radiotv Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ενα φακελάκι με Cainiao super economy global ήρθε σήμερα με ΕΛΤΑ μετά από 49 ημέρες,καλά πάμε. Αγορές Black friday και Χριστούγεννα βλέπω να φτάσουν το δίμηνο και βάλε. από το TEMU έχω μια ενημέρωση ότι υπάρχουν αλλαγές στο τελωνείο της Ουγγαρίας και θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα δέματα,προφανώς ισχύει και για το Aliexpress,όσα πηγαίνουν τράνσιτ πρώτα εκεί. Unfortunately, due to changes of the Hungarian Customs system, your package will be delayed. Your order will arrive 1-3 days later than the previously estimated delivery time. We will closely monitor your package and provide you with the latest tracking updates as the situation progresses.
c.f.w Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sakisgri είπε Είναι επειδή το όριο που ειναι 150€ όπως γράφει αφορά μόνο το κόστος του αντικειμένου δλδ χωρίς τον Φ.Π.Α. Όταν προσθέσουμε στα 150€ και τον Φ.Π.Α που πρέπει να έχουμε προπληρώσει για να μη περασει τελωνείο και που το Aliexpress το έχει ήδη προσθέσει στη τιμή (γραφει Vat Included), το όριο πάει στα 186€, 150€ κόστος μόνο του αντικειμένου + 36€ Φ.Π.Α (150€ * 24% = 186€) Έτσι το όριο γενικά για αγορές από τρίτες χώρες και όχι μόνο στο Aliexpress ειναι τα 186€ με Φ.Π.Α (Vat Included) Το καταλαβαίνεις πολύ απλά, όταν πατήσεις checkout (στο checkout δεν πληρώνεις ακόμα) αν το προϊόν (χωρίς τα μεταφορικά) κάνει από 186€ και κάτω θα γράφει vat included, σε αυτή την περίπτωση πληρώνεις τον Φ.Π.Α στο Aliexpress και δεν περνάει τελωνείο. Αν βάλεις κάτι που κάνει πάνω από 186€ θα δεις να γράφει price adjustment, εκεί αφαιρεί τον Φ.Π.Α. Σε αυτή την περίπτωση περνάει τελωνείο στην Ελλαδα και πληρώνεις στην Ελλαδα τον Φ.Π.Α, τέλη εκτελωνισμού και δασμοί. Τώρα συνδύασε αυτό που έγραψα πιο πάνω δλδ το vat included με το price adjustment με τις εικόνες που έχω ως παράδειγμα στην πίσω σελίδα και πιστεύω να καταλάβεις. Αν πάρεις αυτό που λες στα 182€ δεν θα περασει τελωνείο και δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω από αυτά που θα εχεις πληρώσει στο Aliexpress. Δεν θα σου το φέρει τα ΕΛΤΑ αλλά η ACS και πολύ πιο γρήγορα, περίπου 12 με 16 μέρες. Για ασφαλής τρόποι αποστολής δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294. Σε ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη απαντηση!!!! Τωρα κατι τελευταιο αυτο λεει αποστολη μεσω "From Poland to Greece via DHL_PL", και γενικα αλλα ελεγαν "From Poland to Greece via UPS_PL " εδω τι παιζει?? Περναει τελωνειο ή οχι?? Ενω για αυτο λεει "From Germany to Greece via Deutsche Post" οποτε ειναι οκ. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από c.f.w 1
sakisgri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, c.f.w είπε Σε ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη απαντηση!!!! Τωρα κατι τελευταιο αυτο λεει αποστολη μεσω "From Poland to Greece via DHL_PL", και γενικα αλλα ελεγαν "From Poland to Greece via UPS_PL " εδω τι παιζει?? Περναει τελωνειο ή οχι?? Ενω για αυτο λεει "From Germany to Greece via Deutsche Post" οποτε ειναι οκ. Τπτ φίλε μου, να σαι καλά. Από Ευρωπαϊκη χώρα σε Ευρωπαικη δεν υπάρχει τελωνείο. Είτε αγοράσεις κάτι από μια πόλη στη Ελλαδα είτε από μια πόλη από άλλη Ευρωπαϊκη χώρα ειναι ακριβώς το ίδιο πράμα. Όποιο και από τα 2 να παραγγείλεις δεν θα εχεις καμία επιπλέον επιβάρυνση. Στη σελίδα 294 γράφω "Από Ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο." Για το "From Poland to Greece via DHL_PL", και το "From Poland to Greece via UPS_PL " η διαφορά ειναι στην μια περίπτωση θα σου το φέρει η DHL και στην άλλη η UPS. Με καμία επιπλέον χρέωση αφού έρχεται από Πολωνία που ειναι Ευρωπαϊκη χώρα. Έχω πάρει και με τις 2 εταιρείες, κάνανε περίπου ίδιο χρόνο, με την DHL μου τα παρέδωσε η ίδια η DHL και με την UPS μου τα παρέδωσε η Γενική Ταχυδρομική. 8 ώρες πριν, kostasbm είπε αν αγοράσω κάτι 305 ευρώ και έχω έκπτωση 290 θα πληρώσω για τη μικτή αξία cif χωρις την εκπτωση η θα αφαιρεθει η εκπτωση για να βγει η μικτη αξια cif για να υπολογιστει ο δασμος η και φπα ? 305+μτφ+ασφ η 305-290=15+μτφ+ασφ ??? Την έκπτωση δεν την βλέπει κανείς άλλος εκτός από εσένα και τον πωλητή. Αν μιλάμε για το Aliexpress και εχεις τόσο μεγάλη έκπτωση λογικά αφού η τελική τιμή θα ειναι 15€ θα ειναι Vat Included (με Φ.Π.Α) αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής π.χ Aliexpress standard shipping το δέμα θα πάει Ουγγαρια θα περασει εκεί τελωνείο και θα έρθει εδώ με καμία επιπλέον χρέωση. Αλλά τα τελωνεία αν καταλάβουν ότι το προϊόν που εχεις πάρει έχει πολύ μεγαλύτερη αξία έχουν το δικαίωμα να χρεώσουν Φ.Π.Α και δασμοί για την αξία που θα ορίσουν. Γίνεται πολλές φορές αυτό δλδ να στειλουν κάτι και να δηλώσουν πιο χαμηλή αξία και διαφορετικό προϊόν από αυτό που πραγματικά έχει μέσα, και να περασει κανονικά. Νομίζω ειναι ένα ρίσκο που αξίζει να το πάρεις.
radiotv Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για όσους έχετε κάνει παραγγελίες Choice και σας δείχνει στην εφαρμογή του κινητού unshipped θα ανοίγετε την σελιδα του AliExpress σε desktop και πατώντας στο κουμπί track σας δείχνει τον αριθμό της εταιρίας logistics τύπου LP.......όταν φτάσει στο κέντρο διαλογής θα βγάλει το τελικό τρακινγκ συνήθως Acs που αρχίζει από 4... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από radiotv 1
NikosFSG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα και μπράβο για την αλληλοβοήθεια που υπάρχει. Παρακολουθώ τον τελευταίο περίπου μήνα το νήμα εδω γτ περιμένω μια παραγγελία με κάτι γυαλιά-clip-on sunglasses απο ΑliExpress. Το τρακ νάμπερ ειναι UA281551678HU, είναι semi trackable δλδ απο όσο διάβασα. Η ερώτηση που έχω είναι η εξής: Γιατί και οι 2 υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος ΕΛΤΑ που με εξυπηρετεί μου είπαν να δώ "όταν θα φτάσει στο τοπικό κατάστημα, τότε ελάτε να το παραλάβετε" ; Αφού το τρακ νάμπερ εχει κολλήσει στο "Αποστολή Αντικειμένου - Ουγγαρία - 1-11-2023" και δεν πρόκειται να προχωρήσει άλλο απο εδω κι πέρα... Και κάτι άλλο, αυτοί από τους δικούς τους υπολογιστές/ιστοσελίδες είδαν ότι 8-11-2023 εφτασε στην Αθήνα και μου είπαν βρίσκεται στο στάδιο με το τελωνείο κλπ. Στο σάιτ του ΕΛΤΑ γτ δεν φαίνεται η άφιξη στην Αθήνα και οτι βρίσκεται στο τελωνείο ? Και γνωρίζει κανείς πόσο καιρό χρείαζεται περίπου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εκτελωνισμού? Διότι μετά πρέπει να σταλεί στη Θεσσαλονίκη ωστε να παραλάβω... η παραγγελία έγινε 22 Σεπτεμβρίου (!) και σε λίγες μέρες κλείνω 2 μήνες απο την υποβολή της παραγγελίας... Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω refund request/dispute ή απλά να περιμένω... Ευχαριστώ πολύ.
sakisgri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosFSG είπε Καλησπέρα στην ομάδα και μπράβο για την αλληλοβοήθεια που υπάρχει. Παρακολουθώ τον τελευταίο περίπου μήνα το νήμα εδω γτ περιμένω μια παραγγελία με κάτι γυαλιά-clip-on sunglasses απο ΑliExpress. Το τρακ νάμπερ ειναι UA281551678HU, είναι semi trackable δλδ απο όσο διάβασα. Η ερώτηση που έχω είναι η εξής: Γιατί και οι 2 υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος ΕΛΤΑ που με εξυπηρετεί μου είπαν να δώ "όταν θα φτάσει στο τοπικό κατάστημα, τότε ελάτε να το παραλάβετε" ; Αφού το τρακ νάμπερ εχει κολλήσει στο "Αποστολή Αντικειμένου - Ουγγαρία - 1-11-2023" και δεν πρόκειται να προχωρήσει άλλο απο εδω κι πέρα... Και κάτι άλλο, αυτοί από τους δικούς τους υπολογιστές/ιστοσελίδες είδαν ότι 8-11-2023 εφτασε στην Αθήνα και μου είπαν βρίσκεται στο στάδιο με το τελωνείο κλπ. Στο σάιτ του ΕΛΤΑ γτ δεν φαίνεται η άφιξη στην Αθήνα και οτι βρίσκεται στο τελωνείο ? Και γνωρίζει κανείς πόσο καιρό χρείαζεται περίπου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εκτελωνισμού? Διότι μετά πρέπει να σταλεί στη Θεσσαλονίκη ωστε να παραλάβω... η παραγγελία έγινε 22 Σεπτεμβρίου (!) και σε λίγες μέρες κλείνω 2 μήνες απο την υποβολή της παραγγελίας... Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω refund request/dispute ή απλά να περιμένω... Ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα. Δεν ειναι στο τελωνείο, δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλαδα αυτά τα δέματα, έχει περασει ήδη σε Ευρωπαϊκό έδαφος στην Ουγγαρια. https://parcelsapp.com/en/tracking/UA281551678HU Μάλλον οι υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος δεν ξέρουν τι τους γίνεται.... Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 294 τα εξηγώ όλα. Για τα semitrackable γράφω το εξής - Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. Στο parcelsapp δείχνει 8/11/23 "Arrived at local delivery center" τοτε τα ΕΛΤΑ σκανάρισαν το δέμα σου όπως γράφω και πιο πάνω. Συνήθως από εκεί και πέρα κάνει καμια 10αρια μέρες μεχρι να το παραλάβεις ανάλογα που μένεις και πόσο συχνά βγαίνει ο ταχυδρόμος. Πιστεύω μέσα στην βδομάδα θα παραλάβεις, αν δεν εχεις παραλάβει μεχρι την Πέμπτη θα έλεγα να πας στο τοπικό κατάστημα την Παρασκευή να το αναζητήσεις με το tracking number, η περιμένεις. Dispute δεν μπορεις να ανοίξεις ακόμα και να θες, θα πρέπει να περάσουν 90μερες από την ήμερα που βγήκε tracking number, άλλα πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί κιόλας. Επισης από την στιγμή που φαινεται το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ δυστυχώς και να ανοίξεις dispute δεν θα πάρεις χρήματα πίσω, θα σου πούνε από το Aliexpress ότι το δέμα ειναι στην τοπική μονάδα και να πας να το παραλάβεις. Για άλλη φορά δες στην σελίδα 294 που γράφω για πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα, έτσι θα ερχόταν με την ACS συστημένο σε 12-16 μέρες περίπου. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από sakisgri
NikosFSG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μάλιστα, ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απάντηση και την ενημέρωση. Μάλλον οι 2 υπάλληλοι έχουν άγνοια αυτών που γράφεις στη σελ.294... ούτε θα εμφανίσει πότε θα φτάσει στο τοπικό καταστημα , ούτε στο τελωνείο είναι... μπορεί απλά να μου ειπαν και ψέματα εν γνώσει τους γιατι βαριούνται... Θεσσαλονίκη, δυτικά μένω, ο ταχυδρόμος θεωρητικά θα επρεπε να βγαίνει κάθε μέρα γτ το τοπικό κατάστημα (Κ.Κ. Σταυρούπολης) εξυπηρετεί πολύ κόσμο εδω και καλύπτει μια μεγάλη περιοχή. Το δέμα μάλλον ή είναι ακόμα Αθήνα και θα σταλεί απο βδομάδα στη Θεσσαλονίκη , ή έχει φτάσει καπου στα κεντρικά των ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης και δεν έχει ακόμα προωθηθεί προς το τοπικό κατάστημα... έτσι το εξηγώ... Σχετικά με το τελευταίο που λες, πάνω απο 1 προϊόν από διαφορετικά καταστήματα, ίσως είμαι η εξαίρεση (?)... γτ 2 διαφορετικά προϊόντα απο 2 διαφορετικά καταστήματα παρήγγειλα αλλά δεν ήρθε με ACS συστημένο σε 12-16 μέρες περίπου που λες... αντιθέτως είναι Aliexpress Saver Shipping το UA281551678HU... 1
sakisgri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, NikosFSG είπε Μάλιστα, ευχαριστώ πολυ για την γρηγορη απάντηση και την ενημέρωση. Μάλλον οι 2 υπάλληλοι έχουν άγνοια αυτών που γράφεις στη σελ.294... ούτε θα εμφανίσει πότε θα φτάσει στο τοπικό καταστημα , ούτε στο τελωνείο είναι... μπορεί απλά να μου ειπαν και ψέματα εν γνώσει τους γιατι βαριούνται... Θεσσαλονίκη, δυτικά μένω, ο ταχυδρόμος θεωρητικά θα επρεπε να βγαίνει κάθε μέρα γτ το τοπικό κατάστημα (Κ.Κ. Σταυρούπολης) εξυπηρετεί πολύ κόσμο εδω και καλύπτει μια μεγάλη περιοχή. Το δέμα μάλλον ή είναι ακόμα Αθήνα και θα σταλεί απο βδομάδα στη Θεσσαλονίκη , ή έχει φτάσει καπου στα κεντρικά των ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης και δεν έχει ακόμα προωθηθεί προς το τοπικό κατάστημα... έτσι το εξηγώ... Σχετικά με το τελευταίο που λες, πάνω απο 1 προϊόν από διαφορετικά καταστήματα, ίσως είμαι η εξαίρεση (?)... γτ 2 διαφορετικά προϊόντα απο 2 διαφορετικά καταστήματα παρήγγειλα αλλά δεν ήρθε με ACS συστημένο σε 12-16 μέρες περίπου που λες... αντιθέτως είναι Aliexpress Saver Shipping το UA281551678HU... Να σαι καλά. Πολύ σπάνια δεν γίνεται ενοποίηση δεμάτων όταν παίρνουμε πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα. Εγώ όταν κάνω παραγγελίες τα βάζω στο καλάθι και όταν μαζέψω κάμποσα (συνήθως το κάνω την ίδια στιγμή) τα πληρώνω όλα μαζί και γίνεται ενοποίηση. Από πάρα πολλά προϊόντα που έχω παραγγείλει εδώ και 2 χρόνια μόνο 2 φορές κάποιο προϊόν δεν έγινε ενοποίηση και ήρθε μόνο του με τα ΕΛΤΑ. Τελευταία πήρα το ίδιο προϊόν από 2 διαφορετικά καταστήματα γιατι ήταν προσφορά Choice και επέτρεπε μόνο 1 σε κάθε χρήστη και μετά είδα και τα 2 είχαν το ίδιο tracking number και ήρθαν και τα 2 σε ένα πακέτο. Ήταν ένας πωλητής αλλά με 2 καταστήματα, πολύ σπάνια να συμβεί, αλλά συνέβη. Επειδή όμως είχα και άλλα προϊόντα πάλι έγινε ενοποίηση με τα άλλα και έτσι ήρθε και αυτό συστημένο με την ACS. Άρα για τα semitrackable όσα πιο πολλά παραγγείλουμε ταυτόχρονα τόσο καλύτερα και καλά ειναι να τα πληρώνουμε όλα μαζί.
NikosFSG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Φυσικά και τα πληρώνω όλα μαζι, ίσως η περίπτωση μου είναι αυτη που λες οτι ειναι ένας πωλητής με 2 καταστήματα. Ενοποίηση έγινε κανονικά απο ότι καταλαβαίνω, αφου γράφει Combined Delivery (δες Screenshots), αλλά δεν ήρθε με ACS... Τα πρώτα 2 screenshots είναι απο τα order details της 1ης και τα 3ο screenshot είναι από τα order details της 2ης...
sakisgri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, NikosFSG είπε Φυσικά και τα πληρώνω όλα μαζι, ίσως η περίπτωση μου είναι αυτη που λες οτι ειναι ένας πωλητής με 2 καταστήματα. Ενοποίηση έγινε κανονικά απο ότι καταλαβαίνω, αφου γράφει Combined Delivery (δες Screenshots), αλλά δεν ήρθε με ACS... Τα πρώτα 2 screenshots είναι απο τα order details της 1ης και τα 3ο screenshot είναι από τα order details της 2ης... Όντως συνέβη αυτό που έγραψα πιο πάνω. Κάτι υποψιάστηκα γιαυτό και το έγραψα. Στην 3 φώτο φαινεται ότι θα έπαιρνε tracking number της ACS το 4086680673 https://parcelsapp.com/en/tracking/4086680673 Λογικά το Aliexpress περίμενε 2 δέματα για να τα κάνει ενοποίηση και να παρει το 4086680673 tracking number και να έρθει συστημένο με την ACS . Έφτασε όμως ένα δέμα με και τα 2 προϊόντα μέσα και έτσι κράτησε το πρώτο tracking number UA281551678HU αφού ήταν ήδη ενοποιημένο και έτσι ήρθε με τα ΕΛΤΑ και οχι την ACS. Πρέπει να έχουμε και στο νου μας αυτές τις πονηριές που κάνουν οι πωλητές, άρα όπως έγραψα και πιο πάνω όσα πιο πολλά semitrackable (φτηνά προϊόντα) μαζί τόσο καλύτερα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από sakisgri
NikosFSG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλιστα, τωρα ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Είχα τουλάχιστον 2-3 χρόνια να παραγγείλω από Αλί και δεν τα γνώριζα ολα αυτά όταν εκανα τη παραγγελία. Προφανώς κάτι κερδίζουν ο πωλητής ή/και το Αliexpress κρατώντας το 1ο τρακ νάμπερ UA281551678HU, δλδ δεν μπορούσαν να το στείλουν με το 2ο τρακ ναμπερ για να ερχόταν με ACS ;;; κάπου έχουν όφελος , ή ο πωλητής ή το Αλί ή και οι δυο μαζί... Απ'ότι φαίνεται αν έπαιρνα ακόμα ενα μικρό πραγματάκι φτηνό (δλδ συνολικά 3 πράγματα), θα ερχόταν με ACS... αλλα δεν το ηξερα... απο εδω κι πέρα θα το εφαρμόζω. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από NikosFSG 1
sakisgri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, NikosFSG είπε Μάλιστα, τωρα ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Είχα τουλάχιστον 2-3 χρόνια να παραγγείλω από Αλί και δεν τα γνώριζα ολα αυτά όταν εκανα τη παραγγελία. Προφανώς κάτι κερδίζουν ο πωλητής ή/και το Αliexpress κρατώντας το 1ο τρακ νάμπερ UA281551678HU, δλδ δεν μπορούσαν να το στείλουν με το 2ο τρακ ναμπερ για να ερχόταν με ACS ;;; κάπου έχουν ώφελος , ή ο πωλητής ή το Αλί ή και οι δυο μαζί... Απ'ότι φαίνεται αν έπαιρνα ακόμα ενα μικρό πραγματάκι φτηνό, θα ερχόταν με ACS... αλλα δεν το ηξερα... απο εδω κι πέρα θα το εφαρμόζω. Έτσι ακριβώς... Σίγουρα κερδίζει το Aliexpress άλλη τιμή θα έχει η αποστολη με τα ΕΛΤΑ (απλή αποστολη) και άλλη με την ACS σαν συστημένο. Και ο πωλητής σίγουρα κέρδισε αφού έστειλε 2 δέματα με την τιμή του ενός. 1
dimos15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, πήρα ενα προϊόν με 4px(δεν ηταν απο το alie) και μου έστειλαν 2 phishing μηνύματα με sms.. Υποψιάζομαι οτι η 4px πουλάει τα δεδομένα σε scammers.. Για να το εξακριβώσω θέλω να παραγγείλω κάτι με το δεύτερο νούμερο που έχω. Μπορώ να πάρω κάτι φθηνό απο το alie και να επιλέξω αποστολή με 4px?
IoannisSM Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στις 18/11/2023 στις 7:15 ΜΜ, sakisgri είπε Καλησπέρα. Δεν ειναι στο τελωνείο, δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλαδα αυτά τα δέματα, έχει περασει ήδη σε Ευρωπαϊκό έδαφος στην Ουγγαρια. https://parcelsapp.com/en/tracking/UA281551678HU Μάλλον οι υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος δεν ξέρουν τι τους γίνεται.... Δες ανάρτηση μου στην σελίδα 294 τα εξηγώ όλα. Διαβασα αυτα στη σελιδα 294. Παρηγγειλα απο seller τυπου Choice, αλλα δεν φαινεται με τι μεθοδο θα το αποστειλει. Πως το βλεπω αυτο? Σε 10 ημερες λεει θα αποσταλει. Υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο? Συνολικο κοστος 20 ευρω, αλλα με κουπονια μου βγηκε 4 ευρω, αν παιζει καποιο ρολο αυτο. Απο αυτο εδω πηρα: https://vi.aliexpress.com/item/1005005463081445.html?pdp_npi=4%40dis!!€ 5%2C04!€ 2%2C27!!!38.33!17.25!%402101fff317008552457893076da424!12000033182109037!sh!GR!2198606994!&spm=a2g0o.store_pc_aeChoiceSimplified.allitems_choice_2004485430962.0&gatewayAdapt=glo2vnm
sakisgri Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, IoannisSM είπε Διαβασα αυτα στη σελιδα 294. Παρηγγειλα απο seller τυπου Choice, αλλα δεν φαινεται με τι μεθοδο θα το αποστειλει. Πως το βλεπω αυτο? Σε 10 ημερες λεει θα αποσταλει. Υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο? Συνολικο κοστος 20 ευρω, αλλα με κουπονια μου βγηκε 4 ευρω, αν παιζει καποιο ρολο αυτο. Απο αυτο εδω πηρα: https://vi.aliexpress.com/item/1005005463081445.html?pdp_npi=4%40dis!!€ 5%2C04!€ 2%2C27!!!38.33!17.25!%402101fff317008552457893076da424!12000033182109037!sh!GR!2198606994!&spm=a2g0o.store_pc_aeChoiceSimplified.allitems_choice_2004485430962.0&gatewayAdapt=glo2vnm Όχι φίλε μου δεν θα εχεις πρόβλημα, παράγγειλε άφοβα. Όλα τα Choice στέλνονται με Aliexpress τρόπο αποστολής. Δεν το είχα στην σελίδα 294 γιατι τα Choice δεν υπήρχαν τοτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα