radiotv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αυτό με την Ολλανδία δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουν αποθήκες εκεί οι Κινέζοι ή τα στέλνουν Ευρώπη μέσω Ολλανδίας. Και στο chrome η αρχική γλώσσα του ali λέει Ολλανδικά και μετάφραση Ελληνικά στα περισσότερα προιόντα τους.Στο firefox δεν έχει Ελληνική γλώσσα. Πάντως εμένα δεν φαίνονται να έχουν μπει Ευρώπη. από την Κίνα πηγαίνουν Ολλανδία, εκτελωνιζονται εκεί και ταξιδεύουν ως εδώ ενδοκοινοτικα.Δεν ξαναπερναει τελωνείο εδώ. Ανάλογα με το τρόπο αποστολής περνάνε από Ολλανδία ή Ουγγαρία οπως σου έγραψε και ο @sakisgri 1
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Σιγουρα ετσι βολεύει και είναι το καλύτερο γιατί η acs τα φέρνει και στα παραδίδει στο χέρι και αν δε σε βρει αφήνει χαρτάκι περνας τα παίρνεις. Τα ΕΛΤΑ τα έριχναν στο κουτί και αν δε χωρούσαν τα παρατούσαν απέξω με κίνδυνο να χαθούν. Η speedex που εφερε μια φορά μου έστειλε π.μ. πέρασα και τα πήρα από κει. Ετσι βολεύει πιο καλα. 1
Nnoutas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σιγουρα ετσι βολεύει και είναι το καλύτερο γιατί η acs τα φέρνει και στα παραδίδει στο χέρι και αν δε σε βρει αφήνει χαρτάκι περνας τα παίρνεις. Τα ΕΛΤΑ τα έριχναν στο κουτί και αν δε χωρούσαν τα παρατούσαν απέξω με κίνδυνο να χαθούν. Η speedex που εφερε μια φορά μου έστειλε π.μ. πέρασα και τα πήρα από κει. Ετσι βολεύει πιο καλα. Ακόμη και τα ΕΛΤΑ όταν το δέμα είναι συστημένο δεν το παρατάνε έξω από την πόρτα. Πρέπει να το παραδώσουν απευθείας στον παραλήπτη. 1
sakisgri Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2023 στις 7:02 ΜΜ, papoys1 είπε Σιγουρα ετσι βολεύει και είναι το καλύτερο γιατί η acs τα φέρνει και στα παραδίδει στο χέρι και αν δε σε βρει αφήνει χαρτάκι περνας τα παίρνεις. Τα ΕΛΤΑ τα έριχναν στο κουτί και αν δε χωρούσαν τα παρατούσαν απέξω με κίνδυνο να χαθούν. Η speedex που εφερε μια φορά μου έστειλε π.μ. πέρασα και τα πήρα από κει. Ετσι βολεύει πιο καλα. Έτσι ειναι. Για να έρθει με την ACS θα πρέπει να ειναι συστημένο (trackable) δλδ με Aliexpress standard shipping, Aliexpress selection standard. Οι απλές αποστολές (semitrackable) δλδ Aliexpress saver shipping, Cainiao super economy και Cainiao super economy global αν πάρεις μόνο ένα προϊόν θα έρθει με τα ΕΛΤΑ. Αν όμως πάρεις πάνω από ένα προϊόν (semitrackable) από διαφορετικά καταστήματα πιο πιθανό θα γίνει ενοποίηση δεμάτων και θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping, έτσι θα έρθει με την ACS. Επισης όλα τα Choice έρχονται συστημενα με την ACS. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 1 1
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Αν όμως πάρεις πάνω από ένα προϊόν (semitrackable) από διαφορετικά καταστήματα πιο πιθανό θα γίνει ενοποίηση δεμάτων και θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping, έτσι θα έρθει με την ACS. Επισης όλα τα Choice έρχονται συστημενα με την ACS. Δεν το ήξερα αυτό οπότε θα μαζεύω περισσότερες από μία. 1
c.f.w Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα στην παρεα,λοιπόν χθες παρέλαβα απο aliexpress ενα δεμα αλλα το αντικειμενο ηρθε κατεστραμενο.Εστειλα μηνυμα στον πωλητη αλλα δεν το εχει διαβασει ακομα.....Πρεπει να πατησω την επιλογη Returns/Refunds?? Το θεμα ειναι οτι στις επιλογες δεν εχει επιλογη να ζητησω να μου στειλει αλλη αλλα ή "να την στειλω πισω και να μου επιστρεψει τα λεφτα πισω" ή "απλα να μου στειλει τα χρηματα πισω".
Nnoutas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Πάτα Returns/Refunds και προχώρησε τη διαδικασία. Νομίζω θα χρειαστεί να ανεβάσεις φωτό από το προϊόν και το βίντεο unboxing (έχεις κάνει έτσι;) 1
c.f.w Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Πάτα Returns/Refunds και προχώρησε τη διαδικασία. Νομίζω θα χρειαστεί να ανεβάσεις φωτό από το προϊόν και το βίντεο unboxing (έχεις κάνει έτσι;) Ναι εχω βιντεο και φωτογραφιες. Αρα δεν υπαρχει η επιλογη να μου στειλει αλλη καινουργια με συνεννόηση??
Nnoutas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, c.f.w είπε Ναι εχω βιντεο και φωτογραφιες. Αρα δεν υπαρχει η επιλογη να μου στειλει αλλη καινουργια με συνεννόηση?? Αν προτιμάς αυτή την επιλογή, περίμενε μήπως σου απαντήσει ο πωλητής. Νομίζω, όμως, ότι αν ζητήσεις refund, εφόσον έχεις όλα τα αποδεικτικά, η διαδικασία refund θα γίνει πολύ γρήγορα και αν θες το ξανά παραγγέλνεις 1
sakisgri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, c.f.w είπε Καλησπερα στην παρεα,λοιπόν χθες παρέλαβα απο aliexpress ενα δεμα αλλα το αντικειμενο ηρθε κατεστραμενο.Εστειλα μηνυμα στον πωλητη αλλα δεν το εχει διαβασει ακομα.....Πρεπει να πατησω την επιλογη Returns/Refunds?? Το θεμα ειναι οτι στις επιλογες δεν εχει επιλογη να ζητησω να μου στειλει αλλη αλλα ή "να την στειλω πισω και να μου επιστρεψει τα λεφτα πισω" ή "απλα να μου στειλει τα χρηματα πισω". Όπως σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω, τράβα έστω και τώρα βίντεο και φώτο, ζήτα refund και μετά ξανά κάνεις τη παραγγελία. Γιατι ο πωλητής μπορεί να σου πει θα σου στείλω άλλο και να μη φτάσει ποτέ, δεν θα μπορεις να βρεις το δίκαιο σου αν δεν το στείλει. Έχει επιλογη refund και refund and return, πάτα σκέτο refund να πάρεις τα χρήματα πίσω χωρίς να το επιστρέψεις. Βασικά τι αξία είχε το προϊόν? Στη σελίδα 364 έχω πως είχα κάνει εγώ το dispute όταν χρειάστηκε. 1
c.f.w Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sakisgri είπε Όπως σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω, τράβα έστω και τώρα βίντεο και φώτο, ζήτα refund και μετά ξανά κάνεις τη παραγγελία. Γιατι ο πωλητής μπορεί να σου πει θα σου στείλω άλλο και να μη φτάσει ποτέ, δεν θα μπορεις να βρεις το δίκαιο σου αν δεν το στείλει. Έχει επιλογη refund και refund and return, πάτα σκέτο refund να πάρεις τα χρήματα πίσω χωρίς να το επιστρέψεις. Βασικά τι αξία είχε το προϊόν? Στη σελίδα 364 έχω πως είχα κάνει εγώ το dispute όταν χρειάστηκε. 60 ευρο αξια ειχε. Θα το κοιταξω. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από c.f.w
sakisgri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, c.f.w είπε 75 ευρο αξια ειχε. Θα το κοιταξω. Ήταν ακριβό, λογικά θα σου ζητήσουν να το στείλεις πίσω. Αλλά δεν εχεις κάτι να χάσεις να ζητήσεις σκέτο refun, αλλά μη ζητήσεις όλο το ποσό πίσω, αν έχει μεταφορικά άσε τα μεταφορικά απ, έξω η ζήτα π.χ τα 55€* πίσω. Από εκεί μετά θα δεις τι θα προτείνει ο πωλητής, αν δεν σαρεσει δεν το δέχεσαι και μετά θα κάνει step in το Aliexpress και θα σου κάνει μάλλον 2 προτάσεις. Βλέπεις από εκεί και πέρα. Αλλά έπρεπε να τραβήξεις βίντεο από την αρχή, και ένας λόγος παραπάνω που ήταν ακριβό. Τράβα τώρα και δες πως θα καταλήξει. Edit: sorry νόμιζα δεν τράβηξες βίντεο, τώρα το είδα ότι τράβηξες. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 1
c.f.w Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, sakisgri είπε Ήταν ακριβό, λογικά θα σου ζητήσουν να το στείλεις πίσω. Αλλά δεν εχεις κάτι να χάσεις να ζητήσεις σκέτο refun, αλλά μη ζητήσεις όλο το ποσό πίσω, αν έχει μεταφορικά άσε τα μεταφορικά απ, έξω η ζήτα π.χ τα 65-70 πίσω. Από εκεί μετά θα δεις τι θα προτείνει ο πωλητής, αν δεν σαρεσει δεν το δέχεσαι και μετά θα κάνει step in το Aliexpress και θα σου κάνει μάλλον 2 προτάσεις. Βλέπεις από εκεί και πέρα. Αλλά έπρεπε να τραβήξεις βίντεο από την αρχή, και ένας λόγος παραπάνω που ήταν ακριβό. Τράβα τώρα και δες πως θα καταλήξει. Λοιπον εκανα edit τελικα ηταν 60 ευρο.... Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες. Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο και τσαλακωμενη μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο! Ελεγε free shipping...Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως?? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από c.f.w
sakisgri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, c.f.w είπε Λοιπον εκανα edit τελικα ηταν 60 ευρο.... Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες. Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο! Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως?? Είδα ότι έκανες edit, και το διόρθωσα και εγώ. Εγώ θα ζητούσα τα 55€ πίσω και να κρατήσω το προϊόν, αν σε ενοχλεί και φαινεται ξεκάθαρα ότι ήταν κομμένη και θα μπορούσε να το δει αυτός που την πακετάρισε, ζήτα και όλο το ποσό πίσω. 1
Nnoutas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, c.f.w είπε Λοιπον εκανα edit τελικα ηταν 60 ευρο.... Εχω βιντεο που ανοιγω την συσκευασια που βγαζω το προιον αλλα και πολλες φωτογραφίες. Η αγορα αφορουσε μια οθονη 4k το θεμα ειναι οτι η καλωδιοταινια ηταν σκισμενη σε ενα σημειο και τσαλακωμενη μολις ανοιξα το κουτι και πηγα να την βγαλω...δηλαδη δεν το ειδε αυτος που την εβαλε στο κουτι οτι ηταν κατεστραμενη??Πολυ περιεργο! Αρα να βγαλω τα μεταφορικα απο την τιμη??Ποσα ειναι ομως?? Γνώμη μου είναι να ζητήσεις όλο το ποσό. Δεν έφταιγες σε κάτι εσύ. Το προϊόν είναι αποδεδειγμένα κατεστραμενο. Εγώ σε δική μου περίπτωση (μια κάρτα γραφικών 75€) πήρα full refund χωρίς να μου ζητήσουν να στείλω πίσω την κάρτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα