dimitrisd87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, wasd είπε Εφόσον οι 25/11 έφτασαν στο στάδιο που παραλαμβάνει η dpd ουσιαστικά, λέω να προσπαθήσουμε πάλι με ενα ντού να στείλουμε e-mail στην dpd όσοι έχουμε δέματα μπας και γίνει κάτι. Ηδη γράφω το δικό μου. η απάντηση ειναι copy paste , το δέμα σας δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να ενημερώνεστε στο site της dpd με το tracking number (που δεν δείχνει τίποτα) και οταν φτάσει στην Ελλάδα θα ενημερωθείτε απο την acs. Μακάρι να τους πάρουν χαμπάρι απο το αλί και ειτε να τους σουτάρουν η να τους υποχρεώσουν να ενημερώνουν που βρίσκετε και να είναι πιο οργανωτικοί.
wasd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε η απάντηση ειναι copy paste , το δέμα σας δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα μπορείτε να ενημερώνεστε στο site της dpd με το tracking number (που δεν δείχνει τίποτα) και οταν φτάσει στην Ελλάδα θα ενημερωθείτε απο την acs. Μακάρι να τους πάρουν χαμπάρι απο το αλί και ειτε να τους σουτάρουν η να τους υποχρεώσουν να ενημερώνουν που βρίσκετε και να είναι πιο οργανωτικοί. Δεν αντιλέγω ότι αυτό θα λάβουμε. Απλά το λέω με την έννοια που το είχα πει και παλιότερα. Να δουν ότι έχουν πολλά αιτήματα για αυτά τα δέματα και να δώσουν εντολή να προχωρήσουν εκτός σειράς για να μας ξεφορτωθούν.. 1
dimitrisd87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, wasd είπε Δεν αντιλέγω ότι αυτό θα λάβουμε. Απλά το λέω με την έννοια που το είχα πει και παλιότερα. Να δουν ότι έχουν πολλά αιτήματα για αυτά τα δέματα και να δώσουν εντολή να προχωρήσουν εκτός σειράς για να μας ξεφορτωθούν.. ναι απο αυτή την άποψη συμφωνώ, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει με την συγκεκριμένη παρτίδα,ολα τα άλλα έρχονται κανονικά. 19 λεπτά πριν, wasd είπε Δεν αντιλέγω ότι αυτό θα λάβουμε. Απλά το λέω με την έννοια που το είχα πει και παλιότερα. Να δουν ότι έχουν πολλά αιτήματα για αυτά τα δέματα και να δώσουν εντολή να προχωρήσουν εκτός σειράς για να μας ξεφορτωθούν.. αν μπορείς στείλε και το email που έστειλες στην dpd να στέλνουμε στο ίδιο.
wasd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν έστειλα κάτι το εξεζητημένο. Το μαιλ τους είναι το [email protected] Spoiler Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από wasd 1
radiotv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου και στα απλά Cainiao super economy global τύπου U ..HU τα ίδια χάλια,ένα έκανε 19 ημέρες κολλημένο μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας
dimitrisd87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, wasd είπε Δεν έστειλα κάτι το εξεζητημένο. Ορίστε ωστόσο. Το μαιλ τους είναι το [email protected] Απόκρυψη περιεχομένων Καλησπέρα σας, Χρόνια πολλά. Ο λόγος της επικοινωνίας μαζί σας είναι το δέμα ΧΧΧΧ. Σε επικοινωνία που είχα με τον πωλητή με παρέπεμψε σε εσάς καθώς φαίνεται βάση της κατάστασης του δέματος ότι πλέον έχει φτάσει σε εσάς και εκκρεμεί η περαιτέρω διαχείριση από πλευράς σας για να προχωρήσει η διαδικασία. Παρακαλώ για τον έλεγχο σας. Εννοούσα το email την διεύθυνση όχι το κείμενο, πάνω κάτω και εγώ το ίδιο έγραφα για να δούμε.. 53 λεπτά πριν, radiotv είπε και στα απλά Cainiao super economy global τύπου U ..HU τα ίδια χάλια,ένα έκανε 19 ημέρες κολλημένο μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας UA.. σκέτα έχω χρόνια να ασχοληθώ, αν βάλω κάτι σε saver βάζω πάντα και 2ρο δέμα ταυτόχρονα για να γίνει ενοποίηση και να γίνει standard , δεν ξαναμπλεκω με ελτα και κυρίως με απλό δέμα των ελτα.
radiotv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε Εννοούσα το email την διεύθυνση όχι το κείμενο, πάνω κάτω και εγώ το ίδιο έγραφα για να δούμε.. UA.. σκέτα έχω χρόνια να ασχοληθώ, αν βάλω κάτι σε saver βάζω πάντα και 2ρο δέμα ταυτόχρονα για να γίνει ενοποίηση και να γίνει standard , δεν ξαναμπλεκω με ελτα και κυρίως με απλό δέμα των ελτα. και εγώ το ίδιο κάνω,το συγκεκριμένο ο πωλητής καθυστέρησε μια εβδομάδα να το στείλει με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα που είχα βάλει στο καλάθι να φύγουν με Acs και αυτό ξέμεινε και έφυγε με Ουγγρικο ενδιάμεσο και τελική παράδοση με ΕΛΤΑ
dimitrisd87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, radiotv είπε και εγώ το ίδιο κάνω,το συγκεκριμένο ο πωλητής καθυστέρησε μια εβδομάδα να το στείλει με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα που είχα βάλει στο καλάθι να φύγουν με Acs και αυτό ξέμεινε και έφυγε με Ουγγρικο ενδιάμεσο και τελική παράδοση με ΕΛΤΑ Α μάλιστα, Μια φορά μόνο μου έτυχε αυτό και όταν είδα ότι τα αλλά έγιναν standard και αυτό δεν το είχε στείλει ακόμα έκανα ακύρωση και το βρήκα από αλλού και το έβαλα πάλι με 2ρο πολύ μικρής αξίας για να γίνουν 1. Εύχομαι να παραλάβεις σύντομα! 1 1
wasd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, radiotv είπε και εγώ το ίδιο κάνω,το συγκεκριμένο ο πωλητής καθυστέρησε μια εβδομάδα να το στείλει με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα που είχα βάλει στο καλάθι να φύγουν με Acs και αυτό ξέμεινε και έφυγε με Ουγγρικο ενδιάμεσο και τελική παράδοση με ΕΛΤΑ Ναι μεν πιάνει, αλλά οχι πάντα. Μου έτυχε με δέματα των 11/11. Σε ενα μικρό πράγμα (καλώδιο) το έκαναν και απο απλό untracked ήρθε μαζί με άλλα με fully tracked tracking number. Σε άλλο αντικείμενο (ηχειάκια ) που απο δικό μου λάθος δεν πρόσεξα οτι είναι untracked, την πάτησα και το περιμένω τώρα με ΕΛΤΑ. Δεν το λέω για να σε αναιρέσω, απλά για να έχει κάποιος στο νου του οτι δεν είναι στάνταρ διαδικασία η ενοποίηση και "αναβάθμιση" απο απλό σε fully tracked. Υ.Γ, απο dpd απάντησαν την κλασική κασέτα. Ας ελπίσουμε αν τους σκάσουν πολλά request να ασχοληθούν πραγματικά. Τουλάχιστον τους αναγνωρίζω οτι απαντούν γρήγορα. Βέβαια, ωστόσο αν η απάντηση είναι copy paste, ποιός ο λόγος να μην απαντούν γρήγορα
dimitrisd87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 33 λεπτά πριν, wasd είπε Ναι μεν πιάνει, αλλά οχι πάντα. Μου έτυχε με δέματα των 11/11. Σε ενα μικρό πράγμα (καλώδιο) το έκαναν και απο απλό untracked ήρθε μαζί με άλλα με fully tracked tracking number. Σε άλλο αντικείμενο (ηχειάκια ) που απο δικό μου λάθος δεν πρόσεξα οτι είναι untracked, την πάτησα και το περιμένω τώρα με ΕΛΤΑ. Δεν το λέω για να σε αναιρέσω, απλά για να έχει κάποιος στο νου του οτι δεν είναι στάνταρ διαδικασία η ενοποίηση και "αναβάθμιση" απο απλό σε fully tracked. Υ.Γ, απο dpd απάντησαν την κλασική κασέτα. Ας ελπίσουμε αν τους σκάσουν πολλά request να ασχοληθούν πραγματικά. Τουλάχιστον τους αναγνωρίζω οτι απαντούν γρήγορα. Βέβαια, ωστόσο αν η απάντηση είναι copy paste, ποιός ο λόγος να μην απαντούν γρήγορα Και εγώ έστειλα στην Dpd μόλις έχω απάντηση θα την ποστάρω να δούμε αν ειναι ολόιδια και με τις δικιές σας απαντήσεις 😄
argi73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα προχώρησε παραγγελία από 17/12 οι άλλες 2 από 11/11 ... τσιμέντο Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από argi73
Viviandg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παρέα και καλή χρόνια !! Να ρωτήσω εσείς που έχετε κάνει παραγγείλεις από μέσα Δεκεμβρίου προχωράει καμία ; Εμένα μου έχουν κολλήσει όλες στις 26/12 στα αρχικά στάδια ούτε Ουγγαρία δεν έχουν φτάσει ακόμα κόλλησαν εκεί που έγινε η ενοποίηση και πήραν τρακιν 10 ψηφίο που ξεκινάει από 7 σε αυτό Arrived at departure transport hub Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Viviandg
dimitrisd87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλημέρα, έλαβα την απάντηση απο την DPD που ρώτησα για το κολλημένο δέμα 25/11 και μετά 23/12 και η απάντηση ηταν η παρακάτω.Να στείλω λέτε και στον αποστολέα? εχει νόημα? 40 λεπτά πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα παρέα και καλή χρόνια !! Να ρωτήσω εσείς που έχετε κάνει παραγγείλεις από μέσα Δεκεμβρίου προχωράει καμία ; Εμένα μου έχουν κολλήσει όλες στις 26/12 στα αρχικά στάδια ούτε Ουγγαρία δεν έχουν φτάσει ακόμα κόλλησαν εκεί που έγινε η ενοποίηση και πήραν τρακιν 10 ψηφίο που ξεκινάει από 7 σε αυτό Arrived at departure transport hub 15/12 που είχα κάνει την τελευταία (AliExpress Standard Shipping) είχε έρθει 30/12 με acs 1
sakisgri Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα παρέα και καλή χρόνια !! Να ρωτήσω εσείς που έχετε κάνει παραγγείλεις από μέσα Δεκεμβρίου προχωράει καμία ; Εμένα μου έχουν κολλήσει όλες στις 26/12 στα αρχικά στάδια ούτε Ουγγαρία δεν έχουν φτάσει ακόμα κόλλησαν εκεί που έγινε η ενοποίηση και πήραν τρακιν 10 ψηφίο που ξεκινάει από 7 σε αυτό Arrived at departure transport hub Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Έκανα μια παραγγελία 6 προϊόντα από Choice στις 27/12/23, περπάτησαν αρκετά γρήγορα, εχθές 2/1/24 μου έβγαλε το "Departed from departure country/region, Left from departure country/region" που σημαίνει έφυγε από Κίνα το δέμα. Το δικό σου ειναι ένα βήμα πίσω, μετά θα δεις το "Leaving from departure country" και μετά το "Departed from departure country/region, Left from departure country/region" Ίσως τα Choice να περπατάνε πιο γρήγορα λόγο το "Fast delivery" που διαφημίζουν.
eri77 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έκανα μία αγορά από aliexpress, αξίας πάνω από 150 ευρό. Η πλατφόρμα δεν μού κράτησε το vat οπότε είναι δεδομένο ότι θα πληρώσο τελωνείο.. Διαβάζω ότι εκτός από ΦΠΑ. πρέπει να πληρώσω και δασμούς.. Ξέρει κανείς για τι ποσό μιλάμε?? Επίσης αν ξέρει κανείς.. Το tracking number ειναι τής μορφής LS**********NL.. Πόσες μέρες θα κάνει να έρθει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα