali(τες)express και πως να συναλλάσσεσαι μαζί τους μην πιστεύοντας τίποτα πια από τις "εγγυήσεις" τους. Το λες και "δίδακτρα" ότι πλήρωσα. Αν είχα διαβάσει εδώ ιστορίες πιο πριν δε θα την παταγα. Για αυτό τα λέμε τα ξαναλέμε να τα βλέπουν και άλλοι να ξέρουν πριν τους συμβούν. Δε λες που δεν την πάτησα με ακριβότερο προϊόν; Στα όσα χρόνια ψωνίζω από εξωτερικό (από 2010) είναι η πρώτη φορά που χάνω χρήματα από μη παράδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Viviandg είπε Ρε παιδιά έχει κολλήσει σε κάποιον άλλο ; ναι και σε εμένα απο 17 του μηνός, μάλλον θα γυρίσουμε στον μήνα πάλι για παραλαβή θα ξεχάσουμε τα 14 με 20 μέρες.. απο shein παραγγελία πριν μια εβδομάδα (17/1) απο κίνα αυρίο θα μας το φέρει η acs. Αρα το αλι έχει θέμα με τις μεταφορικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keyman2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα.Θελω να αγοράσω κάτι από aliexpress με τελική τιμή 171 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά στο checkout. Μου βγάζει vat included και standard shipping μέθοδο αποστολής.Να το πάρω η έχει τελωνείο.Το κατάστημα είναι top seller.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από keyman2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam187 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Συγνώμη προκαταβολικά για την ερώτηση που θα κάνω ξερω οτι ίσως να έχει απαντηθεί αρκετές φορες(αν έχει απαντηθεί και μπορεί κάποιος ας μου υποδείξει την σελίδα). Από aliexpress ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορούμε να αγοράσουμε προϊόντα χωρίς να περάσουν τελωνείο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, keyman2000 είπε Παιδιά καλησπέρα.Θελω να αγοράσω κάτι από aliexpress με τελική τιμή 171 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά στο checkout. Μου βγάζει vat included και standard shipping μέθοδο αποστολής.Να το πάρω η έχει τελωνείο.Το κατάστημα είναι top seller.Ευχαριστώ. Καλημέρα, Όχι φίλε μου δεν έχει τελωνειο. Δες και μια ανάρτηση μου στην σελίδα 425. 5 ώρες πριν, sam187 είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Συγνώμη προκαταβολικά για την ερώτηση που θα κάνω ξερω οτι ίσως να έχει απαντηθεί αρκετές φορες(αν έχει απαντηθεί και μπορεί κάποιος ας μου υποδείξει την σελίδα). Από aliexpress ποιο είναι το μέγιστο ποσό που μπορούμε να αγοράσουμε προϊόντα χωρίς να περάσουν τελωνείο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλημέρα, Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425, τα γράφω όλα εκεί. Αν εχεις κάποια απορία μετά, ρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Οτι έρχεται με κωδικο τύπου UA1243xxxxHU χωρις να εχει γινει combine shipping χανεται για πολυ καιρο μεχρι να εμφανιστεί στο γραμματοκιοβωτιο μας. Τουλαχιστον αυτο παρατηρω εγώ. Και η χρονική διάρκεια ειναι χαοτική. Εχω δεματάκι, που μεχρι σημερα εχει 72 ημέρες απο την ημερα αποστολης του (δηλωμένη στο Ali) και δεν το εχω λάβει ακομα. Δείτε την πορεία του μεχρι σημερα. και αυτο ειναι το τι δείχνει το site των ΕΛΤΑ. αυτο ειναι ενα παραδειγμα. Υπάρχουν άλλα δεματα αντιστοιχα με 63 ημερες, 50 κτλ. Επίσης εχω λάβει και τετοιο δεμα σε 53 ημερες πριν λιγο καιρο. Για αυτο και λεω οτι ειναι χαοτικό το φαινομενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα