Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geofak είπε

Άλλαξε κάτι στους δασμούς που δεν αναγράφεται επίσημα ή έγινε λάθος από γετα;

TAX.ANTIKEIMENO        LP......GB ME ΔAΣMOYΣ     26.79€ ΘA BPIΣKETAI ΓIA  20 HMEPEΣ ΣTA EΛTA KAIΣAPIANHΣ                    THΛ: 2107644443 AΔPIANOYΠOΛEΩΣ 45

Screenshot_20190922-133226.png

Προφανώς κάνανε οι ίδιοι εκτίμηση τιμής και σου εβαλαν ΦΠΑ. Σου είχαν ζητησει παραστατικά; Εστειλες;

Επεξ/σία από spartak1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει φτάσει το δέμα στο τοπικό ΕΛΤΑ , αποδείξεις/παραστατικά κλπ δε ζητήθηκαν από γετα, ούτε κάποια ειδοποίηση στο σπίτι από ταχυδρόμο, μόνο sms στο κινητό με το παραπάνω κείμενο. Αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση για επαναυπολογισμο τελών

Επεξ/σία από geofak

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΑΙΔΙΆ ΒΟΗΘΕΙΑ!

χαθηκε ένα κομμάτι της αποστολής. Έκανα dispute. Ο εμπορας με καθηστερει όσο μπορεί. Υπάρχει τρόπος να κάνω escalate ώστε να μη χάσω τα λεφτά μου; 

Επεξ/σία από logo15

3 ώρες πριν, logo15 είπε

ΠΑΙΔΙΆ ΒΟΗΘΕΙΑ!

χαθηκε ένα κομμάτι της αποστολής. Έκανα dispute. Ο εμπορας με καθηστερει όσο μπορεί. Υπάρχει τρόπος να κάνω escalate ώστε να μη χάσω τα λεφτά μου; 

Πηγαινε μια και στο live chat του Αli και στειλε οσα screenshot μπορεις απο τι συνομιλια σας και για κανεναν λογο μην κλεισεις το dispute

Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο να περιμμενει πολυ στο awaiting shipment?

Αν δεν προχωραει παει να πει οτι υπαρχει καποιο θεμα με τα στοιχεια της καρτας?

Πρωτη φορα μου εχει τυχει να περιμμενω παραπανω απο τρεις μερες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο να περιμμενει πολυ στο awaiting shipment?

Αν δεν προχωραει παει να πει οτι υπαρχει καποιο θεμα με τα στοιχεια της καρτας?

Πρωτη φορα μου εχει τυχει να περιμμενω παραπανω απο τρεις μερες...

Έχουν μια εβδομάδα περιθώριο για να τα στείλουν.Συνηθως τα στέλνουν αμέσως αλλα μου εχει τύχει να στείλουν κ λιγο πριν την λήξη.Στειλε ενα μήνυμα στον πωλητή ή κανε dispute.Αλλιως περιμενεις κ αν δεν έχει στειλει μέχρι το τέλος της προθεσμίας σου επιστρέφονται τα χρήματα.

Επεξ/σία από dalain

καλησπερα επειση τα λεει μπερδεμενα ο πωλητης για αυτο https://www.aliexpress.com/item/32971447038.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.20dc69bdID0xeT&algo_pvid=69afd184-dd99-4af6-bcbb-d9b468b19acf&algo_expid=69afd184-dd99-4af6-bcbb-d9b468b19acf-2&btsid=9b95e9aa-224d-4a32-a9ae-1b84509abe46&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_55 αν επιλεξω χωρα αποστολης Ιταλια θα πληρωσω τελωνειο ή οχι αυτο που μου κανει εντυπωση είναι πως εχει δωρεαν μεταφορικα τόσο από Κίνα όσο και από Ευρώπη

6 ώρες πριν, hightmare είπε

καλησπερα επειση τα λεει μπερδεμενα ο πωλητης για αυτο https://www.aliexpress.com/item/32971447038.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.20dc69bdID0xeT&algo_pvid=69afd184-dd99-4af6-bcbb-d9b468b19acf&algo_expid=69afd184-dd99-4af6-bcbb-d9b468b19acf-2&btsid=9b95e9aa-224d-4a32-a9ae-1b84509abe46&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_55 αν επιλεξω χωρα αποστολης Ιταλια θα πληρωσω τελωνειο ή οχι αυτο που μου κανει εντυπωση είναι πως εχει δωρεαν μεταφορικα τόσο από Κίνα όσο και από Ευρώπη

Ρωτα τον πωλητή να σου απαντήσει υπεύθυνα. Αν ξεκινά απο Ιταλία, δε θα πληρώσεις

11 ώρες πριν, dalain είπε

Έχουν μια εβδομάδα περιθώριο για να τα στείλουν.Συνηθως τα στέλνουν αμέσως αλλα μου εχει τύχει να στείλουν κ λιγο πριν την λήξη.Στειλε ενα μήνυμα στον πωλητή ή κανε dispute.Αλλιως περιμενεις κ αν δεν έχει στειλει μέχρι το τέλος της προθεσμίας σου επιστρέφονται τα χρήματα.

Έστειλα μύνημα στον πωλητή και προχώρησε αμέσως.

Τι να πει κανείς....

Στις 22/9/2019 στις 3:56 ΜΜ, geofak είπε

Έχει φτάσει το δέμα στο τοπικό ΕΛΤΑ , αποδείξεις/παραστατικά κλπ δε ζητήθηκαν από γετα, ούτε κάποια ειδοποίηση στο σπίτι από ταχυδρόμο, μόνο sms στο κινητό με το παραπάνω κείμενο. Αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση για επαναυπολογισμο τελών

Μην το πάρεις. Όπως γράφεις και εσύ ζήτα επαναϋπολογισμό και δεν θα πληρώσεις τίποτα.

Καλησπέρα παιδιά,μια μικρή βοήθεια.. έχω ένα δέμα κολλημένο από 12-9.. είναι φυσιολογική η αναμονή;

12/9/2019, 15:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
11/9/2019, 03:10:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

18 λεπτά πριν, alexislarissa είπε

Καλησπέρα παιδιά,μια μικρή βοήθεια.. έχω ένα δέμα κολλημένο από 12-9.. είναι φυσιολογική η αναμονή;

12/9/2019, 15:30:49 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
11/9/2019, 03:10:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ναι. Αναμένεις

Καλημερα.

Θέλω να αγορασω από ali ένα bluetooth headset.

Μου δίνει επιλογές epacket και standard shipping. Είναι το ίδιο ότι και να επιλέξω;

Το κόστος μαζί με τα μεταφορικά είναι κάτω από 22 οπότε περνάει κανονικά λογικά.

Στις 30/9/2019 στις 9:11 ΠΜ, no_freak είπε

Καλημερα.

Θέλω να αγορασω από ali ένα bluetooth headset.

Μου δίνει επιλογές epacket και standard shipping. Είναι το ίδιο ότι και να επιλέξω;

Το κόστος μαζί με τα μεταφορικά είναι κάτω από 22 οπότε περνάει κανονικά λογικά.

Εγω συνηθως παιρνω παντα με e-packet γτ ερχεται λιγο πιο γρηγορα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...