sakisgri Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, radiotv είπε όλες αυτές οι εφαρμογές βλέπουν τι κοιτάς και σου δείχνουν αντίστοιχα προϊόντα, πάντως εμένα με ενδιαφέρει να έχω εναλλακτικές λύσεις, αγοράζω από AliExpress,Temu ,και Banggood 26 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Ρε παιδιά,εγώ με σταθερό pc εβλεπα στο ebay κάτι,και μετα απο λίγες ώρες μου ΄βγαζε τα αγαπημένα μου προιοντα που έβλεπα,τί μου λέτε τώρα; Δέν είναι καθόλου παράξενο αυτό ,που γίνετε Δεν καταλάβατε. Ξέρω πως λειτουργούν τα cookies. Μιλάμε για φυσικό κατάστημα και όχι στο διαδίκτυο. Έγραψα - "βλέπει από την κάμερα τι κοιτάς στα καταστήματα και στο καπάκι σου έρχονται διαφημίσεις για τα προϊόντα που κοιτούσες σε κάποιο κατάστημα." Τουλάχιστον αυτό είπε ένας "ειδικός" στις ειδήσεις. Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει. Το είδα στο Live news εχθές 27-11-23, μπορεί κάποιος να το δει αν αμφιβάλει. Προσωπικά δεν το πιστεύω, μου φαινεται πολύ τραβηγμένο. Αλλά όχι απίθανο, ποτέ δεν ξέρεις.
radiotv Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν καταλάβατε. Ξέρω πως λειτουργούν τα cookies. Μιλάμε για φυσικό κατάστημα και όχι στο διαδίκτυο. Έγραψα - "βλέπει από την κάμερα τι κοιτάς στα καταστήματα και στο καπάκι σου έρχονται διαφημίσεις για τα προϊόντα που κοιτούσες σε κάποιο κατάστημα." Τουλάχιστον αυτό είπε ένας "ειδικός" στις ειδήσεις. Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει. Το είδα στο Live news εχθές 27-11-23, μπορεί κάποιος να το δει αν αμφιβάλει. Προσωπικά δεν το πιστεύω, μου φαινεται πολύ τραβηγμένο. Αλλά όχι απίθανο, ποτέ δεν ξέρεις. Το AliExpress app έχει δώσει δικαιώματα στην κάμερα για όταν θέλεις να ψάξεις προϊόν με βάση την φωτογραφία που θα τραβήξεις,το Temu δεν έχει τέτοιο θέμα, για του λόγου το αληθές ανέβασα screenshots
NikosFSG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Στις 18/11/2023 στις 8:02 ΜΜ, sakisgri είπε Να σαι καλά. Πολύ σπάνια δεν γίνεται ενοποίηση δεμάτων όταν παίρνουμε πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα. Σε συνέχεια των μηνυμάτων μου στη σελ. 393, έχω νέα: Παρέλαβα σήμερα το δέμα μου UA281551678HU , και το περιεργο ειναι το εξής: τελικά ΔΕΝ έγινε ενοποίηση δεμάτων παρόλο που όπως έδειξα στις φωτό της σελ.393 φαίνεται να γράφει "Combined Delivery"... μέσα στο δέμα είχε μόνο μία από τις δυο παραγγελίες μου... την άλλην με το τρακ νάμπερ 4086680673 για την οποία πήρα και full refund τελικά στάλθηκε ξεχωριστά (?)... πραγματικά έχω μπερδευτεί... το καλό είναι πάντως ότι παρέλαβα μία από τις δύο παραγγελίες μου, και πήρα full refund γι αυτήν που δεν παρέλαβα.. οπότε δεν έχασα κάποια χρήματα... πολύ ιδιαίτερη η περίπτωση μου τελικα 1
sakisgri Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, NikosFSG είπε Σε συνέχεια των μηνυμάτων μου στη σελ. 393, έχω νέα: Παρέλαβα σήμερα το δέμα μου UA281551678HU , και το περιεργο ειναι το εξής: τελικά ΔΕΝ έγινε ενοποίηση δεμάτων παρόλο που όπως έδειξα στις φωτό της σελ.393 φαίνεται να γράφει "Combined Delivery"... μέσα στο δέμα είχε μόνο μία από τις δυο παραγγελίες μου... την άλλην με το τρακ νάμπερ 4086680673 για την οποία πήρα και full refund τελικά στάλθηκε ξεχωριστά (?)... πραγματικά έχω μπερδευτεί... το καλό είναι πάντως ότι παρέλαβα μία από τις δύο παραγγελίες μου, και πήρα full refund γι αυτήν που δεν παρέλαβα.. οπότε δεν έχασα κάποια χρήματα... πολύ ιδιαίτερη η περίπτωση μου τελικα Απ' ότι φαινεται τα κάνανε θάλασσα στην αποθήκη που γίνεται ενοποίηση. Γιαυτό και το 4086680673 έχει μείνει στη φάση "Arrived at warehouse" σε αυτή τη φάση έπρεπε να γίνει η ενοποίηση. Αφού παρελαβες και πήρες και refund όλα καλά. Στο μεταξύ έχω κάνει κάποιες παραγγελίες semitrackable, αρχικά όλα πήραν tracking UA*********HU εκτός το τελευταίο που πήρε 10ψηφιο (408********), όταν έφτασαν στην αποθήκη που έγινε η ενοποίηση όλα πήραν το tracking number από το τελευταίο δέμα (408*******) Μάλλον έτσι θα γινόταν και στα δικά σου. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από sakisgri 1
YoOorgos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα φώτα σας, Θα έχουμε τελωνείο όταν εισαχθεί Ελλάδα;; Ευχαριστώ πολύ ! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από YoOorgos
NikosFSG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, sakisgri είπε Απ' ότι φαινεται τα κάνανε θάλασσα στην αποθήκη που γίνεται ενοποίηση. Γιαυτό και το 4086680673 έχει μείνει στη φάση "Arrived at warehouse" σε αυτή τη φάση έπρεπε να γίνει η ενοποίηση. Αφού παρελαβες και πήρες και refund όλα καλά. Στο μεταξύ έχω κάνει κάποιες παραγγελίες semitrackable, αρχικά όλα πήραν tracking UA*********HU εκτός το τελευταίο που πήρε 10ψηφιο (408********), όταν έφτασαν στην αποθήκη που έγινε η ενοποίηση όλα πήραν το tracking number από το τελευταίο δέμα (408*******) Μάλλον έτσι θα γινόταν και στα δικά σου. Μαλλον κατι τέτοιο παίχτηκε, κάπου έκαναν ενα μεγάλο λάθος για να φτάσουμε σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση... συμβαίνουν κι αυτά προφανώς, όχι τόσο συχνά αλλά συμβαίνουν. Πάντως την παραγγελία που πήρα refund (την 4086680673) θα προτιμούσα να την παραλάβω αντί για refund... αλλά δεν πειράζει, δεν ήταν στο χέρι μου αυτό να επιλέξω ποια θέλω να παραλάβω... υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα χέρια μου η παραγγελία που πήρα refund? 1
sakisgri Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, YoOorgos είπε Παιδιά τα φώτα σας, Θα έχουμε τελωνείο όταν εισαχθεί Ελλάδα;; Ευχαριστώ πολύ ! Ναι Απ, οτι φαινεται θα εχεις. Πάντα όταν έρχεται δέμα από τρίτη χώρα όταν το προϊόν κοστίζει πάνω από 186€ περνάει τελωνείο. Επιτέλους κάποιος που παράγγειλε με Aliexpress standard shipping πάνω από τα 186€ για να δούμε αν έρχεται με ACS η με τα ΕΛΤΑ. Υπήρχε η απορία. Το καλό ειναι ότι έρχεται με τα ΕΛΤΑ και λογικά θα πληρωσεις τα 43,67€ Φ.Π.Α (που σου τα αφαιρεί το Aliexpress για να τα πληρωσεις στην Ελλαδα αφού ειναι πάνω από τα 186€), 20€ Τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ, και δασμοί, οι δασμοί πάνε ανάλογα με την δασμολογική κατάταξη του είδους. Δεν ξέρω τι εχεις παραγγείλει, τα πιο πολλά προϊόντα έχουν γύρο στα 3,5% αλλά μπορεί να έχει και 0. Αν έχει 3,5% θα πληρωσεις 6,3€, σύνολο στα ΕΛΤΑ θα πληρωσεις κάπου στα 67€. 17 ώρες πριν, NikosFSG είπε Μαλλον κατι τέτοιο παίχτηκε, κάπου έκαναν ενα μεγάλο λάθος για να φτάσουμε σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση... συμβαίνουν κι αυτά προφανώς, όχι τόσο συχνά αλλά συμβαίνουν. Πάντως την παραγγελία που πήρα refund (την 4086680673) θα προτιμούσα να την παραλάβω αντί για refund... αλλά δεν πειράζει, δεν ήταν στο χέρι μου αυτό να επιλέξω ποια θέλω να παραλάβω... υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα χέρια μου η παραγγελία που πήρα refund? Δεν νομίζω αφού ειναι κολλημένο στη φάση αυτή από της 27/9/23. Και το Aliexpress ειναι σίγουρο δεν θα φτάσει, γιαυτό και σου έκανε refund, αλλιώς θα σου έλεγαν να περιμένεις. Αν το θέλεις ξανά κανε την παραγγελία. Στις 16/11/2023 στις 8:04 ΜΜ, sakisgri είπε Κάποτε με Aliexpress standard shipping τα δέματα ερχόταν με τα ΕΛΤΑ, πλέον έχει αλλάξει και έρχονται με την ACS. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όταν ένα προϊόν ξεπερναει τα 186€ που ειναι το όριο πιστεύω και διάβασα σε μια σελίδα με ένα προϊόν ότι το Aliexpress τα στέλνει με τα ΕΛΤΑ (όπως παλιά) και όχι με την ACS για να μη έχουμε μεγάλο κόστος. Αλλά όπως έγραψα δεν είμαι σίγουρος γιατι ούτε κάποιος έχει γράψει κάτι ούτε εγώ ο ίδιος αγόρασα από Κίνα κάτι πάνω από 186€. Αν κάποιος έχει κάνει αγορά με Aliexpress standard shipping πάνω από τα 186€ ας μας πει να ξέρουμε με σιγουριά. Φαίνεται το ερώτημα απαντήθηκε από το ποστ του φίλου πιο πάνω. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από sakisgri
Πανος999 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Πώς μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα για αγορά που έκανα στο αλι?Τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ??Το αλι δεν με δικαίωσε κ έδωσε τα λεφτά στον πωλητή κ το δέμα κάπου "πέταξε" μακριά..
sakisgri Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Πώς μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα για αγορά που έκανα στο αλι?Τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ??Το αλι δεν με δικαίωσε κ έδωσε τα λεφτά στον πωλητή κ το δέμα κάπου "πέταξε" μακριά.. Δεν γνωρίζω, δεν έχω κάνει. Αλλά βλέπω υπάρχει η επιλογή μέσω ibanking όταν πατήσεις πάνω στη συναλλαγή. Ο @radiotv θυμάμαι είχε κάνει σε μικροποσό, ίσως ο ίδιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει. 1
ToClark98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, έχω κάνει μια αγορά απο Aliexpress, το κατάστημα βρίσκεται Γαλλία για αυτό και το επέλεξα. Το δεματάκι λοιπόν έρχεται με Chronopost και Dpd οπως βλέπω στο parcel track και βγήκε και νέο Tracking number. Αν δεν κάνω λαθος η διαδρομή πάει βουδαπέστη σόφια θεσσαλονίκη, ξέρεις κανείς πάνω κάτω πόσο χρόνο περίπου θέλει απο Βουδαπέστη για Θεσσαλονίκη και μετά να παραλάβει η acs για να παραδώσει; Ευχαριστώ
sakisgri Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ToClark98 είπε Καλησπέρα στην παρέα, έχω κάνει μια αγορά απο Aliexpress, το κατάστημα βρίσκεται Γαλλία για αυτό και το επέλεξα. Το δεματάκι λοιπόν έρχεται με Chronopost και Dpd οπως βλέπω στο parcel track και βγήκε και νέο Tracking number. Αν δεν κάνω λαθος η διαδρομή πάει βουδαπέστη σόφια θεσσαλονίκη, ξέρεις κανείς πάνω κάτω πόσο χρόνο περίπου θέλει απο Βουδαπέστη για Θεσσαλονίκη και μετά να παραλάβει η acs για να παραδώσει; Ευχαριστώ Καλησπέρα. Με βάση τα τελευταία που παρέλαβα (από Κίνα, αλλά πήγαν Ουγγαρια), ένα εχθές και τα άλλα πριν λίγες μέρες, έκαναν 3-6 μέρες από το "Departed from destination country/region sorting center,Left destination country/region sorting center" μεχρι την παράδοση. Την ήμερα που θα σου παραδώσει το δέμα η ACS θα σου στείλει μήνυμα στο viber. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από sakisgri 1
stratos979 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 από ali παραγγελία για συγγενή tracking 4089302335 παιδιά αυτό έχει χαθεί; γιατί βλέπω ότι έχει κολλήσει μια βδομάδα φαίνεται ότι μάλλον θα έρχονταν με acs, να καλέσω να ρωτήσω που βρίσκεται ή απλά να περιμένω;
radiotv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2023 στις 10:27 ΠΜ, Πανος999 είπε Πώς μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα για αγορά που έκανα στο αλι?Τι δικαιολογητικά θα χρειαστώ??Το αλι δεν με δικαίωσε κ έδωσε τα λεφτά στον πωλητή κ το δέμα κάπου "πέταξε" μακριά.. Θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και θα σε καθοδηγήσουν τι θα κάνεις, συνήθως στέλνεις κάποιο μέιλ με το ιστορικό της υπόθεσης, βάλε screenshots της παραγγελίας και του τρακινγκ,θα βοηθήσει πολύ αν έχεις και απάντηση από τα ΕΛΤΑ ή την κούριερ όποιο από τα δύο ήταν το δέμα σου. 41 λεπτά πριν, stratos979 είπε από ali παραγγελία για συγγενή tracking 4089302335 παιδιά αυτό έχει χαθεί; γιατί βλέπω ότι έχει κολλήσει μια βδομάδα φαίνεται ότι μάλλον θα έρχονταν με acs, να καλέσω να ρωτήσω που βρίσκεται ή απλά να περιμένω; Στην σελίδα της ACS τι δείχνει; 20 ώρες πριν, ToClark98 είπε Καλησπέρα στην παρέα, έχω κάνει μια αγορά απο Aliexpress, το κατάστημα βρίσκεται Γαλλία για αυτό και το επέλεξα. Το δεματάκι λοιπόν έρχεται με Chronopost και Dpd οπως βλέπω στο parcel track και βγήκε και νέο Tracking number. Αν δεν κάνω λαθος η διαδρομή πάει βουδαπέστη σόφια θεσσαλονίκη, ξέρεις κανείς πάνω κάτω πόσο χρόνο περίπου θέλει απο Βουδαπέστη για Θεσσαλονίκη και μετά να παραλάβει η acs για να παραδώσει; Ευχαριστώ μπορεί και δεκαήμερο, υπάρχει φόρτος εργασίας Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από radiotv 1
ToClark98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, radiotv είπε Θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και θα σε καθοδηγήσουν τι θα κάνεις, συνήθως στέλνεις κάποιο μέιλ με το ιστορικό της υπόθεσης, βάλε screenshots της παραγγελίας και του τρακινγκ,θα βοηθήσει πολύ αν έχεις και απάντηση από τα ΕΛΤΑ ή την κούριερ όποιο από τα δύο ήταν το δέμα σου. Στην σελίδα της ACS τι δείχνει; μπορεί και δεκαήμερο, υπάρχει φόρτος εργασίας 10 ημερο για Βουδαπεστη - Θεσσαλονίκη ; 1 ατομο δουλευει σε ολόκληρο το transporting group ? Ούτε στα χριστούγεννα του Covid δεν το πετυχα αυτό
stratos979 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, radiotv είπε Στην σελίδα της ACS τι δείχνει; "shipment not found" https://www.acscourier.net/en/track-and-trace?trackingNumber=4089302335 https://parcelsapp.com/en/tracking/4089302335
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα