Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι μια αποθήκη με εκατομμύρια δεματάκια με τσιτσες μιτσες των €1,€2,€5,€10 και κάτι κακόμοιρους Κινέζους με το matching list στα χερια να ψάχνουν τα καμώματα του χρήστη costas_ !

Μουντζες έπρεπε να λαμβάνουμε στα ενοποιημένα δεματάκια μας. 

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους ,σήμερα παραλαμβάνω ένα ανταλλακτικό από το Ali σε μόλις 12 μέρες από τη παραγγελία (4/1/24) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Για να γίνει αυτό πρέπει οι πωλητές να είναι στην ίδια περιοχή. 

Εάν είναι μακριά δεν θα γίνει συνένωση των δεμάτων...

Σε εμένα από το καλοκαίρι μόνο 2 φορές μου συνέβη...

Τις υπόλοιπες οι πωλητές από όσο έβλεπα ήταν σε απόσταση αμω των 300km

Υπάρχει τροπος να βλεπουμε απο που ειναι καθε πωλητης ωστε να μεγιστοποιουμε τις πιθανότητες ενοποιήσης των δεμάτων ?

Οταν ερχονται ενοποιημενα και τα αναλαμβάνει η ACS συνήθως φτανουν (σε εμενα) στις 20 με 25 ημερες. Οταν ερχονται μονα τους με το κλασικο tracking number UA163xxxxxxHU κανουν σιγουρα 60 ημέρες ή και παραπανω (με τα ΕΛΤΑ)

Επεξ/σία από Giannis20vt
Δημοσ.

Φρέσκια απάντηση για παραγγελία που έγινε στις 12 Νοεμβρίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει (με στάδιο στο tracking "received by local company).

Πώς να εξηγήσω στον Κινέζο ότι στα ΕΛΤΑ δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο αλλά και να το σηκώσουν, δεν έχουν ιδέα που είναι το δέμα μου; 😄

Untitled.jpg.66aedcdc9ad444cd4ad4bcd80a0754ea.jpg

Δημοσ.
9 minutes ago, -WISE- said:

Φρέσκια απάντηση για παραγγελία που έγινε στις 12 Νοεμβρίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει (με στάδιο στο tracking "received by local company).

Πώς να εξηγήσω στον Κινέζο ότι στα ΕΛΤΑ δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο αλλά και να το σηκώσουν, δεν έχουν ιδέα που είναι το δέμα μου; 😄

Untitled.jpg.66aedcdc9ad444cd4ad4bcd80a0754ea.jpg

Τα ΕΛΤΑ πράγματι καθυστερούν τρομερά

Αν θέλεις μπορείς να περάσεις από τη μονάδα διαλογής εκεί που είναι οι ταχυδρόμοι, να βρεις το ταχυδρόμο της περιοχής σου η κάποιον που να μπορεί να σε βοηθήσει εκεί και να ψάξετε μήπως έχει φτάσει. Συνήθως καθυστερεί πολύ η διανομή γιατί βγαίνουν νομίζω μια φορά τη βδομάδα πλέον 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος γιατί φαίνεται να έχει κολλήσει το παρακάτω; Το διαχειρίζεται η Sunyou με tracking number που ξεκινάει από SYZZ….και μου έχουν δώσει next tracking number της ACS που δεν ανιχνεύεται ακόμα ξεκινάει με 374..(είναι συνολικά 22 μέρες in transit)

IMG_3781.jpeg

Δημοσ.

Μπράβο βελτίωση το Ali με την Acs....μέσα σε 14 μέρες πήρα πέντε έξι πραγματάκια που είχαν γίνει από μεμονωμένες παραγγελίες,  δύο και φτάσανε σε χρόνο ρεκόρ....

Στις 8/1/2024 στις 12:35 ΜΜ, sakisgri είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αφού και οι τρεις χώρες ειναι Ευρωπαϊκές. Δες τον χρόνο παράδοσης και διάλεξε αυτή που θα έρθει πιο γρήγορα. Στείλε όμως και ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα να δεις τι θα σου πει ο ίδιος.

Το LP******* ειναι εσωτερικό tracking number για Κίνα μόνο. Εκεί που βλέπεις τον αριθμό LP************ πιο πάνω που γράφει "Aliexpress selection standard", αν πατήσεις εκεί πάνω θα σε πάει στο tracking της Cainiao εκεί θα δεις να γράφει (Latest Tracking Number) αν θα έρθει με την ACS (πιο πιθανό) θα δεις ένα tracking number της μορφής 758*********.

Επισης και εδώ https://parcelsapp.com/  αν βάλεις το LP************ θα δεις πάνω δεξιά μέσα στο πίνακα το next tracking number.

Αν δεν βγάζει επόμενο tracking number, μάλλον εχεις κάνει και άλλες παραγγελίες και τις περιμένουν για να γίνουν ενοποίηση πριν πάρεις το 758********.  Όπως και να έχει κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και αλλο tracking number.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Μόλις παρέλαβα με acs σε 14 μέρες από την παραγγελία. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ που περιμένω UA*********HU (70 μέρες σήμερα). Σήμερα στο tracking από τα ΕΛΤΑ έβγαλε και μια ενημέρωση παραπάνω την "Σε διανομέα προς παράδοση" Δεν νομίζω να ειναι κάτι καινούργιο, πιστεύω κατά λάθος σκανάρισαν το δέμα. Αν και δεν παρέλαβα σήμερα 😁 ξέρω όμως τώρα ειναι στην τοπική μονάδα διαλογής που με εξυπηρετεί.

elta ua hu.JPG

Δημοσ.
5 ώρες πριν, User7890 είπε

Γνωρίζει κάποιος γιατί φαίνεται να έχει κολλήσει το παρακάτω; Το διαχειρίζεται η Sunyou με tracking number που ξεκινάει από SYZZ….και μου έχουν δώσει next tracking number της ACS που δεν ανιχνεύεται ακόμα ξεκινάει με 374..(είναι συνολικά 22 μέρες in transit)

IMG_3781.jpeg

αυτό με την Acs είναι όντως περίεργο, έχει πληρωθεί το ΦΠΑ;

38 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ένα δέμα από τα ΕΛΤΑ που περιμένω UA*********HU (70 μέρες σήμερα). Σήμερα στο tracking από τα ΕΛΤΑ έβγαλε και μια ενημέρωση παραπάνω την "Σε διανομέα προς παράδοση" Δεν νομίζω να ειναι κάτι καινούργιο, πιστεύω κατά λάθος σκανάρισαν το δέμα. Αν και δεν παρέλαβα σήμερα 😁 ξέρω όμως τώρα ειναι στην τοπική μονάδα διαλογής που με εξυπηρετεί.

elta ua hu.JPG

Συνήθως αυτά που παραδίδονται με ΕΛΤΑ μπορεί να σου έρθουν και ένα μήνα ή και παραπάνω μετά από την άφιξη στο αεροδρόμιο, λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiotv είπε

Συνήθως αυτά που παραδίδονται με ΕΛΤΑ μπορεί να σου έρθουν και ένα μήνα ή και παραπάνω μετά από την άφιξη στο αεροδρόμιο, λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Δεν έχει πληρωθεί το ΦΠΑ. Η Sunyou  αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό σε αυτά;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiotv είπε

Ναι το ξέρω και το περίμενα. Τα πιο παλιά (γιατι έχω πολύ καιρό να πάρω UA********HU ) ερχόταν σε 30 μέρες περίπου. Αυτό είχε τραβήξει μεγάλο κόλλημα στην Κίνα, 22 μέρες, αλλιώς λογικά θα είχα παραλάβει εδώ και 15-20 μέρες.

3 λεπτά πριν, User7890 είπε

Δεν έχει πληρωθεί το ΦΠΑ. Η Sunyou  αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό σε αυτά;

Ναι η Sunyou αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό. Αλλά γιατι δεν έχει πληρωθεί ο Φ.Π.Α, ήταν πάνω από τα 186€ η αξία?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ναι το ξέρω και το περίμενα. Τα πιο παλιά (γιατι έχω πολύ καιρό να πάρω UA********HU ) ερχόταν σε 30 μέρες περίπου. Αυτό είχε τραβήξει μεγάλο κόλλημα στην Κίνα, 22 μέρες, αλλιώς λογικά θα είχα παραλάβει εδώ και 15-20 μέρες.

Ναι η Sunyou αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό. Αλλά γιατι δεν έχει πληρωθεί ο Φ.Π.Α, ήταν πάνω από τα 186€ η αξία?

Ήταν από site μεσάζοντα η παραγγελία. Προϊόν πολύ μικρής αξίας που δεν αναφέρει κάπου το VAT. Αν είχε κολλήσει ομως.. δεν θα είχα κάποια ενημέρωση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, User7890 είπε

Ήταν από site μεσάζοντα η παραγγελία. Προϊόν πολύ μικρής αξίας που δεν αναφέρει κάπου το VAT. Αν είχε κολλήσει ομως.. δεν θα είχα κάποια ενημέρωση; 

Έχω δει και άλλες φορές κόλλημα από δέματα από την Sunyou. Όταν τελειώσει με τον εκτελωνισμό και το παραδώσει στην ACS τοτε θα δεις ενημέρωση, και από την στιγμή αυτή θα φτάσει γρήγορα το δέμα σε εσένα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Έχω δει και άλλες φορές κόλλημα από δέματα από την Sunyou. Όταν τελειώσει με τον εκτελωνισμό και το παραδώσει στην ACS τοτε θα δεις ενημέρωση, και από την στιγμή αυτή θα φτάσει γρήγορα το δέμα σε εσένα.

Θα περιμένω. Ευχαριστώ πολύ  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...