Billator Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, radiotv είπε το appeal στο AliExpress είναι χάσιμο χρόνου,θα σου πουν πάλι τα ίδια. Εγώ appeal δεν έχω χάσει ποτέ. Και δεν μιλάμε για 1-2-5-10 φορές μόνο αλλά αρκετές παραπάνω. Appeal έχασα 2-3 μόνο στην αλλαγή της πολιτικής χρήσης που έγινε μετά το πρώτο χτύπημα του κορδονιού (όπου ήταν κ ο λόγος που το έκοψα τότε για μερικούς μήνες τελείως το Ali). Από εκεί κ πέρα λειτουργούν όπως λειτουργούσε το "παλιό" not received dispute. Αλλά πλέον με το choice όπου έρχονται όλα με acs και δωρεάν μεταφορικά (γράφω πιο πάνω για αυτά που είναι κάτω των 10€) δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με κάτι άλλο αν δεν θέλει να "μπλέκει". Ειδικά στο damaged / not working κλπ αν ανεβάσεις φωτογραφία ή video παίρνεις κατευθείαν refund.
Marti87 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Billator είπε Εγώ appeal δεν έχω χάσει ποτέ. Και δεν μιλάμε για 1-2-5-10 φορές μόνο αλλά αρκετές παραπάνω. Appeal έχασα 2-3 μόνο στην αλλαγή της πολιτικής χρήσης που έγινε μετά το πρώτο χτύπημα του κορδονιού (όπου ήταν κ ο λόγος που το έκοψα τότε για μερικούς μήνες τελείως το Ali). Από εκεί κ πέρα λειτουργούν όπως λειτουργούσε το "παλιό" not received dispute. Αλλά πλέον με το choice όπου έρχονται όλα με acs και δωρεάν μεταφορικά (γράφω πιο πάνω για αυτά που είναι κάτω των 10€) δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με κάτι άλλο αν δεν θέλει να "μπλέκει". Ειδικά στο damaged / not working κλπ αν ανεβάσεις φωτογραφία ή video παίρνεις κατευθείαν refund. Γεια σας παιδιά! και εμένα ακριβώς το ίδιο δε μ έκαναν refund , για 2 orders που ήταν choice γιατί λένε πως ήρθε και δεν πήγα ποτε να το πάρω το οποίο είναι αναληθές!!! Όποτε κλαίω 80€…. Τώρα χρειάζεται να βάλω μια παραγγελία αξίας 411,52€ για τη δουλειά μου και έχει τρόπο για shipment αυτά, θέλω να είμαι σίγουρη 100% ότι η παραγγελία μου θα φτάσει στα χέρια μου αυτή τη φορά safely και trackable, αλλά δε ξέρω αν θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο λες λόγω του μεγάλου ποσού; οποίος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ας συμβουλεύσει πλιζ! 🙏🏼 επίσης αν ξέρετε αν πρέπει να πληρώσει κάτι τελωνείο όταν έρθει; Μέσα στο Ali λέει VAT included! Υπόψην είναι ένα item που κάνει 411€. thank you guys!!!!! 1
keysmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 εκανα appeal. Είπα τα ίδια και παλι refused refund. Μπορώ να ξανα-ματα-κάνω appeal? Παιδιά συγνώμη επιμένω πως δεν είναι δουλειά του αγοραστή να ξέρει τι θα πει "santard" και τι θα πει "saver" και αν αυτό στα κεντρικά γίνεται standard.. Τι θα πει "standard" που πρέπει εγώ να ξέρω ότι αντιστοιχεί σε ACS και το άλλο σε ΕΛΤΑ?? Ας έγραφε for Greece is ELTA or ACS να καταλαβαίνουμε! Και τι μου μοστράρει το "buyers protection" όταν χάνεις τα λεφτά σου από πακέτο που ΔΕΝ ήρθε και δεν σε δικαιώνει. Και όχι δεν είναι δουλειά μου να το ψάχνω στα ΕΛΤΑ. Να μου το έλεγε στους όρους αλλιώς "buy at your oun risk!!" και να αναβοσβήνει όχι να με εξαπατά (διότι περί εξαπάτησης πρόκειται) τάζοντας buyers protection 🤣 που λέει ότι θα αποζημιωθώ αν δεν έρθει ή ακόμα και αν αργήσει να έρθει και τελικά όταν ΔΕΝ έρχεται (πόσο μάλλον να ερχόταν αργά, πέρασαν 2 μηνες από το "αναμενώμενο") να το παίζει κινέζος και το χρεώνει σε μένα! Στην Αμερική θα είχε πέσει μήνυση από τα αποδητήρια και σε κάθε πολιτισμένη χώρα. Που ακούστηκε να πληρώνεις εσύ για ποιόν που δεν ήρθε!!! Δεν ήξερα να μπαίνω στα forum (άντε εγώ ας πούμε ήξερα μιλάω ο κάθε κοινός θνητός πολίτης ένας κηπουρός, ένας δάσκαλος) να ρωτάω πως "αποκρυπτογραφείται" κάθε μέθοδος αποστολής ανάλογα το όνομα και την ποσότητα και αν είναι πολλά ή λιγα.. Να είναι ξεκάθαροι! ACS ή ELTA ή δεν ξερω γω τι.. Να γνωρίζουμε. Αλλά κινέζοι τι περιμένεις.. Αλλοι νόμοι εκεί.. Πάω να τον θάψω στο review (με αφήνει να κάνω) μαζί και το aliexpress να βγάλω το άχτι μου τουλάχιστον. 😇
bill_zaf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μιας και ψωνιζω χρονια απο κινα κ απο Alibaba κ AliExpress εχω να πω οτι για ολα φταιει η χωρα μας. Απο τοτε που αλλαξε το θεμα με τα τελωνεια εδω στην Ελλάδα, βαζω στος αγορες μου διεύθυνση ενος φιλου στην Γερμανία κ οταν μαζεύονται ολα τα της παραγγελίας, τα στελνει με ταχυδρομείο (dhl) κ τα εχω σε μια βδομαδα ολα. Εννοείται οτι δεν ξανασχοληθηκα ποτε για το που ειναι ενα δεμα, πηγαινουν ολα κ πολλές φορές νωριτερα απο τον εκτιμώμενο χρονο παραδοσης.να προσθεσω επισης οτι παραγγελνω κ απο Αμερική (ebay) κ φτανουν σε 8-9 μερες. Εννοείται πως δεν υπαρχει τελωνειο. Οποις εχει φιλο γνωστο στο εξωτερικό μπορει να το κανει. Παλια υπήρχαν εταιρείες που εβαζες την διεύθυνση τους,εστελνες εκει οτι ηθελες κ στο στελναν "ευρωπαικα" εκεινοι, δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα 1
georgebou21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάτι πρεπει να έχει γίνει στα ΕΛΤΑ. Εχω πάθει και εγω το ίδιο. Ωστόσο το ένα δέμα το παραγγειλα απο τον ιδιο προμηθευτη και ενω η 1η παραγγελια ηρθε σε 2 εβδομάδες, η 2η δειχνει ότι εχει μπει στην χώρα αλλα 2 μηνες μετα δεν μου την εχουν παραδώσει. Η 2η παραγγελία έγινε μόλις παρέλαβα την 1η. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από georgebou21
sakisgri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, keysmith είπε εκανα appeal. Είπα τα ίδια και παλι refused refund. Μπορώ να ξανα-ματα-κάνω appeal? Παιδιά συγνώμη επιμένω πως δεν είναι δουλειά του αγοραστή να ξέρει τι θα πει "santard" και τι θα πει "saver" και αν αυτό στα κεντρικά γίνεται standard.. Τι θα πει "standard" που πρέπει εγώ να ξέρω ότι αντιστοιχεί σε ACS και το άλλο σε ΕΛΤΑ?? Ας έγραφε for Greece is ELTA or ACS να καταλαβαίνουμε! Και τι μου μοστράρει το "buyers protection" όταν χάνεις τα λεφτά σου από πακέτο που ΔΕΝ ήρθε και δεν σε δικαιώνει. Και όχι δεν είναι δουλειά μου να το ψάχνω στα ΕΛΤΑ. Να μου το έλεγε στους όρους αλλιώς "buy at your oun risk!!" και να αναβοσβήνει όχι να με εξαπατά (διότι περί εξαπάτησης πρόκειται) τάζοντας buyers protection 🤣 που λέει ότι θα αποζημιωθώ αν δεν έρθει ή ακόμα και αν αργήσει να έρθει και τελικά όταν ΔΕΝ έρχεται (πόσο μάλλον να ερχόταν αργά, πέρασαν 2 μηνες από το "αναμενώμενο") να το παίζει κινέζος και το χρεώνει σε μένα! Στην Αμερική θα είχε πέσει μήνυση από τα αποδητήρια και σε κάθε πολιτισμένη χώρα. Που ακούστηκε να πληρώνεις εσύ για ποιόν που δεν ήρθε!!! Δεν ήξερα να μπαίνω στα forum (άντε εγώ ας πούμε ήξερα μιλάω ο κάθε κοινός θνητός πολίτης ένας κηπουρός, ένας δάσκαλος) να ρωτάω πως "αποκρυπτογραφείται" κάθε μέθοδος αποστολής ανάλογα το όνομα και την ποσότητα και αν είναι πολλά ή λιγα.. Να είναι ξεκάθαροι! ACS ή ELTA ή δεν ξερω γω τι.. Να γνωρίζουμε. Αλλά κινέζοι τι περιμένεις.. Αλλοι νόμοι εκεί.. Πάω να τον θάψω στο review (με αφήνει να κάνω) μαζί και το aliexpress να βγάλω το άχτι μου τουλάχιστον. 😇 Δεν δίνω κανένα δίκιο στο Aliexpress. Αλλά το Aliexpress βλέπει (όπως και εμείς) ότι το δέμα το έχει παραλάβει τα ΕΛΤΑ, δλδ έχει φτάσει στην χωρά προορισμού. Και σου λέει πήγαινε να το παραλαβεις από το ταχυδρομείο, το δέμα ειναι εκεί. Επισης αν το δέμα δεν θα είχε φτάσει Ελλαδα, θα έπαιρνες 100% refund χωρίς δεύτερη κουβέντα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να το παρέδωσε τα ΕΛΤΑ και κάποιος να το έκλεψε. Τα unregistered έχουν αυτό το ρίσκο. Unregistered: This is a basic postal service where the sender mails an item without obtaining proof of delivery or a tracking number. Το Aliexpress δεν μπορεί να ξέρει αν πράγματι παρέλαβες η όχι. Σκέψου αν έδιναν refund σε αυτά τα δέματα, πόσοι θα κάνανε abuse και θα ζητούσαν τα χρήματα πίσω ενώ θα είχαν παραλάβει; Πιστεύω πολλοί θα το έκαναν. Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 2€ - 3€ για unregistered mail. Για μεγαλύτερο ποσό όπως 8,2€ που είχε αξία το δικό σου θα έδινα λίγα παραπάνω για να έρθει συστημένο. Όπως σου προτείναμε και πιο πίσω, κανε αμφισβήτηση στην τράπεζα σου. Υπάρχει η επιλογη και μεσώ ibanking, αν πατήσεις πάνω στην συναλλαγή θα το δεις. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 1
keysmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, sakisgri said: Δεν δίνω κανένα δίκιο στο Aliexpress. Αλλά το Aliexpress βλέπει (όπως και εμείς) ότι το δέμα το έχει παραλάβει τα ΕΛΤΑ, δλδ έχει φτάσει στην χωρά προορισμού. Και σου λέει πήγαινε να το παραλαβεις από το ταχυδρομείο, το δέμα ειναι εκεί. Επισης αν το δέμα δεν θα είχε φτάσει Ελλαδα, θα έπαιρνες 100% refund χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τα unregistered έχουν αυτό το ρίσκο. Unregistered: This is a basic postal service where the sender mails an item without obtaining proof of delivery or a tracking number. Το Aliexpress δεν μπορεί να ξέρει αν πράγματι παρέλαβες η όχι. Σκέψου αν έδιναν refund σε αυτά τα δέματα, πόσοι θα κάνανε abuse και θα ζητούσαν τα χρήματα πίσω ενώ θα είχαν παραλάβει; Πιστεύω πολλοί θα το έκαναν. Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 2€ - 3€ για unregistered mail. Για μεγαλύτερο ποσό όπως 8,2€ που είχε αξία το δικό σου θα έδινα λίγα παραπάνω για να έρθει συστημένο. Όπως σου προτείναμε και πιο πίσω, κανε αμφισβήτηση στην τράπεζα σου. Υπάρχει η επιλογη και μεσώ ibanking, αν πατήσεις πάνω στην συναλλαγή θα το δεις. μισό λεπτό! Πριν το 2020 που δεν είχε ξεκινήσει το "τελωνίο" μια χαρά αγοράζαμε unregistered και αν δεν έφτανε μια χαρά ΠΑΝΤΑ μας έκανε refund είτε ο πωλητής (για να μην φάει αρνητική) είτε το paypal αν δεν καταλάβαινε ο πωλητής. ΠΟΤΕ δεν έχασα χρήματα από μη παραδομένο δέμα επί ebay εποχής. Δεματα χάθηκαν, λεφτά όχι. Το ποια εταιρία αποστολής επιλέγεις είναι πρόβλημα αυτού που το στέλνει. Και όχι δεν κάνει ο καθένα για πλάκα αναφορά. Εβλεπε το paypal το προφιλ σου αν είσαι απατεώνας ή όχι. Τώρα λες το "αλι" βλέπει ότι παραλήφθηκε στη χώρα προορισμού και άρα να πάω εγώ να το πάρω αφού δεν μου το έφεραν αυτοί είναι οκ.. Από που να πάω να το πάρω που είναι; Σε "ποια" ποια εταιρία το έδωσαν; Εσείς μου λέτε ΕΛΤΑ και σας πιστεύω αλλά κυρ Μήτσος που έπαθε το ίδιο που θα πάει; Η ελλάδα έχει 20+ εταιρίες παράδοσης (τυχαίο νούμερο).. Το Αλι και ο πωλητής δεν μου λένε τίποτα για το ποια εταιρία έστω να ρωτήσω. Ο πωλητής μου έδωσε ένα email ουγκρικής εταιρίας να επικοινωνήσω και ακόμα περιμένω απάντηση (με γράψανε κανονικά στο email που έστειλα και σιγά μην απαντούσαν). Αρα ποια δικιά μου ευθύνη; Ουτε που να το ψάξω δεν ξέρω επίσημα. Ας μη το αποδεχόμαστε ως φυσιολογικό Προφανώς όταν (δλδ άμα) ξαναπάρω θα προσέξω αλλά και με τρακινγκ από ότι κατάλαβα πάλι έχασαν χρήματα κόσμος (έχω και περίπτωση φίλου από το παρελθόν ας τις πούμε όλες τις ιστορίες).
sakisgri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, keysmith είπε μισό λεπτό! Πριν το 2020 που δεν είχε ξεκινήσει το "τελωνίο" μια χαρά αγοράζαμε unregistered και αν δεν έφτανε μια χαρά ΠΑΝΤΑ μας έκανε refund είτε ο πωλητής (για να μην φάει αρνητική) είτε το paypal αν δεν καταλάβαινε ο πωλητής. ΠΟΤΕ δεν έχασα χρήματα από μη παραδομένο δέμα επί ebay εποχής. Δεματα χάθηκαν, λεφτά όχι. Το ποια εταιρία αποστολής επιλέγεις είναι πρόβλημα αυτού που το στέλνει. Και όχι δεν κάνει ο καθένα για πλάκα αναφορά. Εβλεπε το paypal το προφιλ σου αν είσαι απατεώνας ή όχι. Τώρα λες το "αλι" βλέπει ότι παραλήφθηκε στη χώρα προορισμού και άρα να πάω εγώ να το πάρω αφού δεν μου το έφεραν αυτοί είναι οκ.. Από που να πάω να το πάρω που είναι; Σε "ποια" ποια εταιρία το έδωσαν; Εσείς μου λέτε ΕΛΤΑ και σας πιστεύω αλλά κυρ Μήτσος που έπαθε το ίδιο που θα πάει; Η ελλάδα έχει 20+ εταιρίες παράδοσης (τυχαίο νούμερο).. Το Αλι και ο πωλητής δεν μου λένε τίποτα για το ποια εταιρία έστω να ρωτήσω. Ο πωλητής μου έδωσε ένα email ουγκρικής εταιρίας να επικοινωνήσω και ακόμα περιμένω απάντηση (με γράψανε κανονικά στο email που έστειλα και σιγά μην απαντούσαν). Αρα ποια δικιά μου ευθύνη; Ουτε που να το ψάξω δεν ξέρω επίσημα. Ας μη το αποδεχόμαστε ως φυσιολογικό Προφανώς όταν (δλδ άμα) ξαναπάρω θα προσέξω αλλά και με τρακινγκ από ότι κατάλαβα πάλι έχασαν χρήματα κόσμος (έχω και περίπτωση φίλου από το παρελθόν ας τις πούμε όλες τις ιστορίες). Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν δίνω δίκιο στο Aliexpress και συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Αλλά ειναι αυτό που ειναι και γράφω αυτά που ξέρω όχι για να σε κατηγορήσω ότι κάτι δεν έκανες σωστά, αλλά για να βοηθήσω εσένα και όποιος άλλος διαβάσει για να μην την πατήσει μελλοντικά. 2
keysmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, sakisgri said: Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν δίνω δίκιο στο Aliexpress και συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Αλλά ειναι αυτό που ειναι και γράφω αυτά που ξέρω όχι για να σε κατηγορήσω ότι κάτι δεν έκανες σωστά, αλλά για να βοηθήσω εσένα και όποιος άλλος διαβάσει για να μην την πατήσει μελλοντικά. ναι κουβέντα κάνουμε. Προς θεού. Δεν είπα κατηγορείς Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις συμβουλές σου. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από keysmith 1
dimitrisd87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 ναι δίκαιο έχεις οσο αφορά το οτι θα έπρεπε να λέει την μεταφορική που θα στο παραδώσει στην Ελλάδα και οχι συνθηματικά θα προσθέσω και το γεγονός οτι οταν έρχεται με κούριερ μπορείς να το δείς μονο οταν μπει Ελλάδα απο το σαιτ της κουριερ, αλλα ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές εγώ πιστεύω και χάρη μας κάνουν που στέλνουν στην Ελλάδα ασχολούνται με μια τοσο μικρή χώρα για αυτους που δεν εχει ουτε μια αξιόπιστη μεταφορική που να αναλάβει ολες τις περιπτώσεις και να ειναι σωστή στο χρόνο παράδοσης, βλέπω περιπτώσεις απο φίλους και τον αδερφό μου που ειναι εξωτερικό και παραγγέλνουν απο αλι , καμία σχέση με εδω.
keysmith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, dimitrisd87 said: ναι δίκαιο έχεις οσο αφορά το οτι θα έπρεπε να λέει την μεταφορική που θα στο παραδώσει στην Ελλάδα και οχι συνθηματικά θα προσθέσω και το γεγονός οτι οταν έρχεται με κούριερ μπορείς να το δείς μονο οταν μπει Ελλάδα απο το σαιτ της κουριερ, αλλα ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές εγώ πιστεύω και χάρη μας κάνουν που στέλνουν στην Ελλάδα ασχολούνται με μια τοσο μικρή χώρα για αυτους που δεν εχει ουτε μια αξιόπιστη μεταφορική που να αναλάβει ολες τις περιπτώσεις και να ειναι σωστή στο χρόνο παράδοσης, βλέπω περιπτώσεις απο φίλους και τον αδερφό μου που ειναι εξωτερικό και παραγγέλνουν απο αλι , καμία σχέση με εδω. Δεν μας κάνουν καμία χάρη. Ειδικά όταν εμείς (εγώ δλδ) πληρώνουμε τελικά την αποτυχία των ταχυδρομικών μας. Δεν βλέπω να έχουν κανένα ρίσκο οι ίδιοι που το αναλαμβάνουν. Εκεί που εκτελωνίζουν για όλους τους άλλους εκτελωνίζουν και για μας και αν χαθεί το πληρώνουμε εμείς τελικά. Να παρέχουν πληροφόρηση ΠΟΙΟΣ θα το αναλάβει για Ελλάδα. Υ.Γ. Εγώ τους κάνω χάρη αν θα ξαναπάρω από αυτούς ειδικά όσο υπάρχουν άλλοι κινέζοι που δεν έχω "προηγούμενα" (τουλάχιστον ακόμα) μαζί τους.
User7890 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι βοήθεια από οποιον γνωρίζει, προσφατα έκανα μια αγορά από Κίνα-Ελλάδα μέσω μεσάζοντα απο aliexpress. Δεν γνωρίζω όμως τον ακριβή τρόπο αποστολής του προϊόντος. Η τιμή του προϊόντος ήταν 7,40€ αλλά για την αποστολή πλήρωσα αρκετά περισσότερα. Συνολικό ποσό 41€. Ποια είναι η γνώμη σας; Φαίνεται ότι η αποστολή προχωράει Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από User7890
radiotv Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, User7890 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι βοήθεια από οποιον γνωρίζει, προσφατα έκανα μια αγορά από Κίνα-Ελλάδα μέσω μεσάζοντα απο aliexpress. Δεν γνωρίζω όμως τον ακριβή τρόπο αποστολής του προϊόντος. Η τιμή του προϊόντος ήταν 7,40€ αλλά για την αποστολή πλήρωσα αρκετά περισσότερα. Συνολικό ποσό 41€. Ποια είναι η γνώμη σας; Φαίνεται ότι η αποστολή προχωράει κάτι για fedex γράφει , στην καρτέλα του προϊόντος τι τρόπο αποστολής έχει; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από radiotv
User7890 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, radiotv είπε κάτι για fedex γράφει , στην καρτέλα του προϊόντος τι τρόπο αποστολής έχει; Σωστά με fedex IP 😧, γνωρίζετε για τις επιπλέον χρεώσεις που θα έχω; Το πακέτο ζυγίζει 0,3 kg 51 λεπτά πριν, User7890 είπε Σωστά με fedex IP 😧, γνωρίζετε για τις επιπλέον χρεώσεις που θα έχω κατά την παραλαβή; Το πακέτο ζυγίζει 0,3 kg. Μου έδωσαν και νέο tracking number για FedEx. Η καρτέλα του προιοντος δεν ανέφερε τρόπο αποστολής. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. 🙏 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από User7890
sakisgri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, User7890 είπε Σωστά με fedex IP 😧, γνωρίζετε για τις επιπλέον χρεώσεις που θα έχω; Το πακέτο ζυγίζει 0,3 kg Δεν ξέρω αν θα εχεις εξτρά χρέωση, συνήθως έχει με courier, εκτός αν ειναι μέσα στην τιμή. Το tracking ψαξτο εδώ https://parcelsapp.com/ για να δεις ποια εταιρεία θα σου το παραδώσει όταν φτάσει Ελλαδα. Μπορεί να μη φαινεται τώρα μεχρι να το παραλάβει η εταιρεία στην Ελλαδα. Γιατι επέλεξες fedex και πλήρωσες τόσα χρήματα παραπάνω, δεν είχε να επιλεξεις "Aliexpress standard shipping"; Αν όχι έπρεπε να κοιτάξεις σε άλλο κατάστημα που να είχε ως τρόπο αποστολής το "Aliexpress standard shipping" η κάποιο άλλο τρόπο αποστολής που σίγουρα δεν θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα. Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 294 τα γράφω όλα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα