sakisgri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, c.f.w είπε Λοιπον εκανα edit τελικα ηταν 60 ευρο.... Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες. Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο και τσαλακωμενη μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο! Ελεγε free shipping...Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως?? Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, ζήτα όλο το ποσό και βλέπεις από εκεί πως θα καταλήξει. 1
c.f.w Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σας! Κοιταξτε μαλλον θα ζητησω ολο το ποσο γιατι σιγουρα το ειχε δει αυτος που την εβαζε στο πακετο οτι ηταν κατεστραμενη,εκτος και αν ηταν τυφλος...... 1
sakisgri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, c.f.w είπε Λοιπον εκανα edit τελικα ηταν 60 ευρο.... Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες. Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο και τσαλακωμενη μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο! Ελεγε free shipping...Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως?? Επισης στην αιτιολογία γράψε ότι φαινεται δεν έγινε κατά την μεταφορά γιατι το κουτί ειναι άθικτο, αλλά πακεταρίστηκε έτσι χαλασμένη. Και λογικά θα πάρεις full refund. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 2
Othervision Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/12/2023 στις 9:48 ΠΜ, Viviandg είπε Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει κάποιες παραγγελίες γύρω η μια στις 20 Νοεμβρίου που έγινε ενοποίηση και πήρε 10ψηφιο κωδικό από acs και οι άλλες αρχές Δεκεμβρίου που έγινε το ίδιο η πρώτη παραγγελια έχει κολλήσει εδώ . Είναι κανείς άλλος που το έχει κολλήσει η παραγγελια ; να ησουν ο μονος καλα θα ηταν εγω εχω κολλημενο απο 25 νοεμβριου και παραγγελια εγινε στις 12 νοεμβριου 3
dimitrisd87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγώ μια απο τα ίδια παιδιά, μάλλον άρχισε να γονατίζει και η acs γιατί και τα εσωτερικά δεματα άρχισε να τα καθυστερεί λιγο παραπάνω απο πρίν Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από dimitrisd87
Viviandg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Και εγώ μια απο τα ίδια παιδιά, μάλλον άρχισε να γονατίζει και η acs γιατί και τα εσωτερικά δεματα άρχισε να τα καθυστερεί λιγο παραπάνω απο πρίν Στο ίδιο σημείο έχει κολλήσει σε όλους μας το σημείο που κολλάει είναι όταν φτάσει Ελλάδα η στην μεταφορά από το εξωτερικό για Ελλάδα ;
asdf84 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Έχω κάνει μια αγορά από Κίνα aliexpress ερχεται με cainiao στην αναζήτηση του tracking μου βγάζει import custom clearance complete και, έχει κολλήσει εκεί για 15 ημέρες.. Πήρα τηλ στα ελτα και τους έκανε εντύπωση το tracking που είναι μόνο αριθμοί.. Έψαξα σε ιδιωτικά courier αλλά δεν αντιστοιχεί ο αριθμός σε κανένα.. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;; ευχαριστώ πολύ! Υ. Γ. Από οσο βλέπω παραπάνω έχουν και άλλοι το ίδιοι θέμα.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από asdf84 1
Viviandg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, asdf84 είπε Καλημέρα σε όλους! Έχω κάνει μια αγορά από Κίνα aliexpress ερχεται με cainiao στην αναζήτηση του tracking μου βγάζει import custom clearance complete και, έχει κολλήσει εκεί για 15 ημέρες.. Πήρα τηλ στα ελτα και τους έκανε εντύπωση το tracking που είναι μόνο αριθμοί.. Έψαξα σε ιδιωτικά courier αλλά δεν αντιστοιχεί ο αριθμός σε κανένα.. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;; ευχαριστώ πολύ! Υ. Γ. Από οσο βλέπω παραπάνω έχουν και άλλοι το ίδιοι θέμα.. δεν έρχεται με ΕΛΤΑ έρχεται με Acs και δεν εμφανίζεται στην σελίδα της Acs μέχρι να φτασει σε εκείνους σε αυτό το σημείο έχει κολλήσει και εμένα 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Προς ενημέρωση Κάποια απο τα τρακ που έρχονται με acs πλέον αναφέρουν και το επίθετο του παραλήπτη.
Giannis20vt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Viviandg είπε Στο ίδιο σημείο έχει κολλήσει σε όλους μας το σημείο που κολλάει είναι όταν φτάσει Ελλάδα η στην μεταφορά από το εξωτερικό για Ελλάδα ; καλημερα, ακριβως στο ιδιο σημείο την ιδια ημερα εχω και εγώ δέμα της ACS Δέματα με παρομοιους κωδικούς (40xxxxxxxxxx) που σταλθηκαν μετα έχουν περάσει και ερχονται στο σπιτι μου. Αυτο παραμενει εκει.
dimitrisd87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Viviandg είπε Στο ίδιο σημείο έχει κολλήσει σε όλους μας το σημείο που κολλάει είναι όταν φτάσει Ελλάδα η στην μεταφορά από το εξωτερικό για Ελλάδα ; Από ότι πληροφορήθηκα είναι στο σημείο που παραλαμβάνει η acs στο τελωνείο της Βουλγαρίας για να τα φέρει Ελλάδα, η καθυστέρηση είναι Κατά πάσα πιθανότητα λόγο φόρτου εργασίας της acs το ίδιο είχε γίνει και πριν που ερχόταν με γενική ταχυδρομική και άλλαξαν εταιρία γιατί γονάτισαν. Καλή μας τύχη λοιπόν.
radiotv Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Όσοι περιμένετε δέματα με Acs να ξέρετε ότι έχει φρακαρει η διαλογή στην Πέτρου Ράλλη,έχω δέματα εκεί που κάθονται πάνω από πέντε μέρες και όταν φτάσουν στο τοπικό κατάστημα διανομής κάθονται δύο τουλάχιστον μέρες ακόμα,τα χειρότερα είναι μπροστά μας. 1 1
dimitrisd87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά η καθυστέρηση θα ειναι λόγο και της black friday και λοιπά, πάντα έχουν μια δικαιολογία, πάντως απο εξωτερικό μέχρι Ελλάδα ανέκαθεν οσο φόρτο εργασίας και να υπήρχε ποτέ δεν άργησε τόσο πολύ, αντε 3-4 μέρες παραπάνω να έκανε περισσότερο απο το κανονικό, εδω πέρα έτσι και έχει λιγες παραπάνω παραγγελίες χάνουν την μπάλα και οι καθυστερίσεις φτάνουν και 1 μηνα μπορεί και παραπάνω για το διακινησουν μέσα στην χώρα.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από dimitrisd87
radiotv Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε Λογικά η καθυστέρηση θα ειναι λόγο και της black friday και λοιπά, πάντα έχουν μια δικαιολογία, πάντως απο εξωτερικό μέχρι Ελλάδα ανέκαθεν οσο φόρτο εργασίας και να υπήρχε ποτέ δεν άργησε τόσο πολύ, αντε 3-4 μέρες παραπάνω να έκανε περισσότερο απο το κανονικό, εδω πέρα έτσι και έχει λιγες παραπάνω παραγγελίες χάνουν την μπάλα και οι καθυστερίσεις φτάνουν και 1 μηνα μπορεί και παραπάνω για το διακινησουν μέσα στην χώρα.. όπως κάθε χρόνο η κατάσταση θα βελτιωθεί προς το τέλος του Ιανουαρίου 1
Giannis20vt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Το περιεργο ειναι οτι εχω δεματα που περασαν αργοτερα απο τις 25/11 και περασαν σχετικά γρηγορα. Πχ στις 01/12 δεμα περασε απο το ιδιο σημειο και σημερα εφτασε στα γραφεια της ACS στην Θεσσαλονικη. Δεν δουλευουν με συστημα LiFo ? (First In - First Out)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα