sakisgri Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, jasonas21 είπε Ωραιος ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω μεσα στην ημερα και θα σας πω τι έγινε! Το μαγαζι συγκεκριμένα μου απάντησε να ανοίξω dispute και να διαλέξω I don't need this product reason για να μου κάνουν refund μονο το ποσό του προϊόντος! Χωρις δηλαδή το shipping Πονηρός ο Κινέζος.... Τα κάνουν αυτά, θέλει προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdch1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 11:34 ΠΜ, TasosPk είπε Ξερει κανενας τι τρακινγκ ειναι αυτο? GR3820776NS00000G Δεν το χω ξαναδει ποτε. Ηταν sellers shipping method, δεν επελεξα κατι εγω. https://boxnow.gr/en?track=5808119966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, pdch1 είπε https://boxnow.gr/en?track=5808119966 Mε την Meest στέλνουν τις μπαταρίες,το δικό σου είναι μπαταρία; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyverLarisa Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, pdch1 είπε https://boxnow.gr/en?track=5808119966 Καλημέρα 28 Απριλίου έφυγε από Ολλανδία και έρχεται https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3820776NS00000G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, radiotv είπε Mε την Meest στέλνουν τις μπαταρίες,το δικό σου είναι μπαταρία; 4 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλημέρα 28 Απριλίου έφυγε από Ολλανδία και έρχεται https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3820776NS00000G Ο φίλος απαντάει στον @TasosPk που ρωτούσε στη σελίδα 329, ότι το δέμα ειναι σε Box Now. Και εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή, είδα μετά είχαν το ίδιο tracking number και κατάλαβα. Γιαυτό το διέγραψα και έγραψα άκυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Ο φίλος απαντάει στον @TasosPk που ρωτούσε στη σελίδα 329, ότι το δέμα ειναι σε Box Now. Και εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή, είδα μετά είχαν το ίδιο tracking number και κατάλαβα. Γιαυτό το διέγραψα και έγραψα άκυρο. ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Στις 29/4/2023 στις 5:52 ΜΜ, pdch1 είπε https://boxnow.gr/en?track=5808119966 Το βρήκα και εγώ οταν καταλαβα τι παίζει με την meest, τις μπαταρίες και πως αποστελονται απο κίνα. Ευχαριστώ πολύ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Καλημέρα και καλό μήνα... Έκανα 2 παραγγελίες από Aliexpress πριν από 10 και 8 ημέρες αντίστοιχα..Τα tracking number ειναι 4076637460 και 4076482093...Ενω στο site του Ali δεν λέει ότι έχουν γινει combined, χθες που τα είδα είχαν σκαναριστει την ίδια ημέρα κ ώρα... Ξέρουμε σε το φάση είναι και με ποια εταιρία θα παραλάβω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, alexaso29 είπε Καλημέρα και καλό μήνα... Έκανα 2 παραγγελίες από Aliexpress πριν από 10 και 8 ημέρες αντίστοιχα..Τα tracking number ειναι 4076637460 και 4076482093...Ενω στο site του Ali δεν λέει ότι έχουν γινει combined, χθες που τα είδα είχαν σκαναριστει την ίδια ημέρα κ ώρα... Ξέρουμε σε το φάση είναι και με ποια εταιρία θα παραλάβω;; Φίλε μου καλησπέρα θα έρθουν με ACS νομίζω σα ξεχωριστά δέματα εφωσον έχεις δύο διαφορετικά 10ψήφια. Έκανα και εγώ εχθές μια παραγγελία ένα τροφοδοτικό 10 ευρώ και ήταν aliexpress choice προσφορά με AliExpress free shipping. Σήμερα μου έβγαλε και εμένα 10ψηφιο και λέει ότι έγινε combined ωστόσο ήταν ένα προϊόν Πρώτη φορά εντομεταξύ που μου βγάζει 10ψήφιο πάντα μου έδινε 5UGR στο παρελθόν και HU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, alexaso29 είπε Καλημέρα και καλό μήνα... Έκανα 2 παραγγελίες από Aliexpress πριν από 10 και 8 ημέρες αντίστοιχα..Τα tracking number ειναι 4076637460 και 4076482093...Ενω στο site του Ali δεν λέει ότι έχουν γινει combined, χθες που τα είδα είχαν σκαναριστει την ίδια ημέρα κ ώρα... Ξέρουμε σε το φάση είναι και με ποια εταιρία θα παραλάβω;; Καλησπέρα και καλό μήνα, 2 διαφορετικά δέματα ειναι, πιο πιθανό θα τα παλάβεις και τα 2 μαζί. 5 ώρες πριν, omokas είπε Φίλε μου καλησπέρα θα έρθουν με ACS νομίζω σα ξεχωριστά δέματα εφωσον έχεις δύο διαφορετικά 10ψήφια. Έκανα και εγώ εχθές μια παραγγελία ένα τροφοδοτικό 10 ευρώ και ήταν aliexpress choice προσφορά με AliExpress free shipping. Σήμερα μου έβγαλε και εμένα 10ψηφιο και λέει ότι έγινε combined ωστόσο ήταν ένα προϊόν Πρώτη φορά εντομεταξύ που μου βγάζει 10ψήφιο πάντα μου έδινε 5UGR στο παρελθόν και HU Καλησπέρα και καλό μήνα. Παράγγειλα στης 18/4/23 έξι προϊόντα από Aliexpress choice προσφορά με Aliexpress free shipping, και τα 3 έγιναν combined σε 3 διαφορετικά δέματα, το ένα είχε μόνο ένα προϊόν αξίας 2,22€ το άλλο 2 προϊόντα αξίας 4,25€ και το τρίτο 3 προϊόντα αξίας 16€. Όλα εστάλησαν με Aliexpress standard shipping και πήραν 10ψηφιο και παρέλαβα σήμερα, 14 μέρες!! Καλά πάμε. Είχα κάνει και ακόμα ένα με 3 προϊόντα από διάφορα καταστήματα το ένα ήταν με Cainiao super economy global και τα άλλα 2 με Aliexpress saver shipping, έγιναν combined και πήραν 10ψηφιο, αυτό θα το παραλάβω αύριο, 15 μέρες, μια χαρά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2023 στις 9:00 ΜΜ, user27 είπε Ενα δεμα CAINIAO SUPER ECONOMY GLOBAL με tracking UA...HU αυτη τη στιγμη στα ελτα γραφει αποστολη αντικειμενου ΟΥΓΓΑΡΙΑ απο 16/3, ενω στο ali γραφει τελευταια ενημερωση arrived at local delivery center απο 24/3. Σημερα και ακομα τιποτα ειναι λογικο; Σημερα και ακομα τιποτα. Εχω επικοινωνησει με ελτα και λενε οτι επειδη ειναι απλο δεν γνωριζουν αν εχει κολλησει καπου και να περιμενω. Επισης στην τοπικη διανομη δεν υπαρχει κατι. Εχει καποιος απο σας παρομοιο θεμα αυτη την περιοδο; Παρελαβε κανεις σας καμια παρομοια (χρονικα) παραγγελια με τον ιδιο τροπο προσφατα; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από user27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, user27 είπε Σημερα και ακομα τιποτα. Εχω επικοινωνησει με ελτα και λενε οτι επειδη ειναι απλο δεν γνωριζουν αν εχει κολλησει καπου και να περιμενω. Επισης στην τοπικη διανομη δεν υπαρχει κατι. Εχει καποιος απο σας παρομοιο θεμα αυτη την περιοδο; Παρελαβε κανεις σας καμια παρομοια (χρονικα) παραγγελια με τον ιδιο τροπο προσφατα; Τα Cainiao Super Economy Global και Cainiao Super Economy πολλές φορές έχουν μεγάλη καθυστέρηση. Μπορεί να κόλλησε κάπου όπως σου είπαν η αν μένεις σε πολυκατοικία επειδή ειναι απλό και το αφήνει χωρίς ενημέρωση ο ταχυδρόμος μπορεί και να έβγαλε φτερά, πιο πιθανό το πρώτο. Καλά ειναι είτε να δίνουμε λίγα παραπάνω και να επιλέγουμε Aliexpress saver shipping (αν ειναι μεγάλη η διαφορά κοιτάμε σε άλλο κατάστημα που να πουλάει το ίδιο προϊόν με χαμηλότερα μεταφορικά με saver) η αλλιώς παίρνουμε και κάτι ακόμα από διαφορετικό κατάστημα και τα πληρώνουμε ταυτόχρονα, έτσι έχουμε πολλές πιθανότητες να γίνει combined, συστημένο και πιο πιθανό να έρθει με courier σε 14-20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Τα Cainiao Super Economy Global και Cainiao Super Economy πολλές φορές έχουν μεγάλη καθυστέρηση. Μπορεί να κόλλησε κάπου όπως σου είπαν η αν μένεις σε πολυκατοικία επειδή ειναι απλό και το αφήνει χωρίς ενημέρωση ο ταχυδρόμος μπορεί και να έβγαλε φτερά, πιο πιθανό το πρώτο. Καλά ειναι είτε να δίνουμε λίγα παραπάνω και να επιλέγουμε Aliexpress saver shipping (αν ειναι μεγάλη η διαφορά κοιτάμε σε άλλο κατάστημα που να πουλάει το ίδιο προϊόν με χαμηλότερα μεταφορικά με saver) η αλλιώς παίρνουμε και κάτι ακόμα από διαφορετικό κατάστημα και τα πληρώνουμε ταυτόχρονα, έτσι έχουμε πολλές πιθανότητες να γίνει combined, συστημένο και πιο πιθανό να έρθει με courier σε 14-20 μέρες. Αν γινοταν θα επελεγα γρηγορη μεθοδο αποστολης αλλα το προιον που περιμενω ειναι αντι ενος ελαττωματικου που ειχα παραλαβει πιο πριν απο προηγουμενη παραγγελια. Και ενω τοτε ειχα παραλαβει με κουριερ μεσα σε 15 μερες τωρα ο πωλητης για να γλυτωσει μεταφορικα το εστειλε σαν απλο. Τι τοθελα και συμφωνησα ετσι! Αντε τωρα και dispute να κανω σιγα μη βγαλω ακρη καθως το χρονικο περιθωριο για το dispute της πρωτης παραγγελιας εληξε εδω και καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, user27 είπε Αν γινοταν θα επελεγα γρηγορη μεθοδο αποστολης αλλα το προιον που περιμενω ειναι αντι ενος ελαττωματικου που ειχα παραλαβει πιο πριν απο προηγουμενη παραγγελια. Και ενω τοτε ειχα παραλαβει με κουριερ μεσα σε 15 μερες τωρα ο πωλητης για να γλυτωσει μεταφορικα το εστειλε σαν απλο. Τι τοθελα και συμφωνησα ετσι! Αντε τωρα και dispute να κανω σιγα μη βγαλω ακρη καθως το χρονικο περιθωριο για το dispute της πρωτης παραγγελιας εληξε εδω και καιρο... Απ' ότι καταλαβαίνω δεν το είχες κάνει μέσω το dispute αλλά με συμφωνία με τον πωλητή. Ότι προβλήματα έχουμε καλά ειναι να τα λύνουμε με το Aliexpress και όχι με τον πωλητή. Θα έπαιρνες τα χρήματα πίσω και θα έκανες ξανά την παραγγελία, έτσι θα ερχόταν πάλι με courier. Τώρα το μόνο που μπορεις να κάνεις ειναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και αν δεν βγάλεις άκρη μετά να περιμένεις να περάσουν οι 90 μέρες και αν δεν εχεις παραλάβει να δοκιμάσεις την τύχη σου με το dispute, να ανεβάσεις screenshots με την συνομιλία που είχατε και να παραπονεθείς γιατι την δεύτερη φορά έστειλε με απλό τρόπο αποστολής και δεν παρελαβες ποτέ. Αν δεν βρεις το δίκιο σου μετά αμφισβήτηση στη τράπεζα, πάλι ανεβάζοντας συνομιλίες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα