duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ξαναπακεταρισμενα? Δηλαδη CN δεν γραφανε εξω στο πακετο? Μπορεις να μου πεις αν θελεις με τι τροπο παρηγγειλες, με τι μεθοδο αποστολης? Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες, μηπως αρχιζουν και κανουν οτι στο bangood με το priority που δεν περναει τελωνειο? Επισεις τι ποσο ηταν τα δεματακια σου, κατω απο 22 ευρω? ναι, απ'εξω ηταν ναυλον συσκευασια με αυτοκολλητο τουρκικου ταχυδρομειου και μεσα ηταν αλλο φακελακι με το αυτοκολλητο του κινεζικου. aiexpress standard shipping ειχα διαλεξει, μιλαμε για πραγματακια κατω απο 10-15 ευρω. οπως και το bangood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, duende είπε ναι, απ'εξω ηταν ναυλον συσκευασια με αυτοκολλητο τουρκικου ταχυδρομειου και μεσα ηταν αλλο φακελακι με το αυτοκολλητο του κινεζικου. aiexpress standard shipping ειχα διαλεξει, μιλαμε για πραγματακια κατω απο 10-15 ευρω. οπως και το bangood Αυτο πολυ λες ειναι πολυ καλο. Τοτε πιθανον αρχισε και το Ali να κανει οτι το Bangood, αφου επανασυσκευαστηκε το δεμα, αυτο σημαινει πρακτικα. Αλλο ενα να ρωτησω, ηταν registered tracking αυτα τα δεματα που λες τα επανασυσκευασμενα, η απλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Αυτο πολυ λες ειναι πολυ καλο. Τοτε πιθανον αρχισε και το Ali να κανει οτι το Bangood, αφου επανασυσκευαστηκε το δεμα, αυτο σημαινει πρακτικα. Αλλο ενα να ρωτησω, ηταν registered tracking αυτα τα δεματα που λες τα επανασυσκευασμενα, η απλα? ειχαν tracking μεχρι που εφθασαν ελλαδα (arrived in destination country). καμια πληροφορια μετα, τα παρελαβα χωρις ταυτοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salami4k Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Θελω να παρω ενα smartphone απο Ali 300E γτ απο banggood κλπ εχει πανω απο 350Ε. Να βαλω DHL για να μην περασει τελωνειο η να περιμενω να πεσει στο banggood για σιγουρια? Εχω ακουσει βεβαια καποιους να λενε οτι εχουν παρει πολλες φορες απο Ali (πανω απο 22Ε) και δεν ειχαν κανενα προβλημα με τελωνεια και ιστοριες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salami4k είπε Θελω να παρω ενα smartphone απο Ali 300E γτ απο banggood κλπ εχει πανω απο 350Ε. Να βαλω DHL για να μην περασει τελωνειο η να περιμενω να πεσει στο banggood για σιγουρια? Εχω ακουσει βεβαια καποιους να λενε οτι εχουν παρει πολλες φορες απο Ali (πανω απο 22Ε) και δεν ειχαν κανενα προβλημα με τελωνεια και ιστοριες... Να δεις αρκετά προσεκτικά την αναρτηση του makfil -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409/ Εκει θα καταλάβεις γιατί ΔΕΝ πρεπει να επιλέξεις DHL, εκτος αν ο πωλητης εχεις το ειδικό πακέτο DHL χωρίς τελωνειο στην ευρώπη (θα το λεει ξεκάθαρα) αλλά στα λεφτα θα πάει στα ιδια ή ακριβοτερα απο το bang Να ψωνισεις απο το bang με priority line To bang εχει πολύ καλυτερο after sales support σε σχεση με το ali ή με τους πωλητές του ali. Ψάξε μηπως παιζει καποιο κουπονι για το bang να μειώσεις τη διαφορά τιμής 15% που ειναι τώρα 1 ώρα πριν, Salami4k είπε ... καποιους να λενε οτι εχουν παρει πολλες φορες απο Ali (πανω απο 22Ε) και δεν ειχαν κανενα προβλημα με τελωνεια και ιστοριες... Ναι αλλά αυτοι που λενε οτι τον ήπιαν από το τελωνειο ειναι ο κανονας και οχι η εξαίρεση. Αν σου κάτσει τελωνειο το φθηνοτερο πακέτο θα ειναι +90 ευρω. Εσυ αποφασίζεις αν θες να πάρεις το ρισκο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imazehost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2019 στις 7:49 ΜΜ, makhs5 είπε Ξαναπακεταρισμενα? Δηλαδη CN δεν γραφανε εξω στο πακετο? Μπορεις να μου πεις αν θελεις με τι τροπο παρηγγειλες, με τι μεθοδο αποστολης? Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες, μηπως αρχιζουν και κανουν οτι στο bangood με το priority που δεν περναει τελωνειο? Επισεις τι ποσο ηταν τα δεματακια σου, κατω απο 22 ευρω? Όταν θα λάβετε οποιοδήποτε πακέτο από Κίνα που τελειώνει σε TR παρατηρήστε προσεκτικά την ετικέτα. Θα δείτε λοιπόν πως υπάρχουν δυο κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Στέλνουν λοιπόν την αρχική οι Κινέζοι στην Τουρκία με π.χ. LS237982395798235 κλπ κλπ και εκεί πάνω κολλάνε άλλοι με UD123456789TR οι Τούρκοι. Το πακέτο είναι ίδιο μόνο η ετικέτα κολλιέται η μια πάνω στην άλλη. Αυτό γίνεται σε όλα τα πακέτα ότι πάρετε από TR θα δείτε κολλημένες την μία πάνω στην άλλη. Όπως και να έχει το ευχάριστο είναι πως εδώ και αρκετό καιρό λαμβάνω πακέτα εγώ και ειδικά αυτά από τουρκία μέσα σε 15-22 ημέρες πάνω κάτω. Πολύ καλοί χρόνοι νομίζω. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από imazehost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, imazehost είπε Όταν θα λάβετε οποιοδήποτε πακέτο από Κίνα που τελειώνει σε TR παρατηρήστε προσεκτικά την ετικέτα. Θα δείτε λοιπόν πως υπάρχουν δυο κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Στέλνουν λοιπόν την αρχική οι Κινέζοι στην Τουρκία με π.χ. LS237982395798235 κλπ κλπ και εκεί πάνω κολλάνε άλλοι με UD123456789TR οι Τούρκοι. Το πακέτο είναι ίδιο μόνο η ετικέτα κολλιέται η μια πάνω στην άλλη. Αυτό γίνεται σε όλα τα πακέτα ότι πάρετε από TR θα δείτε κολλημένες την μία πάνω στην άλλη. Όπως και να έχει το ευχάριστο είναι πως εδώ και αρκετό καιρό λαμβάνω πακέτα εγώ και ειδικά αυτά από τουρκία μέσα σε 15-22 ημέρες πάνω κάτω. Πολύ καλοί χρόνοι νομίζω. στα δικα μου παντως ηταν πακετο μεσα στο πακετο, δεν υπηρχε αλλο στικερ κατω απο το τουρκικο, το κινεζικο ηταν στο αλλο πακετο (μεσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω από το συγκεκριμένο site. Θέλω να πάρω αυτό το back cover για το τάμπλετ (Ελλάδα δεν μπορω να το βρω με τίποτα). https://www.google.gr/amp/s/m.aliexpress.com/item/32820434650.html Χρειάζεται να προσέξω κάτι ιδιαίτερο πριν την παραγγελία; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Kαλησπέρα παίδες. Επικείμενη αγορά απο αλι, περιπου 500δολαρίων. Με οποιοδήποτε τρόπο αποστολής, να φανταστώ, πληρώνουμε τελωνείο, σωστά; Το οποιο στη χειρότερη περίπτωση θαναι: ΦΠΑ 25% επι των 500 δολ, ενα δασμός 3-4-5% επι των 500 επισης, συν έξοδα εκτελωνισμου; Υ.Γ. πραγματικη τιμή το 500. Πρόκειται για αντίγραφο ποδηλάτου ευρωπαικου κοστους 3500-4000ε (δε νομιζω ναναι τοσο ζωα και να θεσουν φπα/δασμους επι της...ελληνικης τιμης!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aouaas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από aouaas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Προσπαθησα πριν λιγο να κανω αγορα απο το ali και μου εβγαζε μηνυμα πως τη πληρωμη δεν την επιτρεπει η τραπεζα. ALPHA BANK η πιστωτική έχει συμβεί και σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, alfas είπε Προσπαθησα πριν λιγο να κανω αγορα απο το ali και μου εβγαζε μηνυμα πως τη πληρωμη δεν την επιτρεπει η τραπεζα. ALPHA BANK η πιστωτική έχει συμβεί και σε άλλους; Με χρεωστική δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, alfas είπε Προσπαθησα πριν λιγο να κανω αγορα απο το ali και μου εβγαζε μηνυμα πως τη πληρωμη δεν την επιτρεπει η τραπεζα. ALPHA BANK η πιστωτική έχει συμβεί και σε άλλους; Μιλα με την τραπεζα, ισως αν ειναι η πρωτη φορα που την χρησιμοποιεις η αν το ποσο ειναι μεγαλο να στο μπλοκαρουν για θεμα ασφαλειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, dalain είπε Με χρεωστική δοκίμασες; Οχι η αλήθεια. 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μιλα με την τραπεζα, ισως αν ειναι η πρωτη φορα που την χρησιμοποιεις η αν το ποσο ειναι μεγαλο να στο μπλοκαρουν για θεμα ασφαλειας. Ειχα ξανακάνει αγορές με τη συγκεκριμένη πιστωτική και δεν ειχα θέμα. 10 ευρώ παρα κάτι είναι η χρέωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, alfas είπε Οχι η αλήθεια. Ειχα ξανακάνει αγορές με τη συγκεκριμένη πιστωτική και δεν ειχα θέμα. 10 ευρώ παρα κάτι είναι η χρέωση... Οπως και να εχει πρεπει να μιλησεις με την τραπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα