PrettyNose Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Σήμερα παρέλαβα δέμα 5UGR που έδειχνε ότι μπήκε Ελλάδα στις 3/4/2022. Σε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες ήταν η Γενική αλλά αυτή την φορά ήταν η SPEEDEX, δεν μου έστειλαν μύνημα πουθενά απλά ήρθαν ένα πρωί... 1
lafayetter Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, update οσο αφορά το δέμα που είχα παραγγείλει απο 09/03/2023 αύριο λογικά παραλαμβάνω. Οπότε έχουμε και λεμε, απο Aliexpress με Standard Shipping (οχι for special goods Standard) μέσο Ολλανδίας κάνει 34 μέρες σύνολο. Οσο αφορα το τελωνείο δεν θα πω κατι σήμερα πάντως δεν ήταν αυτό που περίμενα, ειναι προς το καλύτερο😉 😇 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από lafayetter 1
Geosss Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2023 στις 12:20 ΜΜ, Geosss είπε Καλημέρα παιδιά! Καταρχήν, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου SAKISGRI για την βοήθειά σου! Δεν ενημέρωσα αμέσως, γιατί προσπαθούσα να προχωρήσω με την αγορά! A )Δυστυχώς, η συνομιλία με το εναλλακτικό κατάστημα δεν καρποφόρησε, γιατί μου είπε ότι δεν στέλνει Ελλάδα και άλλαξε και την τιμή των μεταφορικών, οπότε επανερχόμαστε στο αρχικό μαγαζί! (μου έγραψε κατά λέξη: ‘’please find shipping cargo yourself friend, we don’t have to Greece/no shipping forwarder to Greece, please find yourself shipping cargo yourself dear’’) https://vi.aliexpress.com/item/4000866675628.html?pdp_npi=2%40dis%21USD%21US%20%24699.00%21US%20%24699.00%21%21%21%21%21%402101c84d16804280214475513e5871%2110000009741783663%21im&gatewayAdapt=glo2vnm Β)Οπότε μάλλον μια επιλογή έχουμε τώρα από μαγαζί, όπου η συνομιλία έχει ως εξής: ‘’-hello, dear! to Greece, we just can send to port only, cannot send to your door ,the shipping cost is usd650 to Piraeus port you need to do custom in your side, pay local destination port cost and imported tax -Ok, i understood! One other problem is that in the site, 1) you don’t have any color option to select (I want the red bed with the 2 tables) and when i select red picture the photo is still pink in the shopping cart 2) an option with the bed and the 2 tables without the mattress and 3)to correct the shipping cost in the site, because it is above 3000usd. Can you please fix these? https://vi.aliexpress.com/item/1005001699492570.html?fbclid=IwAR2B0-AuOgU0rCT4matYX4BuuR2B-MCHvIe3an9WHIlg_C8MdGiBY9YYnzk&gatewayAdapt=glo2vnm -we will remark it on our order .don’t worry may I have your email ,and full name we make order for you now then you can pay -Thank you Shelley! As i said above, i want the red bed with the 2 red beside tables! One last clarification...with also the mattress the cost to the Piraeus port is above 3000usd? -no problem. we will remark it on our order for red round bed with 2 beside tables -yes, you told me that, but without the mattress! With the mattress, the cost remain the same? -when our bed reach port, u need to do custom, pay local destination port cost and imported tax it is same, dear can you send us your email, phone number and full name then we will send u order link after that you can pay it directly -ok, i understood that! And If the shipping cost to Piraeus port remain the same with the mattress, i will also include and the mattress in our order! -may I have ur full name, phone number and email I draft order now -Let me check first the local cost and then we will continue! Just give me a short time!’’ Γ)Αφού σας κούρασα με τα παραπάνω, οι ερωτήσεις μου είναι οι παρακάτω: 1)Αυτή μου λέει ότι θα επισημάνει τις αλλαγές στην παραγγελία, αλλά στο site δεν βλέπω αλλαγή στις επιλογές αγοράς, αλλά λέει να της δώσω τα στοιχεία μου και μετά θα μου στείλει το λινκ της παραγγελίας (θα είναι μέσω της πλατφόρμας του aliexpress για να είμαι κατοχυρωμένος μην πάει κάτι στραβά ή άλλο άσχετο λινκ ή δεν παίζει ρόλο γιατί υπάρχει σαν αποδεικτικό η συνομιλία μας στο aliexpress;) ΥΓ. (Εγώ θέλω το κόκκινο κρεβάτι, με τα 2 κόκκινα κομοδίνα και το στρώμα τελικά, γιατί είναι ίδια τα μεταφορικά μου λέει) 2)Όταν λέει ότι θα μου στείλουν τα πράγματα μέχρι το λιμάνι του Πειραιά τι εννοεί; Ότι αυτόματα από τον Πειραιά πηγαίνουν τελωνείο, με ειδοποιούν μετά από το τελωνείο και μετά βρισκω εγώ μεταφορική να το φέρω επαρχία που μένω; 3)Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ρωτήσω πριν προχωρήσω στην παραγγελία που μου διαφεύγει; ΥΓ. (Πολύ βιαστική και πιεστικη θα ελεγα η Κινέζα να προχωρήσει την παραγγελία) Στις 9/4/2023 στις 3:10 ΜΜ, sakisgri είπε Καλησπέρα. Πρώτων να επισημάνω δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, απλώς γράφω τι θα έκανα εγώ με βάση τις πληροφορίες που μας δίνεις. 1) Απ' ότι καταλαβαίνω θα ετοιμάσουν την παραγγελία να γράφει κόκκινο κρεβάτι με κομοδίνα και στρώμα. Δεν θα δεις τις αλλαγές έτσι, θα τις δεις μέσα από το link που θα σου στειλουν με την παραγγελία και θα γράφει αυτά που συμφωνήσατε. Λογικά θα ειναι μέσα από το Aliexpress (μόνο μέσα από Aliexpress θα το δεχτείς) θα βλέπεις ότι ακριβώς βλέπεις και τώρα με την διαφορά θα έχει άλλη τιμή για τα μεταφορικά και θα επισημάνει το χρώμα τα κομοδίνα και αν ειναι με στρώμα η όχι. Αν κάτι δεν φαίνεται ξεκάθαρα τι ακριβώς παραγγέλνεις να ζητήσεις να διορθωθεί πριν κάνεις την παραγγελία. 2) Από το λιμάνι στο τελωνείο είσαι εσύ υπεύθυνος να πάει. Πριν κάνεις οτιδήποτε θα έβρισκα μεταφορική να αναλάβει να παραλάβει το δέμα από το λιμάνι να το εκτελωνίσει και να σου το παραδώσει, πάρε τιμές. Και καλά ειναι να δείξεις και σε αυτούς που ειναι πιο έμπειροι τι συμφωνήσατε. 3) Η αρχική τιμή ειναι με Φ.Π.Α, κοίτα αν θα το έχει αφαιρέσει στο checkout, όπως φαίνεται στη φώτο που είχα ανεβάσει την προηγούμενη φορά, την ξανά βάζω κάτω. Νομίζω η μεταφορική που θα επιλεξεις εδώ στην Ελλαδα θα σε βοηθήσει αν κάτι μας διαφεύγει. Αυτά, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Καλησπέρα και πάλι! Α)Η συνομιλία μου στο (Aliexpress) με την Κινέζα είναι: -Hi Shelley! Now we can continue with the order! To sum up, i want the red round bed with the 2 beside tables and the mattress! Can you please send me the link (only via aliexpress) to check the order and then pay? Please don't forget to remove the VAT in the checkout! -we ship it by sea, ali express just accept to send it by express. what about make order on our Alibaba you also can pay it through Alibaba may I have he email, phone number and full name I draft trade assurances order on Alibaba then we will send you order and payment link you also can see order on alibaba like aliexpress ok, send me the link via alibaba to check! later send to you we have sent to you Β)και η συνέχεια της συνομιλιας μου στο (Alibaba) με την Κινεζα: -This is the payment link... -In the link, it only shows the red bed (have you also included the 2 red beside tables and the mattress?) -Yes, it is including! It is including bed with 2 beside table and mattress Don’t worry! -Ok, i don't see if the VAT has removed in the checkout! Alibaba did not show it in system U just need to pay imported tax when u do custom And pay local destination port cost -ok, i understood! Please give me a short time! Από ότι φαίνεται όλα πάνε καλά (βρήκα και κάπως άκρη και με τις μεταφορικές). Θα ήθελα να ρωτήσω τώρα: 1)Έχει και μια επιλογή στην πληρωμή το Alibaba, trade assurance order Service α) Production Monitoring (Keep up-to-date on production * Reduce risk of order delays * View product details before shipment -USD 48.00) β)Inspection Check for product conformity * Reduce risk of quality issues * Enjoy Alibaba's lower price USD 118.00) Να επιλέξω κάποιο service και ποιο από τα δυο, γιατί το ποσο είναι μεγάλο και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ή είναι marketing αυτό και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο; (ΥΓ.δεν γίνεται και τα δυο, γιατί δεν με αφήνει το σύστημα) 2)Σαν τρόπο πληρωμής, να προτιμήσω PayPal, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιο εύκολο refund; (τελικό ποσό EUR 1375.91) 3)Έχει κάποια επιλογή στην αγορά από το Alibaba ή κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από Geosss
sakisgri Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Geosss είπε Καλησπέρα και πάλι! Α)Η συνομιλία μου στο (Aliexpress) με την Κινέζα είναι: -Hi Shelley! Now we can continue with the order! To sum up, i want the red round bed with the 2 beside tables and the mattress! Can you please send me the link (only via aliexpress) to check the order and then pay? Please don't forget to remove the VAT in the checkout! -we ship it by sea, ali express just accept to send it by express. what about make order on our Alibaba you also can pay it through Alibaba may I have he email, phone number and full name I draft trade assurances order on Alibaba then we will send you order and payment link you also can see order on alibaba like aliexpress ok, send me the link via alibaba to check! later send to you we have sent to you Β)και η συνέχεια της συνομιλιας μου στο (Alibaba) με την Κινεζα: -This is the payment link... -In the link, it only shows the red bed (have you also included the 2 red beside tables and the mattress?) -Yes, it is including! It is including bed with 2 beside table and mattress Don’t worry! -Ok, i don't see if the VAT has removed in the checkout! Alibaba did not show it in system U just need to pay imported tax when u do custom And pay local destination port cost -ok, i understood! Please give me a short time! Από ότι φαίνεται όλα πάνε καλά (βρήκα και κάπως άκρη και με τις μεταφορικές). Θα ήθελα να ρωτήσω τώρα: 1)Έχει και μια επιλογή στην πληρωμή το Alibaba, trade assurance order Service α) Production Monitoring (Keep up-to-date on production * Reduce risk of order delays * View product details before shipment -USD 48.00) β)Inspection Check for product conformity * Reduce risk of quality issues * Enjoy Alibaba's lower price USD 118.00) Να επιλέξω κάποιο service και ποιο από τα δυο, γιατί το ποσο είναι μεγάλο και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ή είναι marketing αυτό και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο; (ΥΓ.δεν γίνεται και τα δυο, γιατί δεν με αφήνει το σύστημα) 2)Σαν τρόπο πληρωμής, να προτιμήσω PayPal, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιο εύκολο refund; (τελικό ποσό EUR 1375.91) 3)Έχει κάποια επιλογή στην αγορά από το Alibaba ή κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Καλησπέρα. Αφού λέει για τον Φ.Π.Α "Alibaba did not show it in system" άρα να φανταστώ από την τιμή έχει αφαιρέσει τον Φ.Π.Α άρα θα ειναι 24% πιο κάτω από αυτό που είδες αρχικά. Αν δεν ειναι πες της στο Aliexpress ειναι VAT included και αφαιρείται αυτόματα στο checkout και θα μου το χρεώσουν στην Ελλαδα, μη το πληρώσω διπλό. -In the link, it only shows the red bed (have you also included the 2 red beside tables and the mattress?) -Yes, it is including! - Δεν αρκεί να στο γράφει μόνο στα μηνύματα, να φαίνεται ξεκάθαρα στην παραγγελία!!! 2) Paypal με 1000, ότι και να γίνει θα είσαι καλυμμένος. Μόνο μη ξεχάσεις να τραβήξεις βίντεο όταν ανοίξεις το πακέτο, για να εχεις αποδείξεις αν κάτι δεν θα ειναι όπως θα έπρεπε, τράβα και screenshots από την παραγγελία και από τις φώτο που δείχνει λεπτομέρειες για το προϊόν, όπως διαστάσει κτλ. 1) Αφού πληρώνεις με Paypal θα εχεις ασφάλεια από την ίδια την Paypal, άρα λογικά δεν το χρειάζεσαι. Μάλλον για marketting το κόβω, γιατι και οι ίδιοι ξέρουν θα σε καλύψει η Paypal αν κάτι δεν θα ειναι όπως θα έπρεπε. Από εκεί και πέρα όπως εσύ αισθάνεσαι καλύτερα. 3) Το Aliexpress και το Alibaba ειναι ίδια εταιρία (Alibaba group) Άρα εχεις την ίδια ασφάλεια με το να το παραγγείλεις από το Aliexpress, δλδ τα χρήματα πάνε στο Alibaba και όταν παραλάβεις και δηλώσεις όλα καλά τοτε τα δίνει στον πωλητή. Απ' ότι ξέρω το Aliexpress έχει κυρίως καταστήματα που πουλάνε λιανικά σε ιδιώτες, και το Alibaba ειναι τα ίδια τα εργοστάσια που πουλάνε κυρίως μεγάλες ποσότητες σε επαγγελματίες σε πολύ καλύτερες τιμές. 1
nikosgiann78 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Σήμερα μου εστάλη αποστολή με Cainiao standard for special goods, όπου ΔΕΝ χρησιμοποιείται το PostNL!!! Μάλλον για courier μου μυρίζει η παράδοση. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Tracking number 4076053096 2
user27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ενα δεμα CAINIAO SUPER ECONOMY GLOBAL με tracking UA...HU αυτη τη στιγμη στα ελτα γραφει αποστολη αντικειμενου ΟΥΓΓΑΡΙΑ απο 16/3, ενω στο ali γραφει τελευταια ενημερωση arrived at local delivery center απο 24/3. Σημερα και ακομα τιποτα ειναι λογικο;
sakisgri Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, user27 είπε Ενα δεμα CAINIAO SUPER ECONOMY GLOBAL με tracking UA...HU αυτη τη στιγμη στα ελτα γραφει αποστολη αντικειμενου ΟΥΓΓΑΡΙΑ απο 16/3, ενω στο ali γραφει τελευταια ενημερωση arrived at local delivery center απο 24/3. Σημερα και ακομα τιποτα ειναι λογικο; Για Cainiao Super Economy Global και Cainiao Super Economy, ναι, τις πιο πολλές φορές έχουν καθυστέρηση αυτά. Πιο γρήγορα έρχονται τα Aliexpress saver shipping και Aliexpress selection saver. Εκτός αν πάρεις και κάτι άλλο από διαφορετικό κατάστημα, τα πληρωσεις ταυτόχρονα και γίνει ενοποίηση δεμάτων (combined) έτσι θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shipping που ειναι και συστημένο και πιο πιθανό να έρθει με courier (Γενική ταχυδρομική/ACS) σε 16-22 μέρες πάνω κάτω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από sakisgri
user27 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Απο οτι καταλαβαινω η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται στο απλο ταχυδρομειο. Απο Κινα Ουγγαρια, μετα να περασει τελωνειο εκει και να ερθει Ελλαδα εκανε 2 εβδομαδες. Απο εκει και περα για να ερθει σπιτι μας θελει παραπανω απο 2 εβδομαδες....ακουγεται ανεκδοτο.
dimitrisd87 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, user27 είπε Απο οτι καταλαβαινω η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται στο απλο ταχυδρομειο. Απο Κινα Ουγγαρια, μετα να περασει τελωνειο εκει και να ερθει Ελλαδα εκανε 2 εβδομαδες. Απο εκει και περα για να ερθει σπιτι μας θελει παραπανω απο 2 εβδομαδες....ακουγεται ανεκδοτο. Και πάλι καλά να λέμε.. Αν το πιάσουμε πριν από κανένα χρόνο και πίσω πριν να μπουν οι κουριερ στο παιχνίδι με τα 5UGR και λοιπά και ερχόταν μόνο με ελτα εκτός αν πλήρωνες 200 ευρώ μεταφορικά να έρθει με κούριερ κάτω από 1μιση μήνα δεν έπαιρνες δέμα ποτέ, ερχόταν σε 7με 10 μέρες απο Κίνα στο Ελληνικό τελωνείο και έκανε 1 μήνα και.. για να περάσει και να το κόβουν βόλτες από ΚΔ σε ΜΔ και ξανά ΚΔ και μετά στο υποκατάστημα να πας να το πάρεις και εκεί να έχει 200 άτομα να φας και καμία ώρα.. Αστο.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από dimitrisd87 1
radiotv Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Σήμερα μου εστάλη αποστολή με Cainiao standard for special goods, όπου ΔΕΝ χρησιμοποιείται το PostNL!!! Μάλλον για courier μου μυρίζει η παράδοση. Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα. Tracking number 4076053096 Acs είναι 3 ώρες πριν, user27 είπε Απο οτι καταλαβαινω η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται στο απλο ταχυδρομειο. Απο Κινα Ουγγαρια, μετα να περασει τελωνειο εκει και να ερθει Ελλαδα εκανε 2 εβδομαδες. Απο εκει και περα για να ερθει σπιτι μας θελει παραπανω απο 2 εβδομαδες....ακουγεται ανεκδοτο. από την στιγμή που θα βγάλει arrived at local delivery office τότε υπολόγισε περίπου μία εβδομάδα με δέκα ημέρες για έρθει στην περιοχή σου ,στην περίπτωση σου όντως έχει αργήσει, καλό είναι να τηλεφωνήσεις στην τοπική διανομή. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από radiotv
lafayetter Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, update για 19,42€ πέρασε τελωνείο, η αγορά ήταν ***,**€ και 9,66€ πλήρωσα. Έφυγα τρέχοντας 🤫😀😅 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από lafayetter 1
sakisgri Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλημέρα, update για 19,42€ πέρασε τελωνείο, η αγορά ήταν ***,**€ και 9,66€ πλήρωσα. Έφυγα τρέχοντας 🤫😀😅 Μια χαρά, ούτε στον Παπά!. Λογικά στην Ολλανδία πονηρεύτηκαν γιαυτό δεν το πέρασαν, εδώ χαμπάρι. Και το email που έστειλες μάλλον δεν το είδαν ακόμα, αλλιώς θα έβλεπαν πραγματική τιμή 😄
lafayetter Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Μια χαρά, ούτε στον Παπά!. Λογικά στην Ολλανδία πονηρεύτηκαν γιαυτό δεν το πέρασαν, εδώ χαμπάρι. Και το email που έστειλες μάλλον δεν το είδαν ακόμα, αλλιώς θα έβλεπαν πραγματική τιμή 😄 Μου είχε έρθει και email, το είδα σήμερα και λέει για 9,66€ και έχει ήδη δρομολογηθεί το δέμα. Μετά την μεγαλοβδομάδα θα παραγγείλω αλλά δυο. Μίλησα με τον πωλητή και θα μου κάνει ειδική τιμή. Πάντως το label από Κίνα ηταν καλυμμένο από το label της PostNL. Η πλάκα είναι πως έστειλα email και στο ΓΕΤΑ και στο service ΕΛΤΑ.😆 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από lafayetter 1
specre Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Συγγνώμη προκαταβολικά, αλλά θέλω να δω αν κατάλαβα καλά. Αν αγοράσω δύο προιόντα από δύο διαφορετικά καταστήματα, επιλέξω και στα δύο το Super Economy Global και τα πληρώσω ταυτόχρονα σε μια παραγγελία, θα γίνει combined και θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shipping;
radiotv Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, specre είπε Συγγνώμη προκαταβολικά, αλλά θέλω να δω αν κατάλαβα καλά. Αν αγοράσω δύο προιόντα από δύο διαφορετικά καταστήματα, επιλέξω και στα δύο το Super Economy Global και τα πληρώσω ταυτόχρονα σε μια παραγγελία, θα γίνει combined και θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shipping; ίσως,δεν είναι σίγουρο, εξαρτάται αν περάσουν από τα ίδια κέντρα διαλογής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα