IoannisSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από IoannisSM
PanagiotisPC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, όταν ο πωλητής δεν διευκρινίζει το shipping, ξέρετε τι παίζει; Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 3 chargers https://www.aliexpress.com/item/1005005732640852.html https://www.aliexpress.com/item/1005005533979263.html https://www.aliexpress.com/item/1005003380460240.html εκ των οποίων οι πρώτοι δύο δεν διευκρινίζουν με ποια μεταφορική στέλνουν.
sdikr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι 2 πρώτοι είναι μέσω choice aliexpress για ποσά άνω των 10 ευρω τα στέλνει με courier Ο 3ος δεν είναι σοι, απέφυγε τον δες κάτι σε κάπως επώνυμο πχ https://vi.aliexpress.com/item/1005005727390239.html? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr
PanagiotisPC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Ο 3ος δεν είναι σοι, απέφυγε τον Γιατί το λες αυτό;
sdikr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 36 minutes ago, PanagiotisPC said: Γιατί το λες αυτό; Γιατί το σχέδιο θυμίζει πολύ κάτι σαν αυτό 1
PanagiotisPC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Και πως θα ξέρω αν είναι safe επιλογή το shipping που θα επιλέξει ο αποστολέας; Θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους, εκτος αν δεσμεύονται ότι με choice τα στέλνουν π.χ. με Aliexpress Standard Shipping
sdikr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, PanagiotisPC said: Και πως θα ξέρω αν είναι safe επιλογή το shipping που θα επιλέξει ο αποστολέας; Θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους, εκτος αν δεσμεύονται ότι με choice τα στέλνουν π.χ. με Aliexpress Standard Shipping Με το choice θα έλεγα πως είσαι εξασφαλισμένος, τουλάχιστον ως τώρα δεν είχα θέμα 1
iliata2410 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 για τον φιλο που ειχε την εξτρα χρεωση που του ζητανε 20 Ευρω εχουμε κανενα νεο;
Balantakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Arrived at linehaul office - Τι ακριβως σημαινει αυτο? Οτι ηρθε ελλαδα?
omokas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, Balantakos said: Arrived at linehaul office - Τι ακριβως σημαινει αυτο? Οτι ηρθε ελλαδα? Μόλις εμφανίσει αυτό το μήνυμα σημαίνει οτι έγινε άφιξη στην Ουγγαρία απότι εχω καταλάβει Ύστερα περνάει τελωνείο στην Ουγγαρία, θα δείς και σχετικό μήνυμα arrived at customs, clearing customs κλπ Και λίγες μέρες μετά το παραλαμβάνει η dpd/acs και στο παραδίδει
aces Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, Balantakos είπε Arrived at linehaul office - Τι ακριβως σημαινει αυτο? Οτι ηρθε ελλαδα? Απλα οτι σκαναριστηκε χωρις ακομη να περασει τελωνειακο ελεγχο. Μετα θα δεις κατι export customs κλπ κ μετα γινεται αφιξη Ελλαδα. 2
Balantakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, omokas είπε Μόλις εμφανίσει αυτό το μήνυμα σημαίνει οτι έγινε άφιξη στην Ουγγαρία απότι εχω καταλάβει Ύστερα περνάει τελωνείο στην Ουγγαρία, θα δείς και σχετικό μήνυμα arrived at customs, clearing customs κλπ Και λίγες μέρες μετά το παραλαμβάνει η dpd/acs και στο παραδίδει 34 λεπτά πριν, aces είπε Απλα οτι σκαναριστηκε χωρις ακομη να περασει τελωνειακο ελεγχο. Μετα θα δεις κατι export customs κλπ κ μετα γινεται αφιξη Ελλαδα. Ναι μου εβγαλε σημερα, Clearence Customs / Out For Delivery. Ολα καλα, ευχαριστω παιδια, απλα πρωτη φορα ειδα αυτο το Linehaul. 2
ekrepali Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 30/08/2023 at 20:08, dimitrismvr__ said: Καλησπερα στην παρεα. Εχει παρατηρησει κανεις καθυστερησεις και κολληματα? Εχω 2 δεματακια απο κινα με tracking 4********4 και UA*********HU και εχουν κολλησει και τα 2 για 7 μερες στο Arrived at departure transport hub. Ευχαριστω. Έχω κι εγώ 2 παραγγελίες με απλή αποστολή UΑ*******HU, τελευταίο update 30/8 Arrived at departure transport hub και στη πλατφόρμα του Ali και στο Parcelsapp. Δεν υπάρχει update για line haul και τελωνείο από Ουγγαρία και τώρα ξαφνικά το σύστημα του Ali εμφανίζει αυτό: Spoiler Όντως έρχεται και δεν υπάρχει tracking πλέον αφού φύγουν από Κίνα; Ή έχουν κολλήσει και το σύστημα του Ali δείχνει άλλα αντί άλλων; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από ekrepali
specre Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, ekrepali είπε Έχω κι εγώ 2 παραγγελίες με απλή αποστολή UΑ*******HU, τελευταίο update 30/8 Arrived at departure transport hub και στη πλατφόρμα του Ali και στο Parcelsapp. Δεν υπάρχει update για line haul και τελωνείο από Ουγγαρία και τώρα ξαφνικά το σύστημα του Ali εμφανίζει αυτό: Απόκρυψη περιεχομένων Όντως έρχεται και δεν υπάρχει tracking πλέον αφού φύγουν από Κίνα; Ή έχουν κολλήσει και το σύστημα του Ali δείχνει άλλα αντί άλλων; 2 τελευταίες παραγγελίες με 10ψήφιο (DPD/ACS), έκαναν περίπου 11-15 ημέρες στο Arrived at departure transport hub. Στις αρχές έως και μέσα Αυγούστου, αντίστοιχες παραγγελίες με 10ψήφιο (DPD/ACS), έκαναν 12 ημέρες να έρθουν εδώ. Με ποιο τρόπο αποστολής στα στείλανε; Είδες τη σελίδα 294 που εξηγεί ο sakisgri; Αν είναι semitrackable θα τα δεις όταν φτάσουν Αθήνα και μετά τπτ. 1
ekrepali Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, specre said: 2 τελευταίες παραγγελίες με 10ψήφιο (DPD/ACS), έκαναν περίπου 11-15 ημέρες στο Arrived at departure transport hub. Στις αρχές έως και μέσα Αυγούστου, αντίστοιχες παραγγελίες με 10ψήφιο (DPD/ACS), έκαναν 12 ημέρες να έρθουν εδώ. Με ποιο τρόπο αποστολής στα στείλανε; Είδες τη σελίδα 294 που εξηγεί ο sakisgri; Αν είναι semitrackable θα τα δεις όταν φτάσουν Αθήνα και μετά τπτ. Και τα 2 τα είχα παραγγείλει με Aliexpress Saver Shipping, το ένα απ'τα δυο εστάλη με Cainiao Super Economy Global. Διάβασα τώρα του sakisgri, δε γράφει κάτι που δε γνωρίζω. Έχω ξαναπαραγγείλει με απλά που πάνε Ουγγαρία, ποτέ δεν υπήρχε τόση καθυστέρηση στο tracking όταν φεύγουν από Κίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα