dimitrisd87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στις 14/1/2024 στις 11:57 ΠΜ, sakisgri είπε Λογικά έχουν φτιάξει πολύ καλό λογισμικό και κάνει όλη την δουλειά. Φαντάζομαι το λογισμικό με βάση τον κωδικό πελάτη αν δει εχεις κάνει πάνω από μια παραγγελία μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα δίνει εντολή σε αυτά τα δέματα να πάνε στην αποθήκη που θα γίνει η ενοποίηση, παράλληλα η αποθηκη ενημερώνεται στο δικό τους σύστημα οτι τα τάδε δέματα πρέπει να γίνουν ενοποίηση. Και λογικά με τόσα δέματα την διαλογή θα την κάνουν ρομποτακια, αν ψάξεις "Ελτα διαλογή με ρομποτακια" θα καταλάβεις τι εννοώ. Επισης βοηθάει και πολύ ότι η Cainiao και το Aliexpress ειναι θυγατρικές εταιρίες της Alibaba group. ναι αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ, πλέον η ενοποίηση δουλεύει πολύ καλα, οταν κάνω 2 παραγγελίες με saver παντα τις βάζει μαζί και τις κάνει standard και διαφορετική μέρα να τις στείλουν οι πωλητές ποτέ δεν μου έτυχε τελευταία να ξεφύγει κάτι, πηγαίνει η μια στην αποθήκη και περιμένει, αρκεί να γίνουν οι παραγγελίες την ίδια μέρα.Εννοείται με αυτόν τον τρόπο τις περισσότερες φορές συμφαίρει πολύ περισσότερο λόγο μικρότερου κόστους των μεταφορικών. Επίσης οποιος ασχολείται ακόμα με ελτα ειναι ήρωας για μένα, εχω καιρό να ασχοληθώ απο τοτε που ανέλαβαν οι κούριερ και ελπίζω να μην ξαναασχοληθώ ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε ναι αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ, πλέον η ενοποίηση δουλεύει πολύ καλα, οταν κάνω 2 παραγγελίες με saver παντα τις βάζει μαζί και τις κάνει standard και διαφορετική μέρα να τις στείλουν οι πωλητές ποτέ δεν μου έτυχε τελευταία να ξεφύγει κάτι, πηγαίνει η μια στην αποθήκη και περιμένει, αρκεί να γίνουν οι παραγγελίες την ίδια μέρα.Εννοείται με αυτόν τον τρόπο τις περισσότερες φορές συμφαίρει πολύ περισσότερο λόγο μικρότερου κόστους των μεταφορικών. Επίσης οποιος ασχολείται ακόμα με ελτα ειναι ήρωας για μένα, εχω καιρό να ασχοληθώ απο τοτε που ανέλαβαν οι κούριερ και ελπίζω να μην ξαναασχοληθώ ποτέ. Στο τελευταίο δίμηνο έχω 4 παραγγελίες με Cainiao super economy global που ενώ τις είχα βάλει στο καλάθι με άλλα προϊόντα τελικά δεν τα συγχώνευσε και έρχονται με ΕΛΤΑ.Τα AliExpress saver shipping τα συγχωνεύει πάντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, radiotv είπε Στο τελευταίο δίμηνο έχω 4 παραγγελίες με Cainiao super economy global που ενώ τις είχα βάλει στο καλάθι με άλλα προϊόντα τελικά δεν τα συγχώνευσε και έρχονται με ΕΛΤΑ.Τα AliExpress saver shipping τα συγχωνεύει πάντα; οτι έχω παραγγείλει με saver μετά το καλοκαίρι ολα τα κάνει standard αρκεί να ειναι απο 2 και πάνω και να παραγγελθούν την ίδια μέρα, μεχρι στιγμής δεν εχει ξεφύγει κάτι,βέβαια οτι εχω πάρει οι πωλητές κάνανε μέχρι 3 μέρες το πολύ να τα στείλουν, αν ενας το στείλει την επόμενη και ο άλλος σε 10 μέρες δεν ξέρω δεν μου έτυχε, αλλα αν δω κάποιον να κάνει πανω απο 2-3 μέρες να το στείλει θα τον ακυρώσω και θα το βρώ απο άλλον. Συνήθως βάζω 3 αδες . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα το δικό μου δέμα από τα ΕΛΤΑ, μετά από 71 μέρες, καλά πήγε..... 7 ώρες πριν, radiotv είπε Στο τελευταίο δίμηνο έχω 4 παραγγελίες με Cainiao super economy global που ενώ τις είχα βάλει στο καλάθι με άλλα προϊόντα τελικά δεν τα συγχώνευσε και έρχονται με ΕΛΤΑ.Τα AliExpress saver shipping τα συγχωνεύει πάντα; Και εγώ πάντα επιλέγω saver. Στα περίπου 40 combined δέματα μόνο 2 φορές κάποιο δεν έγινε ενοποίηση. Και τις 2 φορές άργησε ο πωλητής να στείλε το δέμα. Μια φορά μόνο έχω επιλέξει Cainiao super economy και έγινε ενοποίηση κανονικά. Αλλά πρέπει να εφαρμόσω αυτό που κάνει ο φίλος @dimitrisd87 αν αργήσει ο πωλητής, ακύρωση την παραγγελία και παραγγελία από άλλο κατάστημα στην επόμενη παραγγελία. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από sakisgri 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Παιδιά σήμερα έχει βγάλει κάτι welcome deals το AliExpress όπου άνω των 35 δίνει έκπτωση. Μου έκανε 12 ευρώ έκπτωση!! Νομίζω ήταν για 24 ώρες ακόμη όποιος θέλει να το τσεκάρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Φαίνεται ότι μπλέξαμε με την ACS. Τρεις μέρες βρίσκεται το δέμα μου στο HUB Αθηνών και είναι σίγουρο ότι θα πάει χαμένο το Σ/Κ οπότε η μετακίνηση εντός Αθηνών για να φτάσει στα χέρια μου θα κάνει όσο έκανε να έλθει από Κινα, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Θεσσαλονίκη .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User7890 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 16/1/2024 στις 7:41 ΜΜ, sakisgri είπε Έχω δει και άλλες φορές κόλλημα από δέματα από την Sunyou. Όταν τελειώσει με τον εκτελωνισμό και το παραδώσει στην ACS τοτε θα δεις ενημέρωση, και από την στιγμή αυτή θα φτάσει γρήγορα το δέμα σε εσένα. Μόλις παρέλαβα το δέμα από ACS. Φαίνεται ότι ο αποστολέας είναι στη Βουλγαρία αντί Κίνα. Μάλλον ήταν η ενδιάμεση χώρα που χρησιμοποίησε η Sunyou πριν φτάσει Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι γλίτωσα το τελωνείο; Συγνώμη για όλες αυτές τις ερωτήσεις απλά είμαι νέος στις παραγγελίες από τρίτες χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Αφου παρελαβες και δεν πληρωσες κατι εξτρα, ναι γλιτωσες τελωνειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonas21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 9/1/2024 στις 12:06 ΠΜ, jasonas21 είπε Να ρωτήσω, refund για μη παραλαβή ποτε μπορούμε να κανουμε? Ξερω οτι υπάρχει τεραστια καθυστέρηση με τα δεματα, ηταν να έρθει ενα μέχρι 28 Δεκέμβρη και ενα μέχρι σήμερα και δεν ήρθε κανενα... Οποτε, ποτε ζητάμε τα λεφτα πίσω? Μολις παρελαβα το πολυαναμενομενο δεματακι σχεδόν 2 μηνες μετα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μετά τα κολλημένα δέματα 15/11 μου έμεινε ο φόβος και στα επόμενα που κολλάνε πάλι στο ίδιο σημείο ελπίζω να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα πάλι.. ποτέ θα την σουταρουν την dpd να ησυχάσουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, User7890 είπε Μόλις παρέλαβα το δέμα από ACS. Φαίνεται ότι ο αποστολέας είναι στη Βουλγαρία αντί Κίνα. Μάλλον ήταν η ενδιάμεση χώρα που χρησιμοποίησε η Sunyou πριν φτάσει Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι γλίτωσα το τελωνείο; Συγνώμη για όλες αυτές τις ερωτήσεις απλά είμαι νέος στις παραγγελίες από τρίτες χώρες. Δεν εστάλη από Βουλγαρία, όπως σωστά έγραψες ήταν η ενδιάμεση χώρα. Όσα δέματα έχω δει να έρχονται με την Sunyou σε κανένα δεν υπήρχε εξτρά χρέωση. Δεν ξέρω που κάνει τον εκτελωνισμό (μπορεί Βουλγαρία) σημασία έχει ότι δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptaf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, dimitrisd87 said: Μετά τα κολλημένα δέματα 15/11 μου έμεινε ο φόβος και στα επόμενα που κολλάνε πάλι στο ίδιο σημείο ελπίζω να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα πάλι.. ποτέ θα την σουταρουν την dpd να ησυχάσουμε? κι εμένα μου έμεινε φόβος... (βλέπε παρακάτω νέο δέμα με Aliexpress standard) Μέσα σε 6 μέρες έφτασε απο Κίνα, πέρασε τελωνείο και σήμερα μου το βγάζει at transit country. Έχω τεράστια αγωνία να δω πότε θα κουνηθεί ξανά, αφού τώρα το πήρε/παίρνει η dpd λογικά, δλδ ξεκινάει η άνευ λόγου καθυστέρηση. Ελπίζω να μην τραβήξουμε πάλι τα ίδια. Κανονικά σε 10-15 μέρες θα μπορούσαν να παραδίδονται με βάση την άριστη απόδοση των Κινέζων. Από το tracking της Cainiao: ==================================================== 2024-01-19 16:17:16(GMT+1) Arrive attransit country or district. 2024-01-19 04:54:12(GMT+1) Import customs clearance complete 2024-01-19 04:54:12(GMT+1) Leaving customs 2024-01-19 00:43:01(GMT+1) Import clearance start 2024-01-19 00:42:33(GMT+1) Arrived at customs 2024-01-18 12:19:00(GMT+1) Arrived at linehual office 2024-01-18 05:44:00(GMT+8) Left from departure country/region 2024-01-17 18:15:00(GMT+8) Leaving from departure country/region 2024-01-16 20:08:00(GMT+8) Export clearance success 2024-01-16 19:58:00(GMT+8) Export customs clearance started 2024-01-15 22:16:44(GMT+8) Arrived at departure transport hub 2024-01-15 18:22:00(GMT+8) Outbound in sorting center 2024-01-15 17:39:48(GMT+8) Inbound in sorting center 2024-01-15 17:39:48(GMT+8) Accepted by carrier 2024-01-15 06:13:59(GMT+8) Leave the warehouse 2024-01-15 06:11:29 Package finished 2024-01-14 05:57:01 Order received successfully ==================================================== Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από ptaf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, ptaf είπε κι εμένα μου έμεινε φόβος... (βλέπε παρακάτω νέο δέμα με Aliexpress standard) Μέσα σε 6 μέρες έφτασε απο Κίνα, πέρασε τελωνείο και σήμερα μου το βγάζει at transit country. Έχω τεράστια αγωνία να δω πότε θα κουνηθεί ξανά, αφού τώρα το πήρε/παίρνει η dpd λογικά, δλδ ξεκινάει η άνευ λόγου καθυστέρηση. Ελπίζω να μην τραβήξουμε πάλι τα ίδια. Κανονικά σε 10-15 μέρες θα μπορούσαν να παραδίδονται με βάση την άριστη απόδοση των Κινέζων. Από το tracking της Cainiao: ==================================================== 2024-01-19 16:17:16(GMT+1) Arrive attransit country or district. 2024-01-19 04:54:12(GMT+1) Import customs clearance complete 2024-01-19 04:54:12(GMT+1) Leaving customs 2024-01-19 00:43:01(GMT+1) Import clearance start 2024-01-19 00:42:33(GMT+1) Arrived at customs 2024-01-18 12:19:00(GMT+1) Arrived at linehual office 2024-01-18 05:44:00(GMT+8) Left from departure country/region 2024-01-17 18:15:00(GMT+8) Leaving from departure country/region 2024-01-16 20:08:00(GMT+8) Export clearance success 2024-01-16 19:58:00(GMT+8) Export customs clearance started 2024-01-15 22:16:44(GMT+8) Arrived at departure transport hub 2024-01-15 18:22:00(GMT+8) Outbound in sorting center 2024-01-15 17:39:48(GMT+8) Inbound in sorting center 2024-01-15 17:39:48(GMT+8) Accepted by carrier 2024-01-15 06:13:59(GMT+8) Leave the warehouse 2024-01-15 06:11:29 Package finished 2024-01-14 05:57:01 Order received successfully ==================================================== Δεν νομίζω. Μου ήρθε ένα την προηγούμενη βδομάδα combined με 6 προϊόντα Choice, 14 μέρες έκανε. Αλλά τον άλλον μήνα ειναι η Κινέζικη πρωτοχρονιά, και θα υπάρξουν καθυστερήσεις, βασικά μεχρι να φύγουν από Κίνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptaf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, sakisgri said: Δεν νομίζω. Μου ήρθε ένα την προηγούμενη βδομάδα combined με 6 προϊόντα Choice, 14 μέρες έκανε. Αλλά τον άλλον μήνα ειναι η Κινέζικη πρωτοχρονιά, και θα υπάρξουν καθυστερήσεις, βασικά μεχρι να φύγουν από Κίνα. Μακάρι να κάνει τόσο λίγο, με βάση την ταχύτητα των Κινέζων τόσο είναι λογικό, όχι παραπάνω. Κι εμένα choice-picks είναι, 10 προϊόντα σε ένα δέμα. Σχετικά με την πρωτοχρονιά, πόσο καιρό πριν-μετά λες να τρώνε σκάλωμα εντός Κίνας, ώστε να αποφύγουμε παραγγελίες? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από ptaf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ptaf είπε Μακάρι να κάνει τόσο λίγο, με βάση την ταχύτητα των Κινέζων τόσο είναι λογικό, όχι παραπάνω. Κι εμένα choice-picks είναι, 10 προϊόντα. Σχετικά με την πρωτοχρονιά, πότε είναι και πόσο καιρό πριν-μετά λες να τρώνε σκάλωμα εντός Κίνας, ώστε να αποφύγουμε παραγγελίες? 10 του Φλεβάρη ειναι, και οι πιο πολλοί κλείνουν για 15 μέρες. Φαντάζομαι μεχρι 3-4 Φλεβάρη να γίνει η παραγγελία θα φύγουν τα δέματα πριν τις γιορτές. Λογικά μετά αρχές του Μάρτιο θα επανέλθει πάλι στην κανονικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα