radiotv Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Αυτο τι σημαινει? οτι εφυγε απο το τελωνει? γιατι δεν προχωραει? γιατι γίνεται χαμός με τα εκατομμύρια δέματα που διακινούνται αυτή την περίοδο
dimitrisd87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, stratos979 είπε ^ θα πρέπει να περιμένεις το δικό μου είναι σε "clearing customs" από τις 25 Νοεμβρίου ___________ ένα μικρό update έστειλα μειλ στην dpd σχετικά με το κολλημένο δέμα από 25 Νοεμβρίου που παρήγγειλα για συγγενή και μου απάντησαν ότι δεν έχει πατήσει Ελλάδα ακόμα Α ωραία το ότι σου απάντησαν από την dpd είναι μια πρόοδος είναι η αλήθεια γιατί εμένα με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, σου είπαν μήπως καμία πιθανή ημερομηνία η οτιδήποτε άλλο για την συγκεκριμένη παρτίδα? Μήπως τα έχασαν η τα καταστρεψανε?
wasd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Και εμένα είχαν απαντήσει απο dpd αλλά στην ουσία δεν απάντησαν. Κοινότυπο e-mail. Η acs συνεχίζει την κοροιδία, δέματα που εχουν φύγει απο θεσσαλονικη 11/12, είναι ακόμα σε "μετακίνηση" προς αθήνα. Το δέμα απο 25/11 σταθερά στο customs clearance complete. Άλλα δέματα πριν και μετά απο τις 25/11, προχωράνε. Πιο αργά απο οτι συνήθως αλλά προχωράνε. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να συζητάμε για refund με το aliexpress. Στην περίπτωσή μου δεν με συμφέρει. Καλύτερα να μου ξαναστείλουν το πακέτο όπως το αγόρασα. 3
radiotv Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δείτε λίγο πως παίζει ρόλο η επιλογή courrier ακόμη και αυτές τις ημέρες με τα εκατομμύρια δέματα στα κέντρα διαλογής Παραγγελία TEMU 10/12 παραδώθηκε σήμερα 19/12 με Courrier Center δλδ σε 9 ημέρες!!!!!! Προγενέστερη παραγγελία στο ίδιο από 4/12 ακόμη είναι στην Ουγγαρία στην DPD, μέχρι να πάει Βουλγαρία και μετά στην Ελλάδα στην ACS θέλει πολύ χρόνο ακόμα, τα άλλα που διακινούνται με την Courrier Center πηγαίνουν κατευθείαν απο την Κίνα στην Βουλγαρία και εκτελωνίζονται εκεί. 2 ώρες πριν, radiotv είπε 3 ώρες πριν, IoannisSM είπε Αυτο τι σημαινει? οτι εφυγε απο το τελωνει? γιατι δεν προχωραει? γιατι γίνεται χαμός με τα εκατομμύρια δέματα που διακινούνται αυτή την περίοδο ΘΑ φύγει Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από radiotv 1
specre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Σήμερα είχα "κίνηση" στα 2 από τα 3 δέματα μου. Μάλλον ταξιδεύουν μαζί αυτά . Και τα 2 δείχνουν τώρα "Parcel outbound from transit facility". Υπομονή. 1
stratos979 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Α ωραία το ότι σου απάντησαν από την dpd είναι μια πρόοδος είναι η αλήθεια γιατί εμένα με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, σου είπαν μήπως καμία πιθανή ημερομηνία η οτιδήποτε άλλο για την συγκεκριμένη παρτίδα? Μήπως τα έχασαν η τα καταστρεψανε? τίποτα απλά απάντησε ότι "δεν έχει έρθει Ελλάδα και ότι μόλις το παραλάβει η dpd θα σκαναριστεί και θα φανεί στο σάιτ της acs" , κάτι που γνώριζα/γνωρίζουμε ήδη ούτε γιατί κόλλησε, ούτε εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (λολ) το βλέπω για του χρόνου και αν και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι κιόλας 1
wasd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, specre είπε Σήμερα είχα "κίνηση" στα 2 από τα 3 δέματα μου. Μάλλον ταξιδεύουν μαζί αυτά . Και τα 2 δείχνουν τώρα "Parcel outbound from transit facility". Υπομονή. Θα κάνουμε κερκίδα 😂. Ήταν από αυτά των 25/11;
specre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, wasd είπε Θα κάνουμε κερκίδα 😂. Ήταν από αυτά των 25/11; 30/11
dimitrisd87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, radiotv είπε Δείτε λίγο πως παίζει ρόλο η επιλογή courrier ακόμη και αυτές τις ημέρες με τα εκατομμύρια δέματα στα κέντρα διαλογής Παραγγελία TEMU 10/12 παραδώθηκε σήμερα 19/12 με Courrier Center δλδ σε 9 ημέρες!!!!!! Προγενέστερη παραγγελία στο ίδιο από 4/12 ακόμη είναι στην Ουγγαρία στην DPD, μέχρι να πάει Βουλγαρία και μετά στην Ελλάδα στην ACS θέλει πολύ χρόνο ακόμα, τα άλλα που διακινούνται με την Courrier Center πηγαίνουν κατευθείαν απο την Κίνα στην Βουλγαρία και εκτελωνίζονται εκεί. ΘΑ φύγει η κοπέλα μου παράγγειλε απο το shein με καθυστέρηση παρέλαβε σήμερα με speedex και ειχε παραγγείλει 28/11 δηλαδή 20 μέρες συνήθως παραλαμβάνει σε 2 βδομάδες το πολύ αρα το αλι πρεπει να δει το θέμα με τις αποστολές του. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από dimitrisd87 1 1
DarK_HumOuR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια εχω ενα μικροδεμα (σετ κατσαβίδια) απο Αλιεξπρες που ερχεται με AliExpress Saver Shipping και το δειχνει κολλημενο καπου (μαλλον ουγγαρια) απο τις 4 Δεκεμβριου. συνολικες μερες: 36 εκτοτε δεν εχω καμια ενημερωση. εχετε καμια ιδεα που να το ψαξω; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από DarK_HumOuR
sakisgri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, DarK_HumOuR είπε καλησπερα παιδια εχω ενα μικροδεμα (σετ κατσαβίδια) απο Αλιεξπρες που ερχεται με AliExpress Saver Shipping και το δειχνει κολλημενο καπου (μαλλον ουγγαρια) απο τις 4 Δεκεμβριου. συνολικες μερες: 36 εκτοτε δεν εχω καμια ενημερωση. εχετε καμια ιδεα που να το ψαξω; Καλησπέρα, Ένα που έχω εγώ και πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρια στις 4/12/23 όπως το δικό σου, ειναι στην ACS και περιμενω παράδοση εδώ και 2 μέρες. Μάλλον και το δικό σου ειναι και δεν το έχουν σκανάρει ακόμα. Γιατι στο δικό μου από τις 4/12/23 είδα πολλές ενημερώσεις μαζί όταν το σκναρισε η ACS. 1
MrParanoid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρω τι παίζει και εμένα ένα δέμα από 10/12 είναι κολλημένο εκεί ενώ άλλα 2 που τα πήρα πιο μετά έχουν προχωρήσει 1
DarK_HumOuR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Ένα που έχω εγώ και πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρια στις 4/12/23 όπως το δικό σου, ειναι στην ACS και περιμενω παράδοση εδώ και 2 μέρες. Μάλλον και το δικό σου ειναι και δεν το έχουν σκανάρει ακόμα. Γιατι στο δικό μου από τις 4/12/23 είδα πολλές ενημερώσεις μαζί όταν το σκναρισε η ACS. σου εχει αλλαξει το tracking number ή με το ιδιο νουμερο σου εμφανιστηκε στην ACS?
sakisgri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, DarK_HumOuR είπε σου εχει αλλαξει το tracking number ή με το ιδιο νουμερο σου εμφανιστηκε στην ACS? Με το ίδιο, δεν αλλάζει στα 10ψηφια. 1
c.f.w Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στις 12/12/2023 στις 10:03 ΜΜ, sakisgri είπε Ναι όχι βάλε. Θα δεις μετά τι προτάσεις θα σου κάνει το Aliexpress. Αδερφια κερδισαμε.....ολα καλα σημερα εγινε η επιστροφη χρηματων! Σας ευχαριστω για ολα!!!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα