sakisgri Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, yannisd3r είπε Καλησπέρα παιδία, παρήγγειλα πρώτη φορά από το aliexpress, στο tracking της μου εμφανίζει αυτό, είναι στα τελευταία σταδια της αποστολής (ελπίζω): Επειδή έχω κάψει με το time zone που είναι +1 και το tracking number που έχει, δεν φαίνεται να αντιστοιχεί σε κάποια εταιρεία κουριερ πχ ACS ή Γενική Ταχυδρομική που είδα οτι παίζουν, από το forum, έχει κανείς ιδέα, σύμφωνα πάντα με αυτά που αναφέρονται, αν βρίσκεται Ελλάδα ή τι παίζει γενικά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Τα 10ψηφια της μορφής 409******** έρχονται με την ACS. Ψάξε με το trcking number εδώ https://parcelsapp.com/ θα σου βγάλει ενημέρωση από όλες τις εταιρείες που θα αναλάβουν το δέμα σου (Cainiao,dpd,ACS). Την ημέρα που θα σου παραδώσει το δέμα η ACS θα σου στείλει μήνυμα στο viber. Τωρα ειναι στη φάση που θα το παραλάβει η dpd από το τελωνείο της Ουγγαρίας και θα το παραδώσει στην ACS. Τοτε θα φανεί και στο tracking της ACS αν το ψάξεις, αλλά δεν χρειάζεται γιατι το parcelsapp το δείχνει. 1
Vox3n Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η αποστολή μου έχει κολλήσει κι εμένα στο "Import customs clearance complete" από 25 Νοέμβρη Επειδή δεν μπορεί δύο άτομα να έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ακριβώς την ίδια μέρα, πάρχει πιθανότητα να έχει κάνει βλακεια η φορτωτική με όλη την παρτίδα εκείνης της ημέρας;
Viviandg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Vox3n είπε Καλησπέρα σε όλους Κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η αποστολή μου έχει κολλήσει κι εμένα στο "Import customs clearance complete" από 25 Νοέμβρη Επειδή δεν μπορεί δύο άτομα να έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ακριβώς την ίδια μέρα, πάρχει πιθανότητα να έχει κάνει βλακεια η φορτωτική με όλη την παρτίδα εκείνης της ημέρας; Δεν ξέρω τα δέματα μου που γταν μετά από εκεί ξεκόλλησαν και προχωράνε όταν ήταν εκεί την μέρα σε αυτό το στάδιο έχει κολλήσει εκεί 1
sakisgri Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Vox3n είπε Καλησπέρα σε όλους Κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η αποστολή μου έχει κολλήσει κι εμένα στο "Import customs clearance complete" από 25 Νοέμβρη Επειδή δεν μπορεί δύο άτομα να έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ακριβώς την ίδια μέρα, πάρχει πιθανότητα να έχει κάνει βλακεια η φορτωτική με όλη την παρτίδα εκείνης της ημέρας; Όλα ειναι πιθανά, υπομονή να δούμε τι θα γίνει.
Marti87 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, sakisgri είπε Από την ACS αν εξαιρέσουμε αυτό το διάστημα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα πιο πολλά δέματα τα έχω παραλάβει σε 12-16 μέρες. Σου στέλνουν και μήνυμα με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, και δεν περιμένεις όλη μέρα αν και πότε θα περασει. Και έχει και το ίδιο tracking number (10ψηφιο) που παίρνουμε από την πρώτη στιγμή από το Aliexpress, ναι μεν μπορεί να μη φαινεται μεχρι να παραλάβουν το δέμα, αλλά βλέπεις στην dpd και στην Cainiao όταν θα φτάσει Ελλαδα. H Γενική Ταχυδρομική ειναι ότι να ναι, ούτε όταν παραλάβουν το δέμα δεν μπορούν να δούνε οι ίδιοι στο σύστημα τους τα 5UGR. Το δέμα χάνεται όταν φτάνει στα χέρια τους. Έχω διαβάσει πολλές φορές παράπονα να γράφει ο κόσμος ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε ότι το δέμα του ειναι στην Γενική Ταχυδρομική, ούτε κάνανε απόπειρα να το παραδώσουν με αποτέλεσμα να περνάνε 15 μέρες και να το στέλνουν πίσω. Λογικά γιαυτό έφαγαν και άκυρο από το Aliexpress σε μικρο διάστημα αφού συνεργάστηκαν. Τώρα μάλλον λόγο το μεγάλο φόρτο το Aliexpress φαινεται να τους ξανά χρησιμοποιεί. Η Γενική Ταχυδρομική ειναι χειρότερη και από τα ΕΛΤΑ και δεν μιλάω για τα συστημενα (LA********HU) για τα απλά δέματα (UA********HU) που ειναι semitrackable, τουλάχιστον στα ΕΛΤΑ βλέπεις ότι έφτασε Ελλαδα και όταν θα σκαναρουν το δέμα στην Αθήνα. Με την Γενική ταχυδρομική και τα 5UGR δεν βλέπεις τπτ. Καλησπέρα!! Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια! Λοιπόν μίλησα με το customer service της Ali express και θέλουν proof ότι δεν το παρέλαβαν από την γενική ( η οποία δεν μ έχει καν απαντήσει στο τελευταίο μου μειλ), δε σηκώνει τηλέφωνα κτλ. Ξέρεις εάν όντως δείξουν κάποιο τέτοιο έγγραφο; Επειδή στην περίπτωση μου δεν αναγνώριζαν καν το tracking 5UGR, θα μου δώσουν; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από Marti87 1
Talaipas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Vox3n είπε Καλησπέρα σε όλους Κι εγώ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Η αποστολή μου έχει κολλήσει κι εμένα στο "Import customs clearance complete" από 25 Νοέμβρη Επειδή δεν μπορεί δύο άτομα να έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ακριβώς την ίδια μέρα, πάρχει πιθανότητα να έχει κάνει βλακεια η φορτωτική με όλη την παρτίδα εκείνης της ημέρας; Είχε κολλήσει στο ίδιο στάδιο και μένα για 10 ημέρες. Είναι λόγω ημερών, υπομονή. 1
dimitrisd87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Η διάφορα μάλλον ειναι ότι στο εξωτερικό το αναλαμβάνει π.χ η DHL από τον πωλητή μεχρι τον παραλήπτη, και συνήθως πάει από την χώρα αποστολής στην χώρα προελεύσεις. Σε εμάς αναγκάζεται να αλλάξει 2-3 μεταφορικές εταιρείες το δέμα, και να πάει Ουγγαρια/Ολλανδία για να μη χρεωθούμε αδίκως τελωνείο. Πάντως ειναι πολύ καλύτερα από πριν 2 χρόνια που άρχισα να ψωνίζω από το Aliexpress, τοτε στην καλύτερη περίπτωση έκανε 30-40 μέρες να έρθει. Όπως έγραψα και πιο πάνω αν εξαιρέσουμε αυτό διάστημα σε γενικές γραμμές καλά ειναι (για την χώρα που ζούμε...) Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά τα δέματα που από της 25/11/23 ειναι κολλημένα εκεί, περίεργο πάντως. Μακάρι να ξεκολλήσουν και να έρθουν, αλλά κάτι μου λέει μπορεί να συνέβη και κάτι με αυτά, κάποια ατύχημα και να καταστράφηκαν, δεν ξέρω. Μακάρι να κάνω λάθος και να έρθουν. Αν έγινε αυτό και καταστράφηκαν τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Περιμένουμε άλλους 2 μήνες να λήξει η προθεσμία και ζητάμε επαναποστολη? Καλά Χριστούγεννα δηλαδή?
sakisgri Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Marti87 είπε Καλησπέρα!! Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια! Λοιπόν μίλησα με το customer service της Ali express και θέλουν proof ότι δεν το παρέλαβαν από την γενική ( η οποία δεν μ έχει καν απαντήσει στο τελευταίο μου μειλ), δε σηκώνει τηλέφωνα κτλ. Ξέρεις εάν όντως δείξουν κάποιο τέτοιο έγγραφο; Επειδή στην περίπτωση μου δεν αναγνώριζαν καν το tracking 5UGR, θα μου δώσουν; Καλησπέρα, τπτ να σαι καλά! Δεν μου έχει τύχη, αλλά αφού ζητάνε απόδειξη ότι η Γενική Ταχυδρομική δεν παρέλαβε το δέμα σου και οι ίδιοι σου λένε δεν το παρέλαβαν, πες τους να σου δώσουν ένα χαρτί που να γράφει αυτό. Αν και χλωμό το βλέπω να σου δώσουν, γιατι πιστεύω ότι το παρέλαβαν αφού ήταν το last mile και οι ίδιοι μάλλον το έστειλαν πίσω. Μακάρι να κάνω λάθος και όντως να μη παρέλαβαν το δέμα και να εστάλη πίσω από το warehouse ruse, έτσι δεν θα πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα να σου δώσουν χαρτί. Καλά ειναι να πας από εκεί με το tracking number, την ταυτότητα σου και να δείξεις και την παραγγελία στο κινητό και να ζητησεις χαρτί που να γράφει δεν παρέλαβαν ποτέ αυτό το δέμα. Αν δεν σου δώσουν κανε μια προσπάθεια ακόμα να εξηγήσεις το Aliexpress. Πες τους μπορείτε να μου δείξετε σε ποιο site παρακολουθήσεις δείχνει ότι το δέμα μου έφτασε ποτέ Ελλαδα, γιατι εγώ όπου και να κοίταξα γράφει ότι έφτασε μεχρι το "warehouse ruse" που ειναι στην Βουλγαρία, και μετά από 20 μέρες είδα επεστράφη πίσω. Και αν πάλι δεν σου δώσουν refund μετά κανε αμφισβήτηση στην τράπεζα σου. 1 ώρα πριν, dimitrisd87 είπε Αν έγινε αυτό και καταστράφηκαν τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Περιμένουμε άλλους 2 μήνες να λήξει η προθεσμία και ζητάμε επαναποστολη? Καλά Χριστούγεννα δηλαδή? Λογικά αν μείνει έτσι στάσιμο το tracking για κάμποσες μέρες ακόμα ίσως να μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια να ζητήσουμε τα χρήματα πίσω, αν δεν γίνει θα περιμένουμε τις 90 μέρες. Μπορεί όμως μια μέρα ξαφνικά να ξυπνήσει και να έρθει. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri
dimitrisd87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν μου έχει τύχη, αλλά αφού ζητάνε απόδειξη ότι η Γενική Ταχυδρομική δεν παρέλαβε το δέμα σου και οι ίδιοι σου λένε δεν το παρέλαβαν, πες τους να σου δώσουν ένα χαρτί που να γράφει αυτό. Αν και χλωμό το βλέπω να σου δώσουν, γιατι πιστεύω ότι το παρέλαβαν αφού ήταν το last mile και οι ίδιοι το έστειλαν πίσω. Το μόνο που μπορεις να κάνεις ειναι να πας από εκεί με το tracking number και την ταυτότητα σου και να ζητησεις χαρτί που να γράφει δεν παρέλαβαν το δέμα. Αν δεν σου δώσουν κανε μια προσπάθεια ακόμα να εξηγήσεις το Aliexpress και αν δεν σου δώσουν refund μετά κανε αμφισβήτηση στην τράπεζα σου. Λογικά αν μείνει έτσι στάσιμο το tracking για κάμποσες μέρες ακόμα ίσως να μπορούμε να κάνουμε μια προσπάθεια να ζητήσουμε τα χρήματα πίσω, αν δεν γίνει θα περιμένουμε τις 90 μέρες. Μπορεί όμως μια μέρα ξαφνικά να ξυπνήσει και να έρθει. ε αν δεν έρθει μέχρι τα φώτα δεν νομίζω να εθει μετά , λογικά θα το ανακοινώσουν και κάπου, πάντως απο φιλο μου που δουλεύει σε κούριερ μου λέει οτι έχουν πάρα πολλά δέματα και μπαίνουν στο μαγαζί σαν τους τσολιάδες για να μην τα πατήσουν , φαντάζομαι τι θα γίνεται στην διαλογή. Παντως έξω που έχω τον αδερφό μου στην Αγγλία δεν έχουν καμία καθυστέρηση ουτε στο μπλάκ ουτε για τα χριστούγεννα. Καλό βράδυ! 1
radiotv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε δέματα κολλημένα στην κατάσταση arrived at transit country or facility, μήπως είναι Choice; Μια δική μου παραγγελία πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία και είναι κολλημένη στην Βουλγαρία από 29/11 ,είναι Choice και έγραφε fast delivery, συμπλήρωσε μήνα από την ημερομηνία παραγγελίας,τα δικά σας είναι αντίστοιχα Choice ή είναι άλλα ενοποιημένα με AliExpress standard shipping; Το περίεργο είναι ότι άλλη παραγγελία με Choice μεταγενέστερη της πρώτης έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από radiotv
Marti87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, radiotv είπε Όσοι έχετε δέματα κολλημένα στην κατάσταση arrived at transit country or facility, μήπως είναι Choice; Μια δική μου παραγγελία πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία και είναι κολλημένη στην Βουλγαρία από 29/11 ,είναι Choice και έγραφε fast delivery, συμπλήρωσε μήνα από την ημερομηνία παραγγελίας,τα δικά σας είναι αντίστοιχα Choice ή είναι άλλα ενοποιημένα με AliExpress standard shipping; Το περίεργο είναι ότι άλλη παραγγελία με Choice μεταγενέστερη της πρώτης έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα. Ναι ακριβώς και εμένα Βουλγαρία έβγαζε και και ήταν choice και υποτίθεται fast delivery. Δε ξανά παραγγέλνω choice! Καλή τύχη! 1
Vox3n Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα ήταν με Standard Shipping, αλλά με εκτελωνισμο Βουδαπέστη Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από Vox3n Σαφήνεια
radiotv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Vox3n είπε Εμένα ήταν με Standard Shipping, αλλά με εκτελωνισμο Βουδαπέστη έχει φτάσει εδώ ή είναι στην Βουλγαρία;
dimitris_dimos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, ψιλό-offtopic αλλά παράγγειλα από banggood και το δέμα έχει κολλήσει εδώ και 8 μέρες..... Έχει κανείς καμιά ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται;
radiotv Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dimitris_dimos είπε Καλημέρα σε όλους, ψιλό-offtopic αλλά παράγγειλα από banggood και το δέμα έχει κολλήσει εδώ και 8 μέρες..... Έχει κανείς καμιά ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται; Στην Βουλγαρία είναι, περίπου σε 10 με 12 ημέρες μετά από το international shipment release θα το δεις στην Acs Θεσσαλονίκη Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από radiotv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα