IoannisSM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Η παραγγελια ηρθε αλλά ενα απαραιτητο εξαρτημα λειπει. Εκανα αιτηση refund. Kαι λεει (o seller πληρωνει το return shipping fee) : Please do as follows: 1. Kindly confirm the return fee before you return the item via message chat. 2. Head to the local post office and ship the item. 3. Provide tracking number and details to confirm the return. Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it. Το κουπονι αναφερεται στο return shipping fee ή για ολη την (παραγγελια+return shipping fee)? Μηπως θα μεινω με το κουπονι στο χερι λετε??? Μηπως να μην αποδεχτω τη λυση και να προχωρησω σε dispute?
sakisgri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, IoannisSM είπε Η παραγγελια ηρθε αλλά ενα απαραιτητο εξαρτημα λειπει. Εκανα αιτηση refund. Kαι λεει (o seller πληρωνει το return shipping fee) : Please do as follows: 1. Kindly confirm the return fee before you return the item via message chat. 2. Head to the local post office and ship the item. 3. Provide tracking number and details to confirm the return. Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it. Το κουπονι αναφερεται στο return shipping fee ή για ολη την (παραγγελια+return shipping fee)? Μηπως θα μεινω με το κουπονι στο χερι λετε??? Μηπως να μην αποδεχτω τη λυση και να προχωρησω σε dispute? Το refund για το προϊόν θα το πάρεις από το Aliexpress, θα επιστραφεί στο λογαριασμό σου, λογικά όταν φανεί στο tracking ότι παρέλαβε ο πωλητής το δέμα. Δες οδηγίες για να στείλεις το δέμα πίσω σε ανάρτηση μου σε αυτή τη σελίδα πιο πάνω, για να είσαι καλυμμένος. Αν ο πωλητής δεν σε πληρώσει τα μεταφορικά επιστροφής (όταν παραλάβει) θα σου δώσει κουπόνι το Aliexpress για το ποσό που θα εχεις πληρώσει που θα μπορεις να το εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά. 1
IoannisSM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, sakisgri είπε Το refund για το προϊόν θα το πάρεις από το Aliexpress, θα επιστραφεί στο λογαριασμό σου, λογικά όταν φανεί στο tracking ότι παρέλαβε ο πωλητής το δέμα. Δες οδηγίες για να στείλεις το δέμα πίσω σε ανάρτηση μου σε αυτή τη σελίδα πιο πάνω, για να είσαι καλυμμένος. Αν ο πωλητής δεν σε πληρώσει τα μεταφορικά επιστροφής (όταν παραλάβει) θα σου δώσει κουπόνι το Aliexpress για το ποσό που θα εχεις πληρώσει που θα μπορεις να το εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά. Με ΕΛΤΑ ή ACS το επιστρέφω; ήρθε με acs. Καταλαβαίνω ότι πληρώνω εγώ την επιστροφή και μετά θα τα αποζημιωθω Ε; τι κόστος έχει ένα κουτί διπλάσιου μεγέθους κινητού; δηλαδή, πλήρωσα να αγοράσω το προϊόν 25 ευρώ . Παίζει να πληρώσω 20 ευρώ για μεταφορικά επιστροφής και να τα πάρω και κουπόνι;;; αλι και τρείς Αλι....
sakisgri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, IoannisSM είπε Με ΕΛΤΑ ή ACS το επιστρέφω; ήρθε με acs. Καταλαβαίνω ότι πληρώνω εγώ την επιστροφή και μετά θα τα αποζημιωθω Ε; τι κόστος έχει ένα κουτί διπλάσιου μεγέθους κινητού; δηλαδή, πλήρωσα να αγοράσω το προϊόν 25 ευρώ . Παίζει να πληρώσω 20 ευρώ για μεταφορικά επιστροφής και να τα πάρω και κουπόνι;;; αλι και τρείς Αλι.... Με τα ΕΛΤΑ, σου γράφουν να πας στο post office. Ναι εσύ θα πληρωσεις και μετά θα αποζημιωθείς. Νομίζω μέχρι το 1κιλο τα ΕΛΤΑ το υπολογίζουν σαν επιστολή που ειναι πιο φτηνά. Επίσης γράφουν, Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το τέλος επιστροφής προτού επιστρέψετε το προϊόν μέσω συνομιλίας μέσω μηνύματος. (1. Kindly confirm the return fee before you return the item via message chat.) Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά αφού ειναι τόσο φτηνό το προϊόν μήπως αν δουν δεν συμφέρει ίσως σου δώσουν τα χρήματα πίσω χωρίς να επιστρέψεις το προϊόν. Μια παρόμοια περίπτωση που είχε τύχει σε εμένα, ο πωλητής ζήτησε να στείλω το προϊόν πίσω εγώ ζήτησα να κρατήσω το προϊών και να πάρω το 90% της αξίας πίσω το Aliexpress μου έκανε 2 προτάσεις η μια ήταν η δική μου και η άλλη ήταν να πάρω το 100% πίσω και να επιστρέψω το προϊόν με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν τον πωλητή, επέλεξα να κρατήσω το προϊόν με το 90% και ξεμπέρδεψα, σε 2μερες πήρα τα χρήματα πίσω. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από sakisgri 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Η μέθοδος αποστολής cainiao heavy parcel έχει τελωνείο; Επίσης αν αποφασίσω να επιλέξω την AliExpress Standard Shipping για πιο γρήγορα (τουλάχιστον έτσι λέει) θα υπάρχει τελωνείο; Ευχαριστώ
sakisgri Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Καλησπέρα, Η μέθοδος αποστολής cainiao heavy parcel έχει τελωνείο; Επίσης αν αποφασίσω να επιλέξω την AliExpress Standard Shipping για πιο γρήγορα (τουλάχιστον έτσι λέει) θα υπάρχει τελωνείο; Ευχαριστώ Καλησπέρα. Αν το κόστος χωρίς τα μεταφορικά ειναι κάτω από τα 186€ θα γράφει στο checkout Vat Included (με Φ.Π.Α) τοτε δεν περνάει τελωνείο με κανένα από τα 2. Δες και στη σελίδα 294 ανάρτηση μου αν θες, τα γράφω όλα εκεί. Η διαφορά ειναι με το Cainiao Heavy Parcel Line θα έρθει με τα ΕΛΤΑ και έχει μεγάλη καθυστέρηση περίπου 45-60 μέρες. Με AliExpress Standard Shipping θα έρθει με ACS πολύ πιο γρήγορα περίπου 11-16 μέρες. 1
Ntaril07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας πρώτη φορά παραγγέλνω απο AliExpress μήπως έχει κολλήσει το δέμα στην αρχή πήγαινε γρήγορα!!Αποστολή με AliExpress standard shipping Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Ntaril07
Gamers_st Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας έκανα μια αγορά απο Aliexpress μέσω Cainiao heavy parcel line πόσο καιρό κάνει να έρθει και να ξεκολήσει απο Pre-declaration of the item has been received by customs; επίσης έρχονται με ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier, ACS; Αγορά 11 Αυγούστου και 28 Αυγούστου κόλλησε εκεί. Σας επισυνάπτω και φωτογραφία. Σας ευχαριστώ όλους!
dimitrismvr__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Ntaril07 είπε Καλημέρα σας πρώτη φορά παραγγέλνω απο AliExpress μήπως έχει κολλήσει το δέμα στην αρχή πήγαινε γρήγορα!!Αποστολή με AliExpress standard shipping Γενικα τωρα τελευταια υπαρχουν μικρο κολληματα, θα ξεκολλησει μην αγχωνεσαι.
sakisgri Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Gamers_st είπε Καλησπέρα σας έκανα μια αγορά απο Aliexpress μέσω Cainiao heavy parcel line πόσο καιρό κάνει να έρθει και να ξεκολήσει απο Pre-declaration of the item has been received by customs; επίσης έρχονται με ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier, ACS; Αγορά 11 Αυγούστου και 28 Αυγούστου κόλλησε εκεί. Σας επισυνάπτω και φωτογραφία. Σας ευχαριστώ όλους! Αυτός ο τρόπος αποστολής κάνει περίπου 45-60 μέρες. Θα έρθει με ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 294 αν θες τα γράφω όλα εκεί. Επίσης καλά ειναι να κοιτάς εδώ το tracking, ειναι πιο ξεκάθαρο. https://parcelsapp.com/
Gamers_st Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αυτός ο τρόπος αποστολής κάνει περίπου 45-60 μέρες. Θα έρθει με ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 294 αν θες τα γράφω όλα εκεί. Επίσης καλά ειναι να κοιτάς εδώ το tracking, ειναι πιο ξεκάθαρο. https://parcelsapp.com/ Σε ευχαριστώ Σάκη! Το είδα, 45-60 ημέρες από την αγορά ή απο την στιγμή που γράφει Pre-declaration of the item has been received by customs; ή από την στγιμή που γράφει Αποδεκτή από τον μεταφορέα; Επισυνάπτω φωτογραφία 1
sakisgri Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Gamers_st είπε Σε ευχαριστώ Σάκη! Το είδα, 45-60 ημέρες από την αγορά ή απο την στιγμή που γράφει Pre-declaration of the item has been received by customs; ή από την στγιμή που γράφει Αποδεκτή από τον μεταφορέα; Επισυνάπτω φωτογραφία Να σαι καλά. Από την αγορά. Για τα στάδια σχεδόν ποτέ δεν ειναι το ίδιο, ειναι πως θα τύχει, π.χ οι πτήσεις για το Cainiao Heavy Parcel Line ειναι αραιές δλδ μπορεί να κάνω εγώ μια παραγγελία σήμερα και εσύ σε μια βδομάδα αν η πτήση φεύγει την επόμενη μέρα από την παραγγελία σου για εσένα θα έχει φύγει γρήγορα για εμένα όμως θα έχει κάνει μια βδομάδα, γιαυτό λέω ειναι πως θα τύχει. 1
ANTONIKOLAOU Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα.εαν παραγγείλω ένα αντικείμενο που θέλω στα 100 ευρώ από ali express θα πληρώσω τελωνείο?
sakisgri Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ANTONIKOLAOU είπε Καλησπέρα.εαν παραγγείλω ένα αντικείμενο που θέλω στα 100 ευρώ από ali express θα πληρώσω τελωνείο? Καλησπέρα, Αν ειναι με Aliexpress standard shipping, Aliexpress selection standard, Cainiao Heavy Parcel Line, Cainiao standard for special goods η απο προσφορα Choice όχι. Γράφω μόνο αυτούς τους τρόπους αποστολής γιατι λόγο τιμής σίγουρα θα ειναι συστημένο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι αποστολής ασφαλής για τα πιο φτηνά δέματα, δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 για περισσότερες πληροφορίες. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από sakisgri 1
iliata2410 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 ας υποθέσουμε ότι παραγγέλνω ένα smartwtch,που λέέι πχ εκτιμομενη αφιξη 5 οκτωβριου,απο διαφορετικο καταστημα επισης ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια,που εκει λεει εκτιμομενη αφιξη 28 Σεπτεβριου.Σε αυτην την περιπτωση εγοσον γινει συγχωνευση δεματων ,να υποθεσω ότι αλλάζει η ημερομηνια αφιξης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα