specre Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, radiotv είπε ίσως,δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται αν περάσουν από τα ίδια κέντρα διαλογής. Ευχαριστώ. 1
dimitris_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλησπερα σας. Ενα δέμα με tracking απο το site του ali UA......HU βλεπω οτι από 31/3 εχει έρθει Ελλαδα και στο parcelsapp αλλα δεν καταλαβαίνω εχει κολλήσει κάπου? Γνωρίζεται μηπως με ποια εταιρεία θα το παραλάβω να το ψάξω?
sakisgri Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε Καλησπερα σας. Ενα δέμα με tracking απο το site του ali UA......HU βλεπω οτι από 31/3 εχει έρθει Ελλαδα και στο parcelsapp αλλα δεν καταλαβαίνω εχει κολλήσει κάπου? Γνωρίζεται μηπως με ποια εταιρεία θα το παραλάβω να το ψάξω? Με ΕΛΤΑ θα έρθει. Στης 31/3 τα ΕΛΤΑ σκάναραν το δέμα σου στην Αθήνα. Λογικά μετά το Πάσχα θα παραλάβεις. Αν θες δες σελίδα 294 γράφω ποια εταιρία παραδίδει ανάλογα το tracking number που έχει το δέμα σου και άλλες πληροφορίες. 1
miltgiorg Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Με cainao heavy parcel line και tracking CK............NL ειναι ιδιο με το Cainiao Standard For Special Goods? Γιατι εαν ειναι ιδιο κλαφτα χαραλαμπε το ποτε θα μου ερθει
chios Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 13/4/23 11:17 - CHRONOPOST NETWORKS Colis en cours d'acheminement, Lieu : Thessaloniki - GR (depot 0024) Καλησπέρα. Ξέρουμε Ελλάδα με τι θα μου έρθει;
villasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, chios είπε 13/4/23 11:17 - CHRONOPOST NETWORKS Colis en cours d'acheminement, Lieu : Thessaloniki - GR (depot 0024) Καλησπέρα. Ξέρουμε Ελλάδα με τι θα μου έρθει; DPD group ειναι αρα ACS 1
sakisgri Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, miltgiorg είπε καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Με cainao heavy parcel line και tracking CK............NL ειναι ιδιο με το Cainiao Standard For Special Goods? Γιατι εαν ειναι ιδιο κλαφτα χαραλαμπε το ποτε θα μου ερθει Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θα έλεγα 30-35 μέρες, δεν ειναι special goods αλλά έχω παρατηρήσει όσα πάνε Ολλανδία καμια βδομάδα με 10 μέρες μένουν εκεί. 1
miltgiorg Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θα έλεγα 30-35 μέρες, δεν ειναι special goods αλλά έχω παρατηρήσει όσα πάνε Ολλανδία καμια βδομάδα με 10 μέρες μένουν εκεί. Ναι βρε Σάκη όντως το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Ενώ η αποστολή πάει από Κίνα Ολλανδία σχετικά σε σύντομο χρόνο στην Ολλανδία κάθονται 10+ ημέρες και εκεί είναι όλοι η καθυστέρηση.... Ευχαριστώ πολυυ 😁 2
dimitris_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Καλημέρα καλή ανάσταση. tracking με 10 ψηφια 40******12 αν κατάλαβα σωστά από την σελίδα 136 θα γινει παραλαβή μέσω ACS?
dimitrisd87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, τα 10ψήφια στην acs πότε φαίνετε το τρακινκ στην σελίδα της acs? 1 ώρα πριν, dimitris_p είπε Καλημέρα καλή ανάσταση. tracking με 10 ψηφια 40******12 αν κατάλαβα σωστά από την σελίδα 136 θα γινει παραλαβή μέσω ACS? Καλημέρα, ναι με acs! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2023 από dimitrisd87 1
sakisgri Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Καλημέρα, τα 10ψήφια στην acs πότε φαίνετε το τρακινκ στην σελίδα της acs? Καλησπέρα, Όταν φτάσει Ελλαδα το δέμα και το παραλάβει η ACS. 1
Vas_oximaton Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους..Ενώ μου είχε περάσει από τελωνείο και μέχρι χθες έγραφε κέντρο διανομής Αττικής , σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι έχει πρόβλημα στο τελωνείο ,ενώ δε βλέπω πλέον το δέμα στο tracking των ΕΛΤΑ.Εχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
sakisgri Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Vas_oximaton είπε Καλησπέρα σε όλους..Ενώ μου είχε περάσει από τελωνείο και μέχρι χθες έγραφε κέντρο διανομής Αττικής , σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι έχει πρόβλημα στο τελωνείο ,ενώ δε βλέπω πλέον το δέμα στο tracking των ΕΛΤΑ.Εχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Μάλλον ειναι καθυστερημένη ενημέρωση από την Cainiao. Δεν βλέπω να γράφει για κάποιο πρόβλημα στο τελωνείο, Customs Inspection = Τελωνειακός έλεγχος. Στα ΕΛΤΑ μπορεί να μη φαίνεται προσωρινά, λόγο κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Και πρόβλημα να είχε στο τελωνείο η κάποιο άλλο οι ενημερώσεις θα φαινόταν κανονικά και στη Cainiao και στη POSTNL αλλά και στα ΕΛΤΑ, δοκίμασε μια στο elta-courier.
anastasis2121 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας, παρήγγειλα ένα τσαντάκι (21.50€) από Κίνα με Aliexpress standard shipping και θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα υπηρξει καμία έξτρα χρέωση εκτελωνισμού link: https://a.aliexpress.com/_mLZ4zEg Επεξ/σία 16 Απριλίου 2023 από anastasis2121 Ορθογραφικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα