sakisgri Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, PrettyNose είπε Ξέρουμε αν τα δέματα με Belgium Post εχουν τελωνείο? Αν εννοείς Κίνα - Βέλγιο - Ελλαδα, Θα περασει τελωνείο στο Βέλγιο και όχι μετά στην Ελλαδα, αρκεί να ειναι κάτω από το όριο 186€. 1
PrettyNose Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 hour ago, sakisgri said: Αν εννοείς Κίνα - Βέλγιο - Ελλαδα, Θα περασει τελωνείο στο Βέλγιο και όχι μετά στην Ελλαδα, αρκεί να ειναι κάτω από το όριο 186€. Ναι απο Κίνα είναι με 5 ευρώ, για κάποιο λόγω μου έστειλε με Belgium Post αντί για HU
sakisgri Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 44 λεπτά πριν, PrettyNose είπε Ναι απο Κίνα είναι με 5 ευρώ, για κάποιο λόγω μου έστειλε με Belgium Post αντί για HU Μου είχαν στείλει και εμένα με Belgium post, ήρθε κανονικά χωρίς εξτρά χρέωση με τα ΕΛΤΑ. Και από Banggood μου έστειλαν με Belgium post πάλι χωρίς εξτρά χρέωση. 1
Themiss2000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/7/2023 στις 10:45 ΜΜ, sakisgri είπε Φίλε μου δυστυχώς αυτά κάνουν από 45-60 μέρες, πιο κοντά στις 60. Με Aliexpress standard shipping λογικά θα ερχόταν με ACS και θα έκανε 12-16 μέρες. Δες αν μπορεις να το ακυρώσεις αλλά θα πρέπει να μιλήσεις το γρηγορότερο με live agent γιατι λογικά τώρα δεν μπορεις να ανοίξεις dispute. Πάλι δες αξιολογήσεις, Στο Banggood πάντως σίγουρα έχει κάποια καλά. Να ξέρεις σε τέτοια πράγματα το Banggood δεν έχει την ποικιλία όπως το Aliexpress αλλά ειναι καλά και θα βρεις review βίντεο στο Youtube για τα προϊόντα. Και από το Aliexpress μπορεί να βρεις βίντεο για smartwatch. Καλημέρα. Σήμερα πήρα αυτή την ανανέωση στον αριθμό αποστολής. Έχουμε εικόνα για το πότε περίπου θα γίνει η παραλαβή ή ισχύει το 45-60 ημέρες που μου είπατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Themiss2000
aces Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Καλημέρα. Σήμερα πήρα αυτή την ανανέωση στον αριθμό αποστολής. Έχουμε εικόνα για το πότε περίπου θα γίνει η παραλαβή ή ισχύει το 45-60 ημέρες που μου είπατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχει μελλον ακομα, δεν εχει κλεισει μήνα απο την αποστολη..... Λιγο πανω απο τον μήνα θα κανει (40-45μερες) αν βαλεις στην εξισωση οτι εχουμε και καλοκαιρι και αδειες πας ενδεικτικά για 20 Αυγ (κανα 2μηνο) δηλαδη. Μπορει να ερθει και μεχρι τελη Ιουλιου τα estimation ειναι και λιγο ενδεικτικά αλλα παιζει ρόλο και ο τρόπος αποστολής. 1
omokas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Themiss2000 said: Καλημέρα. Σήμερα πήρα αυτή την ανανέωση στον αριθμό αποστολής. Έχουμε εικόνα για το πότε περίπου θα γίνει η παραλαβή ή ισχύει το 45-60 ημέρες που μου είπατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα έχω και εγώ ενα δέμα με PostNL παραγγελεία 26 Ιουνίου Εμένα σήμερα έβγαλε οτι έφτασε στην PostNL 2
sakisgri Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Themiss2000 είπε Καλημέρα. Σήμερα πήρα αυτή την ανανέωση στον αριθμό αποστολής. Έχουμε εικόνα για το πότε περίπου θα γίνει η παραλαβή ή ισχύει το 45-60 ημέρες που μου είπατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα. Αν έφευγε σε λίγες μέρες από Κίνα μπορεί να παραλάμβανες σε 45 μέρες, που δεν το βλέπω στη περίπτωση σου αφού έχουν περασει 20 μέρες και τώρα έφυγε από Κίνα, και γενικά αυτός ο τρόπος αποστολής έχει καθυστέρηση παντού δλδ και Ολλανδία θα έχει καθυστέρηση και όταν το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ θα υπάρξει καθυστέρηση μεχρι να σου το παραδώσουν. Όπως το βλέπω αν είσαι τυχερός μπορεί να παραλάβεις σε 60 μέρες. EDIT: Να διευκρινίσω, δεν εννοώ 60 μέρες από σήμερα, αλλά 60 μέρες από τοτε που έκανες τη παραγγελία. Δλδ αυτό που σου έγραψε και ο @aces πιο πάνω. 2 ώρες πριν, omokas είπε Καλησπέρα έχω και εγώ ενα δέμα με PostNL παραγγελεία 26 Ιουνίου Εμένα σήμερα έβγαλε οτι έφτασε στην PostNL Έχεις κανένα μέσο ? ενώ φαίνεται να παράγγειλες πιο μετά έχει περπατήσει πιο γρήγορα το δικό σου 😂 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από sakisgri 3
omokas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 52 minutes ago, sakisgri said: Καλησπέρα. Αν έφευγε σε λίγες μέρες από Κίνα μπορεί να παραλάμβανες σε 45 μέρες, που δεν το βλέπω στη περίπτωση σου αφού έχουν περασει 20 μέρες και τώρα έφυγε από Κίνα, και γενικά αυτός ο τρόπος αποστολής έχει καθυστέρηση παντού δλδ και Ολλανδία θα έχει καθυστέρηση και όταν το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ θα υπάρξει καθυστέρηση μεχρι να σου το παραδώσουν. Όπως το βλέπω αν είσαι τυχερός μπορεί να παραλάβεις σε 60 μέρες. EDIT: Να διευκρινίσω, δεν εννοώ 60 μέρες από σήμερα, αλλά 60 μέρες από τοτε που έκανες τη παραγγελία. Δλδ αυτό που σου έγραψε και ο @aces πιο πάνω. Έχεις κανένα μέσο ? ενώ φαίνεται να παράγγειλες πιο μετά έχει περπατήσει πιο γρήγορα το δικό σου 😂 Εκεί που είχε κολλήσει 10+ μέρες στα ίδια, ούτε η PostNL δε το έδειχνε, ξαφνικά πήρε μπρος και τρέχει έβγαλε πόσα στάτους - είδες αν έχεις μέσο 😂 Πάντως πιστεύω θα καθυστερήσουν αρκετά μετά από αυτό το σημείο μέχρι να φτάσουν Ελλάδα.. μόνο το τελευταίο ίσως γλιτώσω αν πάω στη μονάδα διαλογής στα ΕΛΤΑ που μου τα δίνουν ευτυχώς Το άλλο ερώτημα τώρα είναι μέσο Ολλανδίας θα δουλέψει σωστά το IOSS? Θα γίνει εκεί ο εκτελωνισμός? Μετά θα έχει σωστή δήλωση για να μην το ξαναελέγξουν εδώ και διπλοχρεωθεί ? Για να δούμε !!
sakisgri Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, omokas είπε Το άλλο ερώτημα τώρα είναι μέσο Ολλανδίας θα δουλέψει σωστά το IOSS? Θα γίνει εκεί ο εκτελωνισμός? Μετά θα έχει σωστή δήλωση για να μην το ξαναελέγξουν εδώ και διπλοχρεωθεί ? Για να δούμε !! Ναι ειναι ασφαλής, θα περασει Ολλανδία τελωνείο. Έχω πάρει πολλά μέσο Ολλανδίας, καμία φορά δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω όπως ακριβώς γίνεται μέσο Ουγγαρίας. Το μόνο αρνητικό ειναι η καθυστέρηση. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από sakisgri 1
DejaVu_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ξέρει κανείς που μπορεί να βρίσκεται το πακέτο που παρήγγειλα; Τελευταία ενημέρωση είναι αυτό που φαίνεται παρακάτω. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε... Ο τρόπος αποστολής ήταν saver shipping. Υπάρχει περίπτωση να έχει φτάσει στα ελτα κοντά σε μένα; Δεν θα ερχόταν κάποιο χαρτάκι για να πάω να το παραλάβω; Στο tracking στην σελίδα του ΕΛΤΑ λέει αποστολή αντικειμένου 01 Ιουνίου από Ουγγαρία. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από DejaVu_
omokas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, DejaVu_ said: Γεια σας. Ξέρει κανείς που μπορεί να βρίσκεται το πακέτο που παρήγγειλα; Τελευταία ενημέρωση είναι αυτό που φαίνεται παρακάτω. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε... Ο τρόπος αποστολής ήταν saver shipping. Υπάρχει περίπτωση να έχει φτάσει στα ελτα κοντά σε μένα; Δεν θα ερχόταν κάποιο χαρτάκι για να πάω να το παραλάβω; Στο tracking στην σελίδα του ΕΛΤΑ λέει αποστολή αντικειμένου 01 Ιουνίου από Ουγγαρία. Χαρτάκι νομίζω βάζουν μόνο στα συστημένα αν είναι μεγάλο και δεν γίνεται παράδοση και σε αυτά με χρέωση τελωνείου. Εσένα επειδή είναι με ασφαλή μέθοδο AliExpress Saver Shipping και πέρασε στην Ουγγαρία τελωνείο θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος απέξω συνήθως χωρίς να ειδοποιήσει καθώς δεν απαιτεί υπογραφή κλπ όπως τα συστημένα Θα σου έλεγα να πας από τη μονάδα διαλογής να βρεις τον ταχυδρόμο της περιοχής σου να τον ρωτήσεις η να ψάξετε εκεί στα δέματα μήπως. Μπορει να έχει φτάσει και να καθυστερεί η παράδοση από τον ταχυδρόμο αν έχει πολύ φόρτο η τώρα που έρχονται μια στο τόσο από τη γειτονιά. Εμένα παλιά μου είχε γίνει λάθος και ένα συστημένο είχε μπει στο σάκο με τα απλά όπου και σταμάτησαν οι ενημερώσεις από ένα σημείο και υστερα, πήγα το βρήκα από κοντά στους ταχυδρόμους και τότε διαπιστώθηκε και το λάθος Επίσης ένα μικρό update για το δέμα με PostNL σήμερα έβγαλε και άλλα πέρασε τελωνείο αποτι καταλαβαίνω στην Ολλανδία Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από omokas 2
DejaVu_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, omokas είπε Χαρτάκι νομίζω βάζουν μόνο στα συστημένα αν είναι μεγάλο και δεν γίνεται παράδοση και σε αυτά με χρέωση τελωνείου. Εσένα επειδή είναι με ασφαλή μέθοδο AliExpress Saver Shipping και πέρασε στην Ουγγαρία τελωνείο θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος απέξω συνήθως χωρίς να ειδοποιήσει καθώς δεν απαιτεί υπογραφή κλπ όπως τα συστημένα Θα σου έλεγα να πας από τη μονάδα διαλογής να βρεις τον ταχυδρόμο της περιοχής σου να τον ρωτήσεις η να ψάξετε εκεί στα δέματα μήπως. Μπορει να έχει φτάσει και να καθυστερεί η παράδοση από τον ταχυδρόμο αν έχει πολύ φόρτο η τώρα που έρχονται μια στο τόσο από τη γειτονιά. Εμένα παλιά μου είχε γίνει λάθος και ένα συστημένο είχε μπει στο σάκο με τα απλά όπου και σταμάτησαν οι ενημερώσεις από ένα σημείο και υστερα, πήγα το βρήκα από κοντά στους ταχυδρόμους και τότε διαπιστώθηκε και το λάθος Επίσης ένα μικρό update για το δέμα με PostNL σήμερα έβγαλε και άλλα πέρασε τελωνείο αποτι καταλαβαίνω στην Ολλανδία Έγινε. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάω αύριο από εκεί να ρωτήσω και θα τους πω να ψάξουν τα δέματα. 1
MKafetzaki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Καλημέρες! Περιμένω έναν κινητήρα μοτό από Κίνα με αποστολή 26/10/2022 αγορασμένο από Alibaba. Έχω κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτων αφού το δούλεμα παει σύννεφο και επιμένουν ότι πρέπει να περιμένω γιατί έχει κολλήσει στο τελωνείο. Δεν μου λένε που ειναι το δέμα. Το μόνο που μου δείχνουν είναι κάτι στα κινέζικα που με το Google translate μου λέει ότι είναι στο Minsk. ο αριθμός αποστολής είναι πλέον τοσο αρχαίος που ούτε η UPS τον έχει. Οι επιλλογές που μου έδωσαν είναι 1) μου τον ξαναστέλνουν και πληρώνω πάλι τα μεταφορικά 120δολαρια 2) να περιμένω και να προσπαθήσουν να μου δώσουν 366 δολάρια. Αυτο που πλήρωσα ήταν 609 δολάρια. Αν κάνω αμφισβήτηση στην τράπεζα θα τα πάρω? Καραγκιόζηδες στην Alibaba. Τα φώτα σας παρακαλώ... Στις 7/7/2023 στις 9:37 ΜΜ, radiotv είπε τι αξία έχει; 609 Δολάρια
DejaVu_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, omokas είπε Χαρτάκι νομίζω βάζουν μόνο στα συστημένα αν είναι μεγάλο και δεν γίνεται παράδοση και σε αυτά με χρέωση τελωνείου. Εσένα επειδή είναι με ασφαλή μέθοδο AliExpress Saver Shipping και πέρασε στην Ουγγαρία τελωνείο θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος απέξω συνήθως χωρίς να ειδοποιήσει καθώς δεν απαιτεί υπογραφή κλπ όπως τα συστημένα Θα σου έλεγα να πας από τη μονάδα διαλογής να βρεις τον ταχυδρόμο της περιοχής σου να τον ρωτήσεις η να ψάξετε εκεί στα δέματα μήπως. Μπορει να έχει φτάσει και να καθυστερεί η παράδοση από τον ταχυδρόμο αν έχει πολύ φόρτο η τώρα που έρχονται μια στο τόσο από τη γειτονιά. Εμένα παλιά μου είχε γίνει λάθος και ένα συστημένο είχε μπει στο σάκο με τα απλά όπου και σταμάτησαν οι ενημερώσεις από ένα σημείο και υστερα, πήγα το βρήκα από κοντά στους ταχυδρόμους και τότε διαπιστώθηκε και το λάθος Επίσης ένα μικρό update για το δέμα με PostNL σήμερα έβγαλε και άλλα πέρασε τελωνείο αποτι καταλαβαίνω στην Ολλανδία Πήγα σήμερα το πρωί από τα ΕΛΤΑ και το πακέτο ήταν όντως εκεί απλά ποτέ δεν το είχαν φέρει σπίτι μου... Κάνα μήνα παίζει να το είχαν και να καθόταν. 😂 3
omokas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 hours ago, MKafetzaki said: Καλημέρες! Περιμένω έναν κινητήρα μοτό από Κίνα με αποστολή 26/10/2022 αγορασμένο από Alibaba. Έχω κάνει αίτηση για επιστροφή χρημάτων αφού το δούλεμα παει σύννεφο και επιμένουν ότι πρέπει να περιμένω γιατί έχει κολλήσει στο τελωνείο. Δεν μου λένε που ειναι το δέμα. Το μόνο που μου δείχνουν είναι κάτι στα κινέζικα που με το Google translate μου λέει ότι είναι στο Minsk. ο αριθμός αποστολής είναι πλέον τοσο αρχαίος που ούτε η UPS τον έχει. Οι επιλλογές που μου έδωσαν είναι 1) μου τον ξαναστέλνουν και πληρώνω πάλι τα μεταφορικά 120δολαρια 2) να περιμένω και να προσπαθήσουν να μου δώσουν 366 δολάρια. Αυτο που πλήρωσα ήταν 609 δολάρια. Αν κάνω αμφισβήτηση στην τράπεζα θα τα πάρω? Καραγκιόζηδες στην Alibaba. Τα φώτα σας παρακαλώ... 609 Δολάρια Κοίτα νομίζω για αμφισβήτηση πρέπει να έχεις κρατήσει καλές αποδείξεις από το tracking, να έχεις κάνει και αίτηση αναζήτησης και να έχει βγει αποτέλεσμα νομίζω. Δεν έχω κάνει όμως ποτέ τη διαδικασία οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει ίσως κάποιος που το έχει κάνει να ξέρει να σου πει. Από την άλλη σκέψου πως τα 120 δολάρια είναι το 20% της συνολικής σου παραγγελίας. Η μία επιλογή είναι να περιμένεις και ίσως σου δώσουν το 60% δηλαδή χάνεις 40% η δίνεις αλλά 20% και σου βγαίνει το προϊόν στο 120% της αξίας του. Κανονικά πιστεύω πρέπει refund όλο το ποσό εφωσον δεν ήρθε, μερικό refund ξέρω ότι κάνουν στα ελαττωματικά αν το κρατήσεις με πρόβλημα πχ 15 minutes ago, DejaVu_ said: Πήγα σήμερα το πρωί από τα ΕΛΤΑ και το πακέτο ήταν όντως εκεί απλά ποτέ δεν το είχαν φέρει σπίτι μου... Κάνα μήνα παίζει να το είχαν και να καθόταν. 😂 Τέλεια χαίρομαι πολύ που έβγαλες άκρη! Είναι τραγική η κατάσταση με τα ΕΛΤΑ εγώ το έχω αποδεχτεί πλέον και πάω απευθείας εκεί, ειδικά στους ταχυδρόμους είναι πολύ εξυπηρετικοί από κοντά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα