radiotv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μην ανοιγω αλλο θεμα ας ρωτησω εδω Εχει ασχοληθεί κανεις με το "my picks" tou alli και πως ακριβώς δουλεύει, το κανεις add αλλα ποτε δεν σε αφήνει να το αγοράσεις, τι παίζει; έχει ελάχιστο όριο παραγγελίας περίπου 7,70€ , πλέον μπορείς να βάλεις και παραπάνω από τρία τεμάχια.
sdikr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 10 minutes ago, radiotv said: έχει ελάχιστο όριο παραγγελίας περίπου 7,70€ , πλέον μπορείς να βάλεις και παραπάνω από τρία τεμάχια. Δεν έχει να κάνει με την τιμή έχει να κάνει με το ότι θέλει τουλάχιστον 3 κομμάτια, αν βάλεις πχ 3 *1.99 (ή 1.49 σε προσφορές) θα προχωρήσει κανονικά
radiotv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν έχει να κάνει με την τιμή έχει να κάνει με το ότι θέλει τουλάχιστον 3 κομμάτια, αν βάλεις πχ 3 *1.99 (ή 1.49 σε προσφορές) θα προχωρήσει κανονικά όντως έχει αλλάξει, παλιότερα ήθελε ελάχιστο ποσό $8
sakisgri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sdikr είπε απο 3 εως 10 κομμάτια την φορά και πρέπει να είναι και διαφορετικό είδος Έως 10 προϊόντα ναι, αλλά αν θες π.χ 12 κάνεις 2 παραγγελίες τον 6. Επίσης δεν πειράζει αν εχεις ίδιο είδος, π.χ 3 καλώδια φόρτωσης κινητών διαφορετικά περνάει κανονικά, η οτιδήποτε άλλο. Το όριο ειναι 1 τεμάχιο ανά προϊόν, και να θες δεν αφήνει να επιλεξεις παραπάνω τεμάχια. Αλλά σε άλλη παραγγελία μπορεις να το ξανά πάρεις (το έχω κάνει) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από sakisgri
Billator Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, radiotv είπε όντως έχει αλλάξει, παλιότερα ήθελε ελάχιστο ποσό $8 μπερδεύεσαι με άλλο promo, επειδή αγοράζω πολλούς μήνες από το συγκεκριμένο promo, στην αρχή ήταν 3 αντικείμενα (χωρίς να μπορείς να βάλεις παραπάνω από 3) και τώρα βάζεις από 3 και πάνω. Αλλά ποτέ δεν είχε περιορισμό αξίας Παλιά έπαιζε σε πολλά προϊόντα να μην ήσουν eligible στο checkout να τα αγοράσεις οπότε σου έλεγε ότι πρέπει να προσθέσεις και άλλα στο καλάθι μήπως σου είχε γίνει αυτό. Βέβαια έχει αλλάξει η λογική πάνω από 20 φορές οπότε μπορεί κάποιο φεγγάρι να ίσχυε και το ποσό και απλά να μην έτυχε να αγοράσω εκείνη την βδομάδα Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από Billator
sakisgri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε μπερδεύεσαι με άλλο promo, επειδή αγοράζω πολλούς μήνες από το συγκεκριμένο promo, στην αρχή ήταν 3 αντικείμενα (χωρίς να μπορείς να βάλεις παραπάνω από 3) και τώρα βάζεις από 3 και πάνω. Αλλά ποτέ δεν είχε περιορισμό αξίας Παλιά έπαιζε σε πολλά προϊόντα να μην ήσουν eligible στο checkout να τα αγοράσεις οπότε σου έλεγε ότι πρέπει να προσθέσεις και άλλα στο καλάθι μήπως σου είχε γίνει αυτό. Βέβαια έχει αλλάξει η λογική πάνω από 20 φορές οπότε μπορεί κάποιο φεγγάρι να ίσχυε και το ποσό και απλά να μην έτυχε να αγοράσω εκείνη την βδομάδα Αυτό που λέει ο @radiotv έχει μια λογική, γιατι όταν άρχισε αυτό (πρώτη παραγγελία που έκανα εγώ ήταν 18/6/22) ήταν 3 για 5,99 τοτε όμως όλα τα προϊόντα κάνανε 1,99€. Μετά έγινε 3 για 7,99€ πάλι όλα τα προϊόντα είχαν ίδια τιμή, μετα νομιζω 3 για 8,99€. Και το σήμερα που έχει διάφορες τιμές και μπορεις να πάρεις πάνω από 3 προϊόντα έως 10 ανά παραγγελία. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από sakisgri 1
radiotv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αυτό που λέει ο @radiotv έχει μια λογική, γιατι όταν άρχισε αυτό (πρώτη παραγγελία που έκανα εγώ ήταν 18/6/22) ήταν 3 για 5,99 τοτε όμως όλα τα προϊόντα κάνανε 1,99€. Μετά έγινε 3 για 7,99€ πάλι όλα τα προϊόντα είχαν ίδια τιμή, μετα νομιζω 3 για 8,99€. Και το σήμερα που έχει διάφορες τιμές και μπορεις να πάρεις πάνω από 3 προϊόντα έως 10 ανά παραγγελία. πριν ένα χρόνο περίπου όντως είχε τρία τεμάχια 6$ μετά το πήγε στα 8$ και μετά στα 9$ περίπου, είχα σταματήσει να ασχολούμαι και τώρα τελευταία αγόρασα ξανά.Παντως θέλει προσοχή γιατί πουλάει και πολλή σαβούρα, καλό είναι να διαβάζουμε τα σχόλια στο κάθε προϊόν. 1
sakisgri Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, radiotv είπε πριν ένα χρόνο περίπου όντως είχε τρία τεμάχια 6$ μετά το πήγε στα 8$ και μετά στα 9$ περίπου, είχα σταματήσει να ασχολούμαι και τώρα τελευταία αγόρασα ξανά.Παντως θέλει προσοχή γιατί πουλάει και πολλή σαβούρα, καλό είναι να διαβάζουμε τα σχόλια στο κάθε προϊόν. Έτσι ειναι. Αν και εγώ ότι πήρα (και έχω πάρει πολλά, πάρα πολλά) έχουν βγει όλα καλά γιατι όπως λες κοιτούσα σχόλια και όταν δεν είχε πολλά η καθόλου κατέβαινα πιο κάτω στη σελίδα η έκανα search με το όνομα το προϊόν σε άλλα καταστήματα που είχαν πουλήσει πολλά και κοιτούσα τα σχόλια από εκεί. Και έτσι όλα μου έχουν βγει καλά.
Billator Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 42 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αυτό που λέει ο @radiotv έχει μια λογική, γιατι όταν άρχισε αυτό (πρώτη παραγγελία που έκανα εγώ ήταν 18/6/22) ήταν 3 για 5,99 τοτε όμως όλα τα προϊόντα κάνανε 1,99€. Μετά έγινε 3 για 7,99€ πάλι όλα τα προϊόντα είχαν ίδια τιμή, μετα νομιζω 3 για 8,99€. Και το σήμερα που έχει διάφορες τιμές και μπορεις να πάρεις πάνω από 3 προϊόντα έως 10 ανά παραγγελία. Αλλάζει συνέχεια η τιμή του promo (πχ αρχές του μήνα κάνει 10-20% επιπλέον έκπτωση ή 10-30% cashback η και συνδιαστικά), αλλά σταθερά το Sale point δεν ήταν η τιμή αλλά τα 3 αντικείμενα. Προσωπικά γιατί έχω πάνω από 90-100 παραγγελίες με τέτοια χαζά που τα παίρνω για φίλους ποτέ δεν είχα price restrictions. Αλλά όπως είπα κάποιο φεγγάρι μπορεί να ίσχυε για 1-2 βδομάδες γιατί το έχουν αλλάξει πάρα πολλές φορές. 32 λεπτά πριν, radiotv είπε πριν ένα χρόνο περίπου όντως είχε τρία τεμάχια 6$ μετά το πήγε στα 8$ και μετά στα 9$ περίπου, είχα σταματήσει να ασχολούμαι και τώρα τελευταία αγόρασα ξανά.Παντως θέλει προσοχή γιατί πουλάει και πολλή σαβούρα, καλό είναι να διαβάζουμε τα σχόλια στο κάθε προϊόν. Σίγουρα το 80-85% είσαι σαβούρα ή είναι στην κανονική τιμή ή ακόμα και πιο ακριβό από την κανονική τιμή του αλλά έχει κατά καιρούς τρελά deals (προφανώς για μικροπράγματα) και συνήθως σε κάθε αλλαγή καταλόγου πάντα βάζουν τέτοια τυράκια (πχ είχα πάρει σκουπάκι επαναφορτιζόμενης μπαταρίας για γραφείο/αυτοκίνητο 2,99$ όπου το actual price είναι 15-20$, hot air gun blower 2.99$ όπου το actual price είναι 11-17$, iron soldering 1.99$ etc) Οπότε προσωπικά μου έγινε συνήθειο και το κοιτάω συχνά πυκνά. Και αφού σε όλα τα defective δίνουν refund directly εφόσον ανεβάσεις φωτό ή video, το πρόβλημα που είχα ήταν όταν τα έστελναν untracked και δεν παρέλαβα ποτέ μία φορά πέρασαν 80 μέρες για να μπορέσω να ανοίξω Dispute για refund γιατί όλο έκλεινε με την σήμανση ότι είναι στο τοπικό κατάστημα για παραλαβή. 1
radiotv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Billator είπε Αλλάζει συνέχεια η τιμή του promo (πχ αρχές του μήνα κάνει 10-20% επιπλέον έκπτωση ή 10-30% cashback η και συνδιαστικά), αλλά σταθερά το Sale point δεν ήταν η τιμή αλλά τα 3 αντικείμενα. Προσωπικά γιατί έχω πάνω από 90-100 παραγγελίες με τέτοια χαζά που τα παίρνω για φίλους ποτέ δεν είχα price restrictions. Αλλά όπως είπα κάποιο φεγγάρι μπορεί να ίσχυε για 1-2 βδομάδες γιατί το έχουν αλλάξει πάρα πολλές φορές. Σίγουρα το 80-85% είσαι σαβούρα ή είναι στην κανονική τιμή ή ακόμα και πιο ακριβό από την κανονική τιμή του αλλά έχει κατά καιρούς τρελά deals (προφανώς για μικροπράγματα) και συνήθως σε κάθε αλλαγή καταλόγου πάντα βάζουν τέτοια τυράκια (πχ είχα πάρει σκουπάκι επαναφορτιζόμενης μπαταρίας για γραφείο/αυτοκίνητο 2,99$ όπου το actual price είναι 15-20$, hot air gun blower 2.99$ όπου το actual price είναι 11-17$, iron soldering 1.99$ etc) Οπότε προσωπικά μου έγινε συνήθειο και το κοιτάω συχνά πυκνά. Και αφού σε όλα τα defective δίνουν refund directly εφόσον ανεβάσεις φωτό ή video, το πρόβλημα που είχα ήταν όταν τα έστελναν untracked και δεν παρέλαβα ποτέ μία φορά πέρασαν 80 μέρες για να μπορέσω να ανοίξω Dispute για refund γιατί όλο έκλεινε με την σήμανση ότι είναι στο τοπικό κατάστημα για παραλαβή. το hot air gun το παρήγγειλα και εγώ αλλά στα 4,20€,σε μερικά είδη έχει πολύ καλές τιμές 1
Billator Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, radiotv είπε το hot air gun το παρήγγειλα και εγώ αλλά στα 4,20€,σε μερικά είδη έχει πολύ καλές τιμές Μου το έβγαλε και εμένα αυτό, και μετά από λίγο σκρολάρισμα μου το πέταξε στα 2,99$ (2,80 ευρώ) (είχε σε φάση 20-30 sales μόνο ακόμα) και μόλις το αγόρασα επειδή το έψαχνα για να το αγοράσω πάλι μου έβγαζε μόνο το "ακριβό" ξανά. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από Billator 1
MacGyverLarisa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μπορείς να πάρεις και 2 ίδια προϊόντα αν σου τα βγάλει στην λίστα. 6 Ιουνίου παραγγελία έφτασαν Αθήνα και τα περιμένω Ρόδο 1
omokas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Παιδιά καλησπέρα πήγε και εμένα να με εξαπατήσει πωλητής με dispute Μια παραγγελία μιας οθόνης καλής ποιότητας amoled η οποία κολλάει το touch της ώρες ώρες χωρίς λόγο που μάλλον είναι εργοστασιακό πρόβλημα, και ο πωλητής ενώ συμφωνήσαμε για dispute και μου είπε να του βάλω 5 stars για μου δώσει πίσω το 40%. Το έκανα και μετά μου λέει να κλείσω το τωρινό και να επιλέξω "buyer does not need it anymore". Του εξήγησα πώς μετά δεν μπορώ να ανοίξω άλλο και αν θέλει μόνο με τον επίσημο τρόπο μέσω dispute και να κάνει την προτασή του για το 40%. Μίλησα με το support του Aliexpress και μου είπαν συγνώμη για τη συμπεριφορά του πωλητή και πώς δεν θα έπρεπε να μου προτείνει κατι τέτοιο διότι έλεγξαν οι ίδιοι το dispute και είναι ορθό (με σωστή αιτιολογία + αποδείξεις video και εικόνα). Μου πρότειναν να το αφήσω ώς έχει και να το ελέγξει η ομάδα του AliExpress Εντομεταξύ δεν έβαλα όλο το ποσό καθώς θέλω να κρατήσω το αντικείμενο παρόλο το πρόβλημα που έχει, έβαλα 60% για να προτείνει αυτός το 40% και να το αποδεχτώ αλλα δεν τον βλέπω να το κάνει 1
sdikr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 55 minutes ago, MacGyverLarisa said: Μπορείς να πάρεις και 2 ίδια προϊόντα αν σου τα βγάλει στην λίστα. 6 Ιουνίου παραγγελία έφτασαν Αθήνα και τα περιμένω Ρόδο Οσες φορές το έχω δοκιμάσει δεν μου το επιτρέπει Μου γράφει, item already added
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 παιδια λαμογια πωλητες παντου και παντα θα υπαρχουν.Οπως υπαρχουν και λαμογια αγοραστες.Και εγω την εχω πατησει απο πωλητη του ali.Επαθα και εμαθα.Αν παιρνεις τα απαραιτητα μετρα, και μπορεις να αποδειξεις το δικιο σου, το αλι σχεδον παντα θα σε δικαιωσει.Και ποτε μα ποτε δεν κλεινουμε το dispute αν δεν βρεθει λυση.Οτι και να μας πει ο πωλητης. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα