Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Αα οκ θα το βάλω το app γιατί εγώ το παρακολουθώ μέσω του tracking μόνο...και πάλι ευχαριστώ πολύ 1
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Αα οκ θα το βάλω το app γιατί εγώ το παρακολουθώ μέσω του tracking μόνο...και πάλι ευχαριστώ πολύ Επειδή απ΄ότι καταλαβαίνω μάλλον είσαι καινούργιος σε αγορές από το Aliexpress, θα συνιστούσα να κοιτάξεις μια λίστα που έχω φτιάξει στην σελίδα 425 που έχω όλους τους ασφαλής τρόπους αποστολής και άλλες πληροφορίες. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από sakisgri 1
Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Ναι νεουδη στο χώρο... το πα και στο πρώτο μήνυμα την έχω δει την ανάρτηση αλλά δυστυχώς εκ των υστέρων....που θα πάει θα μάθουμε....να είσαι καλά ... 1
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Ναι νεουδη στο χώρο... το πα και στο πρώτο μήνυμα την έχω δει την ανάρτηση αλλά δυστυχώς εκ των υστέρων....που θα πάει θα μάθουμε....να είσαι καλά ... Όλοι από κάπου ξεκινάμε. Λογικά ο πωλητής δεν έστειλε με τον τρόπο αποστολής που σου έγραψε (Aliexpress standard shipping) η μπορεί και εσύ όταν έκανες την παραγγελία να μη πρόσεξες τον τρόπο αποστολής, γιατι LA********HU συνήθως παίρνουν τα δέματα με τρόπο αποστολής "Cainiao Heavy Parcel Line", που ειναι για βαριά και ογκώδη δέματα. Αλλά μπορεί και το δέμα σου να ήταν σε αυτή την κατηγορία και να έπρεπε να έρθει με αυτόν τον τρόπο. Όπως και να έχει λίγο το κακό αφού και αυτός ο τρόπος ειναι ασφαλής, απλώς κάνει περισσότερες μέρες να φτάσει το δέμα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από sakisgri 1
Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δυστυχώς μόνο την επιλογή αυτή είχε την Aliexpress standard shipping δεν το έψαξα σας άσχετος και περισσότερο...πάντως δεν είναι τίποτα ογκώδη ένα ρολόι χειρός είναι....ελπίζω μέσα στο Φεβρουάριο να το έχω και το τελωνείο δεν το γλιτώνω από ότι κατάλαβα....
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Δυστυχώς μόνο την επιλογή αυτή είχε την Aliexpress standard shipping δεν το έψαξα σας άσχετος και περισσότερο...πάντως δεν είναι τίποτα ογκώδη ένα ρολόι χειρός είναι....ελπίζω μέσα στο Φεβρουάριο να το έχω και το τελωνείο δεν το γλιτώνω από ότι κατάλαβα.... Όχι, δεν θα περασει τελωνείο (αυτό εννοούμε όταν λέμε ειναι ασφαλής), έχει περασει ήδη στην Ουγγαρια, φαινεται στην φώτο που ανέβασες. Εδώ θα το παραλαβεις με καμία εξτρά χρέωση. Πιστεύω μέσα στο Γενάρη θα εχεις παραλάβει, ειναι συστημένο και αυτά τα παραδίδουν πιο γρήγορα από αυτά που ειναι απλή αποστολη (semitrackable- UA*********HU) 1
Viviandg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Παιδια μίλησα με ΕΛΤΑ τα κεντρικά μου είπαν ότι δεν έχει μπει ακόμα Ελλάδα έχει συμβεί σε κάποιον τόσες μέρες να είναι σε αυτό το στάδιο μπορεί να έχει χαθεί ;
radiotv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, Viviandg είπε Παιδια μίλησα με ΕΛΤΑ τα κεντρικά μου είπαν ότι δεν έχει μπει ακόμα Ελλάδα έχει συμβεί σε κάποιον τόσες μέρες να είναι σε αυτό το στάδιο μπορεί να έχει χαθεί ; εχω ενα απο 6/12 σε αυτή την κατάσταση 1
omokas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δείχνουν να στρώνουν τα πράγματα σιγά σιγά Πρόσφατη παραγγελία 4/1 και σε λίγες μέρες έχει σχεδόν φτάσει Ελλάδα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από omokas 1
costas_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Φαίνεται ότι η δική σου αποστολή διεκπεραιώνεται ταχύτατα. Η δική μου από 4/1/24 πρέπει να είναι στην Ουγγαρία (απο τα όσα διάβασα στα προηγούμενα σχόλια). Υποθέτω ότι για να λέει GMT+1 θα πρέπει να είναι η Ουγγαρία (όταν στην Ελλάδα η ώρα είναι GMT+2) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από costas_ 2
omokas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 31 minutes ago, costas_ said: Φαίνεται ότι η δική σου αποστολή διεκπεραιώνεται ταχύτατα. Η δική μου από 4/1/24 πρέπει να είναι στην Ουγγαρία (απο τα όσα διάβασα στα προηγούμενα σχόλια). Υποθέτω ότι για να λέει GMT+1 θα πρέπει να είναι η Ουγγαρία (όταν στην Ελλάδα η ώρα είναι GMT+2) Πολύ σωστά Ουγγαρία έχει φτάσει όταν λέει linehaul office θα περάσει τον τελωνειακό έλεγχο σύντομα και η δική σου και θα φύγει να μπει Ελλάδα σε λίγες μέρες 1
sakisgri Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Viviandg είπε Παιδια μίλησα με ΕΛΤΑ τα κεντρικά μου είπαν ότι δεν έχει μπει ακόμα Ελλάδα έχει συμβεί σε κάποιον τόσες μέρες να είναι σε αυτό το στάδιο μπορεί να έχει χαθεί ; 6 ώρες πριν, radiotv είπε εχω ενα απο 6/12 σε αυτή την κατάσταση Έχω ένα που έγινε παραγγελία στις 6/11/23 https://parcelsapp.com/en/tracking/UA108460748HU βέβαια είχε φάει ένα μεγάλο κόλλημα στην Κίνα (22μερες) Αν και από τις 19/12/23 το σκαναρισαν στα ΕΛΤΑ και ειναι στο δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής μου, ακόμα δεν έχω παραλάβει, 66 μέρες σήμερα !, καλά πάμε.... υπομονή λοιπόν. Η βλακεία που έκανα ειναι ότι δεν ακύρωσα την παραγγελία όταν είδα τα υπόλοιπα που έκανε μαζί έγιναν ενοποίηση. Έπρεπε να την ακυρώσω αφού δεν το είχε στείλει ακόμα ο πωλητής και να το βάλω πάλι αλλά από άλλο κατάστημα στην επόμενη παραγγελία. 4 ώρες πριν, omokas είπε Δείχνουν να στρώνουν τα πράγματα σιγά σιγά Πρόσφατη παραγγελία 4/1 και σε λίγες μέρες έχει σχεδόν φτάσει Ελλάδα 4 ώρες πριν, costas_ είπε Φαίνεται ότι η δική σου αποστολή διεκπεραιώνεται ταχύτατα. Η δική μου από 4/1/24 πρέπει να είναι στην Ουγγαρία (απο τα όσα διάβασα στα προηγούμενα σχόλια). Υποθέτω ότι για να λέει GMT+1 θα πρέπει να είναι η Ουγγαρία (όταν στην Ελλάδα η ώρα είναι GMT+2) Όντως φαινεται να έχουν επανέλθει στην κανονικότητα. Παραγγελία στις 27/12/23, Από Choice 6 προϊόντα από 6 διαφορετικά καταστήματα, 29/12/23 όλα είχαν φύγει από τα καταστήματα, σήμερα το πρωί το παρέλαβε η ACS και μου βγάζει θα γίνει παράδοση αύριο, μια χαρά. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από sakisgri 1
radiotv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Έχω ένα που έγινε παραγγελία στις 6/11/23 https://parcelsapp.com/en/tracking/UA108460748HU βέβαια είχε φάει ένα μεγάλο κόλλημα στην Κίνα (22μερες) Αν και από τις 19/12/23 το σκαναρισαν στα ΕΛΤΑ και ειναι στο δρόμο προς την τοπική μονάδα διαλογής μου, ακόμα δεν έχω παραλάβει, 66 μέρες σήμερα !, καλά πάμε.... υπομονή λοιπόν. Η βλακεία που έκανα ειναι ότι δεν ακύρωσα την παραγγελία όταν είδα τα υπόλοιπα που έκανε μαζί έγιναν ενοποίηση. Έπρεπε να την ακυρώσω αφού δεν το είχε στείλει ακόμα ο πωλητής και να το βάλω πάλι αλλά από άλλο κατάστημα στην επόμενη παραγγελία. Όντως φαινεται να έχουν επανέλθει στην κανονικότητα. Παραγγελία στις 27/12/23, Από Choice 6 προϊόντα από 6 διαφορετικά καταστήματα, 29/12/23 όλα είχαν φύγει από τα καταστήματα, σήμερα το πρωί το παρέλαβε η ACS και μου βγάζει θα γίνει παράδοση αύριο, μια χαρά. και το δικό μου τέτοια περίπτωση είναι δεν έγινε ενοποίηση γιατί ο πωλητής άλλαξε την μέθοδο αποστολής από Cainiao super economy global σε Cainiao super economy for special goods,όπως μου είπαν στην διανομή έχει έρθει στην Ελλάδα 19/12, ρώτησα προχθές και τον ταχυδρόμο και μου είπε ότι δεν έχει έρθει ακόμη στην διανομή, προφανώς υπάρχει μεγάλος όγκος δεμάτων. 1
costas_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, omokas είπε Πολύ σωστά Ουγγαρία έχει φτάσει όταν λέει linehaul office θα περάσει τον τελωνειακό έλεγχο σύντομα και η δική σου και θα φύγει να μπει Ελλάδα σε λίγες μέρες Μια που το είπες .. μια που έγινε 1
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Να πω κι εγώ, εδώ και μια εβδομάδα έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ (αν το έχω καταλάβει σωστά) υποτίθεται (UA......HU κωδικός), από Δευτέρα πρωί είναι κάπου προς "παράδοση" κι ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Παραγγελία από 15/12, είχαν δώσει εκτίμηση παράδοσης 2-12/01. Να δούμε, θα είναι αύριο η τυχερή μέρα? Τα ΕΛΤΑ, εν τω μεταξύ, είναι 3' από το σπίτι. Χωρίς κανονικό tracking number, δεν νομίζω να υπάρχει νόημα να πάω από 'κει, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα