Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagosvts7 είπε

Σίγουρα θέλουν υπομονή οι παραγγελίες από Κίνα μεριά.. Αλλά αποστολή με dpd 15 Σεπτεμβρίου και μέχρι 21 Σεπτεμβρίου να μην έχω δει άλλη κίνηση στο tracking και να είναι κολλημένο στο Parcel outbound from transit facility , μου φαίνεται περίεργο μήπως έχει χαθεί το δέμα.. Η γιορτή που είχαν ήταν από της 2 Οκτωβρίου μέχρι 8.. 

Ναι ειναι πολλές οι μέρες, ρώτα μια τον πωλητή. Αν το θέλεις τόσο πολύ και δεν υπάρχει αλλού περιμένεις μεχρι να λήξει ο χρόνος.

Αν υπάρχει αλλού κάνεις dispute (αν δεν υπάρχει η επιλογή, μίλα με live agent) εφόσον δεν έχει κάποια ενημέρωση τόσες μέρες λογικά θα πάρεις refund. Και παράγγειλε το από άλλου.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ναι ειναι πολλές οι μέρες, ρώτα μια τον πωλητή. Αν το θέλεις τόσο πολύ και δεν υπάρχει αλλού περιμένεις μεχρι να λήξει ο χρόνος.

Αν υπάρχει αλλού κάνεις dispute (αν δεν υπάρχει η επιλογή, μίλα με live agent) εφόσον δεν έχει κάποια ενημέρωση τόσες μέρες λογικά θα πάρεις refund. Και παράγγειλε το από άλλου.

Έχει λήξει η προθεσμία (12 Οκτωβρίου έδινε περιθώριο για παράδοση) .. Στο chat τους που μίλησα βγαίνει αυτόματα η ένδειξη αυτή μετά από την επιλογή ερώτησης.. Δεν έχω κάνει ποτέ dispute στο Aliexpress και δεν ξέρω αν με καλύψουν με refund αφού φαίνεται ότι το έχουν στείλει, το καλό είναι ότι πέρασε η προθεσμία παράδοσης, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με dispute στο Aliexpress..Για την ιστορία ένα Smartwatch είναι W69 plus το δέμα, το παράγγειλα 4 Σεπτεμβρίου το έστειλαν 15 Σεπτεμβρίου και από της 21 Σεπτεμβρίου αγνοείτε (είναι στάσιμο το tracking) .. 

Screenshot_20231011_083218_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_20231011_083156_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα....ζητω συγνωμη εαν εχει απαντηθει ξανα......θελω να παραγγειλω απο aliexpress, 7-8 μικροπραγματα απο διαφορετικα μαγαζια...... αξια συνολικα περιπου 30 ευρω...σε ολα εχω επιλεξει Aliexpress Saver Shipping......

1..ειμαι οκ απο τελωνειο?

2 ...ερχονται στο σπιτι με ελτα η ταχυδρομικη?

3...επειδη σε ολα μου βγαζει ημερομηνια παραλαβης 14/11....θα γινει combined η παραγγελια η ειναι αδιαφορο?

.Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Έχει λήξει η προθεσμία (12 Οκτωβρίου ήταν) .. Στο chat τους που μίλησα βγαίνει αυτόματα η ένδειξη αυτή μετά από την επιλογή ερώτησης.. Δεν έχω κάνει ποτέ dispute στο Aliexpress και δεν ξέρω αν με καλύψουν με refund αφού φαίνεται ότι το έχουν στείλει, το καλό είναι ότι πέρασε η προθεσμία παράδοσης, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με dispute στο Aliexpress..Για την ιστορία ένα Smartwatch είναι το δέμα.. 

Μπες στην εφαρμογή και πάτα κάτω δεξιά "Account" μετά στο "My Orders" πάτα στο "Shipped"  εκεί θα δεις την παραγγελία σου, πάτα επάνω μετά πάτα εκεί που γράφει "Returns/refunds" μετά πάτα εκεί που γράφει "De;ivery status" και μετά πιο κάτω "Please select" θα ανοίξει ένα παραθυράκι κάτω εκεί επέλεξε "Package not recieved"

Δεν μπορώ να δω παραπάνω στη παραγγελία που έχω εγώ τώρα γιατι δεν έχει περασει ο χρόνος. Λογικά επειδή έχει περασει ο χρόνος δεν θα ζητήσει κάτι άλλο, αν ζητήσει και κολλήσεις γράψε να σε βοηθήσουμε.

7 λεπτά πριν, pgfak είπε

Καλησπερα και απο εμενα....ζητω συγνωμη εαν εχει απαντηθει ξανα......θελω να παραγγειλω απο aliexpress, 7-8 μικροπραγματα απο διαφορετικα μαγαζια...... αξια συνολικα περιπου 30 ευρω...σε ολα εχω επιλεξει Aliexpress Saver Shipping......

3...επειδη σε ολα μου βγαζει ημερομηνια παραλαβης 14/11....θα γινει combined η παραγγελια η ειναι αδιαφορο?

Ναι είσαι οκ

Λογικά θα γίνουν όλα combined και θα έρθουν με ACS.

Αν κάποιο δέμα δεν μπει στα combined τοτε αυτό θα έρθει μόνο του με τα ΕΛΤΑ, πάλι χωρίς εξτρά χρέωση.

Δες σελίδα 294 τα γράφω όλα εκεί.

• Like 4
Δημοσ.
16 minutes ago, vagosvts7 said:

Έχει λήξει η προθεσμία (12 Οκτωβρίου έδινε περιθώριο για παράδοση) .. Στο chat τους που μίλησα βγαίνει αυτόματα η ένδειξη αυτή μετά από την επιλογή ερώτησης.. Δεν έχω κάνει ποτέ dispute στο Aliexpress και δεν ξέρω αν με καλύψουν με refund αφού φαίνεται ότι το έχουν στείλει, το καλό είναι ότι πέρασε η προθεσμία παράδοσης, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με dispute στο Aliexpress..Για την ιστορία ένα Smartwatch είναι W69 plus το δέμα, το παράγγειλα 4 Σεπτεμβρίου το έστειλαν 15 Σεπτεμβρίου και από της 21 Σεπτεμβρίου αγνοείτε (είναι στάσιμο το tracking) .. 

Εμένα μέσω του chat (με live agent) με βοήθησαν να ανοίξω dispute σε ελάττωματικο προΐον παρόλο που είχε λήξει η προθεσμία και είχα πατήσει και confirm, μου επέστρεψαν τα χρήματα κανονικά απλώς θέλει η βίντεο η screenshots με αποδείξεις ότι έχει χαθεί η που να δείχνει το πρόβλημα

11 minutes ago, pgfak said:

Καλησπέρα δεν έχεις κανένα θέμα με τελωνείο εφωσον είσαι κάτω από τα 186 ευρώ (150 χωρίς ΦΠΑ)

Αν το τράκινγκ είναι 10ψηφιο μόνο αριθμοί τότε έρχεται με dpd και κάνει η ACS την παράδοση, αλλιώς με ΕΛΤΑ 

Αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται απευθείας το combine, στην αρχή βλέπεις ξεχωριστά tracking και μετά γίνεται combine, οπότε παρακολούθησε το και αν γίνει θα σου γράψει ότι έγινε upgrade στην αποστολή σου και ότι έγινε AliExpress standard shipping όπου θα αναφέρει το 10ψηφιο μετα σε όλα τα δέματα 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Μπες στην εφαρμογή και πάτα κάτω δεξιά "Account" μετά στο "My Orders" πάτα στο "Shipped"  εκεί θα δεις την παραγγελία σου, πάτα επάνω μετά πάτα εκεί που γράφει "Returns/refunds" μετά πάτα εκεί που γράφει "De;ivery status" και μετά πιο κάτω "Please select" θα ανοίξει ένα παραθυράκι κάτω εκεί επέλεξε "Package not recieved"

Δεν μπορώ να δω παραπάνω στη παραγγελία που έχω εγώ τώρα γιατι δεν έχει περασει ο χρόνος. Λογικά επειδή έχει περασει ο χρόνος δεν θα ζητήσει κάτι άλλο, αν ζητήσει και κολλήσεις γράψε να σε βοηθήσουμε.

Ναι είσαι οκ

Αν κάποιο δέμα δεν μπει στα combined τοτε αυτό θα έρθει μόνο του με τα ΕΛΤΑ, πάλι χωρίς εξτρά χρέωση.

...ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!!! και κατι ακομα ....αυτη η επιλογη "choice".....που δεν γραφει μεθοδο αποστολης ειναι και αυτη οκ??

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pgfak είπε

...ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!!! και κατι ακομα ....αυτη η επιλογη "choice".....που δεν γραφει μεθοδο αποστολης ειναι και αυτη οκ??

Να σαι καλά. Ναι ειναι, όλα τα Choice στέλνονται με Aliexpress τρόπο αποστολής, δλδ Aliexpress saver/selection saver για τα πιο φτηνά και Aliexpress standard/selection standard για το πιο ακριβά.

Αλλά έχω δει και φτηνά να έρχονται ως συστημενα με Aliexpress selection standard, που μας συμφέρει.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ναι είσαι οκ

Λογικά το πρώτο πρέπει να επιλέξω.. 

Screenshot_20231015_200104_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Δημοσ.

Screenshot_20231015_200414_com.alibaba.aliexpresshd.jpg.44cf5a04971b9cfea3414fd787000ad2.jpg

Screenshot_20231015_200623_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Πατάω submit χωρίς να γράψω κάτι? 

Γράψε,  The delivery period has ended and i havnt recieved my package. And the delivery status has not changed from 21/9/2023

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Γράψε,  The delivery period has ended and i havnt recieved my package. And the delivery status has not changed from 21/9/2023

Σε ευχαριστώ φίλε Σάκη.. Τώρα περιμένω την απόφαση.. Ελπίζω να παραλάβω στις 10 μέρες που δίνει προθεσμία για to dispute και να κάνω cancel request.. Αλλιώς θα δούμε το αποτέλεσμα αν δεν παραλάβω θα μου κάνει πλήρη refund το AliExpress!? Θα φανεί στην πράξη.. Με την PayPal σε χαμένα δέματα χρόνια πριν πάντα έπαιρνα πλήρης refund! 

Screenshot_20231015_201645_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_20231015_201653_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Σε ευχαριστώ φίλε Σάκη.. Τώρα περιμένω την απόφαση.. Ελπίζω να παραλάβω στις 10 μέρες που δίνει προθεσμία για to dispute και να κάνω cancel request.. Αλλιώς θα δούμε το αποτέλεσμα αν δεν παραλάβω και μου κάνει πλήρη refund το AliExpress.

Screenshot_20231015_201645_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_20231015_201653_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Τπτ να σαι καλά, Αλλά λέει "your package is still in protection time" άρα δεν έχει περασει ο χρόνος, αυτό μπορεις να το δεις όταν πατήσεις στη παραγγελία σου (όπως έγραψα πιο πάνω) εκεί που έγραψα να πατήσεις "Returns/refunds" πάνω πάνω γράφει ο χρόνος που απομένει- The system will confirm receipt after __ days.

Μάλλον εσύ μπερδεύτηκες με το "delivery by" που γράφει στη σελίδα με το προϊόν όταν πατάμε στο Delivery η shipping method. Αυτό ειναι κατά προσέγγιση, αλλά συνήθως έρχεται πιο νωρίς.

Ναι θα πάρεις full refund.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Τπτ να σαι καλά, Αλλά λέει "your package is still in protection time" άρα δεν έχει περασει ο χρόνος, αυτό μπορεις να το δεις όταν πατήσεις στη παραγγελία σου (όπως έγραψα πιο πάνω) εκεί που έγραψα να πατήσεις "Returns/refunds" πάνω πάνω γράφει ο χρόνος που απομένει- The system will confirm receipt after __ days.

Μάλλον εσύ μπερδεύτηκες με το "delivery by" που γράφει στη σελίδα με το προϊόν όταν πατάμε στο Delivery η shipping method. Αυτό ειναι κατά προσέγγιση, αλλά συνήθως έρχεται πιο νωρίς.

Ναι θα πάρεις full refund.

Αφού το λέει καθαρά για της 12 Οκτωβρίου! Το confirm receipt ήταν λιγότερο και ανανεώθηκε.. Μου το έχει κάνει και σε άλλα δέματα αυτό.. Δηλαδή τσάμπα dispute έκανα? 😂😂

Screenshot_20231015_204349_com.alibaba.aliexpresshd_edit_26696868615803.jpg

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.

Αφού το λέει καθαρά για της 12 Οκτωβρίου! 

Screenshot_20231015_204349_com.alibaba.aliexpresshd_edit_26696868615803.jpg

Το protection time ειναι 61 μέρες (ξεκινάει 90) και όταν περάσουν αυτές τοτε μπορούμε να ανοίξουμε dispute ότι δεν έχουμε παραλάβει, αλλιώς το Aliexpress μας λέει να περιμένουμε.

Αυτό που βλέπεις κάτω ειναι Estimate delivery date - (Εκτίμηση ημερομηνίας παράδοσης) αυτό και να περασει δεν λεει τπτ.

Λογικά επειδή έχει τόσες μέρες στην ίδια φάση μετά από 10 μέρες αν παραμείνει έτσι θα το θεωρήσουν χαμένο και θα σου δώσουν το refund.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...