@zouve@ Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, sakisgri είπε Από 186€ και κάτω ισχύει αυτό που γράφεις. Αν θες δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 έχω πολλές πληροφορίες για 186€ και κάτω. Οπότε για 186€ και πάνω δεν υπάρχει σωτηρία; Αυτός ειναι γενικός κανόνας ή υπάρχει αποστολή που ξεφεύγει το τελωνείο;
sakisgri Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, @zouve@ είπε Οπότε για 186€ και πάνω δεν υπάρχει σωτηρία; Αυτός ειναι γενικός κανόνας ή υπάρχει αποστολή που ξεφεύγει το τελωνείο; Υπάρχει, Ένας τρόπος ειναι αν το δέμα περιεχέι πάνω από ένα αντικείμενο, έτσι μπορεί να σπάσει σε 2 η και παραπάνω δέματα και κανένα δέμα να μη ξεπερνάει τα 186€, αλλά πρέπει να φύγουν με διαφορά λίγες μέρες το ένα με το άλλο. Άλλος τρόπος ειναι αν δηλώσει χαμηλότερη τιμή ο πωλητής και με κάποιο τρόπο να τον δώσεις την διαφορά. Επίσης γίνεται να πληρωσεις κανονικά και να δηλώσει χαμηλότερη τιμή. Και μετά το παράδειγμα στις φώτο κάτω θα δεις το ίδιο προϊόν στη μια περίπτωση ειναι δωρεάν μεταφορικά και φεύγει τα 186€ και περνάει τελωνείο και στην άλλη περίπτωση κάνει 68€ με 140€ μεταφορικά και δεν περνάει τελωνείο, γιατι το όριο ειναι 186€ καθαρή αξία δλδ χωρίς μεταφορικά. Όπως εξηγώ πιο πάνω σε αυτή την σελίδα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από sakisgri 1
tonyz21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Καλησπέρα παίδες, έβαλα παραγγελία στο Ali και το δέμα μου στάλθηκε με Aliexpress Selection Standard. Ο αριθμός είναι 10ψήφιος μόνο αριθμοί και γίνεται track στο https://global.cainiao.com . Ξέρουμε περίπου χρόνους και με τι παραδίδεται στην Ελλάδα;
omokas Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 41 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Καλησπέρα παίδες, έβαλα παραγγελία στο Ali και το δέμα μου στάλθηκε με Aliexpress Selection Standard. Ο αριθμός είναι 10ψήφιος μόνο αριθμοί και γίνεται track στο https://global.cainiao.com . Ξέρουμε περίπου χρόνους και με τι παραδίδεται στην Ελλάδα; Καλησπέρα έρχεται με ACS μπορείς να το αναζητήσεις στη σελίδα τους αφού μπει Ελλάδα και νομίζω 15-20 μέρες περίπου κάνει 2
@zouve@ Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 @sakisgri σε ευχαριστώ πολύ φιλε για τον χρόνο σου , ήσουν πολύ αναλυτικός και κατατοπιστικός !!!!! 1
jasonas21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Εν συνεχεια της ερωτησης μου εδω και την απαντηση που πηρα ξερει κανενας πως γινεται, αν γινεται να αιτηθω αλλαγη του τυπου αριθμου tracking που μου δινουν για να μην μου ερχεται παντα με acs? πραγματικα εχω κανει 2-3 παραγγελιες παλιοτερα και αλλες 2-3 πριν 15 ημερες και φτανωντας σημερα η μια, για αλλη μια φορα μου απεδειξε η acs οτι ειναι η χειροτερη εταιρια courier , τουλαχιστον στην περιοχη μου! Οποτε ψαχνομαι μηπως βρω λυση και γλιτώσω αυτη την εταιρια στις επομενες παραγγελιες!
dimitrismvr__ Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Καλησπερα και απο εμενα. Παρηγγειλα προσφατα ενα ραδιο για το αυτοκινητο αξιας 15$ απο ali απο αποθηκη γαλλιας. Ο κωδικος παρακολουθησης ειναι μορφης HQ*********GR και στο τρακ17 μου βγαζει οτι ερχεται απο κινα. Ξερει κανεις τι παιζει και το βγαζει ετσι?
MacGyverLarisa Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Καλημέρα Απίστευτη ταχύτητα 14 Απριλίου παρήγγειλα από Αλί σήμερα παρέλαβα με acs στην Ρόδο με AliExpress standard shipping στην εφαρμογή το τρακ ακόμη το δείχνει στην Κίνα. Προσωπικά τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναδεί. Συνήθως κολλάνε στην Αθήνα λόγω νησιού. 1
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2023 στις 2:30 ΜΜ, sakisgri είπε Ναι, δεν γίνεται κατευθείαν, θα περασει ένα κέντρο διαλογής και μετά θα πάει στο κέντρο διαλογής που γίνεται το combined. Δες τα 3 δικά μου που έγιναν combined.το πρώτο πχ στης 7/3/23 πέρασε το πρώτο κέντρο διαλογής και στης 9/3/23 πέρασε το άλλο κέντρο που έγινε combined. Μπορεί να περασει και 2 κέντρα διαλογής πριν γίνει combined, ανάλογα από που φεύγει το δέμα. https://parcelsapp.com/en/tracking/UA475915224HU https://parcelsapp.com/en/tracking/UA475052855HU https://parcelsapp.com/en/tracking/UA474847307HU Kαλησπέρα, να ενημερώσω πως το AliExpress selection super economy global ήρθε ξεχωριστά δεν εγινε combined το παρέλαβα πολύ γρήγορα μια χαρά. Το πρόβλημα είναι με όλα τα υπολοιπα που έχει γίνει ενα τεράστιο μπέρδεμα. Απο τα υπολοιπα 6 τα 5 έγιναν combined και δείχνουν στακαρισμενα από 7/4 https://parcelsapp.com/en/tracking/5UGR000331989 και το 1 ακόμα που δεν έγινε combined το έστειλα με cainiao super economy global https://parcelsapp.com/en/tracking/UA488706445HU Μίλησα και με γενικη ταχυδρομική που μου βγαζει σαν τηλεφωνο απο το tracking page του aliexpress ( (To know more information, Call the hotline: (+30) 2104851100) αλλα δεν μπορουν να μου πουν κατι απο την στιγμη που δεν εχει βγει ελληνικο tracking number τι γίνεται σε αυτη την περιπτωση? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από MySql
omokas Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, MySql είπε Kαλησπέρα, να ενημερώσω πως το AliExpress selection super economy global ήρθε ξεχωριστά δεν εγινε combined το παρέλαβα πολύ γρήγορα μια χαρά. Το πρόβλημα είναι με όλα τα υπολοιπα που έχει γίνει ενα τεράστιο μπέρδεμα. Απο τα υπολοιπα 6 τα 5 έγιναν combined και δείχνουν στακαρισμενα από 7/4 https://parcelsapp.com/en/tracking/5UGR000331989 και το 1 ακόμα που δεν έγινε combined το έστειλα με cainiao super economy global https://parcelsapp.com/en/tracking/UA488706445HU Μίλησα και με γενικη ταχυδρομική που μου βγαζει σαν τηλεφωνο απο το tracking page του aliexpress ( (To know more information, Call the hotline: (+30) 2104851100) αλλα δεν μπορουν να μου πουν κατι απο την στιγμη που δεν εχει βγει ελληνικο tracking number τι γίνεται σε αυτη την περιπτωση? Καλησπέρα αν θέλεις βγάλε το μαύρο background διότι δεν φαίνεται το κείμενο καθαρά. Είχα μιλήσει στο παρελθόν με τη Γενική και μου είχαν πει ότι αν πας από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί μπορείς με το όνομα να δεις αν έχει δημιουργηθεί label αποστολής το οποίο βγαίνει από τη Βουλγαρία οπότε ίσως να έχει ήδη δημιουργηθεί αλλά να έχει καθυστερήσει η ενημέρωση για το επόμενο tracking. Κάνε μια προσπάθεια στο τοπικό κατάστημα και αν μπορείς ενημέρωσε μας, εμένα επειδή μου ήρθε τελικά το μήνυμα στο Viber δεν πήγα από κοντά να δω για το label οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που μου είπαν
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, omokas είπε Καλησπέρα αν θέλεις βγάλε το μαύρο background διότι δεν φαίνεται το κείμενο καθαρά. Είχα μιλήσει στο παρελθόν με τη Γενική και μου είχαν πει ότι αν πας από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί μπορείς με το όνομα να δεις αν έχει δημιουργηθεί label αποστολής το οποίο βγαίνει από τη Βουλγαρία οπότε ίσως να έχει ήδη δημιουργηθεί αλλά να έχει καθυστερήσει η ενημέρωση για το επόμενο tracking. Κάνε μια προσπάθεια στο τοπικό κατάστημα και αν μπορείς ενημέρωσε μας, εμένα επειδή μου ήρθε τελικά το μήνυμα στο Viber δεν πήγα από κοντά να δω για το label οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που μου είπαν νομιζω το εβγαλα το μαυρο backround? όσο αναφορα αυτο που λες πηρα τηλεφωνο και στο τοπικο καταστημα και μου ειπαν εαν δεν εχεις κωδικο απο viber δεν μπορουμε να βρουμε τιποτα
omokas Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, MySql είπε νομιζω το εβγαλα το μαυρο backround? όσο αναφορα αυτο που λες πηρα τηλεφωνο και στο τοπικο καταστημα και μου ειπαν εαν δεν εχεις κωδικο απο viber δεν μπορουμε να βρουμε τιποτα Περίεργο στη Γενική Χανίων που ρώτησα τότε μου είχαν πει ότι σου είπα. Ωστόσο μπορεί να μην ισχύει και να μου είπαν ότι νάνε Μήπως αν πήγαινες από κοντά και τους πεις θέλω να αναζητήσω με βάση το όνομα αν έχει δημιουργηθεί κάποια αποστολή. Γιατί βλέπουν στο δίκτυο τους και με κάποια στοιχεία
sakisgri Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dimitrismvr__ είπε Καλησπερα και απο εμενα. Παρηγγειλα προσφατα ενα ραδιο για το αυτοκινητο αξιας 15$ απο ali απο αποθηκη γαλλιας. Ο κωδικος παρακολουθησης ειναι μορφης HQ*********GR και στο τρακ17 μου βγαζει οτι ερχεται απο κινα. Ξερει κανεις τι παιζει και το βγαζει ετσι? Καλησπέρα, Λογικά δεν το είχε διαθέσιμο στην Γαλλία και το στέλνει από Κίνα, συμβαίνει μερικές φορές. Για να το αποφύγουμε αυτό όταν θέλουμε να παραγγείλουμε από Ευρωπαϊκές αποθήκες καλά ειναι να ρωτάμε αν μπορεί να στείλει από την συγκεκριμένη χώρα, αν πει δεν μπορεί κοιτάμε σε άλλο κατάστημα που να στέλνει πάλι από Ευρωπαικη χώρα και ξανά ρωτάμε. Από την δική μου εμπειρία όταν απαντάνε θετικά πάντα υπάρχει και θα στειλουν από την Ευρωπαικη χώρα. Το tracking number αυτό δεν το έχω ξανά δει αλλά όσες φορές κάποιος έχει αναφέρει παρόμοια περίπτωση πάντα στέλνουν με logistics που αναλαμβάνει και κάνει και τον εκτελωνισμό και λογικά θα παραλάβεις χωρίς κάποια εξτρά χρέωση, απλώς θα κάνει λίγες μέρες παραπάνω, συνήθως καμιά 20αρια πάνω κάτω. Να κοιτάς το tracking εδώ https://parcelsapp.com/, για να δεις το next tracking number και ποια εταιρία θα σου το παραδώσει στην Ελλαδα. 5 ώρες πριν, MySql είπε Kαλησπέρα, να ενημερώσω πως το AliExpress selection super economy global ήρθε ξεχωριστά δεν εγινε combined το παρέλαβα πολύ γρήγορα μια χαρά. Το πρόβλημα είναι με όλα τα υπολοιπα που έχει γίνει ενα τεράστιο μπέρδεμα. Απο τα υπολοιπα 6 τα 5 έγιναν combined και δείχνουν στακαρισμενα από 7/4 https://parcelsapp.com/en/tracking/5UGR000331989 και το 1 ακόμα που δεν έγινε combined το έστειλα με cainiao super economy global https://parcelsapp.com/en/tracking/UA488706445HU Μίλησα και με γενικη ταχυδρομική που μου βγαζει σαν τηλεφωνο απο το tracking page του aliexpress ( (To know more information, Call the hotline: (+30) 2104851100) αλλα δεν μπορουν να μου πουν κατι απο την στιγμη που δεν εχει βγει ελληνικο tracking number τι γίνεται σε αυτη την περιπτωση? Καλησπέρα, το UA488706445HU έχει next tracking number το UL477182402BE πέρασε τελωνείο στο Βέλγιο και όπου να ναι θα φανεί και στα ΕΛΤΑ, ειναι σε κανονική φάση. Να υπενθυμίσω ότι τα Cainiao super economy global πολλές φορές έχουν κάποια καθυστέρηση και αργούν περισσότερο από τα Aliexpress saver shipping. Το 5UGR000331989 ειναι σε περίεργη φάση στης 3/4/2023 έχει ενημέρωση Lastmile accept που φαίνεται όταν το δέμα φτάνει Βουλγαρία, στης 7/4/2023 γράφει Warehouse ruse που πρώτη φορά το βλέπω, στο google βγάζει ruse logistics Bulgaria, που φαίνεται λογικό. Αλλά θα έπρεπε να είχες παραλάβει εδώ και 15 μέρες περίπου. Εγώ θα έστελνα μήνυμα σε και τους 5 πωλητές που έχει προϊόν τους το δέμα και θα ρωτούσα αν ξέρουν τι γίνεται με το δέμα, και ότι ειναι κολλημένο στην Βουλγαρία και ότι άλλες φόρες παραλάμβανες σε 20 μέρες και τώρα έχουν περασει 34 και εδώ και 20 μέρες δεν βλέπεις κάποια κίνηση. Αυτοί μπορούν να μάθουν τι γίνεται, όλο και κάποιος θα ψάξει και θα μάθει για να σου πει. Αλλά αν θες κανε και αυτό που γράφει και ο φίλος πιο πάνω, δλδ να πας στην Γενική ταχυδρομική και με το όνομα σου να ψάξουν το δέμα, αν και δεν νομίζω να έφτασε αλλά καμια φορά δεν ξέρεις. 17 ώρες πριν, jasonas21 είπε Εν συνεχεια της ερωτησης μου εδω και την απαντηση που πηρα ξερει κανενας πως γινεται, αν γινεται να αιτηθω αλλαγη του τυπου αριθμου tracking που μου δινουν για να μην μου ερχεται παντα με acs? πραγματικα εχω κανει 2-3 παραγγελιες παλιοτερα και αλλες 2-3 πριν 15 ημερες και φτανωντας σημερα η μια, για αλλη μια φορα μου απεδειξε η acs οτι ειναι η χειροτερη εταιρια courier , τουλαχιστον στην περιοχη μου! Οποτε ψαχνομαι μηπως βρω λυση και γλιτώσω αυτη την εταιρια στις επομενες παραγγελιες! Είπα να περιμένω μήπως κάποιος ξέρει σίγουρο τρόπο, αφού δεν έχει απαντήσει κανείς θα γράψω την γνώμη μου. Όπως σου απάντησα και στο άλλο θέμα, έμενα με βγάζουν με ACS και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, γιατι έχει tracking number μεχρι την παράδοση, αντίθετος με την Γενική ταχυδρομική που δεν ξέρεις που βρίσκεται το δέμα σου όταν φτάσει Ελλαδα και απλώς περιμένεις πότε θα σου στειλουν μήνυμα στο viber ποια μέρα θα σου το παραδώσουν, και αν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το παραδώσουν (όπως δεν αναγράφεται σωστά ο αριθμός τηλ.)το στέλνουν πίσω στην Κίνα χωρίς να καταλάβεις τι έγινε. Τα ΕΛΤΑ ειναι καλά και σταθερά, απλώς κάνει παραπάνω καιρό να σου το παραδώσουν, καμιά 30 μέρες σύνολο. Τώρα στην ερώτηση σου. Δεν ξέρω αν μιλούσες με το support και τους έλεγες το πρόβλημα σου και ζητούσες αν μπορούν να σου βγάζουν διαφορετικό tracking number και έτσι να το καταχωρίσουν στο σύστημα και να παίρνεις αυτόματα το tracking number που σε βολεύει. Θα έλεγα να δοκιμάσεις αυτό πρώτα και αν δεν γίνει μετά δοκίμασε αυτό που γράφω πιο κάτω, σε κάθε παραγγελία. Μετά ρωτώντας τον πωλητή. Αν ο τρόπος αποστολής ειναι Alixpress standard shipping να του έγραφες- Dear seller I am intrested in buying this product but I have a issue with the carrier that delivers the package to me in my country, the problem is with the 10 digit tracking number like 407********. Is there a way to get a different tracking number, something like 5UGR********** or LA*********HU, so it can be delivered by a different carrier? Μετάφραση : Αγαπητέ πωλητή, με ενδιαφέρει να αγοράσω αυτό το προϊόν, αλλά έχω ένα πρόβλημα με τον μεταφορέα που μου παραδίδει το πακέτο στη χώρα μου, το πρόβλημα είναι με τον 10ψήφιο αριθμό παρακολούθησης όπως 407********. Υπάρχει τρόπος να λάβω διαφορετικό αριθμό παρακολούθησης, όπως 5UGR************ ή LA************HU, ώστε να μπορεί να παραδοθεί από διαφορετικό μεταφορέα; Αν όμως ειναι πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα και τα δέματα πάνε για ενοποίηση (combined delivery) τοτε και να σου δώσουν σε κάποιο δέμα η και σε όλα τα δέματα οι πωλητές το tracking number που θέλεις, όταν πάει στην αποθήκη που θα γίνει η ενοποίηση εκεί θα αλλάξει πάλι και δεν θα μπορεις να ζητήσεις από κάποιον να βάλει αυτό που θες αφού αυτό το κομμάτι το διαχειρίζεται το ίδιο το Aliexpress και όχι οι πωλητές. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από sakisgri 3
MySql Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 38 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, το UA488706445HU έχει next tracking number το UL477182402BE πέρασε τελωνείο στο Βέλγιο και όπου να ναι θα φανεί και στα ΕΛΤΑ, ειναι σε κανονική φάση. Να υπενθυμίσω ότι τα Cainiao super economy global πολλές φορές έχουν κάποια καθυστέρηση και αργούν περισσότερο από τα Aliexpress saver shipping. Το 5UGR000331989 ειναι σε περίεργη φάση στης 3/4/2023 έχει ενημέρωση Lastmile accept που φαίνεται όταν το δέμα φτάνει Βουλγαρία, στης 7/4/2023 γράφει Warehouse ruse που πρώτη φορά το βλέπω, στο google βγάζει ruse logistics Bulgaria, που φαίνεται λογικό. Αλλά θα έπρεπε να είχες παραλάβει εδώ και 15 μέρες περίπου. Εγώ θα έστελνα μήνυμα σε και τους 5 πωλητές που έχει προϊόν τους το δέμα και θα ρωτούσα αν ξέρουν τι γίνεται με το δέμα, και ότι ειναι κολλημένο στην Βουλγαρία και ότι άλλες φόρες παραλάμβανες σε 20 μέρες και τώρα έχουν περασει 34 και εδώ και 20 μέρες δεν βλέπεις κάποια κίνηση. Αυτοί μπορούν να μάθουν τι γίνεται, όλο και κάποιος θα ψάξει και θα μάθει για να σου πει. Αλλά αν θες κανε και αυτό που γράφει και ο φίλος πιο πάνω, δλδ να πας στην Γενική ταχυδρομική και με το όνομα σου να ψάξουν το δέμα, αν και δεν νομίζω να έφτασε αλλά καμια φορά δεν ξέρεις. Καλησπέρα δεν ειναι καλύτερα να επικοινωνησω απευθειας με το customer support της aliexpress και εαν δεν βγαλω ακρη με κανενα πως το κυνηγάω απο την στιγμη που δεν εχω πληρωσει με paypal?
sakisgri Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, MySql είπε Καλησπέρα δεν ειναι καλύτερα να επικοινωνησω απευθειας με το customer support της aliexpress και εαν δεν βγαλω ακρη με κανενα πως το κυνηγάω απο την στιγμη που δεν εχω πληρωσει με paypal? Αν θες επικοινώνησε αλλά λογικά θα σε πούνε να περιμένεις, αφού δεν έχουν περασει οι 90 μέρες. Αν πριν από τις 90 μέρες βγάλει κάποια ενημέρωση όπως το δέμα επιστρέφει στην Κίνα τοτε θα ακολουθήσεις αυτό- Θα βγάλεις screenshots και μέσα από την εφαρμογή και από εδώ https://global.cainiao.com/ και από εδώ https://parcelsapp.com/ και θα ανοίξεις dispute να ζητήσεις τα χρήματα πίσω γιατι δεν παρελαβες το δέμα και επιστρέφει πίσω στην Κίνα και θα ανεβάσεις τα screenshot ως απόδειξη. Στο dispute θα επιλεξεις "Item not recieved" και πιο κάτω "Tracked as returned" και κάτω το max ποσό και στο Provide more info να γράψεις π.χ I never recieved my item, and now i see it's returning back. Και να ανεβάσεις και τα screenshot που δείχνει ότι επιστρέφει. Λογικά δεν θα το δεχτούνε αλλά μάλλον ειναι αυτοματοποιημένο μήνυμα, θα κάνεις appeal, βασικά δεν συμφωνείς με το αποτέλεσμα και κάνεις έφεση και επανέρχεσαι με νέα στοιχεία.. Και γράψε ότι το δέμα δεν το παρέλαβα ποτέ και επιστρέφει πίσω, και ξανά ανέβασε τις φώτο. Αν πάλι δεν το δεχτούνε η μιλάς με live agent η στην χειρότερη περίπτωση κάνεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και στέλνεις το tracking και screenshots ότι δεν παρελαβες ποτέ και το δέμα εστάλη πίσω και θα πάρεις επιστροφή από την τράπεζα. Αλλά προσπάθησε πρώτα μέσο του Aliexpress να το κάνεις. Αλλά για τώρα το καλύτερο που μπορεις να κάνεις ειναι να γράψεις στους πωλητές, και άσε να τα ανακατέψουν αυτοί. Αν δεν παραλαβεις θα τα πάρεις τα χρήματα πίσω γιατι ειναι συστημένο το δέμα και φαίνεται. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από sakisgri 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα