wasd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, sakisgri είπε Τελωνείο περνάνε στο linhaul office, Budapest δλδ Ουγγαρια. Μετά απ' ότι έχω καταλάβει το παίρνει το δέμα η dpd και το παραδίδει στην ACS στην Βουλγαρία, και από εκεί μπαίνει Ελλαδα. Συμφωνώ. Και εγώ έτσι έτσι έχω καταλάβει. Το γράφει άλλωστε οτι φτάνει Βουδαπέστη και αμέσως εισέρχεται στο τελωνείο. Για αυτό σκέφτηκα και πρότεινα νωρίτερα όσοι έχουν θέμα να στείλουν ενα μαιλ στην dpd για να φανεί το πρόβλημα. Εμένα μου απάντησαν σε 1 εργάσιμη ημέρα. Επειδή δεν μου έχει τύχει ξανά με aliexpress, η εκτίμηση παράδοσης έχει περάσει καθώς ανέφερε 13 Δεκεμβρίου. Ο πωλητής με παραπέμπει στην dpd και δεν μπαίνει στην διαδικασία να το ψάξει και εκείνος. Έχει νόημα να πάμε με dispute για να πιεστούν καταστάσεις ή απλά θα φάμε άκυρο και τσάμπα η ενασχόληση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, wasd είπε Συμφωνώ. Και εγώ έτσι έτσι έχω καταλάβει. Το γράφει άλλωστε οτι φτάνει Βουδαπέστη και αμέσως εισέρχεται στο τελωνείο. Για αυτό σκέφτηκα και πρότεινα νωρίτερα όσοι έχουν θέμα να στείλουν ενα μαιλ στην dpd για να φανεί το πρόβλημα. Εμένα μου απάντησαν σε 1 εργάσιμη ημέρα. Επειδή δεν μου έχει τύχει ξανά με aliexpress, η εκτίμηση παράδοσης έχει περάσει καθώς ανέφερε 13 Δεκεμβρίου. Ο πωλητής με παραπέμπει στην dpd και δεν μπαίνει στην διαδικασία να το ψάξει και εκείνος. Έχει νόημα να πάμε με dispute για να πιεστούν καταστάσεις ή απλά θα φάμε άκυρο και τσάμπα η ενασχόληση; στην παραγγελία σου δείχνει σε πόσες ημέρες λήγει η προθεσμία, συνήθως είναι 90 ημέρες αν έρχεται από Κίνα και λιγότερο αν είναι απο Ευρώπη,ο πωλητής είναι καλυμμένος αν δεν έχει περάσει η προθεσμία.Γενικα υπάρχει μεγάλος αριθμός δεμάτων στην DPD αυτή την περίοδο οπότε απλά περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Στον δρόμο είναι οι παραγγελίες, φτάνουν όπου ναναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Έχει κανείς update; Εμένα είναι στάσιμο. Άλλα δέματα προχωράνε σιγά σιγά. Διάβασα στο reddit και άλλη περίπτωση λίγους μήνες πριν που το status του γύρισε σε Transshipment delay : Cargo not Mentioned, Airline Under Investigation” Και μετά ενημέρωσαν ότι τα δέματα αυτού του shipment χάθηκαν και πήρε refund. Spoiler https://www.reddit.com/r/cssbuy/comments/123w6a8/package_is_stuck_on_customs_clearance_completed/ Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει refund γιατί θα βγούμε χαμένοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptaf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εμένα κολλημένο μετά το customs clearance - attransit country στις 25/11 και 28/11 αντίστοιχα. (Βλέπε στο τέλος τις πληροφορίες από το tracking της Cainiao, και screenshot από parcelapp.) Έστειλα μήνυμα μέσα από το Aliexpress όπου η εκπρόσωπος ισχυρίστηκε πως το δέμα έφτασε στο τοπικό κατάστημα και μου έδωσε ενα τηλέφωνο να καλέσω να το ζητήσω. Το τηλ αυτό είναι από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου! Η παραγγελία είχε γίνει με "choice", μια φορητή κονσόλα SF2000. Με βάση όσα διάβασα εδώ σε προηγούμενες σελίδες, αλλά και με βάση το parcelapp, θα πρέπει να παραλάβω με DPD-ACS και όχι με ΕΛΤΑ. Btw το link της acs που φαίνεται στο screenshot δίνει "Shipment not found". Στο elta portal λέει "no tracking history". Να τους ενοχλήσω στο ταχυδρομείο όπως μου είπαν από aliexpress? Φοβάμαι ότι, με βάση τα tracking sites, δεν το έχουν ακόμα στα χέρια τους και θα τους βάλω σε τζάμπα κόπο, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω όταν έρθει Ελλάδα θα είναι στην acs-dpd. Έχει παραλάβει κανείς από όσους τους είχε κολλήσει 25-28 Νοεμβρίου? Καμιά ιδέα πώς να κινηθώ? Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως στην Ελλάδα όπως μου είπε η εκπρόσωπος της Aliexpress, αλλά να δείχνει 20+ μέρες τώρα "attransit country" σε timezone GMT+1, δηλαδή κάπου Ευρώπη αλλά όχι Ελλάδα? Από to site της Cainiao: ====================================== Parcel status:Delivering nation:Mainland China -> Greece 2023-11-28 09:57:59 (GMT+1) Arrive attransit country or district. 2023-11-25 23:09:13 (GMT+1) Import customs clearance complete 2023-11-25 23:09:13 (GMT+1) Leaving customs 2023-11-25 16:52:14 (GMT+1) Import clearance start 2023-11-25 16:52:04 (GMT+1) Arrived at customs 2023-11-24 23:30:00 (GMT+1) Arrived at linehual office 2023-11-24 00:54:00 (GMT+8) Left from departure country/region 2023-11-22 17:00:00 (GMT+8) Leaving from departure country/region 2023-11-18 03:40:45 (GMT+8) Arrived at departure transport hub 2023-11-18 00:57:54 (GMT+8) Outbound in sorting center 2023-11-17 23:11:26 (GMT+8) Accepted by carrier 2023-11-17 23:11:26 (GMT+8) Inbound in sorting center 2023-11-17 03:28:43 (GMT+8) Leave the warehouse 2023-11-17 03:27:32 Package finished 2023-11-16 12:06:34 Order received successfully ====================================== Έξτρα info από το parcelapp: Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από ptaf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, ptaf είπε Κι εμένα κολλημένο μετά το customs clearance - attransit country στις 25/11 και 28/11 αντίστοιχα. (Βλέπε στο τέλος τις πληροφορίες από το tracking της Cainiao, και screenshot από parcelapp.) Έστειλα μήνυμα μέσα από το Aliexpress όπου η εκπρόσωπος ισχυρίστηκε πως το δέμα έφτασε στο τοπικό κατάστημα και μου έδωσε ενα τηλέφωνο να καλέσω να το ζητήσω. Το τηλ αυτό είναι από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου! Η παραγγελία είχε γίνει με "choice", μια φορητή κονσόλα SF2000. Με βάση όσα διάβασα εδώ σε προηγούμενες σελίδες, αλλά και με βάση το parcelapp, θα πρέπει να παραλάβω με DPD-ACS και όχι με ΕΛΤΑ. Btw το link της acs που φαίνεται στο screenshot δίνει "Shipment not found". Στο elta portal δεν αναγνωρίζει καν το tracking number. Να τους ενοχλήσω στο ταχυδρομείο όπως μου είπαν από aliexpress? Φοβάμαι ότι, με βάση τα tracking sites, δεν το έχουν ακόμα στα χέρια τους και θα τους βάλω σε τζάμπα κόπο, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω όταν έρθει Ελλάδα θα είναι στην acs-dpd. Έχει παραλάβει κανείς από όσους τους είχε κολλήσει 25-28 Νοεμβρίου? Καμιά ιδέα πώς να κινηθώ? Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως Ελλάδα όπως μου είπε η εκπρόσωπος της Aliexpress, αλλά να δείχνει 20+ μέρες τώρα "attransit country" με timezone GMT+1 ? Από to site της Cainiao: ====================================== Parcel status:Delivering nation:Mainland China -> Greece 2023-11-28 09:57:59 (GMT+1) Arrive attransit country or district. 2023-11-25 23:09:13 (GMT+1) Import customs clearance complete 2023-11-25 23:09:13 (GMT+1) Leaving customs 2023-11-25 16:52:14 (GMT+1) Import clearance start 2023-11-25 16:52:04 (GMT+1) Arrived at customs 2023-11-24 23:30:00 (GMT+1) Arrived at linehual office 2023-11-24 00:54:00 (GMT+8) Left from departure country/region 2023-11-22 17:00:00 (GMT+8) Leaving from departure country/region 2023-11-18 03:40:45 (GMT+8) Arrived at departure transport hub 2023-11-18 00:57:54 (GMT+8) Outbound in sorting center 2023-11-17 23:11:26 (GMT+8) Accepted by carrier 2023-11-17 23:11:26 (GMT+8) Inbound in sorting center 2023-11-17 03:28:43 (GMT+8) Leave the warehouse 2023-11-17 03:27:32 Package finished 2023-11-16 12:06:34 Order received successfully ====================================== Έξτρα info από το parcelapp: Εγώ πιστεύω είναι η στην dpd η στην acs στην διαλογή στην Αθήνα που αν δεν το σκαναρουν εκεί δεν φαίνεται ότι ήρθε Ελλάδα,εχω στείλει πριν 3-4 μέρες email στην acs και που απάντησαν ότι δεν το έχουν παραλάβει να απευθυνθώ στην dpd έστειλα και εκεί δεν απάντησαν ποτέ, λίγο δύσκολο να βρούμε άκρη έτσι μόνο αν βρούμε κανένα γνωστό που δουλεύει στην acs η την dpd να μας πει τι συμβαίνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 @ptaf είσαι σε καλύτερη κατάσταση απο εμάς γιατι το δέμα σου έχει περάσει τις 25/11 που έχουν κολλήσει οι περισσότεροι εδώ οπότε απλά θες υπομονή πιστεύω. @dimitrisd87 γνωστό κόλπο. Ενω τα έχουν παραλάβει ως "σάκους", δεν τα ανοίγουν γιατί μετά πρέπει "τα φορτώνονται" και πρέπει να τα διαχειριστούν/δρομολογήσουν. Εμένα σήμερα ηρθε δεμα που περασε τελωνείο 27/11 (import customs clearance completed) και η acs το εφερε πρώτα απο άλλες παραγγελίες που έχουν φύγει απο θεσσαλονίκη προς αθήνα και εκτίμηση παράδοσης 12/12. Οπότε ουσιαστικά και αυτοί καταλαβαίνω έχουν μπει σε lifo mode. Τους πήρα τηλέφωνο για να δώσω tracking numbers για να τα ξεκολλήσουν και η εκπρόσωπος "κρύφτηκε" πίσω απο το "α δεν έχουν φτάσει ακόμα εδώ, ειναι στον δρόμο". Φυσικά δεν απάντησε οταν ρώτησα πως απο θεσσαλονίκη έχουν φύγει απο 12/12 και αποκλείετε να μην τα έχουν λάβει 6 μέρες τώρα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, wasd είπε @ptaf είσαι σε καλύτερη κατάσταση απο εμάς γιατι το δέμα σου έχει περάσει τις 25/11 που έχουν κολλήσει οι περισσότεροι εδώ οπότε απλά θες υπομονή πιστεύω. @dimitrisd87 γνωστό κόλπο. Ενω τα έχουν παραλάβει ως "σάκους", δεν τα ανοίγουν γιατί μετά πρέπει "τα φορτώνονται" και πρέπει να τα διαχειριστούν/δρομολογήσουν. Εμένα σήμερα ηρθε δεμα που περασε τελωνείο 27/11 (import customs clearance completed) και η acs το εφερε πρώτα απο άλλες παραγγελίες που έχουν φύγει απο θεσσαλονίκη προς αθήνα και εκτίμηση παράδοσης 12/12. Οπότε ουσιαστικά και αυτοί καταλαβαίνω έχουν μπει σε lifo mode. Τους πήρα τηλέφωνο για να δώσω tracking numbers για να τα ξεκολλήσουν και η εκπρόσωπος "κρύφτηκε" πίσω απο το "α δεν έχουν φτάσει ακόμα εδώ, ειναι στον δρόμο". Φυσικά δεν απάντησε οταν ρώτησα πως απο θεσσαλονίκη έχουν φύγει απο 12/12 και αποκλείετε να μην τα έχουν λάβει 6 μέρες τώρα.. Πάντως από Κίνα έρχονται κανονικοτατα χωρίς καθυστέρηση μέχρι και την τελευταία που έκανα προχθές σύνολο έχω 3 που περιμένω μια αυτή που έχει κολλήσει από τις 25/11 Και άλλες 2 που έρχονται κανονικά μέχρι το τελωνείο εισαγωγής, μάλλον στο εξωτερικό δεν έχουν δουλειά μόνο εμείς έχουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ptaf είπε Κι εμένα κολλημένο μετά το customs clearance - attransit country στις 25/11 και 28/11 αντίστοιχα. (Βλέπε στο τέλος τις πληροφορίες από το tracking της Cainiao, και screenshot από parcelapp.) Έστειλα μήνυμα μέσα από το Aliexpress όπου η εκπρόσωπος ισχυρίστηκε πως το δέμα έφτασε στο τοπικό κατάστημα και μου έδωσε ενα τηλέφωνο να καλέσω να το ζητήσω. Το τηλ αυτό είναι από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου! Η παραγγελία είχε γίνει με "choice", μια φορητή κονσόλα SF2000. Με βάση όσα διάβασα εδώ σε προηγούμενες σελίδες, αλλά και με βάση το parcelapp, θα πρέπει να παραλάβω με DPD-ACS και όχι με ΕΛΤΑ. Btw το link της acs που φαίνεται στο screenshot δίνει "Shipment not found". Στο elta portal λέει "no tracking history". Να τους ενοχλήσω στο ταχυδρομείο όπως μου είπαν από aliexpress? Φοβάμαι ότι, με βάση τα tracking sites, δεν το έχουν ακόμα στα χέρια τους και θα τους βάλω σε τζάμπα κόπο, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω όταν έρθει Ελλάδα θα είναι στην acs-dpd. Έχει παραλάβει κανείς από όσους τους είχε κολλήσει 25-28 Νοεμβρίου? Καμιά ιδέα πώς να κινηθώ? Υπάρχει περίπτωση να είναι όντως στην Ελλάδα όπως μου είπε η εκπρόσωπος της Aliexpress, αλλά να δείχνει 20+ μέρες τώρα "attransit country" σε timezone GMT+1, δηλαδή κάπου Ευρώπη αλλά όχι Ελλάδα? Από to site της Cainiao: ====================================== Parcel status:Delivering nation:Mainland China -> Greece 2023-11-28 09:57:59 (GMT+1) Arrive attransit country or district. 2023-11-25 23:09:13 (GMT+1) Import customs clearance complete 2023-11-25 23:09:13 (GMT+1) Leaving customs 2023-11-25 16:52:14 (GMT+1) Import clearance start 2023-11-25 16:52:04 (GMT+1) Arrived at customs 2023-11-24 23:30:00 (GMT+1) Arrived at linehual office 2023-11-24 00:54:00 (GMT+8) Left from departure country/region 2023-11-22 17:00:00 (GMT+8) Leaving from departure country/region 2023-11-18 03:40:45 (GMT+8) Arrived at departure transport hub 2023-11-18 00:57:54 (GMT+8) Outbound in sorting center 2023-11-17 23:11:26 (GMT+8) Accepted by carrier 2023-11-17 23:11:26 (GMT+8) Inbound in sorting center 2023-11-17 03:28:43 (GMT+8) Leave the warehouse 2023-11-17 03:27:32 Package finished 2023-11-16 12:06:34 Order received successfully ====================================== Έξτρα info από το parcelapp: Στην ACS δεν δείχνει τίποτα το tracking τους, έως ότου τα σκανάρει η DPD. Μέχρι τότε θα το βλέπεις από https://parcelsapp.com/en/tracking/4089608331 και εδώ: https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=4089608331&language=gr Το δέμα δεν πρέπει να έφτασε Ελλάδα ακόμα. Αναφέρει "Arrive at transit country or facility". Είναι στη χώρα όπου εκτελωνίζουν και μετά τα στέλνουν Ελλάδα. Εκεί προφανώς έχουν χάσει την μπάλα και καθυστερούν. Το επόμενο στάδιο στο tracking θα είναι "Leaving transit country/region" και όταν το πάρει η DPD το "Received by local delivery company". Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από specre 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, specre είπε Στην ACS δεν δείχνει τίποτα το tracking τους, έως ότου τα σκανάρει η DPD. Μέχρι τότε θα το βλέπεις από https://parcelsapp.com/en/tracking/4089608331 και εδώ: https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=4089608331&language=gr Το δέμα δεν πρέπει να έφτασε Ελλάδα ακόμα. Αναφέρει "Arrive at transit country or facility". Είναι στη χώρα όπου εκτελωνίζουν και μετά τα στέλνουν Ελλάδα. Εκεί προφανώς έχουν χάσει την μπάλα και καθυστερούν. Το επόμενο στάδιο στο tracking θα είναι "Leaving transit country/region" και όταν το πάρει η DPD το "Received by local delivery company". αυτά που μπορούμε να τα διαβάσουμε?να βρούμε και κανένα τηλέφωνο η email να επικοινωνήσουμε , επίσης τα επόμενα φένεται να προχωράνε έστω και με καθυστέρηση σε εκείνο το σημείο ενω αυτό έχει 1 μηνα σχεδόν εκεί και ειναι ολόκληρη παρτίδα οχι μονο 1-2 δέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Αποστολή που έχει Νο. UAXXXXXXXX2HU με ποιο τρόπο θα τη παραλάβω; Σήμερα έλαβα μύνημα: RECEIVED BY LOCAL DELIVERY COMPANY, σε πόσο διάστημα θεωρείτε οτί θα τη παραλάβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε αυτά που μπορούμε να τα διαβάσουμε?να βρούμε και κανένα τηλέφωνο η email να επικοινωνήσουμε , επίσης τα επόμενα φένεται να προχωράνε έστω και με καθυστέρηση σε εκείνο το σημείο ενω αυτό έχει 1 μηνα σχεδόν εκεί και ειναι ολόκληρη παρτίδα οχι μονο 1-2 δέματα. Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως με dpd (https://dpd.gr/gr/about). Δεν το δοκίμασα ποτέ, δεν χρειάστηκε. Κι εγώ εκ πείρας σου τα έγραψα. Υπομονή και αν δε σου έρθουν έως τις 90 ημέρες που δίνει το ali, ζητάς refund. Ψάχνοντας και στο google μπορείς να βρεις αντίστοιχα θέματα σε reddit. Εγώ περιμένω 3 δέματα από 30/11. Το ένα έχει να "κινηθεί" από τις 14/12 (δεν έφτασε ακόμα "Arrive at transit country or facility") και τα άλλα 2 από 17/12 (είναι στο "Arrive at transit country or facility"). Πάλι καλά. 8 λεπτά πριν, vassar είπε Αποστολή που έχει Νο. UAXXXXXXXX2HU με ποιο τρόπο θα τη παραλάβω; Σήμερα έλαβα μύνημα: RECEIVED BY LOCAL DELIVERY COMPANY, σε πόσο διάστημα θεωρείτε οτί θα τη παραλάβω; Στη σελίδα 294 ο @sakisgri τα γράφει αναλυτικά. Αντιγράφω το παρακάτω: "Αν το tracking number ειναι LA*******HU / UA********HU, Το δέμα θα πάει Ουγγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να το παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση. (παράδοση σε 30 μέρες πάνω κάτω)" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vassar είπε Αποστολή που έχει Νο. UAXXXXXXXX2HU με ποιο τρόπο θα τη παραλάβω; Σήμερα έλαβα μύνημα: RECEIVED BY LOCAL DELIVERY COMPANY, σε πόσο διάστημα θεωρείτε οτί θα τη παραλάβω; Τα ΕΛΤΑ θα σου το παραδώσουν. Μάλλον δεν έχει φτάσει Ελλαδα ακόμα, όταν φτάσει Ελλαδα θα δεις και ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ που θα γράφει "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Copy paste από ανάρτηση μου στην σελίδα 294. Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. Εμένα συνήθως απο το "Arrived at local delivery center" κάνει πάνω κάτω 10 μέρες, με τροπο αποστολη "Aliexpress saver shipping". Αλλά δεν ειναι τπτ σίγουρο. Με Cainiao τρόπο αποστολής συνήθως έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Edit: δες μια στο tracking στα ΕΛΤΑ γιατι και εμένα στο parcelsapp δεν δειχνει τα ΕΛΤΑ, αλλά στο tracking από τα ΕΛΤΑ δείχνει "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Μπορεί και να έχει φτάσει Ελλαδα. 1 ώρα πριν, specre είπε Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως με dpd (https://dpd.gr/gr/about). Δεν το δοκίμασα ποτέ, δεν χρειάστηκε. Κι εγώ εκ πείρας σου τα έγραψα. Υπομονή και αν δε σου έρθουν έως τις 90 ημέρες που δίνει το ali, ζητάς refund. Ψάχνοντας και στο google μπορείς να βρεις αντίστοιχα θέματα σε reddit. Εγώ περιμένω 3 δέματα από 30/11. Το ένα έχει να "κινηθεί" από τις 14/12 (δεν έφτασε ακόμα "Arrive at transit country or facility") και τα άλλα 2 από 17/12 (είναι στο "Arrive at transit country or facility"). Πάλι καλά. Έχω και εγώ ένα από τις 25/11/23 κολλημένο στο "Departed from customs, Leaving customs" Ένα άλλο που στις 4/11/23 ήταν κολλημένο στη φάση "Departed from customs, Leaving customs" σήμερα μου έβγαλε πολλές ενημερώσεις μαζί και γράφει αύριο θα μου το παραδώσει η ACS. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, sakisgri είπε Έχω και εγώ ένα από τις 25/11/23 κολλημένο στο "Departed from customs, Leaving customs" Ένα άλλο που στις 4/11/23 ήταν κολλημένο στη φάση "Departed from customs, Leaving customs" σήμερα μου έβγαλε πολλές ενημερώσεις μαζί και γράφει αύριο θα μου το παραδώσει η ACS. Καλά πάει. Με τόσες ημέρες "προσφορών", θα γίνεται πανικός. Έχω μάθει ότι στην ACS τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Κάποτε σε 12 ημέρες τα είχα στο χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, specre είπε Κάποτε σε 12 ημέρες τα είχα στο χέρι. Μια από τα ίδια. Όπως έγραψες και πιο πάνω υπομονή, και αν δεν έρθουν τα κολλημένα όταν κλείσουν 90 μέρες, refund. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα