MacGyverLarisa Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλημέρα Πρώτη παραγγελία 2 Cainiao Super Economy Global 1 Aliexpress Saver Shipping 1 Aliexpress Standard Shipping 1 Cainiao super economy for special goods Στην αρχή όλα πήραν ξεχωριστό κωδικό και τελικά έγινε ένωση και πήραν 10ψηφιο αριθμό αποστολής ελπίζω σε ACS. 1
sakisgri Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλημέρα Πρώτη παραγγελία 2 Cainiao Super Economy Global 1 Aliexpress Saver Shipping 1 Aliexpress Standard Shipping 1 Cainiao super economy for special goods Στην αρχή όλα πήραν ξεχωριστό κωδικό και τελικά έγινε ένωση και πήραν 10ψηφιο αριθμό αποστολής ελπίζω σε ACS. Με ACS έρχονται τα 10ψηφια. Αλλά και το Cainiao super economy for special goods στο ίδιο πακέτο? περίεργο γιατι το Cainiao super economy for special goods ειναι για ειδικά υλικά, εκτός αν κάνανε λάθος η είπαν να το περάσουν ζούλα μαζί με τα άλλα. Όπως και να έχει εσένα σε συμφέρει.
MacGyverLarisa Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Με ACS έρχονται τα 10ψηφια. Αλλά και το Cainiao super economy for special goods στο ίδιο πακέτο? περίεργο γιατι το Cainiao super economy for special goods ειναι για ειδικά υλικά, εκτός αν κάνανε λάθος η είπαν να το περάσουν ζούλα μαζί με τα άλλα. Όπως και να έχει εσένα σε συμφέρει. Στο parcelapp μέχρι και το πρωί μου εμφάνιζε acs dpd γενική ταχυδρομική τώρα που ξανά μπήκα λέει έφτασε Βουδαπέστη και εμφανίζει στον επόμενο μεταφορά DPD. Και εμένα μου έκανε εντύπωσηγια το Cainiao super economy for special goods αλλά δεν ήμαστε μόνο εμείς λαμόγια είναι και οι Κινέζοι. Όταν φτάσει το πακέτο θα φανεί
sakisgri Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, MacGyverLarisa είπε Στο parcelapp μέχρι και το πρωί μου εμφάνιζε acs dpd γενική ταχυδρομική τώρα που ξανά μπήκα λέει έφτασε Βουδαπέστη και εμφανίζει στον επόμενο μεταφορά DPD. Και εμένα μου έκανε εντύπωσηγια το Cainiao super economy for special goods αλλά δεν ήμαστε μόνο εμείς λαμόγια είναι και οι Κινέζοι. Όταν φτάσει το πακέτο θα φανεί Η DPD συνεργάζεται με την ACS, θα δεις την ίδια ενημέρωση σε και τις δυο εταιρίες. Ναι τα κάνουν αυτά, πολλές φορές βλέπεις προϊόν που ειναι ειδικά υλικά και τα στέλνουν με standard shipping και αν δεν περασει τελωνείο εξαγωγής αλλάζουν tracking number και δια μαγείας μετά περνάει κανονικά, μου έτυχε 2 φορές. 1
miltgiorg Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 10:01 ΠΜ, ksessalonikios είπε τι μεταφορικά μέσα χρησιμοποιούν όταν η αποστολή έρχεται μέσω ολλανδίας, γαϊδούρια ; Παραγγελία από 1/4 κι ακόμα ταξιδεύει. Είχα διαβάσει για 35-45 μέρες αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρηθεί σε 45-60 Αστο φιλε δυστυχως η κατασταση ειναι απελπιστική. πραγματικα κατι πρεπει να κανει το ali οσο αναφορα την postnl που τα διαχειριζεται. Εχω δεμα που ειναι κολλημενο 25 ημερες τωρα και δεν λεει να προχωρησει με τιποτα. Εδω λενε τα χειροτερα παντως: https://www.trustpilot.com/review/www.postnl.com Οσοι θελουν να παραλαβουν μην παρετε απο ολλανδια. Θα παραλαβετε αλλα μετα απο μηνες. Εγω το ηξερα απο παλια παραγγελια τι κατασταση επικρατει με postnl αλλα δυστυχως λογου βαρους αναγκαστηκα το εστειλε με heavy parcel line ο κινεζος.
ksessalonikios Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) εμένα επιτέλους μετά από 3 βδομάδας ακινησίας άρχισε να προχωράει κάπως. Βασικά από ότι βλέπω από έναν παλαιότερο αριθμό αποστολής έχει 3 καθυστερήσεις. Μία στη Κίνα (7-10 μέρες) μετά στην Ολλανδία (20 μέρες) και μια τελευταία στην Ελλάδα (7 μέρες). Εγώ έχω "φάει" τις δύο. Πλέον δεν ξαναεπιλεγω κατάστημα που έχει μέθοδο αποστολής "selection standard", έπαθα κι έμαθα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2023 από ksessalonikios
MacGyverLarisa Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Του έχει έρθει κανενός με κωδικό αποστολής UH262847785YP?? Είναι από banggood. Πρώτα φορά το βλέπω. Μετα λέει θα πάρει 10ψηφιο Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από MacGyverLarisa
radiotv Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλησπέρα Του έχει έρθει κανενός με κωδικό αποστολής UH262847785YP?? Είναι από banggood. Πρώτα φορά το βλέπω. Μετα λέει θα πάρει 10ψηφιο ναι,το παραδίδει η Acs 1
sakisgri Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλησπέρα Του έχει έρθει κανενός με κωδικό αποστολής UH262847785YP?? Είναι από banggood. Πρώτα φορά το βλέπω. Μετα λέει θα πάρει 10ψηφιο Είναι με την Yanwen. Η Yanwen εκτελωνίζει τα δέματα και τα παραδίδει σε courier. Εφόσον ειναι 10ψηφιο μάλλον στην ACS όπως σου έγραψε πιο πάνω και ο radiotv. 1
MacGyverLarisa Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 @sakisgri @radiotv σας ευχαριστώ καλό βράδυ 1
duende Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 καλημερα, εχω πολυ καιρο να αγορασω απο ali, τι τροπο αποστολης επιλεγουμε για αποφυγη τελωνειου? το κλασσικο cainiao free, η το ali standard? υπαρχει τροπος να αποφυγουμε τη postnl?
sakisgri Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, duende είπε καλημερα, εχω πολυ καιρο να αγορασω απο ali, τι τροπο αποστολης επιλεγουμε για αποφυγη τελωνειου? το κλασσικο cainiao free, η το ali standard? υπαρχει τροπος να αποφυγουμε τη postnl? Καλησπέρα, Δες στη σελίδα 294 έχω λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής. Με postnl έρχονται σίγουρα τα Caniao standard for special goods που ειναι για ειδικά υλικά. Αν αυτό που θες να πάρεις ειναι ειδικά υλικά, σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. δεν εχεις κι άλλη επιλογή. Και όπως ανέφεραν χρήστες πιο πάνω (αν και ερχόταν μέσω Ουγγαρίας) τα Aliexoress selection standard, και τα Cainiao heavy parcel line που ειναι για ογκώδη και βαριά δέματα. Τα Aliexpress standard/saver shipping και τα δέματα που γίνονται combined έρχονται σίγουρα μέσω Ουγγαρίας. Επίσης και οι προσφορές Choice έρχονται με Aliexpress τρόπο αποστολής μέσω Ουγγαρίας. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από sakisgri 2 1
sdikr Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δες στη σελίδα 294 έχω λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής. Με postnl έρχονται σίγουρα τα Caniao standard for special goods που ειναι για ειδικά υλικά. Αν αυτό που θες να πάρεις ειναι ειδικά υλικά, σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. δεν εχεις κι άλλη επιλογή. Και όπως ανέφεραν χρήστες πιο πάνω (αν και ερχόταν μέσω Ουγγαρίας) τα Aliexoress selection standard, και τα Cainiao heavy parcel line που ειναι για ογκώδη και βαριά δέματα. Τα Aliexpress standard/saver shipping και τα δέματα που γίνονται combined έρχονται σίγουρα μέσω Ουγγαρίας. Επίσης και οι προσφορές Choice έρχονται με Aliexpress τρόπο αποστολής μέσω Ουγγαρίας. Να προσθέσω πως τα aliexpress standard/saving ανάλογα με το πόσο παραγγελίας έρχονται και μέσω acs
omokas Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Δες στη σελίδα 294 έχω λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής. Με postnl έρχονται σίγουρα τα Caniao standard for special goods που ειναι για ειδικά υλικά. Αν αυτό που θες να πάρεις ειναι ειδικά υλικά, σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. δεν εχεις κι άλλη επιλογή. Και όπως ανέφεραν χρήστες πιο πάνω (αν και ερχόταν μέσω Ουγγαρίας) τα Aliexoress selection standard, και τα Cainiao heavy parcel line που ειναι για ογκώδη και βαριά δέματα. Τα Aliexpress standard/saver shipping και τα δέματα που γίνονται combined έρχονται σίγουρα μέσω Ουγγαρίας. Επίσης και οι προσφορές Choice έρχονται με Aliexpress τρόπο αποστολής μέσω Ουγγαρίας. Σάκη καλησπέρα Έβαλα πριν λίγες μέρες άλλες δύο παραγγελίες και ήταν από τα AliExpress Choice ωστόσο είχε 3 μεθόδους αποστολής αυτή τη φορά που δεν έγραφε τι είναι, μόνο τιμή και στο free έλεγε χωρίς tracking. Άλλες 3 που έκανα από το choice αρχές του μήνα ήταν όλες free με tracking και έγινε 10ψηφιο. Σε αυτά τώρα έβαλα την 2η επιλογή που ήταν κάτι λεπτά του ευρώ και έλεγε έχει tracking. Ωστόσο μετά που έγιναν ship μου έβγαλε πως είναι AliExpress Selection Saver αυτό που επέλεξα και έδωσε τρακινγκ Ουγγαρίας UA..HU - δεν τα έκανε combine επίσης Αν επέλεγα το πιο ακριβό ξέρεις αν θα ήταν AliExpress Selection Standard και θα ερχόταν με PostNL ? Για να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε μελλοντικά Σήμερα ένα πληκτρολόγιο ενός φίλου με AliExpress Standard Shipping έγινε 10ψηφιο μόνο του ενώ έγινε χθες η αγορά και είχε βγάλει LA.. HU νομίζω πρίν Είναι και λίγο τυχαίο τελικά το πώς γίνονται combine και τι next tracking θα λάβει. Παλιά έπαιρνα μόνο 5UGR τώρα τελευταία και 10ψήφια
sakisgri Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 Δημοσ. 13 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, omokas είπε Σάκη καλησπέρα Έβαλα πριν λίγες μέρες άλλες δύο παραγγελίες και ήταν από τα AliExpress Choice ωστόσο είχε 3 μεθόδους αποστολής αυτή τη φορά που δεν έγραφε τι είναι, μόνο τιμή και στο free έλεγε χωρίς tracking. Άλλες 3 που έκανα από το choice αρχές του μήνα ήταν όλες free με tracking και έγινε 10ψηφιο. Σε αυτά τώρα έβαλα την 2η επιλογή που ήταν κάτι λεπτά του ευρώ και έλεγε έχει tracking. Ωστόσο μετά που έγιναν ship μου έβγαλε πως είναι AliExpress Selection Saver αυτό που επέλεξα και έδωσε τρακινγκ Ουγγαρίας UA..HU - δεν τα έκανε combine επίσης Αν επέλεγα το πιο ακριβό ξέρεις αν θα ήταν AliExpress Selection Standard και θα ερχόταν με PostNL ? Για να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε μελλοντικά Σήμερα ένα πληκτρολόγιο ενός φίλου με AliExpress Standard Shipping έγινε 10ψηφιο μόνο του ενώ έγινε χθες η αγορά και είχε βγάλει LA.. HU νομίζω πρίν Είναι και λίγο τυχαίο τελικά το πώς γίνονται combine και τι next tracking θα λάβει. Παλιά έπαιρνα μόνο 5UGR τώρα τελευταία και 10ψήφια Καλησπέρα. δεν νομίζω τα Choice να στέλνονται με selection standard τρόπο αποστολής, μάλλον η Aliexpress standard θα ειναι η saver. Πριν καμια βδομάδα παρέλαβα 3 δέματα από Choice, και τα 3 δέματα έγιναν combined, αν και το ένα είχε αξία μόνο 2,22€ έγινε combined μόνο του και όλα συν αυτό πήραν 10ψηφιο και ήρθαν με ACS, και ήρθαν σε 14 μέρες. Λογικά ειναι που βρίσκονται τα καταστήματα (σε ποια πόλη) αν κάποιο ειναι πολύ μακριά λογικά θα γίνεται combined μόνο του και πιο πολλές πιθανότητες να πάρει 10ψηφιο, κάποιο όμως αν έχει πολύ χαμηλή αξία και ειναι μακριά από τα άλλα μπορεί και να έρθει μόνο του σαν απλό. Κάτι που θα μπορούσες να κάνεις (πιστεύω) ειναι, αν ειναι κάτι πολύ φτηνό και έχει χωρίς tracking αν πήγαινες στο κατάστημα και έβρισκες κάτι ακόμα που θα ήθελες (ανεξαρτήτως ποσό) ίσως να γινόταν έτσι combined και συστημένο. Το καλό ειναι ότι ειναι με Aliexpress τρόπο αποστολής, γιατι τα Cainiao (απλά δέματα) έχουν κάποιες φορές πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Τα Aliexpress ειναι σχεδόν standard η θα έρθει με courier σε 16-22 μέρες πάνω κάτω η με τα ΕΛΤΑ (απλά δέματα) σε 18-30 το πολύ. Λογικά με τα 5UGR πρέπει να έχουν επιστραφεί πολλά δέματα στην Κίνα και να έχουν ανοίξει πολλά dispute, λόγο που δεν υπάρχει tracking number από την Γενική ταχυδρομική, και μπορεί να τα αποφεύγει σιγά σιγά το Aliexpress. Η ACS ειναι χίλιες φορές καλύτερα, όχι μόνο έχει tracking number το ίδιο που θα πάρεις από το Aliexpress από την πρώτη μέρα, αλλά σου στέλνουν και μήνυμα και σου δίνουν και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, που ειναι μέσα σε ένα 2ωρο. 1 ώρα πριν, sdikr είπε Να προσθέσω πως τα aliexpress standard/saving ανάλογα με το πόσο παραγγελίας έρχονται και μέσω acs Τα standard ναι, βασικά ανάλογα το tracking number που θα πάρει (τα γράφω στη σελίδα 294) Τα saver όχι, ειναι απλή αποστολη και έρχεται με τα ΕΛΤΑ με tracking number τύπου UA*********HU, εκτός αν γίνει combined με άλλα δέματα και αναβαθμιστεί σε standard τοτε ναι. Βασικά ότι έχει κόστος τα 8,5€ και κάτω έρχεται με απλή αποστολη, εκτός αν πληρώσουμε κάτι παραπάνω και επιλέξουμε standard shipping η αν γίνει combined με άλλα δέματα. Στα Choice μπορεί να έρθει συστημένο και ας ειναι κάτω από τα 8,5€. Ότι έχει κόστος 8,5€ και πάνω δεν υπάρχει επιλογή για saver θα πρέπει να ειναι συστημένο. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2023 από sakisgri 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα