Kostaschar_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα. Πιο πιθανό να γίνουν όλα combined. Ανάλογα μέγεθος και βάρος στο σύνολο μπορεί και να γίνουν 2 δέματα combined. Λογικά όταν γίνει/γίνουν combined θα πάρουν 10ψηφιο tracking number τύπου 407******** και θα παραλαβεις από την ACS σε 12-16 μέρες περίπου. Το πότε θα γίνει ισχύει αυτό που σου έγραψε πιο πάνω ο @radiotv Αν κάποιο δεν γίνει combined τοτε θα έρθει μόνο του, αν ειναι semitrackable (απλή αποστολη) θα έρθει με τα ΕΛΤΑ, αν ειναι trackable (συστημένο) πιο πιθανό θα έρθει με ACS και αυτό. 5 ώρες πριν, radiotv είπε αν δεις στην πορεία σε κάποια τρακινγκ να γράψει arrived in warehouse θα γίνει ενοποιηση ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! τώρα που το ξαναείδα ορισμένα έχουν γράψει "arrived in warehouse" και τα υπόλοιπα είναι ένα στάδιο πιο πριν, οπότε αναμένουμε και βλέπουμε λογικά 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, iliata2410 είπε Παιδιά sorry για το off topic .Παρόμοια κατάσταση υπάρχει και στο banggood ;Δηλαδή να παραγγείλει κάποιος από εκεί κάτι και να μην ξέρει ,αν ερχετε με ταχυδρομείο η κούριερ; Επί ευκαιρίας στο aliexpress σε κάθε προϊόν που ακριβώς το λέει αν είναι άμεσα διαθέσιμο;Ειμαι σίγουρος ότι κάπου κάνει μπαμ και δεν το βλέπω. Μα ξέρουμε με τι θα έρθει, τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Τα Cainiao super economy, Cainiao super economy global, Aliexpress saver shipping, Aliexpress selection saver, (semitrackable) όταν ειναι ένα δέμα έρχονται με ΕΛΤΑ. Αν κάνεις πολλές παραγγελίες μαζί και γίνει ενοποίηση θα έρθει με ACS. Τα Cainiao standard for special goods και Cainiao heavy parcel line επίσης έρχονται με ΕΛΤΑ. (αυτά ειναι trackable δλδ συστημενα) Τα Aliexpress standard shipping και Aliexpress selection standard (trackable) έρχονται με ACS, επίσης και οποιοδήποτε δέμα γίνει ενοποίηση είτε με απλά είτε με συστημενα έρχονται με ACS. Πουθενά δεν γράφει αν ένα προϊόν ειναι άμεσα διαθέσιμο, απλώς μέσα από την εφαρμογή στο κινητό αν πατήσεις ακριβώς κάτω από το προϊόν εκεί που γράφει "Delivery" θα ανοίξει ένα άλλο παράθυρο, εκεί γράφει "Shipping Method" και λίγο πιο κάτω θα δεις ένα κομμάτι που γράφει "weight/piece" (βαρος) "size/piece" (διαστασεις) και "Processing Time" που ειναι ο χρόνος που το αργότερο θα έχει σταλεί το δέμα, μπορεί να γράφει 7 η 9 μέρες αλλά τις πιο πολλές φορές φεύγει αμέσως. Αν το βιάζεσαι και θες να ξέρεις με σιγουριά αν ο πωλητής το έχει άμεσα διαθέσιμο, του στέλνεις ένα μήνυμα και ρωτάς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Kostaschar_ είπε καλησπέρα παιδιά. Προχώρησα τις προάλλες σε μια παραγγελία με 11 αντικείμενα τα οποία τα έβαλα όλα στο καλάθι και έκανα μια πληρωμή (περίπου 60€ με τα μεταφορικά). Ήλπιζα να γίνει ενοποίηση όπως διάβασα, αλλά απ΄ότι βλέπω αν και ήταν όλα άμεσα διαθέσιμα και έγιναν shipped μέσα σε 1 μέρα, όλα έλαβαν ξεχωριστά τράκινκ νάμπερς αν τσεκάρω από το track order. Μου διαφεύγει κάτι ή θα μου πετάνε δέματα μέρα παρά μέρα στη πόρτα σε κάνα δίμηνο; 😅 Θα γινουν combined σε β φάση. Οπως σου εγραψαν και οι @radiotv @sakisgri Αν ειναι πολλα αντικειμενα γινεται συλλογη απο διαφορετικους πωλητες & ενοποιηση και παιρνει παραπανω χρονο αφου εξυπηρετουνται απο Ασία δεκαδες παραγγελιες καθημερινα. Εξαιρεση αποτελουν τα ογκωδη που στελνονται μονα τους ή αν μεινει καποιο μόνο του ισως φυγει ανεξαρτητο απο τα υπολοιπα κ ερθει σαν απλή αποστολη με ΕΛΤΑ. Μιλαμε παντα για παραγγελια μαζικα με διαφορα μικροαντικειμενα καλη ωρα οπως αυτη που περιγραφεις Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από aces 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, έκανα μια παραγγελία και μου ήρθε ελαττωματικό προϊόν. Πάτησα εκεί που λέει για refund και έχει 2 επιλογές η μια λέει return and refund και η άλλη λέει refund only. Τι πρέπει να επιλέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 11/07/2023 08:53 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου. Ο ταχυδρομοσ δεν ηρθε.Ουτε ειδοποιηση.Φοβαμαι οτι θα το στειλουν πισω.Μενω στο κεντρο ΑΘΗΝΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Iryna1973 είπε 11/07/2023 08:53 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Αποστολή αντικειμένου. Ο ταχυδρομοσ δεν ηρθε.Ουτε ειδοποιηση.Φοβαμαι οτι θα το στειλουν πισω.Μενω στο κεντρο ΑΘΗΝΑ. Όχι, Το δέμα σου μάλλον ειναι απλή αποστολη με tracking number τύπου UA********HU και δεν θα δεις άλλη ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 294 έχω διάφορες πληροφορίες για αποστολές από Aliexpress. Για τις απλές αποστολές (semitrackable) γράφω το εξής - Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. Γιαυτό δες μια και στο parcelsapp και cainiao όταν γράψει εκεί "Arrived at local delivery center" τοτε τα ΕΛΤΑ θα έχουν σκαναρει το δέμα σου (στην Αθήνα) και σε καμιά βδομάδα περίπου θα παραλάβεις. 1 ώρα πριν, magictoboggan είπε Καλησπέρα, έκανα μια παραγγελία και μου ήρθε ελαττωματικό προϊόν. Πάτησα εκεί που λέει για refund και έχει 2 επιλογές η μια λέει return and refund και η άλλη λέει refund only. Τι πρέπει να επιλέξω; Όταν έτυχε σε εμένα 2 φορές πάτησα refund only και ζήτησα το 90% πίσω (και κρατάς το προϊόν), και τις 2 φορές το κέρδισα. Αλλά θα πρέπει να εχεις καλές αποδείξεις να αποδείχνει ξεκάθαρα οτι ειναι ελαττωματικό δλδ βίντεο και φώτο. Επίσης δεν ξέρω και την αξία εμένα ήταν το ένα 50€ και το άλλο 60€, αν ειναι πολύ ακριβό μπορεί να σου ζητήσει να το στείλεις πίσω το Aliexpress με το κόστος να επιβαρύνει τον πωλητή. Επίσης όταν ανοίξεις dispute μπορεί ο πωλητής να σου πει να το κλείσεις και να σου τάξει διάφορα, δεν το κλείνουμε ποτέ, αν κλείσει δεν μπορεις να ξανά ανοίξεις και ο Κινέζος θα κάνει τον Κινέζο και δεν θα μπορεις να κάνεις τπτ. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από sakisgri 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, sakisgri είπε Όχι, Το δέμα σου μάλλον ειναι απλή αποστολη με tracking number τύπου UA********HU και δεν θα δεις άλλη ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ. Δες σελίδα 294 έχω διάφορες πληροφορίες για αποστολές από Aliexpress. Για τις απλές αποστολές (semitrackable) γράφω το εξής - Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. Γιαυτό δες μια και στο parcelsapp και cainiao όταν γράψει εκεί "Arrived at local delivery center" τοτε τα ΕΛΤΑ θα έχουν σκαναρει το δέμα σου (στην Αθήνα) και σε καμιά βδομάδα περίπου θα παραλάβεις. [GR] Arrived at local delivery centerCarrier note: Arrived at local delivery center 2023-07-13 14:14:00 GMT+8 1 λεπτό πριν, Iryna1973 είπε [GR] Arrived at local delivery centerCarrier note: Arrived at local delivery center 2023-07-13 14:14:00 GMT+8 UA380333325HU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Iryna1973 είπε [GR] Arrived at local delivery centerCarrier note: Arrived at local delivery center 2023-07-13 14:14:00 GMT+8 UA380333325HU Τρόπος αποστολής ήταν Aliexpress saver shiping η cainiao super economy/Cainiao super economy global; Μπορεί να ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο σου, αν σε παίρνει ο δρόμος πέρνα μια από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Τρόπος αποστολής ήταν Aliexpress saver shiping η cainiao super economy/Cainiao super economy global; Μπορεί να ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο σου, αν σε παίρνει ο δρόμος πέρνα μια από εκεί. AliExpress Saver Shipping Μόλις τώρα, Iryna1973 είπε AliExpress Saver Shipping Ευχαριστω για την απαντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Iryna1973 είπε AliExpress Saver Shipping Λογικά ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο σου, λόγο καλοκαίρι και άδειες μπορεί να μη βγαίνει τόσο συχνά ο ταχυδρόμος. Η περιμένεις να το αφήσει ο ταχυδρόμος η πας από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 26 minutes ago, sakisgri said: Όταν έτυχε σε εμένα 2 φορές πάτησα refund only και ζήτησα το 90% πίσω (και κρατάς το προϊόν), και τις 2 φορές το κέρδισα. Αλλά θα πρέπει να εχεις καλές αποδείξεις να αποδείχνει ξεκάθαρα οτι ειναι ελαττωματικό δλδ βίντεο και φώτο. Επίσης δεν ξέρω και την αξία εμένα ήταν το ένα 50€ και το άλλο 60€, αν ειναι πολύ ακριβό μπορεί να σου ζητήσει να το στείλεις πίσω το Aliexpress με το κόστος να επιβαρύνει τον πωλητή. Επίσης όταν ανοίξεις dispute μπορεί ο πωλητής να σου πει να το κλείσεις και να σου τάξει διάφορα, δεν το κλείνουμε ποτέ, αν κλείσει δεν μπορεις να ξανά ανοίξεις και ο Κινέζος θα κάνει τον Κινέζο και δεν θα μπορεις να κάνεις τπτ. Σε ευχαριστώ πολύ! 25 ευρώ είχε δεν είναι τίποτα ακριβό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, magictoboggan είπε Σε ευχαριστώ πολύ! 25 ευρώ είχε δεν είναι τίποτα ακριβό. Μόλις έψαξα παλιό ποστ που έγραψα τι είχα κάνει εγώ με λεπτομέρειες , κάνω copy paste εδώ - Καλησπέρα, Να δώσω τα φώτα μου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με αγορά από Aliexpress. (Εγώ τι κάνω) Πήρα ένα DAC (digital audio coverter) συγκεκριμένα αυτό εδώ https://www.aliexpress.com/item/1005003028904511.html?gps-id=pcStoreJustForYou&scm=1007.23125.137358.0&scm_id=1007.23125.137358.0&scm-url=1007.23125.137358.0&pvid=ae3ca90a-2893-4cc4-827e-1336da99845a&_t=gps-id:pcStoreJustForYou,scm-url:1007.23125.137358.0,pvid:ae3ca90a-2893-4cc4-827e-1336da99845a,tpp_buckets:668%232846%238111%231996&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000023326719695"%2C"sceneId"%3A"13125"}&pdp_npi=2%40dis!EUR!47.77!47.77!!!!!%40210312ef16735095854396748ee366!12000023326719695!rec&spm=a2g0o.store_pc_home.smartJustForYou_6001924090756.0 Πάντα τραβάω video το unboxing, στην περίπτωση μου έδειχνε να δουλεύει η συσκευή. Όταν προχώρησα να συνδέσω την συσκευή έκανε ένα θόρυβο στα ηχεία και σταμάτησε να δουλεύει, είπα να μετρήσω τον μετασχηματιστή αν κάηκε και είδα μετρούσε 12 volt, η συσκευή δουλεύει με 5 volt. Τραβάω video και δείχνω πάνω στην συσκευή που γράφει 5 volt και στο πίσω μέρος που πάλι γράφει 5 volt επίσης τραβάω και το μετασχηματιστή που γράφει 12 volt και το μετράω με πολύμετρο και έδειχνε 11,80 volt. Το συνδέω ακόμα μια φορά στη συσκευή και δείχνει δεν κάνει τπτ, ούτε λαμπάκι άναψε όπως την πρώτη φορά τπτ νεκρό. Ανοίγω dispute, σε κάποια φάση ρωτάει Refund and return η Refund. Επιλέγω σκέτο Refund γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει αν το στείλω πίσω. Και ζητάω 35€ πίσω από τα 42,47€ που πλήρωσα και να κρατήσω την συσκευή. (θα μπορούσα να ζητήσω και λίγα παραπάνω 38-40, έγινε πιο παλιά και τα πήρα, αλλά είπα να το παίξω πιο σίγουρα) Είναι σημαντικό να μη ζητάμε όλα τα χρήματα πίσω. Μετά γράφω αιτιολογία όπως θα δείτε και κάτω στην φώτο, ανεβάζω τα 2 video και 4 φωτογραφίες από το ίδιο το κατάστημα που αναγράφει πολλές φορές ότι η συσκευή δουλεύει με 5 volt. Μέσα σε 10 ώρες παίρνω απάντηση από το Aliexpress με 2 προτάσεις, 1) επιστροφή 35€, 2) επιστροφή όλο το ποσό και να επιστρέψω το προϊόν πίσω (αν και γράφει ο πωλητής πληρώνει τα έξοδα επιστροφής δεν θα τον εμπιστευόμουν, φώτο από εμαιλ μαύρη). Επέλεξα το 1 που ήταν και δική μου πρόταση και έκλεισε το dispute. Λογικά την συσκευή θα την φτιάξω γιατί την άνοιξα και βρήκα ένα μικροσκοπικό πυκνωτή (0.05mm*0.07mm) βραχυκυκλωμένο και ασχολούμαι με ηλεκτρονικά και έχω τα απαραίτητα εργαλεία. Κάποιος άλλος όμως ίσως να μη μπορεί. Όπως και να έχει τα 35€ πίσω νομίζω ειναι καλύτερα από τπτ επειδή δεν είχα αποδείξεις η να επιστρέψω το προϊόν με δικό μου κόστος και όλη την φασαρία μαζί. Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι ότι αν έχουμε αποδείξεις το Aliexpress ειναι μαζί μας. Για το Aliexpress καλύτερα να χάσει έναν πωλητή παρά έναν αγοραστή, αυτό γιατί πωλητές να πουλάνε το ίδιο προϊόν υπάρχουν πολλοί (και να χάσει έναν δεν έγινε κάτι) αλλά εμείς σαν αγοραστές είμαστε μοναδικοί αν σε χάσει σε έχασε για πάντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 15 minutes ago, sakisgri said: Μόλις έψαξα παλιό ποστ που έγραψα τι είχα κάνει εγώ με λεπτομέρειες , κάνω copy paste εδώ - Καλησπέρα, Να δώσω τα φώτα μου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με αγορά από Aliexpress. (Εγώ τι κάνω) Πήρα ένα DAC (digital audio coverter) συγκεκριμένα αυτό εδώ https://www.aliexpress.com/item/1005003028904511.html?gps-id=pcStoreJustForYou&scm=1007.23125.137358.0&scm_id=1007.23125.137358.0&scm-url=1007.23125.137358.0&pvid=ae3ca90a-2893-4cc4-827e-1336da99845a&_t=gps-id:pcStoreJustForYou,scm-url:1007.23125.137358.0,pvid:ae3ca90a-2893-4cc4-827e-1336da99845a,tpp_buckets:668%232846%238111%231996&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000023326719695"%2C"sceneId"%3A"13125"}&pdp_npi=2%40dis!EUR!47.77!47.77!!!!!%40210312ef16735095854396748ee366!12000023326719695!rec&spm=a2g0o.store_pc_home.smartJustForYou_6001924090756.0 Πάντα τραβάω video το unboxing, στην περίπτωση μου έδειχνε να δουλεύει η συσκευή. Όταν προχώρησα να συνδέσω την συσκευή έκανε ένα θόρυβο στα ηχεία και σταμάτησε να δουλεύει, είπα να μετρήσω τον μετασχηματιστή αν κάηκε και είδα μετρούσε 12 volt, η συσκευή δουλεύει με 5 volt. Τραβάω video και δείχνω πάνω στην συσκευή που γράφει 5 volt και στο πίσω μέρος που πάλι γράφει 5 volt επίσης τραβάω και το μετασχηματιστή που γράφει 12 volt και το μετράω με πολύμετρο και έδειχνε 11,80 volt. Το συνδέω ακόμα μια φορά στη συσκευή και δείχνει δεν κάνει τπτ, ούτε λαμπάκι άναψε όπως την πρώτη φορά τπτ νεκρό. Ανοίγω dispute, σε κάποια φάση ρωτάει Refund and return η Refund. Επιλέγω σκέτο Refund γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει αν το στείλω πίσω. Και ζητάω 35€ πίσω από τα 42,47€ που πλήρωσα και να κρατήσω την συσκευή. (θα μπορούσα να ζητήσω και λίγα παραπάνω 38-40, έγινε πιο παλιά και τα πήρα, αλλά είπα να το παίξω πιο σίγουρα) Είναι σημαντικό να μη ζητάμε όλα τα χρήματα πίσω. Μετά γράφω αιτιολογία όπως θα δείτε και κάτω στην φώτο, ανεβάζω τα 2 video και 4 φωτογραφίες από το ίδιο το κατάστημα που αναγράφει πολλές φορές ότι η συσκευή δουλεύει με 5 volt. Μέσα σε 10 ώρες παίρνω απάντηση από το Aliexpress με 2 προτάσεις, 1) επιστροφή 35€, 2) επιστροφή όλο το ποσό και να επιστρέψω το προϊόν πίσω (αν και γράφει ο πωλητής πληρώνει τα έξοδα επιστροφής δεν θα τον εμπιστευόμουν, φώτο από εμαιλ μαύρη). Επέλεξα το 1 που ήταν και δική μου πρόταση και έκλεισε το dispute. Λογικά την συσκευή θα την φτιάξω γιατί την άνοιξα και βρήκα ένα μικροσκοπικό πυκνωτή (0.05mm*0.07mm) βραχυκυκλωμένο και ασχολούμαι με ηλεκτρονικά και έχω τα απαραίτητα εργαλεία. Κάποιος άλλος όμως ίσως να μη μπορεί. Όπως και να έχει τα 35€ πίσω νομίζω ειναι καλύτερα από τπτ επειδή δεν είχα αποδείξεις η να επιστρέψω το προϊόν με δικό μου κόστος και όλη την φασαρία μαζί. Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι ότι αν έχουμε αποδείξεις το Aliexpress ειναι μαζί μας. Για το Aliexpress καλύτερα να χάσει έναν πωλητή παρά έναν αγοραστή, αυτό γιατί πωλητές να πουλάνε το ίδιο προϊόν υπάρχουν πολλοί (και να χάσει έναν δεν έγινε κάτι) αλλά εμείς σαν αγοραστές είμαστε μοναδικοί αν σε χάσει σε έχασε για πάντα. Έβαλα από τα 25 ευρώ 20 refund. Ευχαριστώ και πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Παιδιά καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το δεματάκι που ήταν με PostNL με μέθοδο αποστολής AliExpress Standard Shipping. Έκανε συνολικά 26 μέρες που είναι πολύ καλά!! Πήγα το πήρα ο ίδιος από τη μονάδα διαλογής, γιατί ένας θεός ξέρει πότε θα το έφερναν με καύσωνα , άδειες και όλα αυτά. Ωστόσο στη μονάδα διαλογής είναι άριστοι στην εξυπηρέτηση κυριολεκτικά σε μισό λεπτό το βρήκανε, κρατάνε αριθμό ταυτότητας και τέλος ξεμπέρδεψες καμία σχέση με το κεντρικό κατάστημα τους. Αυτό που έχω παρατήσει όμως είναι πως κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν ότι το δέμα έφυγε από τη μονάδα διαλογής και παραδόθηκε. Οπότε βάζουν δύο μηνύματα "Σε διανομέα προς παράδοση" και "Αποστολή Παραδόθηκε" παρόλο που το λαμβάνεις ο ίδιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, omokas είπε Παιδιά καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το δεματάκι που ήταν με PostNL με μέθοδο αποστολής AliExpress Standard Shipping. Έκανε συνολικά 26 μέρες που είναι πολύ καλά!! Πήγα το πήρα ο ίδιος από τη μονάδα διαλογής, γιατί ένας θεός ξέρει πότε θα το έφερναν με καύσωνα , άδειες και όλα αυτά. Ωστόσο στη μονάδα διαλογής είναι άριστοι στην εξυπηρέτηση κυριολεκτικά σε μισό λεπτό το βρήκανε, κρατάνε αριθμό ταυτότητας και τέλος ξεμπέρδεψες καμία σχέση με το κεντρικό κατάστημα τους. Αυτό που έχω παρατήσει όμως είναι πως κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν ότι το δέμα έφυγε από τη μονάδα διαλογής και παραδόθηκε. Οπότε βάζουν δύο μηνύματα "Σε διανομέα προς παράδοση" και "Αποστολή Παραδόθηκε" παρόλο που το λαμβάνεις ο ίδιος. πάγια τακτική των αργόμισθων ,όταν είναι καλοκαίρι ή πλησιάζουν αργίες κλπ δεν τα φέρνουν, αρκετές φορές έχω πάει και εγώ στην τοπική μονάδα διανομής,μια φορά ένα untracked τύπου U.....HU το είχαν εκεί ένα μήνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα