Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε

Εγώ απο ολο αυτό πιστεύω την ζημιά την κάνει περισσότερο η dpd παρά η acs..

Αρχίζω και το πιστεύω και εγώ. Και μάλλον αδίκως κακολογούσαμε την ACS 😁

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sakisgri είπε

καλά οχι και αυτοί οτι ειναι άψογοι.. αλλα μόνο οταν το έχει η dpd το δεμα δεν μπορεί κανένας να βρεί που ειναι, αυτό κατάλαβα.

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, sakisgri said:

κάτσε να φανεί στο σύστημα της acs και μετά να δεις τί καλά λόγια θα λέμε για την αστραπιαία διανομή τους.. με δέματα σε σάκους κλειστούς στο τοπικό υποκατάστημα για μέρες :rolleyes:

3 hours ago, dimitrisd87 said:

καλά οχι και αυτοί οτι ειναι άψογοι.. αλλα μόνο οταν το έχει η dpd το δεμα δεν μπορεί κανένας να βρεί που ειναι, αυτό κατάλαβα.

Όπως φαίνεται, όταν έχει η dpd το δέμα,  ούτε η dpd δεν μπορεί να το βρει που είναι.
Βρε μπας και υπάρχει καμιά σχέση dpd με ελτα?? :lol:

Δημοσ.
11 hours ago, sakisgri said:

Αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις πολλοί έχουμε κολλημένα δέματα, τα πιο πολλά στις 25/11/23 στο "Import customs clearance complete" πριν λίγες μέρες μετά από ένα μήνα έβγαλε ενημέρωση. Λογικά θα ξεκολλήσει κάποια στιγμή όταν το αποφασίσει η ACS.

Έτσι και αλλιώς αν δεν περάσουν οι 90 μέρες buyers protection δεν μπορεις να κάνεις κάτι, αν και λογικά πιστεύω δεν θα χρειαστεί.

Στις 60 μέρες αν δεν έχω παραλάβει με αφήνει να ζητήσω χρήματα πίσω. 

Αύριο δηλαδή θα μου το επιτρέπει το σύστημα. Ένα συγκεκριμένο πακέτο είχε αποστολή σε 7 μέρες, οπότε αυτό σίγουρα δεν το αρνούνται (το αστείο είναι ότι την ίδια περίοδο παρέλαβα άλλα 2 τέτοια ίδια πακέτα από τον ίδιο πωλητή...).Τα άλλα 2 ακριβά ελπίζω πάλι να μην τα αρνηθούν... 

Εσύ τι εννοείς ότι έβγαλε ενημέρωση; 

Εμένα έχουν κολλήσει από τις 16/11 και δεν έχει προχωρήσει κάτι, εσένα προχώρησαν;

Να ζυγίσω κι εγώ τις πιθανότητες... μήπως πρέπει να περιμένω για την επιστροφή μην και τα επιστρέψουν πίσω τα πακέτα που ας πούμε σε μια εβδομάδα θα έρχονταν...

Εγώ μυρίζομαι ένα ακόμα σενάριο πάντως... Συνέπεσαν οι 11.11 εκπτώσεις και επειδή πρακτικά το Ali πρέπει να βάζει κι αυτό από την τσέπη του για τις εκπτώσεις (ώστε να έχει ποσότητα πώλησης και ανανέωση ενδιαφέροντος), μάλλον έχει δώσει οδηγία να φύγουν πρώτα οοοοολα τα πακέτα από 11.11 και τα υπόλοιπα ας περιμένουν... Για να μην χάσει χρήματα... (Επειδή ναι... Όταν κάνεις επιστροφή χρημάτων σε αυτές τις παραγγελίες, παίρνεις πίσω το ποσό και την έκπτωση...)

Δημοσ.

Import customs clearance complete το δικο μου, απο τις 4 Δεκεμβρη.

απο αλιεξπρες. διανομεας η posta.hu, λεει..

εχω ξεχασει και τι ειχα παραγγειλει

ουτε στην posta.hu εμφανιζεται, ουτε στα ελτα.

ουτε ξερω που ειναι και αν θα ερθει!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, FishFIsh είπε

Εσύ τι εννοείς ότι έβγαλε ενημέρωση; 

Εμένα έχουν κολλήσει από τις 16/11 και δεν έχει προχωρήσει κάτι, εσένα προχώρησαν;

Να ζυγίσω κι εγώ τις πιθανότητες... μήπως πρέπει να περιμένω για την επιστροφή μην και τα επιστρέψουν πίσω τα πακέτα που ας πούμε σε μια εβδομάδα θα έρχονταν...

Εγώ μυρίζομαι ένα ακόμα σενάριο πάντως... Συνέπεσαν οι 11.11 εκπτώσεις και επειδή πρακτικά το Ali πρέπει να βάζει κι αυτό από την τσέπη του για τις εκπτώσεις (ώστε να έχει ποσότητα πώλησης και ανανέωση ενδιαφέροντος), μάλλον έχει δώσει οδηγία να φύγουν πρώτα οοοοολα τα πακέτα από 11.11 και τα υπόλοιπα ας περιμένουν... Για να μην χάσει χρήματα... (Επειδή ναι... Όταν κάνεις επιστροφή χρημάτων σε αυτές τις παραγγελίες, παίρνεις πίσω το ποσό και την έκπτωση...)

Τα δέματα μας ήταν κολλημένα από τις 25/11/23 στο "Import customs clearance complete" η στο "Departed from customs. Leaving customs" και εκεί που οι πιο πολλοί τα είχαν για χαμένα ξαφνικά στις 22/12/23 ενημερώθηκε και έβγαλε "Arrived in transit country/region".

Προσωπικά πιστεύω η Dpd μπούκωσε από δέματα από το 11/11 εκπτώσεις, Blackfriday, Cybermonday, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πιστεύω ήρθε ένας μεγάλος όγκος δεμάτων αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω και να σπρώχνουν τα πιο νέα. (μεχρι να φτάσουν στα παλιά)

Μάλλον στέλνουν ότι βρίσκουν μπροστά τους, με καμία σειρά.

Έχω 4 που περιμένω και το πιο πρόσφατο που έγινε παραγγελία στις 12/12/23 ειναι στο υποκατάστημα της περιοχής μου και γράφει θα μου το παραδώσουν σήμερα, δλδ 17 μέρες!

Το πιο παλιό που ειναι ένα από τα κολλημένα (25/11) είχε γίνει η παραγγελία στις 15/11/23, και απ' ότι φαινεται το 2024 θα τα παραλάβουμε.

Μη ξεχνάμε η Dpd δεν παραλαμβάνει μόνο από Aliexpress, τα έχει πάρει όλα, Banggood, Temu, Shein κτλ

1 λεπτό πριν, DarK_HumOuR είπε

Import customs clearance complete το δικο μου, απο τις 4 Δεκεμβρη.

απο αλιεξπρες. διανομεας η posta.hu, λεει..

εχω ξεχασει και τι ειχα παραγγειλει

ουτε στην posta.hu εμφανιζεται, ουτε στα ελτα.

ουτε ξερω που ειναι και αν θα ερθει!

Είναι λίγο ότι να ναι αυτό το διάστημα, αλλά πιστεύω όλα θα έρθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παρέα σήμερα μου άφησε ο ταχυδρόμος ένα φακελάκι από alli express ααα λέω ήρθε το δέμα που περιμένω το ανοίγω ήταν μια θήκη που είχα παραγγείλει το 2016 και πίστευα ότι είχε χαθεί 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Viviandg είπε

Καλημέρα παρέα σήμερα μου άφησε ο ταχυδρόμος ένα φακελάκι από alli express ααα λέω ήρθε το δέμα που περιμένω το ανοίγω ήταν μια θήκη που είχα παραγγείλει το 2016 και πίστευα ότι είχε χαθεί 

Το ίδιο είχε συμβεί και σε έναν φίλο μου, είχε παραγγείλει θήκη για κινητό και του ήρθε στο ξεκαρφωτο μετά από 3 χρόνια 😂

Δημοσ.

Αυτό που έγινε φέτος με τα δέματα από Κίνα δεν έγινε ούτε επί κοβιντ. Τόση στασιμότητα σε ένα σημείο. 

Πέραν αυτού, μακάρι να βγω ψεύτης αλλά και ο φίλος που απάντησε σε ένα παλιότερο μου ποστ εδώ πριν λίγες μέρες, είπε ότι το δέμα του χάθηκε και στο print screen που μας έβαλε, το δέμα χάθηκε αφού πέρασε το στάδιο που έχουμε όλοι (οι των 25/11) για arrived in transit country και μετά απλά δεν έκανε update ποτέ μέχρι που έληξε το protection και πήρε τα λεφτά του πίσω. 

Οπότε προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι ακόμα μέχρι το δέμα να μπει Ελλάδα. 

Υ.Γ (αν και το παραπάνω είναι για το aliexpress). Προβλέπω μετά το παραπάνω φιάσκο, το τεμου να αλλάξει την πολιτική για 5ευρω credit σε περίπτωση καθυστέρησης.. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, πλέον αγορές από Αλί παραδίδεται και η box now?μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή πριν λίγο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έγραψε ο φίλος @Billator στην σελίδα 414 ότι παραλαμβάνει με box now τα "Cainiao Standard For Special Goods"

36 λεπτά πριν, evts είπε

Με ενδιαφέρει αυτό https://www.aliexpress.com/item/1005005830229254.html

JONSBO N3

Τι πρέπει να προσέξω; Από χρόνο παράδοσης και τελωνείο ;

Τπτ, δεν έχει τελωνείο, αφού το προϊόν μόνο (Χωρίς τα μεταφορικά) ειναι κάτω από τα 186€ (Vat Icluded). Θα το καταλάβεις και στο checkout αφού θα ειναι "Vat Included"

Τα "Cainiao Heavy Parcel Line"  τα παραδίδει τα ΕΛΤΑ και συνήθως κάνουν 45-60 μέρες.

Το "Aliexpress Standard Shipping"  Λογικά θα έρθει με την ACS. Αν θα έχουν ξεφρακαρει έως τοτε θα παραλάβεις σε 15-20 μέρες, αλλά τπτ δεν ειναι σίγουρο αυτές τις μέρες. Αν και παρέλαβα ένα σήμερα σε μόνο 17 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι παραλάβατε με box now, επειδή ακούγεται ενδιαφέρον, είναι εύκολο να μου πείτε, σας έδωσαν με κάποιον τρόπο δυνατότητα επιλογής locker ή αποφάσισαν αυτοί; Και αν αποφάσισαν αυτοί, το έβαλαν στο πιο κοντινό ή έτυχε και να είναι σε μακρινό σημείο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, wasd είπε

Όσοι παραλάβατε με box now, επειδή ακούγεται ενδιαφέρον, είναι εύκολο να μου πείτε, σας έδωσαν με κάποιον τρόπο δυνατότητα επιλογής locker ή αποφάσισαν αυτοί; Και αν αποφάσισαν αυτοί, το έβαλαν στο πιο κοντινό ή έτυχε και να είναι σε μακρινό σημείο; 

Δεν έχεις τη δυνατότητα από ali να επιλέξεις box now. Αν ρωτάς γενικά, αν και off topic, έχεις τη δυνατότητα επιλογής σημείου εσύ.

Επεξ/σία από Nnoutas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...