lafayetter Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα χρόνια πολλά, νομίζω σπάσαμε νέο ρεκόρ, έφτασαν Θεσσαλονίκη τα δέματα από Aliexpress standard shipping ανανέωσε η ACS !!!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17/8/23, 8:36 π.μ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Κ**^^ Σύνολο 10 μέρες !!! Από Κίνα!!!!!!! Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από lafayetter 2
alexisnik19911 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 γνωριζει κανεις να μου απαντησει γτ μου γυρισαν πισω το συγκεκριμενο? ειναι ενα κινητο που το ειχα στειλει επιστροφη στην κινα απο 2/23 και μου ηρθε ειδοποιηση για επιστροφη. δειτε λιγο το τρακινγκ γτ μου φαινεται αρκετα περιεργο. θενκς https://parcelsapp.com/en/tracking/CP410559285GR
NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 42 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε γνωριζει κανεις να μου απαντησει γτ μου γυρισαν πισω το συγκεκριμενο? ειναι ενα κινητο που το ειχα στειλει επιστροφη στην κινα απο 2/23 και μου ηρθε ειδοποιηση για επιστροφη. δειτε λιγο το τρακινγκ γτ μου φαινεται αρκετα περιεργο. θενκς https://parcelsapp.com/en/tracking/CP410559285GR Εχεις μιλήσει με τον πωλητή μηπως δεν αποδέχτηκε την επιστροφή; 47 λεπτά πριν, lafayetter είπε Καλημέρα χρόνια πολλά, νομίζω σπάσαμε νέο ρεκόρ, έφτασαν Θεσσαλονίκη τα δέματα από Aliexpress standard shipping ανανέωσε η ACS !!!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17/8/23, 8:36 π.μ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Κ**^^ Σύνολο 10 μέρες !!! Από Κίνα!!!!!!! Μας εσωσε η acs, τρομερή επιτυχία για το αλι η συνεργασία τους 1
radiotv Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλημέρα χρόνια πολλά, νομίζω σπάσαμε νέο ρεκόρ, έφτασαν Θεσσαλονίκη τα δέματα από Aliexpress standard shipping ανανέωσε η ACS !!!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17/8/23, 8:36 π.μ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Κ**^^ Σύνολο 10 μέρες !!! Από Κίνα!!!!!!! έτυχε ,ένα δικό μου παραγγελία 4/8 είχε φτάσει στο κατάστημα της Acs από τις 14/8 μου είχαν στείλει μήνυμα στο Viber ότι θα παραδωθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα αλλά το έφεραν σήμερα 18/8
Christospliakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Μίλησα με έναν πωλητή και μου είπε ότι μπορεί να γράψει πως το πακέτο έχει αξία 100€ (ενώ έχει 280). Είναι safe αυτό? Να ζητήσω κάτι πιο συγκεκριμένο? Το χει δοκιμασει κανεις?
sakisgri Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Christospliakos είπε Καλησπέρα. Μίλησα με έναν πωλητή και μου είπε ότι μπορεί να γράψει πως το πακέτο έχει αξία 100€ (ενώ έχει 280). Είναι safe αυτό? Να ζητήσω κάτι πιο συγκεκριμένο? Το χει δοκιμασει κανεις? Καλησπέρα. Λογικά αν δεν κάνω λάθος 280€ θα πληρωσεις στο Aliexpress και θα αφαιρεθεί ο Φ.Π.Α εκεί που κανονικά γράφει Vat Included θα γράφει price adjustment και θα έχει μείον τον Φ.Π.Α. Αν ειναι έτσι το δέμα θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα με την διαφορά ότι θα πληρωσεις τέλη εκτελωνισμού για δέμα αξίας 100€ που ειναι 10€ (αντί για 20€) και θα χρεωθείς Φ.Π.Α για 100€ που ειναι 24€ ( αντί για 54€ ) δλδ θα γλυτώσεις 40€ σύνολο. Ξέρω περίπτωση που πέρασε κανονικά έτσι. Αν θα πληρωσεις στο Aliexpress 100€ τοτε θα ειναι Vat Included και δεν θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα, αλλά κάπως θα πρέπει να δώσεις στον πωλητή τα υπόλοιπα χρήματα. Το κακό σε αυτή τη περίπτωση ειναι αν κάτι πάει στραβά και θα πρέπει να ανοίξεις dispute θα φαίνεται ότι πλήρωσες 100€ και όχι 280€ και έτσι αν αποζημιωθείς θα πάρεις μόνο 100€ πισω. Αν ειναι η δεύτερη περίπτωση θα έλεγα να πληρωσεις π.χ 180€ στο Aliexpress (πάλι θα ειναι Vat Included και δεν περνάει τελωνείο) έτσι αν κάτι πάει στραβά θα χάσεις 100€ και όχι 180€. Πολύ σπάνια κάτι να πάει στραβά , αλλά καμία φορά δεν ξέρεις. Το καλύτερο ειναι αν το προϊόν μπορεί να σπάσει σε 2 δέματα και κανένα από τα 2 να μη ξεπερνάνε τα 186€, έτσι σου στέλνει το ένα και μετά από 3-4 μέρες το άλλο και δεν θα εχεις τελωνείο. Το κάνουν συχνά αυτό, αν επιτρέπει το προϊόν.
ksessalonikios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά διαπίστωσα μια ευχάριστη συντόμευση στα δέματα που έρχονται μέσω ολλανδίας. Τον Μάρτιο είχα κάνει μια παραγγελία απο ένα συγκεκριμένο μαγαζί του αλί κι ήρθε μέσω ολλανδιας σε 45 μέρες όπως ήταν γραφτό και στον οδηγό κι ενώ είχε 2 περιόδους στο "ταξίδι" του που είχε παγώσει η κίνηση για 12-15 μέρες εξού και το 45ημερο. Τον Αύγουστο ξαναπαράγγειλα από το ίδιο κατάστημα με την ίδια μέθοδο αποστολής και το ένα νεκρό διάστημα εξαφανίστηκε μ αποτέλεσμα να το έχω στα χέρια μου γύρω στο 30ήμερο. 1
user27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Καλημέρα. Πήγα να κάνω μια παραγγελία και βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, μόλις πάτησα πληρωμή, εμφανίστηκε ενα σφάλμα με μια επιλογή για submit appeal η οποία ζητάει φωτοτυπία ταυτότητας κ.α. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Υπόψη δοκίμασα και άλλη κάρτα και ζητούσε πάλι τα ίδια. Ακόμη και με άλλο λογαριασμό σε συγγενικό πρόσωπο με άλλη κάρτα πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς κάτι;
gallikan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Καλημερα! μια γρηγορη ερωτηση. Οτι ισχυει για αγορες απο Alie με τωλωνειο ισχυει και απο αλλες τριτες χωρες; π.χ. αν αγορασω εναν υπολογιστη 100€ απο Ebay Αμερικη θα ερθει χωρις τελωνειο; Θα πρεπει και λεει VAT included Και στο Ebay?
radiotv Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, user27 είπε Καλημέρα. Πήγα να κάνω μια παραγγελία και βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, μόλις πάτησα πληρωμή, εμφανίστηκε ενα σφάλμα με μια επιλογή για submit appeal η οποία ζητάει φωτοτυπία ταυτότητας κ.α. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Υπόψη δοκίμασα και άλλη κάρτα και ζητούσε πάλι τα ίδια. Ακόμη και με άλλο λογαριασμό σε συγγενικό πρόσωπο με άλλη κάρτα πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς κάτι; για πληρωμή στο AliExpress μιλάμε; από κινητό ή PC; 1 ώρα πριν, gallikan είπε Καλημερα! μια γρηγορη ερωτηση. Οτι ισχυει για αγορες απο Alie με τωλωνειο ισχυει και απο αλλες τριτες χωρες; π.χ. αν αγορασω εναν υπολογιστη 100€ απο Ebay Αμερικη θα ερθει χωρις τελωνειο; Θα πρεπει και λεει VAT included Και στο Ebay? στο Ebay δεν ξέρεις με τι τρόπο αποστολής θα σου το στείλει ο πωλητής, οπότε ότι και να πούμε έχει το ρίσκο χρέωσης τελωνείου ανεξάρτητα αν σου γράφει ότι περιλαμβάνει η τιμή ΦΠΑ,στην σελίδα 294 θα δεις αναλυτικά τούς τρόπους αποστολής αλλά μόνο για το AliExpress 3
user27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, radiotv είπε για πληρωμή στο AliExpress μιλάμε; από κινητό ή PC; Ναι από κινητό.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, user27 είπε Καλημέρα. Πήγα να κάνω μια παραγγελία και βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας, μόλις πάτησα πληρωμή, εμφανίστηκε ενα σφάλμα με μια επιλογή για submit appeal η οποία ζητάει φωτοτυπία ταυτότητας κ.α. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Υπόψη δοκίμασα και άλλη κάρτα και ζητούσε πάλι τα ίδια. Ακόμη και με άλλο λογαριασμό σε συγγενικό πρόσωπο με άλλη κάρτα πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς κάτι; Πριν την αγορά εχεις προσθέσει στον λογαριασμό σου, στους τροπους πληρώνεις την κάρτα, πρώτα κανε αυτό, αν δεν το εχεις κάνει και μετά αγοράζεις.
radiotv Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 58 λεπτά πριν, user27 είπε Ναι από κινητό. ορισμένα κινητά Κινέζων κατασκευαστων δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και μπλοκάρονται στις πληρωμές,πχ σε Ulefone δεν με αφήνει να πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ,έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μάρκας(λόγοι ασφαλείας),δοκίμασε από PC ή άλλο κινητό γνωστής μάρκας,δεν σου συνιστώ να καταχωρήσεις στο Alipay ,την κάρτα σου, υπάρχει κίνδυνος κλοπής δεδομένων από hackers. 1
manolis940 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, radiotv είπε ορισμένα κινητά Κινέζων κατασκευαστων δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και μπλοκάρονται στις πληρωμές,πχ σε Ulefone δεν με αφήνει να πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ,έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης μάρκας(λόγοι ασφαλείας),δοκίμασε από PC ή άλλο κινητό γνωστής μάρκας,δεν σου συνιστώ να καταχωρήσεις στο Alipay ,την κάρτα σου, υπάρχει κίνδυνος κλοπής δεδομένων από hackers. Γενικά καλό είναι να έχεις revolut για τέτοιες αγορές.
radiotv Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, manolis940 είπε Γενικά καλό είναι να έχεις revolut για τέτοιες αγορές. την έχουν χακάρει ήδη Revolut Faces $20 Million Loss as Attackers Exploit Payment System ... https://thehackernews.com/2023/07/hackers-steal-20-million-by-exploiting.html?m=1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα