aXer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 15 hours ago, evts said: Ευχαριστώ. Με προβληματίζει βέβαια το αμέσως από κάτω από αυτό, μήνυμα, που το ανατρέπει και λέει On 07/02/2023 at 10:00, achilles_g_ said: Ότι έχω πάρει και ήρθε με cainiao (ψιλοπράγματα), το ΕΛΤΑ της περιοχής μου κράτησε για έξοδα εκτελωνισμού 2.5 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, aXer είπε Ευχαριστώ. Με προβληματίζει βέβαια το αμέσως από κάτω από αυτό, μήνυμα, που το ανατρέπει και λέει Λογικά ήταν με Cainiao super economy for special goods, τοτε σε αυτά όντως πλήρωνες 2,5€ γιαυτό και δεν το έχω στα ασφαλή. Αλλά έχει αλλάξει αυτό πλέον (με βάση αυτά που έχουν αναφέρει χρήστες το τελευταίο διάστημα) τώρα πάνε Ουγγαρία πρώτα και έρχονται με καμία επιπλέον χρέωση. Έχω πάρει πάνω από 100 δέματα, με όλους τους τρόπους αποστολής, ποτέ δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω, κάνω ότι έχω γράψει στη σελίδα 294. Προσωπικά επιλέγω Aliexpress saver shipping για τα πιο φτηνά αντί τα Cainiao, δίνω κάτι λίγα επιπλέον γιατι έρχεται πιο γρήγορα και ειναι πιο σίγουρο δεν θα χαθεί. Όταν επιλέγω τα Cainiao πάντα θα παραγγείλω και άλλα προϊόντα από άλλα καταστήματα για να γίνει ενοποίηση και να αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping που ειναι και συστημένο και έρχεται με την ACS σε πολύ λιγότερο χρόνο (περίπου 12-16 μέρες), αλλά ακόμα και έτσι αν ειναι μικρή η διαφορά πάντα επιλέγω Aliexpress saver σε περίπτωση που δεν γίνει ενοποίηση. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, sakisgri είπε Λογικά ήταν με Cainiao super economy for special goods, τοτε σε αυτά όντως πλήρωνες 2,5€ γιαυτό και δεν το έχω στα ασφαλή. Αλλά έχει αλλάξει αυτό πλέον (με βάση αυτά που έχουν αναφέρει χρήστες το τελευταίο διάστημα) τώρα πάνε Ολλανδία πρώτα και έρχονται με καμία επιπλέον χρέωση. Έχω πάρει πάνω από 100 δέματα, με όλους τους τρόπους αποστολής, ποτέ δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω, κάνω ότι έχω γράψει στη σελίδα 294. Προσωπικά επιλέγω Aliexpress saver shipping για τα πιο φτηνά αντί τα Cainiao, δίνω κάτι λίγα επιπλέον γιατι έρχεται πιο γρήγορα και ειναι πιο σίγουρο δεν θα χαθεί. Όταν επιλέγω τα Cainiao πάντα θα παραγγείλω και άλλα προϊόντα από άλλα καταστήματα για να γίνει ενοποίηση και να αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping που ειναι και συστημένο και έρχεται με την ACS σε πολύ λιγότερο χρόνο (περίπου 12-16 μέρες), αλλά ακόμα και έτσι αν ειναι μικρή η διαφορά πάντα επιλέγω Aliexpress saver σε περίπτωση που δεν γίνει ενοποίηση. Ουγγαρία πάνε οι Cainiao super economy for special goods με τρακινγκ τύπου U...HU,έχω κάνει δύο παραγγελίες τελευταία,η μία ήρθε σε 35 ημέρες,η δεύτερη έχει ξεπεράσει τις 45 και ακόμη δεν έχει έρθει,και οι δύο ήταν το ίδιο προϊόν από τον ίδιο πωλητή. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από radiotv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, radiotv είπε Ουγγαρία πάνε,με τρακινγκ τύπου U...HU,έχω κάνει δύο παραγγελίες τελευταία,η μία ήρθε σε 35 ημέρες,η δεύτερη έχει ξεπεράσει τις 45 και ακόμη δεν έχει έρθει. Ευχαριστώ, θα το διορθώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Ευχαριστώ, θα το διορθώσω. οκ, έχω λάβει και δύο παραγγελίες με Cainiao standard for special goods τα οποία παραδόθηκαν με Acs από 4 έως 5 εβδομάδες μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά τώρα που πλησιάζει η black Friday καλό θα ήταν να μην παραγγείλουμε εκείνη την ημέρα, διότι θα καθυστερήσει αρκετά περισσότερο,από ότι είναι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kseni Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Χαιρετω! περιμενω απο κινα δεματακι και ερχομαι αντιμετωπος με αυτο. Εννοειται ποτε κανεις δεν επικοινωνησε μαζι μου το tracking number ξεκιναει απο FC. Δεν υπαρχει νεο tracking για Ελλαδα οποτε δεν ξερω ποια κουριερ το εχει αναλαβει... κοινως μηπως εχει καποιος καμμια ιδεα για το τι γινεται απο δω και περα? Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel, Carrier note: Delivery attempt failure,Can't contact with customerGreece DHLINK 26 Oct 202316:01 Arrived at local delivery center, Carrier note: Arrived at local delivery center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Tracking no από LP +15ψήφιο με ποια εταιρεία έρχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, japetus είπε Tracking no από LP +15ψήφιο με ποια εταιρεία έρχεται; Αυτό ειναι εσωτερικό tracking number για Κίνα. Πάτα αμέσως πιο πάνω που έχει τον τρόπο αποστολής και ένα βελάκι δίπλα και θα σου πάει στην Cainiao εκεί μάλλον θα δεις και άλλο tracking number, αν όχι και εχεις παραγγείλει και άλλα προϊόντα λογικά θα αλλάξει πιο μετά όταν γίνει ενοποίηση. Όπως και να έχει δεν θα παραμείνει αυτό θα αλλάξει πριν φύγει από Κίνα το δέμα. 4 ώρες πριν, kseni είπε Χαιρετω! περιμενω απο κινα δεματακι και ερχομαι αντιμετωπος με αυτο. Εννοειται ποτε κανεις δεν επικοινωνησε μαζι μου το tracking number ξεκιναει απο FC. Δεν υπαρχει νεο tracking για Ελλαδα οποτε δεν ξερω ποια κουριερ το εχει αναλαβει... κοινως μηπως εχει καποιος καμμια ιδεα για το τι γινεται απο δω και περα? Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel, Carrier note: Delivery attempt failure,Can't contact with customerGreece DHLINK 26 Oct 202316:01 Arrived at local delivery center, Carrier note: Arrived at local delivery center Είναι από Aliexpress το δέμα? γιατι πρώτη φορά βλέπω tracking number να ξεκινάει από FC. Βάλε μια tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες πάνω δεξιά αν έχει next tracking number, και πιο κάτω σε ποια μεταφορική εταιρεία ανήκει. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mipanag Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, Έχω μπερδευτεί λίγο τι ισχύει με τις παραγγελίες άνω των 186 ευρώ. Σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω αντικείμενο με Cainiao Heavy Parcel Line. Θα εκτελωνιστεί και θα παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ; https://www.aliexpress.com/item/1005004825336882.html Μια συνάδελφος που το παρήγγειλε χρεώθηκε περίπου 20 ευρώ για εκτελωνισμό, αλλά οι Κινέζοι είχαν κόψει απόδειξη πολύ μικρότερης αξίας (νομίζω κάτω από 186). Μήπως είναι συχνή τακτική τους αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Κάποιες παραγγελίες δεν τις παραλαμβάνω. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τη διαδρομή τους αλλά πρέπει να το κάνω γιατί κάποιες είναι αξίας και παίζει ρόλο αν δεν τις παραλάβω. Η παρακάτω εικόνα σημαίνει πως η παραγγελία μου είναι στη Γενική Ταχυδρομική από τις 22 Οκτωβρίου; Αν ναι πως θα την ζητήσω; Με το Traking Number ή με το όνομα και επίθετό μου; Αν μου πούνε πως δεν τους έχει έρθει το δέμα που να στείλω το screen shoot; Στα κεντρικά της Γενικής Ταχυδρομικής; Επίσης επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά, μου λέει το Aliexpress να ενώσω δύο παραγγελίες. Εγώ τις κάνω από τον υπολογιστή και όχι από εφαρμογή στο κινητό. Γίνετε να ενώσω δύο παραγγελίες και να γλιτώσω τα διπλά μεταφορικά; Ευχαριστώ Έχω μία άλλη παραγγελία για την οποία έκανα despute και δεν με δικαίωσαν. Δεν το παρέλαβα το δέμα. Τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Με ποιον να επικοινωνήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex89 είπε Κάποιες παραγγελίες δεν τις παραλαμβάνω. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τη διαδρομή τους αλλά πρέπει να το κάνω γιατί κάποιες είναι αξίας και παίζει ρόλο αν δεν τις παραλάβω. Η παρακάτω εικόνα σημαίνει πως η παραγγελία μου είναι στη Γενική Ταχυδρομική από τις 22 Οκτωβρίου; Αν ναι πως θα την ζητήσω; Με το Traking Number ή με το όνομα και επίθετό μου; Αν μου πούνε πως δεν τους έχει έρθει το δέμα που να στείλω το screen shoot; Στα κεντρικά της Γενικής Ταχυδρομικής; Επίσης επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά, μου λέει το Aliexpress να ενώσω δύο παραγγελίες. Εγώ τις κάνω από τον υπολογιστή και όχι από εφαρμογή στο κινητό. Γίνετε να ενώσω δύο παραγγελίες και να γλιτώσω τα διπλά μεταφορικά; Ευχαριστώ Η ACS θα σου το παραδώσει, αφού το παραλάβει από την DPD. https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=4087482604&language=gr Το δέμα σου ειναι ακόμα Ουγγαρια, όταν φτάσει Ελλαδα και το παραλάβει η ACS τοτε θα φανεί στο parcelsapp. Η μπορεις να το κοιτάξεις και στην ACS https://www.acscourier.net/el/myacs/anafores-apostolwn/anazitisi-apostolwn/ Επίσης θα σου στείλει μήνυμα στο viber η ACS την ημέρα που θα σου το παραδώσει. Τα 10ψηφια 408******* πάντα τα φέρνει η ACS. Με την Γενική ταχυδρομική δεν έρχονται πλέον δέματα. Για την ενοποίηση όταν παραγγείλουμε διάφορα προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα όλα μαζί δλδ τα βάλουμε στο καλάθι και τα πληρώνουμε όλα μαζί τοτε πιο πιθανό αυτά να γίνουν ένα δέμα. (έχω δει να γίνεται ενοποίηση παραγγελία και μετά από 3 μέρες, αλλά καλύτερα να τα βάζουμε στο καλάθι και να τα πληρώνουμε όλα μαζί ) Δεν γλυτώνεις μεταφορικά αυτό που κερδίζεις ειναι αν τα προϊόντα ειναι φτηνά κανονικά έρχονται με τα ΕΛΤΑ με απλή αποστολη δλδ χωρίς tracking όταν φτάσει Ελλαδα και με μεγαλύτερη καθυστέρηση, με την ενοποίηση όλα αυτά τα φτηνά θα μπούνε σε ένα δέμα και θα αναβαθμιστεί η αποστολη σε Aliexpress standard shipping έτσι θα έρθει πολύ πιο γρήγορα με την ACS και θα ειναι συστημένο. Άμα θες δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 τα γράφω όλα εκεί. 1 ώρα πριν, mipanag είπε Καλησπέρα, Έχω μπερδευτεί λίγο τι ισχύει με τις παραγγελίες άνω των 186 ευρώ. Σκέφτομαι να παραγγείλω το παρακάτω αντικείμενο με Cainiao Heavy Parcel Line. Θα εκτελωνιστεί και θα παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ; https://www.aliexpress.com/item/1005004825336882.html Μια συνάδελφος που το παρήγγειλε χρεώθηκε περίπου 20 ευρώ για εκτελωνισμό, αλλά οι Κινέζοι είχαν κόψει απόδειξη πολύ μικρότερης αξίας (νομίζω κάτω από 186). Μήπως είναι συχνή τακτική τους αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι τα Cainiao Heavy Parcel Line έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Η τιμή που βλέπεις στο προϊόν (287.77€) ειναι με τον Φ.Π.Α (γράφει "Price Includes Vat") Πάνω από 186€ στο checkout αφαιρείται ο Φ.Π.Α, γράφει price adjustment και εκεί ειναι το ποσό του Φ.Π.Α που αφαιρείται (24%) και όταν φτάσει Ελλαδα το δέμα πληρώνεις τον Φ.Π.Α που αφαιρέθηκε + τέλη εκτελωνισμού που ειναι 20€ για δέματα αξίας από 150€ έως 500€ και δασμοί, μπορεί να μη έχει καθόλου δασμοί η να ειναι κάπου στα 3,5% αυτό θα πρέπει να το βρεις στη δασμολογική κατάταξη του είδους. Εξηγώ στη σελίδα 367 πως μπορεί να γίνει αυτό. Το περίεργο στο προϊόν που έβαλες ειναι ότι όταν πάτησα checkout (δες φώτο κάτω) μου αφαιρεί μόνο 18,57€ για τον Φ.Π.Α (τα 14,39€ που μου αφαιρεί ειναι από coins, έχει και κουπόνι στην αρχική σελίδα του προϊόντος που πατάς επάνω και το παίρνεις και αφαιρεί άλλα 6,62€). Θα έπρεπε να αφαιρεί παραπάνω δλδ 287,77€ (προϊόν) + 54,77€ (μεταφορικά) = 342,54€ - 14,39€ (coins) = 328,15€ - 24% (Φ.Π.Α) = 264,63€. Στο price adjustment θα έπρεπε να έχει μείον 63,51€ Δεν ξέρω γιατι αφαιρεί τόσο λίγα, δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο και σε εσένα, αν ναι θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή. Ας πούμε πληρωσεις στο Aliexpress 264,63€, Κανονικά στην Ελλαδα (στα ΕΛΤΑ) θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α που αφαιρέθηκε (63,51€) τέλη εκτελωνισμού (20€) και δασμοί (αν υπάρχουν, όπως έγραψα και πιο πάνω) Ναι συχνά βάζουν πιο χαμηλή τιμή όπως έγινε με την συνάδελφο σου, μπορεις να ρωτήσεις τον πωλητή για σιγουριά. Αλλά στη χειρότερη θα πληρωσεις ότι έγραψα πιο πάνω δλδ περίπου 86€ (με 3,5% δασμοί) αυτά με Cainiao Heavy Parcel Line και ΕΛΤΑ. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από sakisgri 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex89 είπε Αυτό ειναι απλή αποστολη (semitrackable) δλδ χωρίς tracking όταν φτάσει Ελλαδα. Φαίνεται ότι το έχει παραλάβει τα ΕΛΤΑ, αυτά τα αφήνει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση και υπογραφή. Αν μένεις σε πολυκατοικία υπάρχει περίπτωση να το άφησε ο ταχυδρόμος και να το έκλεψε κάποιος. Υπάρχει περίπτωση να ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο σου, καλά ειναι να πας με το tracking number και να ρωτήσεις αν υπάρχει. Αλλά αν ήταν με Cainiao super economy η Cainiao super economy global υπάρχει και περίπτωση να χάθηκε (πολύ σπάνια). Όπως και να έχει αυτά όταν δεν τα παραλάβει κάποιος δεν παίρνει χρήματα πίσω γιατι φαινεται ότι ειναι στα ΕΛΤΑ και σου λέει το Aliexpress να πας να το παραλαβεις. Μπορείς όμως να κάνεις αμφισβήτηση στη Τράπεζα σου και να πάρεις από εκεί τα χρήματα πίσω. Αυτά ειναι που έγραψα πιο πάνω καλά ειναι να πάρουμε και κάτι άλλο από διαφορετικό κατάστημα για να γίνει ενοποίηση και να έρθει συστημένο με την ACS. Με τα συστημενα αν δεν παραλαβεις παίρνεις 100% τα χρήματα πίσω. Και τα απλά αν δεν παραλαβεις και δεν έχει φτάσει το δέμα στα ΕΛΤΑ και σε αυτή την περίπτωση παίρνεις 100% τα χρήματα πίσω. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 παιδια ελεγα να αγορασω αυτο το ηχοσυστημα αλλα εχω 2 προβληματα, δεν ξερω τι παιζει με τελωνειο και 2ο δεν στελνουν λεει ελλαδα, αυτο ξεπερνιεται καπως ή να το ξεχασω... https://www.aliexpress.com/item/1005003736008770.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6b587f11mSXCWY&algo_pvid=9fb6f5d2-bdaf-440d-a094-d1beaa7a0257&algo_exp_id=9fb6f5d2-bdaf-440d-a094-d1beaa7a0257-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000026980706478"}&pdp_npi=2%40dis!EUR!151.18!84.66!!!!!%402100bde316678488108727918ee5db!12000026980706478!sea&curPageLogUid=TogRdy5PNNbu&aff_fcid=912c6ef01e4e471fafab8b09560d32ae-1698767862342-07916-_DmbIIqF&tt=CPS_NORMAL&aff_fsk=_DmbIIqF&aff_platform=portals-tool&sk=_DmbIIqF&aff_trace_key=912c6ef01e4e471fafab8b09560d32ae-1698767862342-07916-_DmbIIqF&terminal_id=64ec6108b31f4690aaabd6c56d1f635a&afSmartRedirect=y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Titos301 είπε 2ο δεν στελνουν λεει ελλαδα, αυτο ξεπερνιεται καπως ή να το ξεχασω... Να το ξεχάσεις Ψαξε αλλού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα