musictracer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Οταν είδα μήνυμα από ACS πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη, λέω πάει τη φάγαμε.... Μετά είδα τα τελευταία μηνύματα εδώ και κάπως ηρέμησα. Πριν λίγο παρέλαβα. Εντός 11 ημερών! Οντως εντυπωσιακό! 😃😎 1
user27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πριν την αγορά εχεις προσθέσει στον λογαριασμό σου, στους τροπους πληρώνεις την κάρτα, πρώτα κανε αυτό, αν δεν το εχεις κάνει και μετά αγοράζεις. Το δοκίμασα αλλά τίποτα. 9 ώρες πριν, radiotv είπε ορισμένα κινητά Κινέζων κατασκευαστων δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και μπλοκάρονται στις πληρωμές,πχ σε Ulefone δεν με αφήνει να πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ,έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μάρκας(λόγοι ασφαλείας),δοκίμασε από PC ή άλλο κινητό γνωστής μάρκας,δεν σου συνιστώ να καταχωρήσεις στο Alipay ,την κάρτα σου, υπάρχει κίνδυνος κλοπής δεδομένων από hackers. Δοκίμασα και από pc πάλι τα ίδια.
radiotv Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, user27 είπε Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Δοκίμασα και από pc πάλι τα ίδια. Ίσως από τις πολλές φορές που δοκίμασες την κάρτα σου την μπλόκαρε η τράπεζα
manolis940 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 21 ώρες πριν, radiotv είπε την έχουν χακάρει ήδη Revolut Faces $20 Million Loss as Attackers Exploit Payment System ... https://thehackernews.com/2023/07/hackers-steal-20-million-by-exploiting.html?m=1 Διάβασε περί τι επίθεσης πρόκειται πριν προτείνεις σε κάποιον ότι είναι ασφαλές να βάλει τα στοιχεία της κανονικής του κάρτας που πιθανών να έχει κάποιο σεβαστό ποσό μέσα ή πιθανών να έχει στο μέλλον.
radiotv Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Διάβασε περί τι επίθεσης πρόκειται πριν προτείνεις σε κάποιον ότι είναι ασφαλές να βάλει τα στοιχεία της κανονικής του κάρτας που πιθανών να έχει κάποιο σεβαστό ποσό μέσα ή πιθανών να έχει στο μέλλον. μια χαρά το διάβασα,όπως έκλεψαν από την εταιρεία έτσι μπορούν να κλέψουν και από τους πελάτες της.
manolis940 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 22/8/2023 στις 2:07 ΜΜ, radiotv είπε μια χαρά το διάβασα,όπως έκλεψαν από την εταιρεία έτσι μπορούν να κλέψουν και από τους πελάτες της. Γραφικό εντελώς για forum τεχνολογίας, αλλά οκ βάλε κάρτα Εθνικής που το OTP μπορεί να σταλεί οπουδήποτε. Δεν επιμένω άλλο.
radiotv Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Γραφικό εντελώς για forum τεχνολογίας, αλλά οκ βάλε κάρτα Εθνικής που το OTP μπορεί να σταλεί οπουδήποτε. Δεν επιμένω άλλο. περαστικά 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 17-08 παραγγελία έφτασε σήμερα.Κίνα Αγγλία μια εβδομάδα. 25£ το σύνολο,δύο είδη απο δύο διαφορετικούς προμηθευτές.Απλή αποστολη,έλεγε κάτι για εγγυημένη παράδοση 12 ημερών αλλά εκτιμητέα ημερομηνία 9-9 ...Την δευτερη μέρα της παραγγελίας έγιναν combined delivery και τα παρέλαβα σε ένα δεματάκι. Τετοια ταχύτητα δεν την περίμενα.
lak10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 για να μην ανοιγω αλλο θεμα ξερετε με τι στελενει το bangood γιατι εχω ενα χρονο να παραγγειλω τελευταια φορα ηταν speedex
MacGyverLarisa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παιδιά πως είναι το καλοκαίρι σας??? Αγορά από Γαλλία ξέρουμε με ποια εταιρεία έρχεται Ελλάδα αυτό? Dpd?
sakisgri Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, lak10 είπε για να μην ανοιγω αλλο θεμα ξερετε με τι στελενει το bangood γιατι εχω ενα χρονο να παραγγειλω τελευταια φορα ηταν speedex Ένα φτηνό (6€) που είχα πάρει πριν λίγο καιρό μου ήρθε με τα ΕΛΤΑ. Για τα πιο ακριβά έρχονται με courier, κάνω copy paste από εδώ https://www.angroid.gr/android-tutorials/vima-vima-odigos-agoron-apo-to-banggood Όπως προείπα όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλες μέθοδοι (Eu Priority ή PDM) δεν είναι ασφαλείς. Είναι και μπορείτε να τις επιλέξετε σε περίπτωση που η BG Express δεν είναι διαθέσιμη. Με αυτή τη μέθοδο, το δέμα σας το φέρνει η Comet, με το Last mile συνήθως να το αναλαμβάνει η Speedex, αλλά αυτό μπορεί να αλλάζει ανά διαστήματα. H EU Priority Line είναι συνήθως η μέθοδος που είναι διαθέσιμη σε κινητά/Tablet/Mini PC και παρόμοιες συσκευές, και χρησιμοποιεί την GLS σαν μεταφορική, η οποία εδώ συνεργάζεται με την ACS. Αλλά αν βάλεις εδώ https://parcelsapp.com/ το tracking number κάποια στιγμή θα δείξει το next tracking number και ποιο courier θα σου το παραδώσει. 6 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλησπέρα παιδιά πως είναι το καλοκαίρι σας??? Αγορά από Γαλλία ξέρουμε με ποια εταιρεία έρχεται Ελλάδα αυτό? Dpd? Η Dpd συνεργάζεται με την ACS στην Ελλαδα. Αν βάλεις το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ κάποια στιγμή θα φανεί. Edit: Δεν κατάλαβα ρωτούσες για την Dpd, νομίζω με Dhl θα έρθει, εμένα μου το είχε παραδώσει η ίδια η Dhl. Αλλά θα το δεις στο link που έβαλα πιο πάνω. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από sakisgri 1
lak10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Ένα φτηνό (6€) που είχα πάρει πριν λίγο καιρό μου ήρθε με τα ΕΛΤΑ. Για τα πιο ακριβά έρχονται με courier, κάνω copy paste από εδώ https://www.angroid.gr/android-tutorials/vima-vima-odigos-agoron-apo-to-banggood Όπως προείπα όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλες μέθοδοι (Eu Priority ή PDM) δεν είναι ασφαλείς. Είναι και μπορείτε να τις επιλέξετε σε περίπτωση που η BG Express δεν είναι διαθέσιμη. Με αυτή τη μέθοδο, το δέμα σας το φέρνει η Comet, με το Last mile συνήθως να το αναλαμβάνει η Speedex, αλλά αυτό μπορεί να αλλάζει ανά διαστήματα. H EU Priority Line είναι συνήθως η μέθοδος που είναι διαθέσιμη σε κινητά/Tablet/Mini PC και παρόμοιες συσκευές, και χρησιμοποιεί την GLS σαν μεταφορική, η οποία εδώ συνεργάζεται με την ACS. Αλλά αν βάλεις εδώ https://parcelsapp.com/ το tracking number κάποια στιγμή θα δείξει το next tracking number και ποιο courier θα σου το παραδώσει. Η Dpd συνεργάζεται με την ACS στην Ελλαδα. Αν βάλεις το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ κάποια στιγμή θα φανεί. ευχαριστω πολυ φιλε μου ερχεται με DPD αρα θα το φερει η ACS 1
silverlight Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, θέλω να κάνω παραγγελία στο aliexpress ένα καλάμι ψαρέματος, στο shopping card μου έχει σύνολο 220 μαζί με τους φόρους και στο checkout 177 οπου τους αφαιρεί και ξέρω οτι θα τα πληρώσω αργότερα. Σύμφωνα με ότι διάβασα στα προηγούμενα επέλεξα aliexpress stardard shipping με χρέωση 22,05 αντί του china post air parcel που είναι free. Εφόσον η αξία ξεπερνάει τα 150 ευρώ δέ θα πληρώσω οπωσδήποτε τελωνείο? έχει νόημα να πληρώσω aliexpress stardard shipping? Στα ελτά μου είπαν θα πληρώσω έξτρα 20 ευρώ τέλη εκτελωνισμού + 10 περίπου δασμούς δηλαδή σύνολο 250 ευρώ. Τί λέτε θα ξεφύγω απο αυτό το ποσό ή κάνω κάτι λάθος?
sakisgri Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, silverlight είπε Καλησπέρα, θέλω να κάνω παραγγελία στο aliexpress ένα καλάμι ψαρέματος, στο shopping card μου έχει σύνολο 220 μαζί με τους φόρους και στο checkout 177 οπου τους αφαιρεί και ξέρω οτι θα τα πληρώσω αργότερα. Σύμφωνα με ότι διάβασα στα προηγούμενα επέλεξα aliexpress stardard shipping με χρέωση 22,05 αντί του china post air parcel που είναι free. Εφόσον η αξία ξεπερνάει τα 150 ευρώ δέ θα πληρώσω οπωσδήποτε τελωνείο? έχει νόημα να πληρώσω aliexpress stardard shipping? Στα ελτά μου είπαν θα πληρώσω έξτρα 20 ευρώ τέλη εκτελωνισμού + 10 περίπου δασμούς δηλαδή σύνολο 250 ευρώ. Τί λέτε θα ξεφύγω απο αυτό το ποσό ή κάνω κάτι λάθος? Καλησπέρα, Αν έρθει με τα ΕΛΤΑ ναι τόσα θα πληρωσεις. Επίσης το όριο ειναι 150€ μόνο αξία του προϊόντος που σημάνει ειναι 186€ με τον Φ.Π.Α (Vat Included), άρα μεχρι 186€ δεν περνάει τελωνείο. Το θέμα ειναι δεν ξέρουμε αν σίγουρα θα έρθει με τα ΕΛΤΑ, γιατι τα Aliexpress standard shipping πλέον έρχονται με ACS, λογικά για προϊόντα που ειναι πάνω από 186€ (το όριο ) πρέπει (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) να έρχονται με ΕΛΤΑ, αυτό όμως μόνο αν κάποιος έχει πάρει πρόσφατα προϊόν αξίας πάνω από 186€ μπορεί να μας πει με σιγουριά η μετά αν κάνεις την παραγγελία μπορούμε να καταλάβουμε από το tracking number αν έρθει με ΕΛΤΑ λογικά θα ειναι LA**********HU αν έρθει με ACS θα ειναι 10ψηφιο 408********. Από την άλλη με china post air parcel θα έρθει σίγουρα με τα ΕΛΤΑ γιατι ειναι κρατικό ταχυδρομείο. Κάτι άλλο που μπορεις να κάνεις ειναι αν το καλάμι μπορεί να σπάσει σε 2 τεμάχια και να σταλεί σε 2 ξεχωριστά δέματα και κανένα από τα 2 να μη ξεπερνάνε τα 186€, έτσι δεν περνάει τελωνείο, μόνο θα πρέπει να στείλει το ένα και μετά από 3 μέρες περίπου να στείλει το άλλο, το κάνουν συχνά αυτό. Κάτι άλλο που μπορεις να κάνεις ειναι να δεις αν υπάρχει αυτό το προϊόν σε κάποιο άλλο κατάστημα που να ειναι η αξία του προϊόντος κάτω από τα 186€ και να έχει πιο πολλά μεταφορικά π.χ 180€ το προϊόν και 40€ μεταφορικά έτσι θα ειναι Vat Included και δεν θα περασει τελωνείο. Μπορείς να δεις ένα παράδειγμα που έχω με εικόνες στη σελίδα 367. Δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει ο πωλητής που βρήκες το προιον αυτό, θα πρέπει να ρωτήσεις. Η μετά εξήγησε στον πωλητή ότι για λίγα ευρώ το δέμα σου θα περασει τελωνείο, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αποφύγουμε, μπορεί να σου προτείνει ένα από τα παραπάνω η κάτι άλλο όπως να βάλει πιο χαμηλή τιμή και με κάποιο τρόπο να του στείλεις την διαφορά. Μετά αν θες δες αν υπάρχει στο Banggood, γιατι στο Banggood δεν υπάρχει το όριο τον 186€, δεν περνάνε τελωνείο όσο και να ειναι το κόστος γιατι το Banggood χρησιμοποιεί DDP τρόπους αποστολής, Τι εστί DDP; Delivered Duty Paid, που σημαίνει με λίγα λόγια ότι όλα τα πιθανά έξοδα όπως φόροι, τελωνεία κτλ, επιβαρύνουν τον αποστολέα, δηλαδή το Banggood. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από sakisgri 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα