Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ptaf είπε

κι εμένα μου έμεινε φόβος... (βλέπε παρακάτω νέο δέμα με Aliexpress standard)
Μέσα σε 6 μέρες έφτασε απο Κίνα, πέρασε τελωνείο και σήμερα μου το βγάζει at transit country.
Έχω τεράστια αγωνία να δω πότε θα κουνηθεί ξανά, αφού τώρα το πήρε/παίρνει η dpd λογικά, δλδ ξεκινάει η άνευ λόγου καθυστέρηση.
Ελπίζω να μην τραβήξουμε πάλι τα ίδια. Κανονικά σε 10-15 μέρες θα μπορούσαν να παραδίδονται με βάση την άριστη απόδοση των Κινέζων.

Από το tracking της Cainiao:
====================================================
2024-01-19 16:17:16(GMT+1)    Arrive attransit country or district.
2024-01-19 04:54:12(GMT+1)    Import customs clearance complete
2024-01-19 04:54:12(GMT+1)    Leaving customs
2024-01-19 00:43:01(GMT+1)    Import clearance start
2024-01-19 00:42:33(GMT+1)    Arrived at customs
2024-01-18 12:19:00(GMT+1)    Arrived at linehual office
2024-01-18 05:44:00(GMT+8)    Left from departure country/region
2024-01-17 18:15:00(GMT+8)    Leaving from departure country/region
2024-01-16 20:08:00(GMT+8)    Export clearance success
2024-01-16 19:58:00(GMT+8)    Export customs clearance started
2024-01-15 22:16:44(GMT+8)    Arrived at departure transport hub
2024-01-15 18:22:00(GMT+8)    Outbound in sorting center
2024-01-15 17:39:48(GMT+8)    Inbound in sorting center
2024-01-15 17:39:48(GMT+8)    Accepted by carrier
2024-01-15 06:13:59(GMT+8)    Leave the warehouse
2024-01-15 06:11:29                    Package finished
2024-01-14 05:57:01                    Order received successfully
====================================================

ναι η αλήθεια ειναι οτι και εμένα απο κίνα μέχρι αυτό το σημείο τα 4 στα 5 έρχονται σε μια εβδομάδα και απο εκεί και περα θέλουν αλλες 10 μερες περίπου.

• Like 1
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cainiao super economy for special goods παραλαβή σε 65 ημέρες, ήταν Cainiao super economy global αλλά το λαμόγιο ο πωλητής άλλαξε την μέθοδο αποστολής για να κερδίσει μερικά σεντ,η πλάκα είναι ότι το είχα βάλει στο καλάθι με άλλα για να συγχωνευθεί σε standard shipping αλλά δεν συγχωνεύεται το special goods,κάτι πλακετακια led ήταν σε μικρό φάκελο.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω δύο μικρά πακέτα από AliExpress, 55 ημέρες και 56 ημέρες αντίστοιχα, καθυστέρηση μέχρι τώρα. Το ένα με:Cainao super economy global και το άλλο με: AliExpress saver shipping. Λογικά είναι Ελλάδα. Το ένα έχει κολλήσει στο: received by local delivery company ενώ το άλλο: arrived at local delivery center. Έχει άλλος τόσο μεγάλη καθυστέρηση? Λογικά τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Ξέρουμε αν η εταιρεία logistics είναι Shunyou?

Επεξ/σία από ZACHARIS
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Περιμένω δύο μικρά πακέτα από AliExpress, 55 ημέρες και 56 ημέρες αντίστοιχα, καθυστέρηση μέχρι τώρα. Το ένα με:Cainao super economy global και το άλλο με: AliExpress saver shipping. Λογικά είναι Ελλάδα. Το ένα έχει κολλήσει στο: received by local delivery company ενώ το άλλο: arrived at local delivery center. Έχει άλλος τόσο μεγάλη καθυστέρηση? Λογικά τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Ξέρουμε αν η εταιρεία logistics είναι Shunyou?

Μετα 90 μέρες παρελαβα εγω απο τα διαλυμένα ελτα

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα εγώ ένα έκανε 72 μέρες.

Λογικά η εταιρεία logistics ειναι η Cainiao, και την παράδοση θα την κάνει τα ΕΛΤΑ.

Το "Arrived at local delivery center" το έχουν σκαναρει τα ΕΛΤΑ και ειναι στο δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής που σε εξυπηρετεί για παράδοση. 

Το άλλο δεν το έχουν σκαναρει ακόμα, όταν το σκαναρουν θα βγάλει και αυτό "Arrived at local delivery center".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

ένα Cainiao super economy global παραγγελία 13/11 δεν το έχω λάβει ακόμη  

Επεξ/σία από radiotv
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Εμένα έπρεπε να μου είχε παραδοθεί έως 13 Ιανουαρίου σύμφωνα με το σύστημα . Παρ όλα αυτά από 9/01 μου γράφει "received by local delivery company" και αν θέλω να επικοινωνήσω με posta.hu στο οποίο το δέμα δεν υπάρχει καν και μου δίνουν και αυτό το email [email protected].

Επίσης μου δίνουν περιθώριο 56 μέρες για να ζητήσω refund το οποίο και θα κάνω πριν την λήξη των 56 ημερών!

Τώρα αν όντως θα έχω επιστροφή χρημάτων ή τελικά θα τα χάσω , δεν έχω ιδέα!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ZACHARIS είπε

Ναι 65 μέρες στο arrived at local delivery center και το ταχυδρομείο της περιοχής μου δεν έχει τίποτα ακόμα λέει 

Δημοσ.

Απο shein σε 4 εργάσιμες αυριο το περιμένει η κοπέλα μου με acs πως γίνεται αυτο? απο Ευρώπη έρχεται μάλλον.

image.jpeg

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

Απο shein σε 4 εργάσιμες αυριο το περιμένει η κοπέλα μου με acs πως γίνεται αυτο? απο Ευρώπη έρχεται μάλλον.

image.jpeg

Ναι ειναι απο αποθηκη εντος ΕΕ το πολυ μαξιμουμ 10 εργασιμες 2 βδομαδες κανουν. Συνηθως μεταξύ 1ης και 2ης εβδομαδας γινεται παραλαβη απο EU/ΕΕ anazon de/it/fr/es κ αλλα κατ/ματα με εδρα EU.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/01/2024 at 09:48, ZACHARIS said:

Το SAVER ECONOMY (ΕΛΤΑ) μπορεί και να το κλάψεις και δεν θα πάρεις τίποτα όπως εγώ. Σου λένε "recievedmby local delivery company" είναι πρόβλημά σου πήγαινε βρές το!! Δεν επιστρέφουν τίποτα! ουτε λεφτά ούτε προιόν ξαναστέλνουν. Εγώ την πάτησα γιατί δεν ήξερα πως μεταφράζονται οι τόσοι τρόποι αποστολής. Οπως έμαθα ότι το "buyers protection" είναι ένα σκουπίδι που ΔΕΝ το τιμούν όταν το προιόν χαθεί όπως επαθα εγώ (και ίσως και εσύ). 

Μπορεί να είσαι τυχερός να έρθει απλά λίγο να άργησε. Πολλές μέρες από 9/1 δεν πέρασαν. Κάτσε να τελειώσει ο μηνας. 

Επεξ/σία από keysmith
  • Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έκανα μια παραγγελία με 6 αντικείμενα και συνέβη το εξής περίεργο. Τα 4 ήταν choice όμως δεν έκανε combine και έρχονται όλα ξεχωριστά (κάνανε ship όλα την ίδια μέρα), όμως πήραν κωδικό ACS (διαφορετικό όλα) 

Και τα υπόλοιπα δύο πήραν tracking μορφής LP*** το οποίο έμεινε έτσι στη πλατφόρμα, ενώ στο parcelapp δείχνει και αυτά να έρχονται με ACS

Περίεργα πράγματα ενώ δούλευε πολύ καλά το combine 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα τι κουλά μου συμβαίνουν!?  Χθες Κυριακή μεσημέρι κτυπά το κουδούνι και ήταν η ACS να μου δώσει το δέμα μου από την Κίνα. Ρωτώ τον οδηγό "Μα Κυριακή δουλεύετε?" και με νόημα μου είπε "Μαζεύτηκαν πολλά". Μπραβο τους που ακολουθούν την πίεση της δουλειάς και που τρέχουν ακόμα και εκτός του ωραρίου να καλύψουν την εταιρεία και να παραδοθούν τα δέματα. 

Ως προς το δέμα και το περιεχόμενο  μια χαρά όλα 

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.
3 ώρες πριν, omokas είπε

Παιδιά καλησπέρα έκανα μια παραγγελία με 6 αντικείμενα και συνέβη το εξής περίεργο. Τα 4 ήταν choice όμως δεν έκανε combine και έρχονται όλα ξεχωριστά (κάνανε ship όλα την ίδια μέρα), όμως πήραν κωδικό ACS (διαφορετικό όλα) 

Και τα υπόλοιπα δύο πήραν tracking μορφής LP*** το οποίο έμεινε έτσι στη πλατφόρμα, ενώ στο parcelapp δείχνει και αυτά να έρχονται με ACS

μου έχει τύχει και εμένα σε choice να σπάσει τις παραγγελίες σε δύο ή και τρία δέματα, παραγγέλνω πάντα λίγο πάνω από τα 10€ για δωρεάν μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, omokas είπε

Καλησπέρα, και εμένα μου έτυχε αυτό. Μπορεί να γίνεται λόγο βάρος/όγκο η το ένα κατάστημα να ειναι πολύ μακριά από το άλλο. 

Αυτά που φαινεται LP**** συνήθως γίνονται combined και δεν αλλάζει, αλλά αν πατήσεις ακριβώς από πάνω που έχει τον τρόπο αποστολής θα σε πάει στην Cainiao και εκεί φαινεται το next tracking number. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...