Othervision Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Μπορεί τα επόμενα tracking να τα δεις μαζεμένα, να το έχει παραλάβει και η ACS. Μου έτυχε πολλές φορές. η dpd δεν τα παρελαβε παντως και στην acs βγαζει shipment not found και το δρομολογιο το ξερω ουγγαρια βουλγαρια και μετα ελλαδα
sakisgri Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Othervision είπε η dpd δεν τα παρελαβε παντως και στην acs βγαζει shipment not found και το δρομολογιο το ξερω ουγγαρια βουλγαρια και μετα ελλαδα Στην ACS θα φανεί όταν το παραλάβει από την dpd. Θα το παραλαβεις μην αγχώνεσαι. Είναι συστημένο, απλώς έτυχε να κολλήσει κάπου, έχει συμβεί και σε εμένα.
Othervision Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Στην ACS θα φανεί όταν το παραλάβει από την dpd. Θα το παραλαβεις μην αγχώνεσαι. Είναι συστημένο, απλώς έτυχε να κολλήσει κάπου, έχει συμβεί και σε εμένα. περσι γρηγορα ερχοντουσαν τετοια περιοδο και χριστουγεννα που ειχα κανει παραγγελια φετος πιο αργα απο τις χελωνες παει
sakisgri Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Othervision είπε περσι γρηγορα ερχοντουσαν τετοια περιοδο και χριστουγεννα που ειχα κανει παραγγελια φετος πιο αργα απο τις χελωνες παει Όντως φέτος υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, υπομονή μόνο. Εφόσον ειναι συστημένο και αν δεν παραλαβεις (που δεν το νομίζω) θα πάρεις τα χρήματα πίσω.
Billator Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά σήμερα έλαβα μήνυμα ότι γίνεται ανάκληση πολλών προϊόντων από το Official κατάστημα της Kerui (πουλάει φθηνά συστήματα συναγερμών / καμερών) στο Aliexpress όπως και από Choice καταστήματα που πουλούσαν συναγερμούς, συγκεκριμένα τα χαρακτηρίζει ως παράνομα. Σε εμένα αφορά 3 παραγγελίες αξίας 120 ευρώ στο σύνολο (που έγιναν τους τελευταίους 3 μήνες) , στην αρχή έλαβα μήνυμα ότι θα πρέπει να σταλούν υποχρεωτικά πίσω και καπάκι μήνυμα ότι θα γίνει full refund τις επόμενες μέρες για όλα τα προϊόντα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από Billator
john_shadow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα ένα δέμα με ACS όπου το Aliexpress μου είχε πει ότι είχε συνενώσει 8 παραγγελίες αλλά μέσα ήταν μόνο οι 2(τα πιο μεγάλα από τα 8 ) Επίσης η συσκευασία φαινόταν ότι είχε ανοιχτεί και ξανακολληθεί με ταινία. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Θα μου τα φέρει σε άλλη παραγγελία η ACS;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, john_shadow είπε Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα ένα δέμα με ACS όπου το Aliexpress μου είχε πει ότι είχε συνενώσει 8 παραγγελίες αλλά μέσα ήταν μόνο οι 2(τα πιο μεγάλα από τα 8 ) Επίσης η συσκευασία φαινόταν ότι είχε ανοιχτεί και ξανακολληθεί με ταινία. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Θα μου τα φέρει σε άλλη παραγγελία η ACS; Οσες φορές έχω παραλάβει παραγγελίες που έχουν συνενωθεί ανοιγες τον μεγάλο φάκελο και είχε μέσα μικρότερους φακέλους.Με τις ταμπέλες τους κανονικά.
Othervision Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, john_shadow είπε Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα ένα δέμα με ACS όπου το Aliexpress μου είχε πει ότι είχε συνενώσει 8 παραγγελίες αλλά μέσα ήταν μόνο οι 2(τα πιο μεγάλα από τα 8 ) Επίσης η συσκευασία φαινόταν ότι είχε ανοιχτεί και ξανακολληθεί με ταινία. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Θα μου τα φέρει σε άλλη παραγγελία η ACS; ποτε παραγγειλες και σου ηρθαν?
john_shadow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οσες φορές έχω παραλάβει παραγγελίες που έχουν συνενωθεί ανοιγες τον μεγάλο φάκελο και είχε μέσα μικρότερους φακέλους.Με τις ταμπέλες τους κανονικά. Ναι αυτο θυμαμαι και γω, μου ερχοντουσαν βεβαια με Γενικη Ταχυδρομικη 1 λεπτό πριν, Othervision είπε ποτε παραγγειλες και σου ηρθαν? 11/11
Othervision Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, john_shadow είπε Ναι αυτο θυμαμαι και γω, μου ερχοντουσαν βεβαια με Γενικη Ταχυδρομικη 11/11 σοβαρα φιλε εγω 12 νοεμβριου και ακομη κολλημενο ειναι το δεμα και συστημενο
sakisgri Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, john_shadow είπε Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα ένα δέμα με ACS όπου το Aliexpress μου είχε πει ότι είχε συνενώσει 8 παραγγελίες αλλά μέσα ήταν μόνο οι 2(τα πιο μεγάλα από τα 8 ) Επίσης η συσκευασία φαινόταν ότι είχε ανοιχτεί και ξανακολληθεί με ταινία. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Θα μου τα φέρει σε άλλη παραγγελία η ACS; Έκανα 7 παραγγελίες από Choice. Όταν πατάω σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, βλέπω tracking τυπου LP************** που ειναι εσωτερικό tracking number της Cainiao για μέσα στην Κίνα. Πατώντας πιο πάνω που γράφει "Aliexpress Selection Standard" μου πάει σε tracking της Cainiao εκεί υπάρχει και το 10ψηφιο tracking number της ACS. Φαντάζομαι τα ξέρεις όλα αυτά, που θέλω να καταλήξω. Έμενα από τα 7 προϊόντα τα 2 (πιο μεγάλα) πήραν ξεχωριστό 10ψηφιο από τα υπόλοιπα 5, και έρχονται 2 δέματα ξεχωριστά. Αν κοιτούσα μόνο το ένα η δυο θα είχα την εντύπωση πως όλα ενοποιήθηκαν σε ένα δέμα και θα έχουν το ίδιο tracking number. Μήπως το ίδιο συμβαίνει και σε εσένα? 5 ώρες πριν, Billator είπε Παιδιά σήμερα έλαβα μήνυμα ότι γίνεται ανάκληση πολλών προϊόντων από το Official κατάστημα της Kerui (πουλάει φθηνά συστήματα συναγερμών / καμερών) στο Aliexpress όπως και από Choice καταστήματα που πουλούσαν συναγερμούς, συγκεκριμένα τα χαρακτηρίζει ως παράνομα. Σε εμένα αφορά 3 παραγγελίες αξίας 120 ευρώ στο σύνολο (που έγιναν τους τελευταίους 3 μήνες) , στην αρχή έλαβα μήνυμα ότι θα πρέπει να σταλούν υποχρεωτικά πίσω και καπάκι μήνυμα ότι θα γίνει full refund τις επόμενες μέρες για όλα τα προϊόντα. Έλαβα και εγώ ίδιο μήνυμα για άλλο προϊόν όμως στης 4/10/23, για ένα διαγνωστικό βλαβών VAG-COM με σπασμένο πρόγραμμα Ross-Tech. Είναι αντιγραφής, το γνήσιο έχει περίπου 400€ και εγώ το πήρα 26,72€ με αποστολη από Πολωνία. Ο λόγος λέει το Aliexpress ειναι "Intellectual Property Infringments" δλδ Παραβιάσεις Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Αγνόησα το μήνυμα και ούτε πρόκειται να το στείλω πίσω. Αν ξανά στειλουν μήνυμα (δεν νομίζω) θα τους πω το προϊόν καταστράφηκε και πετάχτηκε στις πλημμύρες. Εμένα για full refund λέει εφόσον στείλω πίσω το προϊόν. Τώρα σε αυτό το κατάστημα γράφει "Oops, this item is unavailable" αλλά είδα υπάρχει σε άλλα καταστήματα, λογικά μεχρι να τους καρφώσει κάποιος. 1
john_shadow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Έκανα 7 παραγγελίες από Choice. Όταν πατάω σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, βλέπω tracking τυπου LP************** που ειναι εσωτερικό tracking number της Cainiao για μέσα στην Κίνα. Πατώντας πιο πάνω που γράφει "Aliexpress Selection Standard" μου πάει σε tracking της Cainiao εκεί υπάρχει και το 10ψηφιο tracking number της ACS. Φαντάζομαι τα ξέρεις όλα αυτά, που θέλω να καταλήξω. Έμενα από τα 7 προϊόντα τα 2 (πιο μεγάλα) πήραν ξεχωριστό 10ψηφιο από τα υπόλοιπα 5, και έρχονται 2 δέματα ξεχωριστά. Αν κοιτούσα μόνο το ένα η δυο θα είχα την εντύπωση πως όλα ενοποιήθηκαν σε ένα δέμα και θα έχουν το ίδιο tracking number. Μήπως το ίδιο συμβαίνει και σε εσένα? Δε νομίζω, και τώρα που μπαίνω στο tracking μου έχει AliExpress Standard Shipping Present και το 10ψηφιο που έχουν πάρει όλα και από κάτω Global Express Tracking που είναι το αρχικό της παραγγελίας. Και βλέπω κιόλας ότι τα υπόλοιπα προϊόντα τα έχει σαν delivered στο tracking χωρίς να ήταν μέσα στο πακέτο..
radiotv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, john_shadow είπε Δε νομίζω, και τώρα που μπαίνω στο tracking μου έχει AliExpress Standard Shipping Present και το 10ψηφιο που έχουν πάρει όλα και από κάτω Global Express Tracking που είναι το αρχικό της παραγγελίας. Και βλέπω κιόλας ότι τα υπόλοιπα προϊόντα τα έχει σαν delivered στο tracking χωρίς να ήταν μέσα στο πακέτο.. Δες τα στην desktop έκδοση, υπάρχει ένα bug στο app δεν τα δείχνει σωστά,το είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα.Δυο δικές μου παραγγελίες από πέντε τεμάχια την κάθε φορά τα χώρισε και τα έστειλε σε δύο διαφορετικές αποστολές δύο τεμάχια στην μια και τρία στην άλλη.Στην desktop έκδοση βάζεις τον δείκτη του ποντικιού επάνω στο τρακινγκ και σου δείχνει το next tracking number. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από radiotv
Billator Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, sakisgri είπε Έλαβα και εγώ ίδιο μήνυμα για άλλο προϊόν όμως στης 4/10/23, για ένα διαγνωστικό βλαβών VAG-COM με σπασμένο πρόγραμμα Ross-Tech. Είναι αντιγραφής, το γνήσιο έχει περίπου 400€ και εγώ το πήρα 26,72€ με αποστολη από Πολωνία. Ο λόγος λέει το Aliexpress ειναι "Intellectual Property Infringments" δλδ Παραβιάσεις Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Αγνόησα το μήνυμα και ούτε πρόκειται να το στείλω πίσω. Αν ξανά στειλουν μήνυμα (δεν νομίζω) θα τους πω το προϊόν καταστράφηκε και πετάχτηκε στις πλημμύρες. Εμένα για full refund λέει εφόσον στείλω πίσω το προϊόν. Τώρα σε αυτό το κατάστημα γράφει "Oops, this item is unavailable" αλλά είδα υπάρχει σε άλλα καταστήματα, λογικά μεχρι να τους καρφώσει κάποιος. Πήγαινε στο προϊόν για να ζητήσεις return/refund, και δες αν σου βγάζει λόγο ανάκλησης ως refund / return reason, αν το επιλέξεις λογικά θα σου κάνουν refund χωρίς επιστροφή. Έτσι μόλις έκανα σε μια από τις παραγγελίες που έπρεπε και καλά να γυρίσουν. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Billator 1
sakisgri Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Billator είπε Πήγαινε στο προϊόν για να ζητήσεις return/refund, και δες αν σου βγάζει λόγο ανάκλησης ως refund / return reason, αν το επιλέξεις λογικά θα σου κάνουν refund χωρίς επιστροφή. Έτσι μόλις έκανα σε μια από τις παραγγελίες που έπρεπε και καλά να γυρίσουν. Δεν μου δίνει την επιλογή, γράφει δεν μπορώ να ζητήσω refund μετά τις 15 μέρες αφού έχω παραλάβει το προϊόν. Στο μήνυμα που μου είχαν στείλει γράφει αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το προϊόν να αγνοήσω το μήνυμα. Μπορεί εσένα να ειναι διαφορετική περίπτωση δλδ θέμα ασφαλείας η παράνομο προϊόν. Έτσι και αλλιώς είμαι υπέρ ευχαριστημένος με το προϊόν. Έχει γλυτώσει εμένα και φίλους από πολλά ευρώ, αφού όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο αμάξι (Audi) πας σε μαστορια και πετάνε τυφλά ανταλλακτικά πάνω μεχρι να πετύχουν την βλάβη, και εσύ πληρώνεις... Αν και έχουν διαγνωστικό οι πιο πολλοί δεν ξέρουν να το δουλεύουν. Είναι ένα εργαλείο που όποιος ασχολείται μόνος του με το αμάξι (Audi. V.W, Skoda, Seat) θα σε σώσει από πολλά ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα