Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Μια από τα ίδια. Όπως έγραψες και πιο πάνω υπομονή, και αν δεν έρθουν τα κολλημένα όταν κλείσουν 90 μέρες, refund.

το θέμα ειναι οτι το συγκεκριμένο δέμα μου ειναι ανταλλακτικό για την δουλειά μου, τωρα να περιμένω 90 μερες να λήξει για να το ξαναπαραγγείλω ενω υποτίθεται πλήρωσα περισσότερα μεταφορικά για να έρθει με κουριερ και οχι με ελτά για να φτιάξω το μηχάνημα μου και αν ξεκολλήσει και έρθει τι να το κάνω το 2ρο? τζάμπα τα χρήματα , δεν θα μου ξαναχρειαστεί, γενικά οτι ναναι καμία υπευθυνοτητα.. συγνώμη που γκρινιάζω σε εσάς αλλα κάπου θελω να πω και εγώ το παράπονο μου μιας και οι κουριερ δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα.. Καλό βράδυ!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε

το θέμα ειναι οτι το συγκεκριμένο δέμα μου ειναι ανταλλακτικό για την δουλειά μου, τωρα να περιμένω 90 μερες να λήξει για να το ξαναπαραγγείλω ενω υποτίθεται πλήρωσα περισσότερα μεταφορικά για να έρθει με κουριερ και οχι με ελτά για να φτιάξω το μηχάνημα μου και αν ξεκολλήσει και έρθει τι να το κάνω το 2ρο? τζάμπα τα χρήματα , δεν θα μου ξαναχρειαστεί, γενικά οτι ναναι καμία υπευθυνοτητα.. συγνώμη που γκρινιάζω σε εσάς αλλα κάπου θελω να πω και εγώ το παράπονο μου μιας και οι κουριερ δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα.. Καλό βράδυ!

Έχω και ένα semitrackable https://parcelsapp.com/en/tracking/ua108460748hu Αν δεις ήταν κολλημένο 22 μέρες στην Κίνα στην ίδια φάση, μετά ξεκόλλησε.

Δεν μου έχει ξανά τύχη κάτι τέτοιο. Πολύ σπάνια να συμβεί κάτι αλλά όταν παραγγέλλουμε από Κίνα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όλα ειναι πιθανά.

Μήπως υπάρχει στην Ελλαδα να το έπαιρνες από εδώ να κάνεις την δουλειά σου; Αν δεν το εχεις βρει και θες βάλε λινκ από το Aliexpress να βοηθήσω μήπως βρούμε κάτι.

Δημοσ.
Στις 11/12/2023 στις 1:06 ΠΜ, Othervision είπε

να ησουν ο μονος καλα θα ηταν εγω εχω κολλημενο απο 25 νοεμβριου και παραγγελια εγινε στις 12 νοεμβριου

Και το δικό μου ακριβώς ίδιο.Screenshot_2023-12-12-09-32-48-760_com.brightstripe.parcels.jpg.2b08eba1388cb6d6f69bfc0a6b3de89e.jpg

Να ξέρετε ότι και να το παραλάβει το δέμα η acs κάνει πάνω από 6 μέρες να το παραδώσει ενώ πριν λίγο καιρό το έφερναν την επόμενη μέρα.

Δημοσ.

Τα ιδια και εγώ από παραγγελία 11 Νοεμβριου... 2023-11-25 07:09 Import customs clearance complete

Εντωμεταξύ σήμερα παραλαμβάνω δέμα απο παραγγελία που έγινε 2 Δεκέμβριου. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οι παραγγελίες από Cainiao που έχουν μορφή  UA*********HU ε τι παραδίδονται;

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

Μην αγχώνεστε,η DPD και η ACS έχουν πήξει στα δέματα,η κατάσταση θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα μετά τις 15/1

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Τελικά οι παραγγελίες από Cainiao που έχουν μορφή  UA*********HU ε τι παραδίδονται;

Με τα ΕΛΤΑ, δες μια σελίδα πίσω που απάντησα την ίδια ερώτηση σε έναν φίλο για λεπτομέρειες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, radiotv είπε

Μην αγχώνεστε,η DPD και η ACS έχουν πήξει στα δέματα,η κατάσταση θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα μετά τις 15/1

τα επόμενα ομως πως γίνεται αν και με καθυστέρηση να έρχονται σε ολους μας και αυτά τα συγκεκριμένα να εχουν κολλήσει αυτό ειναι που μας προβληματίζει..

10 ώρες πριν, sakisgri είπε

Έχω και ένα semitrackable https://parcelsapp.com/en/tracking/ua108460748hu Αν δεις ήταν κολλημένο 22 μέρες στην Κίνα στην ίδια φάση, μετά ξεκόλλησε.

Δεν μου έχει ξανά τύχη κάτι τέτοιο. Πολύ σπάνια να συμβεί κάτι αλλά όταν παραγγέλλουμε από Κίνα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όλα ειναι πιθανά.

Μήπως υπάρχει στην Ελλαδα να το έπαιρνες από εδώ να κάνεις την δουλειά σου; Αν δεν το εχεις βρει και θες βάλε λινκ από το Aliexpress να βοηθήσω μήπως βρούμε κάτι.

το έχω ψάξει πολύ καλά δεν υπάρχει τίποτα αλλου, σε ευχαριστώ για την προθυμίας σου, θα δω αν δεν έρθει μεχρι την πρωτοχρονιά θα τους τα σπάσω λίγο μεχρι να μου πουν τι έγινε αν ειναι να το ξαναπαραγγείλω.

Επεξ/σία από dimitrisd87
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, specre said:

Στην ACS δεν δείχνει τίποτα το tracking τους, έως ότου τα σκανάρει η DPD. Μέχρι τότε θα το βλέπεις από https://parcelsapp.com/en/tracking/4089608331 και εδώ: https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=4089608331&language=gr

Το δέμα δεν πρέπει να έφτασε Ελλάδα ακόμα. Αναφέρει "Arrive at transit country or facility". Είναι στη χώρα όπου εκτελωνίζουν και μετά τα στέλνουν Ελλάδα. Εκεί προφανώς έχουν χάσει την μπάλα και καθυστερούν.

Το επόμενο στάδιο στο tracking θα είναι "Leaving transit country/region" και όταν το πάρει η DPD το "Received by local delivery company".

Τα λες σωστά και λογικά, αλλά με μπέρδεψε η υπάλληλος της aliexpress.
Ο βασικός λόγος που χαόθηκα είναι επειδή στην ερώτησή μου γιατί είναι κολλημένο τόσο καιρό attransit country/facility, μου είπε ότι αναμένεται παράδοση πριν τις 26/12/2023 και ότι το δέμα σκανάρεται σε διάφορα στάδια στη διαδρομή (γενικά) και στο τέλος μου έγραψε:

" You may also check this with the courier to know when they can deliver your order. This is their number +30 21 0581 3278

Please let us know once you have contacted them and if you have successfully claimed your parcel okay?"

Ζητώντας επεξήγηση, της είπα ότι το tracking δεν δείχνει να είναι στην Ελλάδα αλλά το τηλέφωνο που μου έδωσε είναι από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και μου απάντησε πως, όχι μόνο είναι Ελλάδα αλλά ότι το έχουν εδώ στο Χαϊδάρι! 🦧

Δεν βγάζει λογική με βάση αυτά που λέμε.
Άραγε, πετάνε χαρταετό στο customer support, ή να ξέρει κάτι παραπάνω και να είναι ήδη εδώ?
Για τώρα δεν έχω καλέσει όπως μου είπε, το θεωρώ παράλογο από κάθε άποψη.

Μα, αποστολή με choice να παραδίδεται από ΕΛΤΑ? 👽

Επεξ/σία από ptaf
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ptaf είπε

Τα λες σωστά και λογικά, αλλά με μπέρδεψε η υπάλληλος της aliexpress.
Ο βασικός λόγος που χαόθηκα είναι επειδή στην ερώτησή μου γιατί είναι κολλημένο τόσο καιρό attransit country/facility, μου είπε στην αρχή κάτι γενικά για το ότι αναμένεται παράδοση πριν τις 26/12/2023 και ότι το δέμα μου σκανάρεται σε διάφορα στάδια στη διαδρομή (γενικά) και στο τέλος μου έγραψε:

Ζητώντας επεξήγηση, της είπα ότι το tracking δεν δείχνει να είναι στην Ελλάδα αλλά το τηλέφωνο που μου έδωσε είναι από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και μου απάντησε πως, όχι μόνο είναι Ελλάδα αλλά ότι το έχουν εδώ στο Χαϊδάρι! 🦧

Δεν βγάζει λογική με βάση αυτά που λέμε.
Άραγε, πετάνε χαρταετό στο customer support, ή να ξέρει κάτι παραπάνω και να είναι ήδη εδώ?
Για τώρα δεν έχω καλέσει στα ελτά, όπως μου είπε, το θεωρώ παράλογο από κάθε άποψη.

Μα, αποστολή με choice να παραδίδεται από ΕΛΤΑ? 👽

εφόσον το τρακινγκ είναι 10ψηφιο μόνο αριθμοί το παραδίδει η ACS

2 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

τα επόμενα ομως πως γίνεται αν και με καθυστέρηση να έρχονται σε ολους μας και αυτά τα συγκεκριμένα να εχουν κολλήσει αυτό ειναι που μας προβληματίζει..

το έχω ψάξει πολύ καλά δεν υπάρχει τίποτα αλλου, σε ευχαριστώ για την προθυμίας σου, θα δω αν δεν έρθει μεχρι την πρωτοχρονιά θα τους τα σπάσω λίγο μεχρι να μου πουν τι έγινε αν ειναι να το ξαναπαραγγείλω.

προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, απλά περιμένεις 

• Like 1
Δημοσ.

^ θα πρέπει να περιμένεις

το δικό μου είναι σε "clearing customs" από τις 25 Νοεμβρίου

ένα μικρό update

έστειλα μειλ στην dpd σχετικά με το κολλημένο δέμα από 25 Νοεμβρίου που παρήγγειλα για συγγενή και μου απάντησαν ότι δεν έχει πατήσει Ελλάδα ακόμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...