john_shadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, radiotv είπε Δες τα στην desktop έκδοση, υπάρχει ένα bug στο app δεν τα δείχνει σωστά,το είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα.Δυο δικές μου παραγγελίες από πέντε τεμάχια την κάθε φορά τα χώρισε και τα έστειλε σε δύο διαφορετικές αποστολές δύο τεμάχια στην μια και τρία στην άλλη.Στην desktop έκδοση βάζεις τον δείκτη του ποντικιού επάνω στο τρακινγκ και σου δείχνει το next tracking number. τιποτα, τα ιδια και εκει..
radiotv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, john_shadow είπε τιποτα, τα ιδια και εκει.. ελπίζω να τράβηξες unboxing video,μιλά στο chat με το helpdesk
john_shadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, radiotv είπε ελπίζω να τράβηξες unboxing video,μιλά στο chat με το helpdesk Ναι εβγαλα, θα περιμενω να δω μηπως στειλουν την αλλη βδομαδα τα υπολοιπα αλλιως στελνω σε Aliexpress. Στο τηλ παντως η ACS μου ειπε οτι δεν ανοιγει δεματα και τα στελνει οπως ερχονται, τον εκτελονισμο τον κανει η DPD, εστειλα και κει ενα mail μπας και μου απαντησουν..
sakisgri Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, john_shadow είπε Ναι εβγαλα, θα περιμενω να δω μηπως στειλουν την αλλη βδομαδα τα υπολοιπα αλλιως στελνω σε Aliexpress. Στο τηλ παντως η ACS μου ειπε οτι δεν ανοιγει δεματα και τα στελνει οπως ερχονται, τον εκτελονισμο τον κανει η DPD, εστειλα και κει ενα mail μπας και μου απαντησουν.. Αν όλα τα προϊόντα έχουν το ίδιο tracking number μη περιμένεις στείλε από τώρα. Αποκλείεται 2 δέματα να έχουν το ίδιο tracking number.
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Στις 7/12/2023 στις 8:35 ΜΜ, Othervision είπε σοβαρα φιλε εγω 12 νοεμβριου και ακομη κολλημενο ειναι το δεμα και συστημενο Και εγώ από αρχές Νοεμβρίου έκανα 6-7 μικρού κόστους παραγγελίες. Σε προηγούμενες ίδιες περιπτώσεις έγινε συνένωση και παραλάμβανα από acs .Τώρα η μία μεγάλου μεγέθους ήρθε μόνη της οι υπόλοιπες μικρές τίποτε. Ελπίζω περιμένουν να τις μαζέψουν να τις κανουν ένα πακέτο.Μάλλον την πάτησησα γιατί μετά τα 4-5 προιόντα αρχές Νομβρίου έκανα και άλλα 2-3 15 με 20 Νοεμβρίου και ενδεχομένως περιμένουν και αυτά να τα πακετάρουν.
radiotv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Αγορά από AliExpress τρακινγκ NL post από Κίνα το προϊόν βγάζει αυτό το μήνυμα,το έχετε ξαναδεί;
Viviandg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει κάποιες παραγγελίες γύρω η μια στις 20 Νοεμβρίου που έγινε ενοποίηση και πήρε 10ψηφιο κωδικό από acs και οι άλλες αρχές Δεκεμβρίου που έγινε το ίδιο η πρώτη παραγγελια έχει κολλήσει εδώ . Είναι κανείς άλλος που το έχει κολλήσει η παραγγελια ;
Nnoutas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει κάποιες παραγγελίες γύρω η μια στις 20 Νοεμβρίου που έγινε ενοποίηση και πήρε 10ψηφιο κωδικό από acs και οι άλλες αρχές Δεκεμβρίου που έγινε το ίδιο η πρώτη παραγγελια έχει κολλήσει εδώ . Είναι κανείς άλλος που το έχει κολλήσει η παραγγελια ; 1 ώρα πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει κάποιες παραγγελίες γύρω η μια στις 20 Νοεμβρίου που έγινε ενοποίηση και πήρε 10ψηφιο κωδικό από acs και οι άλλες αρχές Δεκεμβρίου που έγινε το ίδιο η πρώτη παραγγελια έχει κολλήσει εδώ . Είναι κανείς άλλος που το έχει κολλήσει η παραγγελια ; Από τις 4/12 δεν το λες και κολλημένο. Υπομονή, αυτήν την εποχή με black friday που πέρασε και Χριστούγεννα μπροστά μας υπάρχουν καθυστερήσεις. 1
radiotv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει κάποιες παραγγελίες γύρω η μια στις 20 Νοεμβρίου που έγινε ενοποίηση και πήρε 10ψηφιο κωδικό από acs και οι άλλες αρχές Δεκεμβρίου που έγινε το ίδιο η πρώτη παραγγελια έχει κολλήσει εδώ . Είναι κανείς άλλος που το έχει κολλήσει η παραγγελια ; ναι,αργουν αρκετά λόγω μεγάλου αριθμού δεμάτων,σε δικές μου παραγγελίες έκαναν περίπου δεκαήμερο για να φτάσουν από την Ουγγαρία 1
sakisgri Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, radiotv είπε Αγορά από AliExpress τρακινγκ NL post από Κίνα το προϊόν βγάζει αυτό το μήνυμα,το έχετε ξαναδεί; Κοίταξα παλιές παραγγελίες που είχα κάνει μέσω Ολλανδίας και το είχα και εγώ αυτό το μήνυμα. Μετά έβγαλε "Consignment recieved at the PostNL Acceptance Centre", "Item is cleared by customs", "Item has cleared by customs", "The item is at the PostNL sorting center" μετά από αυτά "ΠΑΡΑΛΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ" απο τα ΕΛΤΑ. 1
Othervision Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Και εγώ από αρχές Νοεμβρίου έκανα 6-7 μικρού κόστους παραγγελίες. Σε προηγούμενες ίδιες περιπτώσεις έγινε συνένωση και παραλάμβανα από acs .Τώρα η μία μεγάλου μεγέθους ήρθε μόνη της οι υπόλοιπες μικρές τίποτε. Ελπίζω περιμένουν να τις μαζέψουν να τις κανουν ένα πακέτο.Μάλλον την πάτησησα γιατί μετά τα 4-5 προιόντα αρχές Νομβρίου έκανα και άλλα 2-3 15 με 20 Νοεμβρίου και ενδεχομένως περιμένουν και αυτά να τα πακετάρουν. εμενα φιλε κολλημενο ουγγαρια ειναι εχει περασει το τελωνειο Import customs clearance complete 1
radiotv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Κοίταξα παλιές παραγγελίες που είχα κάνει μέσω Ολλανδίας και το είχα και εγώ αυτό το μήνυμα. Μετά έβγαλε "Consignment recieved at the PostNL Acceptance Centre", "Item is cleared by customs", "Item has cleared by customs", "The item is at the PostNL sorting center" μετά από αυτά "ΠΑΡΑΛΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ" απο τα ΕΛΤΑ. πριν από λίγο μου έδειξε ότι πέρασε τελωνείο στην Ολλανδία, από ότι κατάλαβα μάλλον ο πωλητής τα στέλνει χύμα και το Ολλανδικό ταχυδρομείο κάνει και την διαχείριση εκτός από την αποστολή. 2
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, radiotv είπε πριν από λίγο μου έδειξε ότι πέρασε τελωνείο στην Ολλανδία, από ότι κατάλαβα μάλλον ο πωλητής τα στέλνει χύμα και το Ολλανδικό ταχυδρομείο κάνει και την διαχείριση εκτός από την αποστολή. 3 ώρες πριν, Othervision είπε εμενα φιλε κολλημενο ουγγαρια ειναι εχει περασει το τελωνειο Import customs clearance complete Αυτό με την Ολλανδία δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουν αποθήκες εκεί οι Κινέζοι ή τα στέλνουν Ευρώπη μέσω Ολλανδίας. Και στο chrome η αρχική γλώσσα του ali λέει Ολλανδικά και μετάφραση Ελληνικά στα περισσότερα προιόντα τους.Στο firefox δεν έχει Ελληνική γλώσσα. Πάντως εμένα δεν φαίνονται να έχουν μπει Ευρώπη.
Othervision Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Αυτό με την Ολλανδία δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουν αποθήκες εκεί οι Κινέζοι ή τα στέλνουν Ευρώπη μέσω Ολλανδίας. Και στο chrome η αρχική γλώσσα του ali λέει Ολλανδικά και μετάφραση Ελληνικά στα περισσότερα προιόντα τους.Στο firefox δεν έχει Ελληνική γλώσσα. Πάντως εμένα δεν φαίνονται να έχουν μπει Ευρώπη. εμενα συστημενο ειναι το δεμα με acs ερχεται και εχει κολλησει το δεμα απο τις 25 νοεμβριου οποτε υπομονη 1
sakisgri Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αυτό με την Ολλανδία δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχουν αποθήκες εκεί οι Κινέζοι ή τα στέλνουν Ευρώπη μέσω Ολλανδίας. Και στο chrome η αρχική γλώσσα του ali λέει Ολλανδικά και μετάφραση Ελληνικά στα περισσότερα προιόντα τους.Στο firefox δεν έχει Ελληνική γλώσσα. Πάντως εμένα δεν φαίνονται να έχουν μπει Ευρώπη. Τα στέλνουν Ευρώπη μέσω Ολλανδίας και Ουγγαρίας. Γιατι αν τα στειλουν κατευθείαν Ελλαδα τα κοράκια στα ΕΛΤΑ θα μας χρεώσουν το λιγότερο 2,5€ για δέματα αξίας από 15€ και κάτω, τα πιο ακριβά μεγαλύτερη χρέωση. Αν έρθει με courier και δεν περασει τελωνείο σε κάποια άλλη Ευρωπαικη χώρα πρώτα ακόμα μεγαλύτερη χρέωση. Έτσι δεν θα κάναμε παραγγελίες από το Aliexpress αφού δεν θα συνέφερε, γιαυτό και πάνε Ολλανδία η Ουγγαρια πρώτα (ανάλογα τον τρόπο αποστολής). Αυτά που πάνε Ουγγαρια (τα πιο πολλά π.χ Aliexpress standard/saver/selection shipping, Cainiao super economy/global) μερικές φορές δεν φαινεται ειναι Ευρώπη, αλλά όταν γράφει "Arrived at linehaul office" ειναι όταν φτάνει Ουγγαρια. Πολλές φορές όμως φαινεται και γράφει "Arrived Budapest". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα