sakisgri Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, villasg είπε Επιτελους κινηση το ενα καπου ειναι αλλα που ??? 28/11 έφτασε Βουλγαρία 4/1 έφυγε από Βουλγαρία άρα λογικά σήμερα το σκαναρισε η dpd στην Θεσσαλονίκη. Αν θα το είχε σκαναρει η ACS θα φαινόταν στο tracking τους. 2 λεπτά πριν, kitharas είπε Το δικό μου που να χει κολλήσει; Ουγγαρία, Βουλγαρία ή Ελλάδα; Όπως του φίλο πιο πάνω, λογικά ειναι στην dpd στην Θεσσαλονίκη.
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, sakisgri είπε λογικά σήμερα το σκαναρισε η dpd στην Θεσσαλονίκη αμα το ειχε σκαναρει θα ειχαμε την παρακατω εικονα
stratos979 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 44 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε Το κολλημένο 25/11 ήταν ταλαιπωρημένη η συσκευασία δηλαδή? Έγινε τίποτα γι'αυτό δεν τα φέρνουν και πάνε μόνο αυτά που δεν έπαθαν ζημιά? όχι, το μόνο που είδα ήταν ένα μικρό βαθούλωμα στη γωνία του φελιζολ, ίσως από στρίμωγμα μαζί με άλλα πράγματα είχα μια μικρή ανησυχία γιατί ήταν ανταλλακτική οθόνη αλλά εντάξει, όλα καλά (κάλλιο αργά παρά ποτέ κλπ) 2
sakisgri Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, villasg είπε αμα το ειχε σκαναρει θα ειχαμε την παρακατω εικονα Θα το δεις λίγο πιο μετά. Δες το δικό μου και ώρα. Μάλλον η ενημέρωση από την Cainiao γίνεται πιο γρήγορα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από sakisgri 2
dimitrisd87 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, sakisgri είπε Θα το δεις λίγο πιο μετά. Δες το δικό μου και ώρα. Μάλλον η ενημέρωση από την Cainiao γίνεται πιο γρήγορα. Εμένα ακόμα δεν, για να δούμε θα μου κάνει την χάρη η GTP κούριερ με έχουν βγάλει την ψυχή με αυτό το δέμα.
radiotv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς άλλο δέμα κολλημένα σε αυτή την κατάσταση είναι εδώ και 20 μέρες στο ταχιδρομειο της περιοχής μου δεν υπάρχει κάτι έχω και εγώ ένα σε αυτή την κατάσταση από 6/12 , ρώτησα στην τοπική διανομή των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έφτασε στο αεροδρόμιο 19/12 αλλά δεν έχει έρθει ακόμη σε αυτούς για διανομή.
wasd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μην με γελούν τα μάτια μου; Έφτασε το γαιδούρι απο Βουδαπέστη... Spoiler Χωριανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ξαμολυθείτε στα acs points. Χωριανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! Και πέρα απο το χαβαλέ, να προτρέψω όλους εαν το δέμα που μας έρθει είναι σε κακή κατάσταση, είναι σοφότερο να μην παραλάβουμε. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από wasd
dimitrisd87 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Θα πάω να ανάψω και εγώ μια λαμπάδα μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση ότι παρέλαβε η acs μετά από 59 μέρες. Ρεκόρ καθυστέρησης για κούριερ ελπίζω να μην μου ξανατυχει, ελπίζω όλοι να παραλάβετε αυτήν την παρτίδα,όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δείτε πρώτα αν είναι οκ η συσκευασία γιατί ποιος ξέρει που τα είχαν πεταμένα τόσο καιρό αν ήταν έξω και βραχηκαν σκιστηκαν και λοιπά. Καλή συνέχεια ! 2
Vox3n Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Φαίνεται η ACS μετέφερε την Ωραία Κοιμωμένη απ' τη διαλογή σε άλλο πόστο, και το δέμα μου ενημερώθηκε επιτέλους! 3
sereos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Αλανια καλησπερα και καλη χρονια, θα ηθελα να ρωτησω, απο geekbuying εαν επιλεξω priority line ειμαι κομπλε; εννοω να μην περασει τελωνειο και να ειμαι σιγουρος οτι θα φτασει. ευχαριστω εκ των προτερων
Nnoutas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, wasd είπε Μην με γελούν τα μάτια μου; Έφτασε το γαιδούρι απο Βουδαπέστη... Απόκρυψη περιεχομένων Και πέρα απο το χαβαλέ, να προτρέψω όλους εαν το δέμα που μας έρθει είναι σε κακή κατάσταση, είναι σοφότερο να μην παραλάβουμε. Η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται κυρίως στον φόρτο εργασίας. Τις περισσότερες ημέρες τα δέματα κάθονταν σε μια αποθήκη. Τα κατεστραμμενα δέματα μπορεί να τύχουν και σε αποστολές 10 ημερών. 3 λεπτά πριν, sereos είπε Αλανια καλησπερα και καλη χρονια, θα ηθελα να ρωτησω, απο geekbuying εαν επιλεξω priority line ειμαι κομπλε; εννοω να μην περασει τελωνειο και να ειμαι σιγουρος οτι θα φτασει. ευχαριστω εκ των προτερων "Βάρα'" άφοβα. 😀 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από Nnoutas
jasonas21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Να ρωτήσω, refund για μη παραλαβή ποτε μπορούμε να κανουμε? Ξερω οτι υπάρχει τεραστια καθυστέρηση με τα δεματα, ηταν να έρθει ενα μέχρι 28 Δεκέμβρη και ενα μέχρι σήμερα και δεν ήρθε κανενα... Οποτε, ποτε ζητάμε τα λεφτα πίσω?
Billator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jasonas21 είπε Να ρωτήσω, refund για μη παραλαβή ποτε μπορούμε να κανουμε? Ξερω οτι υπάρχει τεραστια καθυστέρηση με τα δεματα, ηταν να έρθει ενα μέχρι 28 Δεκέμβρη και ενα μέχρι σήμερα και δεν ήρθε κανενα... Οποτε, ποτε ζητάμε τα λεφτα πίσω? Εγώ που έχω ένα κινητό από Black Friday (το έστειλε βέβαια 29 Νοεμβρίου) ακόμα έρχεται, μου δείχνει 29 Ιανουαρίου ότι μπορώ να ανοίξω case για refund. Βέβαια στάλθηκε με NLpost - ΕΛΤΑ και όχι με CIAINO - DPD - ACS Οπότε στις 60 μέρες το ελάχιστο. Και σε "αναγκάζουν" μετά να περιμένεις ακόμα 15 μέρες συνήθως κατά το Dispute. Μην μπερδεύεις όμως το estimated / expected delivery Date, με το not received case. Μόνο στο temu θα πάρεις (ακόμα που είναι καινούριο λογικά) έτσι refund. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Billator
jasonas21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Billator είπε μου δείχνει 29 Ιανουαρίου ότι μπορώ να ανοίξω case για refund. Βέβαια στάλθηκε με NLpost - ΕΛΤΑ και όχι με CIAINO - DPD - ACS Το estimated time βλεπω η αληθεια ειναι, που ακριβώς μου γράφει τον χρόνο για να ανοίξω case?
radiotv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, jasonas21 είπε Το estimated time βλεπω η αληθεια ειναι, που ακριβώς μου γράφει τον χρόνο για να ανοίξω case? στην παραγγελία σου δείχνει σε πόσες ημέρες θα παραδωθεί, μετράει τις ημέρες αντίστροφη μέτρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα