Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, radiotv είπε

Έχω παρατηρήσει ότι στις παραγγελίες που κάνω με Cainiao super economy global ακόμη και όλα μαζί να τα βάλω στο καλάθι δεν σημαίνει ότι θα τα ενοποιήσουν, ακόμη και σε προϊόντα που περνάνε από τα ίδια κέντρα διαλογής το έχω δει αυτό, συνήθως είναι αντικείμενα χαμηλής αξίας όγκου και βάρους,δεν έχω καταλάβει τι κριτήρια χρησιμοποιούν για την ενοποίηση.Μάλλον είναι ότι κάτσει.

Παρατήρησε μήπως πρέπει να ξεπερνάνε κάποια συγκεκριμένη τιμή για να γίνει ενοποίηση.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakisgri είπε

Παρατήρησε μήπως πρέπει να ξεπερνάνε κάποια συγκεκριμένη τιμή για να γίνει ενοποίηση.

και δύο τεμάχια με κάτω από 4€ συνολική αξία μου έχει ενοποιήσει 

Δημοσ.

Παιδιά εμένα παρόλο που στάλθηκε με PostNL δείχνει να προχωράει αρκετά γρήγορα τελικά 😄

26 Ιουνίου παραγγελία, έφτασε λέει σήμερα στο local delivery company, πιθανολογώ τα ΕΛΤΑ καθώς ήδη έχει φτάσει μέρες στην Ολλανδία PostNL

Ωστόσο ακόμα δεν δείχνει άφιξη Ελλάδα από το elta.gr αλλά μέσα στις μέρες θα το δείξει πιστεύω

Αν ισχύει αυτό παίζει να παραλάβω σε λιγότερο από μήνα συνολικά που είναι πολύ καλό για PostNL για να δούμε 

Screenshot_2023-07-19-20-28-16-691-edit_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, iliata2410 said:

Ποιος τρόπος παραγγελίας είχες;

Ήταν με AliExpress Standard Shipping αλλά πήρε PostNL τράκινγκ για κάποιο λόγο

Δημοσ.

Με προβληματίζει λίγο αυτό το κομμάτι,στο ότι  κάποιες φορές παραγγέλνεις και περιμένεις κούριερ,και προκύπτει απλό ταχυδρομείο,και το αντίστροφο 

Δημοσ.
27 minutes ago, iliata2410 said:

Με προβληματίζει λίγο αυτό το κομμάτι,στο ότι  κάποιες φορές παραγγέλνεις και περιμένεις κούριερ,και προκύπτει απλό ταχυδρομείο,και το αντίστροφο 

Πραγματικά ενώ είναι μια καλή προσπάθεια από πλευράς του Ali να κάνει συνεργασίες και να παραλαμβάνουμε με κούριερ πιο γρήγορα, δυστυχώς όμως αυτό δείχνει να είναι καθαρά στην τύχη.

Στη δικιά μου περίπτωση μου είπε βέβαια ο πωλητής πως τα στέλνει από Hong Kong οπότε ίσως αλλάζουν τα routes και οι μεταφορικές δεν ξέρω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Πάνω από 100 παραγγελίες με διάφορους τρόπους αποστολής, καμία φορά δεν εστάλη με άλλον τρόπο από αυτό που επέλεξα, μπορεί να συμβεί αλλά πολύ σπάνια, δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει.

Δημοσ.

Χθες μου συγχώνευσε δύο παραγγελίες Cainiao super economy global συνολικής αξίας 2,60€ και τις στέλνει με Acs,οι παραγγελίες έγιναν σε δύο διαφορετικούς πωλητές με διαφορά δέκα λεπτά η μία από την άλλη.Δεν χρειάζεται να τα βάλεις όλα μαζί στο καλάθι, ακόμη και παραγγελίες που έγιναν μέσα σε ένα τριήμερο τις περισσότερες τις συγχώνευσε και τις έστειλε με Acs, ελάχιστες πλέον μου έρχονται με ΕΛΤΑ 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 hours ago, Themiss2000 said:

Εμένα το δέμα μου παιδιά έχει κολλήσει εκεί και δε λέει να κουνηθεί με τίποτα 😔

Screenshot_2023-07-20-01-35-04-977_com.google.android.apps.photos-edit.jpg

Καλημέρα ήταν μήπως βαρύ ογκώδες δέμα? Επίσης τι τρόπο αποστολής έχεις? Μπορεί να διαφέρει ο χρόνος λόγο αυτού να αλλάζει η διαχείριση. Τώρα δείχνει να το περιμένει η PostNL νομίζω

Εμένα ήταν με AliExpress Standard Shipping 

Σήμερα μου έβγαλε και την άφιξη Ελλάδα

Screenshot_2023-07-20-10-23-21-838_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.

Προχώρησα τις προάλλες σε μια παραγγελία με 11 αντικείμενα τα οποία τα έβαλα όλα στο καλάθι και έκανα μια πληρωμή (περίπου 60€ με τα μεταφορικά). Ήλπιζα να γίνει ενοποίηση όπως διάβασα, αλλά απ΄ότι βλέπω αν και ήταν όλα άμεσα διαθέσιμα και έγιναν shipped μέσα σε 1 μέρα, όλα έλαβαν ξεχωριστά τράκινκ νάμπερς αν τσεκάρω από το track order. Μου διαφεύγει κάτι ή θα μου πετάνε δέματα μέρα παρά μέρα στη πόρτα σε κάνα δίμηνο; 😅

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Kostaschar_ είπε

καλησπέρα παιδιά.

Προχώρησα τις προάλλες σε μια παραγγελία με 11 αντικείμενα τα οποία τα έβαλα όλα στο καλάθι και έκανα μια πληρωμή (περίπου 60€ με τα μεταφορικά). Ήλπιζα να γίνει ενοποίηση όπως διάβασα, αλλά απ΄ότι βλέπω αν και ήταν όλα άμεσα διαθέσιμα και έγιναν shipped μέσα σε 1 μέρα, όλα έλαβαν ξεχωριστά τράκινκ νάμπερς αν τσεκάρω από το track order. Μου διαφεύγει κάτι ή θα μου πετάνε δέματα μέρα παρά μέρα στη πόρτα σε κάνα δίμηνο; 😅

αν δεις στην πορεία σε κάποια τρακινγκ να γράψει arrived in warehouse θα γίνει ενοποιηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kostaschar_ είπε

καλησπέρα παιδιά.

Καλησπέρα. Πιο πιθανό να γίνουν όλα combined. Ανάλογα μέγεθος και βάρος στο σύνολο μπορεί και να γίνουν 2 δέματα combined. Λογικά όταν γίνει/γίνουν combined θα πάρουν 10ψηφιο tracking number τύπου 407******** και θα παραλαβεις από την ACS σε 12-16 μέρες περίπου. Το πότε θα γίνει ισχύει αυτό που σου έγραψε πιο πάνω ο @radiotv

Αν κάποιο δεν γίνει combined τοτε θα έρθει μόνο του, αν ειναι semitrackable (απλή αποστολη) θα έρθει με τα ΕΛΤΑ, αν ειναι trackable (συστημένο) πιο πιθανό θα έρθει με ACS και αυτό.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά sorry για το off topic .Παρόμοια κατάσταση υπάρχει και στο banggood ;Δηλαδή να παραγγείλει κάποιος από εκεί κάτι και να μην ξέρει ,αν ερχετε με ταχυδρομείο η κούριερ; Επί ευκαιρίας στο aliexpress σε κάθε προϊόν που ακριβώς το λέει αν είναι άμεσα διαθέσιμο;Ειμαι σίγουρος ότι κάπου κάνει μπαμ και δεν το βλέπω.

Επεξ/σία από iliata2410

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...