TasosPk Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Ήταν μπαταρία? Γιατί βλέπω έρχεται με την Meest Group https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3820776NS00000G Γράφω για αυτό στη σελίδα 294, κάνω copy paste τι γράφω- Για μπαταρίες επειδή ειναι ιδιαίτερο προϊόν και επικίνδυνες δεν μπορεί να σταλεί με κάποιο τρόπο από τους παραπάνω. Θα δούμε τρόπο αποστολής "Seller's Shipping Method". Ο ασφαλής τρόπος αποστολής ειναι με την MEEST Group με tracking number τύπου GR************** και την παράδοση την κάνει η speedex στην Ελλάδα με καμιά επιπλέον χρέωση. Αλλά καλά ειναι να ρωτάμε τον πωλητή με ποιο τρόπο θα σταλεί να είμαστε σίγουροι. Θέλει προσοχή όταν ειναι με "Seller's Shipping Method" καλά ειναι να ρωτάμε όπως γράφω και πιο πάνω, γιατι υπάρχει περίπτωση να έρθει με κάποιο τρόπο που να μη ειναι ασφαλής. Ευχαριστω πολύ. Ναι μπαταρία είναι. Ειχα διαβασει και παλαιοτερα το post αλλα μου ειχε διαφυγει τελείως αυτο με τις μπαταρίες. Ξερεις μηπως αν αυτα τα tracking της meest group ειναι full trackable η semi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, TasosPk είπε Ευχαριστω πολύ. Ναι μπαταρία είναι. Ειχα διαβασει και παλαιοτερα το post αλλα μου ειχε διαφυγει τελείως αυτο με τις μπαταρίες. Ξερεις μηπως αν αυτα τα tracking της meest group ειναι full trackable η semi? Τπτ, να σαι καλά. Μάλλον είχες διαβάσει πιο παλιό ποστ, σε αυτό έχω προσθέσει και άλλες πληροφορίες. Δεν γνωρίζω αν ειναι full trackable, νομίζω ναι. Βασικά αν κοστίζει πάνω από 8,5€ σχεδόν πάντα ειναι full trackable. Να το κοιτάς στο parcelsapp μπορεί να σου βγάλει next tracking number όταν το παραλάβει η Speedex στην Ελλαδα. Σίγουρα κάποιος άλλος θα ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Τπτ, να σαι καλά. Μάλλον είχες διαβάσει πιο παλιό ποστ, σε αυτό έχω προσθέσει και άλλες πληροφορίες. Δεν γνωρίζω αν ειναι full trackable, νομίζω ναι. Βασικά αν κοστίζει πάνω από 8,5€ σχεδόν πάντα ειναι full trackable. Να το κοιτάς στο parcelsapp μπορεί να σου βγάλει next tracking number όταν το παραλάβει η Speedex στην Ελλαδα. Σίγουρα κάποιος άλλος θα ξέρει να σου απαντήσει με σιγουριά. Μπορει να ηταν και παλαιοτερο, δεν θυμαμαι γιατι παει και αρκετος καιρός. Ουτώς η άλλως στο parcelsapp τα βλέπω τα tracking παντα απο τοτε που το ανακάλυψα(παλαιοτερα στο 17track). Eυχαριστω και παλι για τις απαντησεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, TasosPk είπε Ευχαριστω πολύ. Ναι μπαταρία είναι. Ειχα διαβασει και παλαιοτερα το post αλλα μου ειχε διαφυγει τελείως αυτο με τις μπαταρίες. Ξερεις μηπως αν αυτα τα tracking της meest group ειναι full trackable η semi? Δύο φορές πού έχω παραλάβει από meest τα έφερε η speedex,το next tracking number δεν φαίνεται πουθενά, τηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση πελατών στα κεντρικά της speedex πατάς επιλογή δέματα εξωτερικού τους δίνεις το τρακινγκ της meest και σου λένε το δικό τους,να επιμείνεις δεν την γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι την διαδικασία,η speedex γενικά είναι αρπακολατζήδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Στις 22/4/2023 στις 1:33 ΜΜ, sakisgri είπε Θέλει προσοχή όταν ειναι με "Seller's Shipping Method" καλά ειναι να ρωτάμε όπως γράφω και πιο πάνω, γιατι υπάρχει περίπτωση να έρθει με κάποιο τρόπο που να μη ειναι ασφαλής. Ισχύει, μου ήρθε μπαταρία που ήταν με "Seller's Shipping Method" με ΕΛΤΑ μεν, χωρίς IOSS declaration δε, με αποτέλεσμα τα ΕΛΤΑ να την εκτελωνίσουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, radiotv είπε Δύο φορές πού έχω παραλάβει από meest τα έφερε η speedex,το next tracking number δεν φαίνεται πουθενά, τηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση πελατών στα κεντρικά της speedex πατάς επιλογή δέματα εξωτερικού τους δίνεις το τρακινγκ της meest και σου λένε το δικό τους,να επιμείνεις δεν την γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι την διαδικασία,η speedex γενικά είναι αρπακολατζήδες. H αλήθεια ειναι οτι περισσοτερο ρώτησα γιατι εγιναν 3 παραγγελιες στο ali, οι 2 δείχνουν οτι εχουν μπει Ελλάδα και η συγκεκριμένη δεν ειχε ανανεωθεί απο το sorted και μετά. Σήμερα βγήκε export clearence στο hong kong οποτε φαντάζομαι οτι θα έρθει με το γαιδουράκι η μπαταρία 😂 Πόσο καιρό εκαναν τα δικα σου πακέτα με την meest? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από TasosPk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, TasosPk είπε H αλήθεια ειναι οτι περισσοτερο ρώτησα γιατι εγιναν 3 παραγγελιες στο ali, οι 2 δείχνουν οτι εχουν μπει Ελλάδα και η συγκεκριμένη δεν ειχε ανανεωθεί απο το sorted και μετά. Σήμερα βγήκε export clearence στο hong kong οποτε φαντάζομαι οτι θα έρθει με το γαιδουράκι η μπαταρία 😂 Πόσο καιρό εκαναν τα δικα σου πακέτα με την meest? Περίπου ένα μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 ΕΙναι λογικο ακομα και σε αυτο το ποσο να μην βγαζει μηνυμα για εκτελωνισμο το Ali? Η αληθεια ειναι οτι αν προσθεσω +1 στην ποσοτητα βγαζει, αλλα γιατι στα 160 ευρω item costs δεν βγαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, panos4tw είπε ΕΙναι λογικο ακομα και σε αυτο το ποσο να μην βγαζει μηνυμα για εκτελωνισμο το Ali? Η αληθεια ειναι οτι αν προσθεσω +1 στην ποσοτητα βγαζει, αλλα γιατι στα 160 ευρω item costs δεν βγαζει? Ναι ειναι λογικό, γιατι το όριο ειναι 150€ + φ.π.α = 186€ καθαρή αξία, δλδ χωρίς μεταφορικά. Άρα είσαι οκ αφού το προϊόν κάνει 187,77€ - 20,30€ = 167,47€. Βασικά απαντήθηκε στη προηγούμενη σελίδα, αλλά κάνω copy paste πάλι εδώ. Μπορείς να το καταλάβεις όταν βάλεις το προϊόν στο καλάθι και πατήσεις Checkout (στο checkout δεν πληρώνεις ακόμα) αν το προϊόν ειναι μεχρι τα 186€ θα δεις VAT Included, σε αυτή την περίπτωση εχεις πληρωμένο τον Φ.Π.Α και είσαι οκ. Πάνω από τα 186€ θα γράφει price adjustment και θα αφαιρεί τον φ.π.α από την τιμή, σε αυτή την περίπτωση περνάει τελωνείο στην Ελλαδα και πληρώνεις Φ.Π.Α, τέλη εκτελωνισμού και δασμοί. Επίσης το γράφει και εδώ https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio Ως «ίδια αξία» (εσωτερική αξία)νοείται: α) για εμπορεύματα εμπορικού χαρακτήρα: η τιμή των εμπορευμάτων αυτών καθαυτά όταν πωλούνται για εξαγωγή στο τελωνειακό έδαφος της Ένωσης, μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς και ασφάλισης, εκτός εάν αυτά περιλαμβάνονται στην τιμή και δεν αναγράφονται χωριστά στο τιμολόγιο, και τυχόν άλλων φόρων και επιβαρύνσεων που μπορούν να ελεγχθούν από τις τελωνειακές αρχές από κάθε σχετικό έγγραφο· Άρα εφόσον τα μεταφορικά ειναι χωριστά, όπως κάνει το Aliexpress, σημαίνει ειναι 186€ χωρίς τα μεταφορικά. Δες και φώτο κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα , θέλω από το ali να πάρω το amazfit t rex ultra (πάνω από 350 ευρώ νομίζω έχει) και το στέλνουν με Free Shipping From China to Greece via AliExpress Selection Standard Estimated delivery on Jun 02 παίζει δασμός; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από @zouve@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Εστω οτι εχω ατομικη επιχειρηση και θελω να αγορασω κατι απο AliExpress με τιμολογιο για να το μεταπουλησω. Απ'οτι ξερω, μετα την αγορα στελνεις μηνυμα στον πωλητη και του λες να στο κοψει. Ισχυει οτι αν το προιον εχει ερθει απο Κινα, τοτε θα πρεπει να πληρωσεις για εκτελωνισμο καθως η απαλλαγη για ποσα <150 ευρω ισχυει μονο για αγορες απο ιδιωτες και οχι απο επιχειρησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 ^^ Δεν υπαρχει απαλλαγή για εκτελωνισμο για κανέναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ^^ Δεν υπαρχει απαλλαγή για εκτελωνισμο για κανέναν καλά και αυτά που κάνουν που τα φέρνουν σε ευρωπαϊκή χώρα μετά Ελλάδα ; εγώ έτσι ψωνίζω από sports direct Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, @zouve@ είπε καλά και αυτά που κάνουν που τα φέρνουν σε ευρωπαϊκή χώρα μετά Ελλάδα ; εγώ έτσι ψωνίζω από sports direct Μπερδεύεται αυτά είναι για επαγγελματίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, @zouve@ είπε καλησπέρα , θέλω από το ali να πάρω το amazfit t rex ultra (πάνω από 350 ευρώ νομίζω έχει) και το στέλνουν με Free Shipping From China to Greece via AliExpress Selection Standard Estimated delivery on Jun 02 παίζει δασμός; Καλησπέρα ναι έχει κανονικά γιατι ειναι πάνω από 186€ Η καλύτερη τιμή που βρήκα στο Aliexpress ειναι στα 494,25€ με φ.π.α. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει κουπόνι αξίας 27,77€ https://vi.aliexpress.com/item/1005005296680177.html θα αφαιρεθεί στο checkout ο φ.π.α και μαζί με το κουπόνι βγάνει στα 376,19€, στην Ελλαδα αν έρθει με ΕΛΤΑ θα πληρωσεις το Φ.Π.Α περίπου 94€, δασμοί 4,5% 16,92€ και τέλη εκτελωνισμού 20€ (ΕΛΤΑ) θα βγει περίπου στα 507€. Εκτός αν μπορεί να κάνει κάτι ο πωλητής να σου βγει πιο φτηνά, μη γράφουμε εδώ, υπάρχουν τρόποι αν θέλει ο πωλητής.... Μετά υπάρχει στο Amazon (το πουλάει το ίδιο το Amazon) στα 399$ και 111.30$ Shipping & Import Fees , δλδ όλα πληρωμένα, μεταφορικά και τελωνείο, βγαίνει στα 465,84€ Νομίζω ειναι η καλύτερη επιλογή. https://www.amazon.com/dp/B0BV2SM914/?tag=gjprtechsmartwatch-20&th=1 3 ώρες πριν, @zouve@ είπε καλά και αυτά που κάνουν που τα φέρνουν σε ευρωπαϊκή χώρα μετά Ελλάδα ; εγώ έτσι ψωνίζω από sports direct Από 186€ και κάτω ισχύει αυτό που γράφεις. Αν θες δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 έχω πολλές πληροφορίες για 186€ και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα