Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, radiotv είπε

ίσως,δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται αν περάσουν από τα ίδια κέντρα διαλογής.

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Ενα δέμα με tracking απο το site του ali UA......HU βλεπω οτι από 31/3 εχει έρθει Ελλαδα και στο parcelsapp αλλα δεν καταλαβαίνω εχει κολλήσει κάπου? Γνωρίζεται μηπως με ποια εταιρεία θα το παραλάβω να το ψάξω? 

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Καλησπερα σας. Ενα δέμα με tracking απο το site του ali UA......HU βλεπω οτι από 31/3 εχει έρθει Ελλαδα και στο parcelsapp αλλα δεν καταλαβαίνω εχει κολλήσει κάπου? Γνωρίζεται μηπως με ποια εταιρεία θα το παραλάβω να το ψάξω? 

Καταγραφή.PNG

Με ΕΛΤΑ θα έρθει. Στης 31/3 τα ΕΛΤΑ σκάναραν το δέμα σου στην Αθήνα. Λογικά μετά το Πάσχα θα παραλάβεις. Αν θες δες σελίδα 294 γράφω ποια εταιρία παραδίδει ανάλογα το tracking number που έχει το δέμα σου και άλλες πληροφορίες.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Με cainao heavy parcel line και tracking CK............NL ειναι ιδιο με το Cainiao Standard For Special Goods? Γιατι εαν ειναι ιδιο κλαφτα χαραλαμπε το ποτε θα μου ερθει :P

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, chios είπε

13/4/23 11:17 - CHRONOPOST NETWORKS Colis en cours d'acheminement, Lieu : Thessaloniki - GR (depot 0024)

Καλησπέρα.

Ξέρουμε Ελλάδα με τι θα μου έρθει;

DPD group ειναι αρα ACS

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, miltgiorg είπε

καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Με cainao heavy parcel line και tracking CK............NL ειναι ιδιο με το Cainiao Standard For Special Goods? Γιατι εαν ειναι ιδιο κλαφτα χαραλαμπε το ποτε θα μου ερθει :P

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θα έλεγα 30-35 μέρες, δεν ειναι special goods αλλά έχω παρατηρήσει όσα πάνε Ολλανδία  καμια βδομάδα με 10 μέρες μένουν εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θα έλεγα 30-35 μέρες, δεν ειναι special goods αλλά έχω παρατηρήσει όσα πάνε Ολλανδία  καμια βδομάδα με 10 μέρες μένουν εκεί.

Ναι βρε Σάκη όντως το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Ενώ η αποστολή πάει από Κίνα Ολλανδία σχετικά σε σύντομο χρόνο στην Ολλανδία κάθονται 10+ ημέρες και εκεί είναι όλοι η καθυστέρηση.... Ευχαριστώ πολυυ 😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, τα 10ψήφια στην acs πότε φαίνετε το τρακινκ στην σελίδα της acs? 

1 ώρα πριν, dimitris_p είπε

Καλημέρα καλή ανάσταση. tracking με 10 ψηφια 40******12 αν κατάλαβα σωστά από την σελίδα 136 θα γινει παραλαβή μέσω ACS? 

Καλημέρα, ναι με acs!

Επεξ/σία από dimitrisd87
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

Καλημέρα, τα 10ψήφια στην acs πότε φαίνετε το τρακινκ στην σελίδα της acs?

Καλησπέρα, Όταν φτάσει Ελλαδα το δέμα και το παραλάβει η ACS.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Ενώ μου είχε περάσει από τελωνείο και μέχρι χθες έγραφε κέντρο διανομής Αττικής , σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι έχει πρόβλημα στο τελωνείο ,ενώ δε βλέπω πλέον το δέμα στο tracking των ΕΛΤΑ.Εχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Screenshot_2023-04-15-18-42-18-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vas_oximaton είπε

Καλησπέρα σε όλους..Ενώ μου είχε περάσει από τελωνείο και μέχρι χθες έγραφε κέντρο διανομής Αττικής , σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι έχει πρόβλημα στο τελωνείο ,ενώ δε βλέπω πλέον το δέμα στο tracking των ΕΛΤΑ.Εχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Screenshot_2023-04-15-18-42-18-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Μάλλον ειναι καθυστερημένη ενημέρωση από την Cainiao.  Δεν βλέπω να γράφει για κάποιο πρόβλημα στο τελωνείο, Customs Inspection = Τελωνειακός έλεγχος.

Στα ΕΛΤΑ μπορεί να μη φαίνεται προσωρινά, λόγο κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Και πρόβλημα να είχε στο τελωνείο η κάποιο άλλο οι ενημερώσεις θα φαινόταν κανονικά και στη Cainiao και στη POSTNL αλλά και στα ΕΛΤΑ, δοκίμασε μια στο elta-courier.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, παρήγγειλα ένα τσαντάκι (21.50€) από Κίνα με Aliexpress standard shipping και θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα υπηρξει καμία έξτρα χρέωση εκτελωνισμού 

link: https://a.aliexpress.com/_mLZ4zEg

Επεξ/σία από anastasis2121
Ορθογραφικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...