aces Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, alexkarageo είπε Καλησπέρα στην κοινότητα, Αυτές τις μέρες ψάχνω να αγοράσω ένα antminer και εχω δει ότι οι τιμές στο ali είναι πολύ καλές. Υπαρχει τρόπος να αποφύγω τα τελωνεία; υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που περνάει; Για αγορά έως μαξ.186€. Αν ειναι παραπανω σπας τη παραγγελια σε 2 κ αρκετο κενο διαστημα μεταξύ τους αν ειναι πολλα κ διαφορετικα προιοντα κ οχι 1 μεμονωμένο. 1
User7890 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Στις 31/12/2023 στις 11:25 ΠΜ, User7890 είπε Μου φανηκε και εμένα περίεργο γι αυτό επικοινώνησα με την FedEx. Περασε από εναν απλουστευμένο έλεγχο μου είπαν καθώς το βλέπουν σκαναρισμένο και δεν χρειάστηκε εκτελωνιστής. Ίσως να μην μου έρθει κάποια έξτρα χρέωση αλλά μπορεί να έχω κάποια επιπλέον μικρή χρέωση που θα έρθει χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ σε 10-15 μέρες και θα πρέπει να πληρώσω ηλεκτρονικά. Το θέμα είναι ότι το δέμα το έχω παραλάβει. Που μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες; Θα κάνω ένα update να υπάρχει, μόλις έλαβα το τιμολόγιο από FedEx η οποία πρώτα εκτελωνίζει, μετά παραδίδει και έπειτα τιμολογεί. Προσωπικά σε εμένα δεν πήγε άσχημα 🙏.. η αποστολή ήταν ήδη πληρωμένη από τον Κινέζο και τα έξτρα 5€ που με χρεώνουν για τον εκτελωνισμό χωρίς προπληρωμένο ΦΠΑ είναι μηδαμινό (ήταν από ali αλλά παραγγελία έγινε από site μεσάζοντα). Υπάρχει και το θετικό..ότι παρέλαβα σε 4 μέρες το προϊόν από Κίνα και σε περίοδο Χριστουγέννων. Παρόλο αυτά δεν το προτείνω σε κανέναν γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με τις χρεώσεις τους. Καλύτερα σε μια ασφαλή μέθοδο χωρίς ρίσκο και ας αργήσει λίγο παραπάνω! 1 1
alexkarageo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425, αν μετά εχεις κάποια απορία ρώτα. Eυχαριστω πάρα πολύ για τον χρόνο σου και την απάντηση. 1
Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλησπέρα και από μένα στην παρέα....λίγη βοήθεια βρε παιδιά καθόσον δεν έχω εμπειρία σε παραγγελίες από εξωτερικό....το τελευταίο μήνυμα στην φωτογραφία τι σημαίνει?
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Καλησπέρα και από μένα στην παρέα....λίγη βοήθεια βρε παιδιά καθόσον δεν έχω εμπειρία σε παραγγελίες από εξωτερικό....το τελευταίο μήνυμα στην φωτογραφία τι σημαίνει? Καλησπέρα. Λογικά το δέμα σου έχει tracking number 10ψηφιο χωρίς γράμματα, αν ειναι έτσι θα έρθει με την ACS. Αυτά τα δέματα κάνουν την εξής διαδρομή Κινα/Ουγγαρια/Βουλγαρία/Ελλαδα. Transit country ειναι ενδιάμεση χώρα που περνάει ένα δέμα, αυτά τα δέματα περνάνε 2. Στο Arrived at linehaul office τέρμα κάτω μόλις είχε φτάσει στην πρώτη ενδιάμεση χώρα (Ουγγαρια) και πέρασε εκεί τελωνείο όπως φαινεται και πιο πάνω. Το τελευταίο μήνυμα σημαίνει ότι έφτασε στην δεύτερη ενδιάμεση χώρα που ειναι η Βουλγαρία. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από sakisgri 3
Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...εγώ είχα μπερδευτεί με την μπάρα και νόμιζα ότι ήταν ελλαδα και ότι είχε περάσει τελωνείο και χάρηκα.....το tracking είμαι με γράμματα όπως στην φωτογραφία... 1
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...εγώ είχα μπερδευτεί με την μπάρα και νόμιζα ότι ήταν ελλαδα και ότι είχε περάσει τελωνείο και χάρηκα.....το tracking είμαι με γράμματα όπως στην φωτογραφία... Τπτ να σαι καλά. Τα LA*********HU έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Από περιέργεια πόσο κόστισε το δέμα και αν θυμάσαι τρόπο αποστολής, ήταν Cainiao Heavy Parcel Line, η κάτι άλλο? 11 λεπτά πριν, Babis1098 είπε εγώ είχα μπερδευτεί με την μπάρα και νόμιζα ότι ήταν ελλαδα και ότι είχε περάσει τελωνείο και χάρηκα..... Μη δίνεις και πολύ βάση στη μπάρα ειναι λίγο ότι να ναι. Να κοιτάς εδώ το tracking https://parcelsapp.com/ 1
Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Το κόστος ήταν 110 ευρώ ο τρόπος αποστολής όπως το λέει στην φωτογραφία από ότι κατάλαβα θα πάρει περισσότερες μέρες από ότι λέει ο κινεζος
Nnoutas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Το κόστος ήταν 110 ευρώ ο τρόπος αποστολής όπως το λέει στην φωτογραφία από ότι κατάλαβα θα πάρει περισσότερες μέρες από ότι λέει ο κινεζος Όχι δεν είναι απαραίτητο ότι θα αργήσει. Το παραπάνω μήνυμα είναι αυτοματοποιημενο και αναφέρει τους γενικούς κανόνες. Εδώ θα παραλάβεις με κούριερ (ACS μάλλον) και ο χρόνος μπορεί να είναι από 10-30 μέρες το πολύ σε φυσιολογικές συνθήκες. Την περίοδο που μας πέρασε λόγω black friday και γιορτών υπήρξαν σε κάποιες περιπτώσεις καθυστερήσεις που έφταναν η και ξεπερνούσαν τους δύο μήνες. Ελπίζω να έχει αποκατασταθεί η κανονικότατα πλέον
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Babis1098 είπε Το κόστος ήταν 110 ευρώ ο τρόπος αποστολής όπως το λέει στην φωτογραφία από ότι κατάλαβα θα πάρει περισσότερες μέρες από ότι λέει ο κινεζος Περίεργο αν όντως εστάλη με Aliexpress standard shipping ότι έρχεται με τα ΕΛΤΑ. Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αυτά έρχονται με την ACS, εκτός αν το προϊόν κοστίζει πάνω από 186€. Αν θες να δεις αν όντως εστάλη με Aliexpress standard shipping από το app πατάς κάτω δεξιά στο ανθρωπάκι μετά πατάς εκεί που γράφει "My orders" επάνω στο "Shipped" μετά όταν δεις το προϊόν από κάτω θα γραφεί "Track order" πατάς εκεί και κάτω από το "Logistics info" θα δεις τον τρόπο αποστολής. 4 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Όχι δεν είναι απαραίτητο ότι θα αργήσει. Το παραπάνω μήνυμα είναι αυτοματοποιημενο και αναφέρει τους γενικούς κανόνες. Εδώ θα παραλάβεις με κούριερ (ACS μάλλον) και ο χρόνος μπορεί να είναι από 10-30 μέρες το πολύ σε φυσιολογικές συνθήκες. Την περίοδο που μας πέρασε λόγω black friday και γιορτών υπήρξαν σε κάποιες περιπτώσεις καθυστερήσεις που έφταναν η και ξεπερνούσαν τους δύο μήνες. Ελπίζω να έχει αποκατασταθεί η κανονικότατα πλέον Έχει tracking number LA*********HU ο φίλος, αυτά τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ.
Nnoutas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, sakisgri είπε Έχει tracking number LA*********HU ο φίλος, αυτά τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ. Που το γράφει το tracking number;
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 29 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...εγώ είχα μπερδευτεί με την μπάρα και νόμιζα ότι ήταν ελλαδα και ότι είχε περάσει τελωνείο και χάρηκα.....το tracking είμαι με γράμματα όπως στην φωτογραφία... Μόλις τώρα, Nnoutas είπε Που το γράφει το tracking number; Εδώ
Nnoutas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, sakisgri είπε Εδώ Ναι τώρα είδα τα προηγούμενα μηνύματα 1
Babis1098 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, sakisgri είπε Περίεργο αν όντως εστάλη με Aliexpress standard shipping ότι έρχεται με τα ΕΛΤΑ. Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου αυτά έρχονται με την ACS, εκτός αν το προϊόν κοστίζει πάνω από 186€. Αν θες να δεις αν όντως εστάλη με Aliexpress standard shipping από το app πατάς κάτω δεξιά στο ανθρωπάκι μετά πατάς εκεί που γράφει "My orders" επάνω στο "Shipped" μετά όταν δεις το προϊόν από κάτω θα γραφεί "Track order" πατάς εκεί και κάτω από το "Logistics info" θα δεις τον τρόπο αποστολής. Έχει tracking number LA*********HU ο φίλος, αυτά τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ. Ποιο είναι το application? η μιλάμε για το ανθρωπάκι που βγάζει η σελίδα του tracking?
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Babis1098 είπε Ποιο είναι το application? η μιλάμε για το ανθρωπάκι που βγάζει η σελίδα του tracking? Το app του Aliexpress εννοώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alibaba.aliexpresshd&hl=el&gl=US Από pc η browser δεν ξέρω πως ακριβώς το κοιτάς, αλλά φαντάζομαι περίπου ίδιος τρόπος θα ειναι. Αυτό το ανθρωπάκι εννοώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα