Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, radiotv είπε

στην παραγγελία σου δείχνει σε πόσες ημέρες θα παραδωθεί, μετράει τις ημέρες αντίστροφη μέτρηση.

Ναι αυτό το ξερω, τον χρόνο μετα τον οποίο μπορώ να κανω refund δεν ξέρω! Είναι πχ ενας μηνας μετα την ημερομηνία παράδοσης? 

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Ναι αυτό το ξερω, τον χρόνο μετα τον οποίο μπορώ να κανω refund δεν ξέρω! Είναι πχ ενας μηνας μετα την ημερομηνία παράδοσης? 

αν θυμάμαι καλά είναι 15 ημέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, dimitrisd87 said:

Θα πάω να ανάψω και εγώ μια λαμπάδα μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση ότι παρέλαβε η acs μετά από 59 μέρες. Ρεκόρ καθυστέρησης για κούριερ ελπίζω να μην μου ξανατυχει, ελπίζω όλοι να παραλάβετε αυτήν την παρτίδα,όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δείτε πρώτα αν είναι οκ η συσκευασία γιατί ποιος ξέρει που τα είχαν πεταμένα τόσο καιρό αν ήταν έξω και βραχηκαν σκιστηκαν και λοιπά. Καλή συνέχεια !

Εμένα φάνηκε σήμερα (55 ημέρες) σε dpd+acs, λέει βρίσκεται σε κάποιο acs hub. Αντε να δούμε!
Δεν πιστεύω να τα είχαν έξω. Όμως ίσως έτσι να εξηγείται η καθυστέρηση μετά το τελωνείο, αφού λογικά περίμεναν να στεγνώσουν :lol: :lol:
Παρέλαβες, όλα οκ?

Υ.Γ> Αν δεν έρθει μέσα στη βδομάδα, να κάνω refund πριν λήξει η προθεσμία ή δεν έχει νόημα?

Επεξ/σία από ptaf
  • Like 1
Δημοσ.

Και εμενα απο 25/11 ερχεται αυριο στο καταστημα acs.

Νομιζω δεν εχω παραλαβει κατι απο ιντερνετ σε περισσοτερο χρονο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Το estimated time βλεπω η αληθεια ειναι, που ακριβώς μου γράφει τον χρόνο για να ανοίξω case? 

Το estimate time ειναι κατά προσέγγιση πόσο χρόνο κάνει συνήθως ένα δέμα με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής, πιο πολλές φορές έρχονται πολύ πιο νωρίς. Στις γιορτές στα πιο πολλά δέματα πάντα υπάρχει καθυστέρηση. Να φανταστεις σήμερα παρέλαβα ένα που έγινε παραγγελία στις 13/11/23 και είχε estimated delivery 21/12/23 και τελικά παρέλαβα σήμερα,  57 μέρες μετά.

Οι 15 μέρες αφορούν αφού εχεις παραλάβει και παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το προϊόν, δλδ αφού εχεις παραλάβει για 15 μέρες ακόμα εχεις το δικαίωμα να ανοίξεις dispute.

Για να δεις αυτό που θες εσύ μέσα από το app πάτα κάτω δεξιά στο ανθρωπάκι, μετά πάτα στο My orders εκεί που γράφει "Shipped" μετά πάτα επάνω στο προϊόν (η σε ένα από αυτά αν ειναι combined) μετά πάνω πάνω θα δεις να γράφει κάποιες μέρες πιο σκούρα από το κείμενο, π.χ αν έχει 1 μήνα που έστειλε το δέμα ο Κινέζος θα δεις να γράφει 60 days, μετά από τόσες μέρες αν δεν εχεις παραλάβει μπορεις να διεκδικήσεις επιστροφή χρημάτων. Αν το κάνεις πιο νωρίς θα σου πούνε να περιμένεις.

1 ώρα πριν, ptaf είπε

Εμένα φάνηκε σήμερα (55 ημέρες) σε dpd+acs, λέει βρίσκεται σε κάποιο acs hub. Αντε να δούμε!
Δεν πιστεύω να τα είχαν έξω. Όμως ίσως έτσι να εξηγείται η καθυστέρηση μετά το τελωνείο, αφού λογικά περίμεναν να στεγνώσουν :lol: :lol:
Παρέλαβες, όλα οκ?

Υ.Γ> Αν δεν έρθει μέσα στη βδομάδα, να κάνω refund πριν λήξει η προθεσμία ή δεν έχει νόημα?

Παρέλαβα εγώ το δικό μου σήμερα, μαζί με άλλα 2. Το ένα δέμα είχε 8 προϊόντα μέσα και έκανε 57 μέρες (το κολλημένο από 25/11), το άλλο είχε 14 προϊόντα μέσα και έκανε 41 μέρες και το άλλο ήταν ένα μοτέρ από καυστήρα πελετ, έκανε 27 μέρες. Όλα ήρθαν σε άψογη κατάσταση, πεντακάθαρα και τα πακέτα ατσαλάκωτα.

Δεν έχει νόημα να κάνεις dispute, γιατι πρώτον θα παραλαβεις, δεύτερον  θα σου πούνε να περιμένεις να περάσουν οι 90 μέρες. Αλλά ακόμα και 90 μέρες να περάσουν αν πριν λίγες μέρες υπήρχε κάποια ενημέρωση πάλι θα σου πουν να περιμένεις, καμιά 10αρια μέρες ακόμα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, sakisgri said:

Όλα ήρθαν σε άψογη κατάσταση, πεντακάθαρα και τα πακέτα ατσαλάκωτα.

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση του @dimitrisd87 αφού όπως είδες με τα μάτια σου πλύθηκαν (πεντακάθαρα) και σιδερώθηκαν (ατσαλάκωτα) :lol:
Άντε και στα δικά μας!

Refund can't be processed right now
Latest tracking available.
If you don't receive your order by 2024-01-15 11:28:43, you can apply for a refund.

Τα παραπάνω τα γράφει όταν πατάω στο refund
Λογικά στις 15/1 και μετά κλείνει τις 60 μέρες, άρα όλα καλά.

Πώς με ειδοποιεί η acs? Απλά σκάει εδώ ο διανομέας ή έρχεται κάποια ειδοποίηση στο κινητό να παραλάβω κλπ?
Επεξ/σία από ptaf
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ptaf είπε
If you don't receive your order by 2024-01-15 11:28:43, you can apply for a refund.

Άντε και στα δικά μας.

Μπορεί να ειναι 60 μέρες όπως έγραψε και ο φίλος @Billator στην προηγούμενη σελίδα. Δεν χρειάστηκε καμία φορά να ανοίξω για δέμα που δεν παρέλαβα, αλλά πάντα πίστευα ήταν οι 90 μέρες που γράφει πάνω στην παραγγελία, όπως εξήγησα και στον φίλο πιο πάνω.

Όπως και να έχει και 60 μέρες να περάσουν αν υπάρχει κάποια κίνηση τις τελευταίες μέρες σου λένε να περιμένεις 10 μέρες και αν περάσουν αυτές πάλι σου λένε να περιμένεις άλλες 10, δεν ξέρω πόσες φορές γίνεται αυτό. Τώρα αν το δέμα έχει κανένα μήνα κολλημένο χωρίς κίνηση και περάσουν 60 μέρες μπορεί και να δώσουν refund, δεν ξέρω με σιγουριά να πω την αλήθεια, γιατι όπως έγραψα δεν χρειάστηκε ποτέ.

38 λεπτά πριν, ptaf είπε
Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση του @dimitrisd87 αφού όπως είδες με τα μάτια σου πλύθηκαν (πεντακάθαρα) και σιδερώθηκαν (ατσαλάκωτα) :lol:
Άντε και στα δικά μας!

Πώς με ειδοποιεί η acs? Απλά σκάει εδώ ο διανομέας ή έρχεται κάποια ειδοποίηση στο κινητό να παραλάβω κλπ?

Η ACS θα σου στείλει μήνυμα στο viber την ημέρα που θα σου παραδώσει το δέμα. Εμένα το στέλνουν περίπου 10-11 το πρωί. Επισης έχουν και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, εμένα ήταν 14:30 - 16:30.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/01/2022 at 03:59, Aurumnus said:

Εξακριβωμένοι ασφαλείς τρόποι αποστολής από AliExpress για αποφυγή χρεώσεων από Τελωνείο είναι τα:

1. AliExpress Standard Shipping
  2. AliExpress Saver Shipping
  3. Cainiao Super Economy
  4. Cainiao Super Economy for Special Goods

Καλησπέρα ισχύει ακόμα ότι  παραπάνω τρόποι αποστολής είναι ασφαλής ?

Επεξ/σία από Galans
Δημοσ.

Και εγω παρελαβα σημερα δεμα απο ACS που ειχε κολλησει απο 25/11. 

Φαινεται οτι η συγκεκριμένη ημερομηνια εμφανιζεται συχνα σε αυτο ο νημα, προφανως κατι έγινε εκεινη την ημερα στην Ουγγαρία και τα δεματα καπου παραπεσαν. Αλλες παραγγελιες που εκανε αργοτερα ηρθαν πολύ πιο συντομα με Μ.Ο ημερων 25 ημερες , ακολουθόντας την ιδια διαδρομη. 

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Galans είπε

Ναι ειναι, αλλά δες 2 σελίδες πίσω (425) έχω λίστα με όλους τους ασφαλής τρόπους αποστολής και άλλες πληροφορίες.

Δημοσ.
42 minutes ago, Galans said:

Δεν το γνωρίζω.

Ίσως κάτι να έχει αλλάξει μετά από 2 χρόνια.

Δημοσ.

Υπάρχει άλλος που να έχει κολλημένο δέμα από 25/11 ή είμαι ο μόνος που έμεινε? Τελευταία ενημέρωση 22/12 και έκτοτε τπτ

Screenshot_20240109-200942.png

Οκ άκυρο μόλις είδα ότι και το δικό μου κουνήθηκε πριν καμία ώρα... 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα, 

Αυτές τις μέρες ψάχνω να αγοράσω ένα antminer και εχω δει ότι οι τιμές στο ali είναι πολύ καλές. Υπαρχει τρόπος να αποφύγω τα τελωνεία; υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που περνάει; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, alexkarageo είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα, 

Αυτές τις μέρες ψάχνω να αγοράσω ένα antminer και εχω δει ότι οι τιμές στο ali είναι πολύ καλές. Υπαρχει τρόπος να αποφύγω τα τελωνεία; υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που περνάει; 

Καλησπέρα, Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 425, αν μετά εχεις κάποια απορία ρώτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...