Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Peterpanta είπε

Καλημέρα, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να σας ρωτήσω.

Αγόρασα κάτι μικροπράγματα από Aliexpress πήγαν ουγγαρία και έγιναν combined delivery 

Από ότι φαίνεται ήρθαν Ελλάδα, πέρασαν μέρες, δεν έλαβα καμία ειδοποίσηση από πουθενά για παραλαβή και 

μετά είδα ότι επιστράφηκαν πίσω γιατί δεν παραδόθηκαν.

Ρ'ωτησα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι απλά δέματα και δεν μπορούν να τα δουν που βρίσκονται.

Έχτε υπόψη σας τι έχει γίνει ?

Μέχρι κανα 2 μήνες δεν είχα προβλήματα λάμβανα κανονικά πακετάκια.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Screenshot_11.png

έβαλα και το 5UGRxxxxxx αριθμό στην γενική και δεν εμφάνισε καμία πληροφορία

Επίσης το παρακάτω έχει κολλήσει εκεί πάλι πάει για μήνα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει 

Screenshot_12.png

Το 5UGR000261357 γύρισε πίσω-δες τις φώτο

Το άλλο από το Hungarian Post (UA739816519HU), φαίνεται ότι ακόμα δεν ήρθε Ελλάδα

Χωρίς τίτλο.png

1.png

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

Ξέρουμε τα δεκαψήφια με ποια εταιρεία έρχονται? Είχα τρία με saver shipping που έγηναν combined

Acs

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ, δεν έχει έρθει ακόμα απο Ολλανδία το δεμα, μου ειπαν σε 4-5 ήμερες ακομα. Δυο σενάρια ειναι τα επικρατέστερα.

Ένα, να μην εχει φτάσει λόγο διαδρομής και παραμονή σε κάποια αποθήκη για να έρθει με ανταπόκριση Ελλάδα.

Δυο, να είναι σε κάποιο warehouse και που δεν ανανεώνει το tracking απλά για να μαζευτούν οσα ειναι για Ελλάδα και να φύγουν μαζί μια σούμα κάποια στιγμή.

και το λιγότερο επικρατέστερο σενάριο να έχει φτάσει Ελλάδα και να μην έχει σκαναριστεί/σορταριστεί το δέμα λόγο φόρτου κατι που ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ το απέκλεισε γιατί δεν υπάρχει χώρος να συσσωρευτούν τόσα πολλά δέματα στο ΓΕΤΑ/Αεροδρόμιο εκτός και αν έφτασε χθες 04/04/2023.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Peterpanta είπε

Καλημέρα, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να σας ρωτήσω.

Αγόρασα κάτι μικροπράγματα από Aliexpress πήγαν ουγγαρία και έγιναν combined delivery 

Από ότι φαίνεται ήρθαν Ελλάδα, πέρασαν μέρες, δεν έλαβα καμία ειδοποίσηση από πουθενά για παραλαβή και 

μετά είδα ότι επιστράφηκαν πίσω γιατί δεν παραδόθηκαν.

Ρ'ωτησα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι απλά δέματα και δεν μπορούν να τα δουν που βρίσκονται.

Έχτε υπόψη σας τι έχει γίνει ?

Μέχρι κανα 2 μήνες δεν είχα προβλήματα λάμβανα κανονικά πακετάκια.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Screenshot_11.png

έβαλα και το 5UGRxxxxxx αριθμό στην γενική και δεν εμφάνισε καμία πληροφορία

Επίσης το παρακάτω έχει κολλήσει εκεί πάλι πάει για μήνα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει 

Screenshot_12.png

Τα 5UGR********* τα παραδίδει η Γενική Ταχυδρομική, στέλνουν μήνυμα στο viber πριν την παράδοση. Δες σελίδα 294 Γράφω ανάλογα το tracking number ποια μεταφορική παραδίδει.

Τώρα θα βγάλεις screenshots και μέσα από την εφαρμογή και από εδώ https://global.cainiao.com/ και από εδώ https://parcelsapp.com/ και θα ανοίξεις dispute να ζητήσεις τα χρήματα πίσω γιατι δεν σου παρέδωσε κάνεις το δέμα και επιστρέφει πίσω στην Κίνα και θα ανεβάσεις τα screenshot ως απόδειξη.

Στο dispute θα επιλεξεις "Item not recieved" και πιο κάτω "Tracked as returned" και κάτω το max ποσό και στο Provide more info να γράψεις π.χ  I never recieved my item nor was I notified to go and collect it, and now i see it's returning back. Και να ανεβάσεις και τα screenshot που δείχνει ότι επιστρέφει.

Λογικά δεν θα το δεχτούνε αλλά μάλλον ειναι αυτοματοποιημένο μήνυμα, θα κανεις  appeal, βασικά δεν συμφωνείς με το αποτέλεσμα και κάνεις έφεση και επανέρχεσαι με νέα στοιχεία.. Και γράψε ότι το δέμα ειναι συστημένο και θα έπρεπε να μου το παραδώσουν, αλλά ούτε ποτέ έλαβα κάποια ειδοποίηση ότι το δέμα μου ειναι σε κάποια ταχυδρομική υπηρεσία  να πάω να το παραλάβω, και ξανά ανέβασε τις φώτο.

Αν πάλι δεν το δεχτούνε η μιλάς με live agent η στην χειρότερη περίπτωση κάνεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και στέλνεις το tracking και screenshots ότι δεν παρέδωσαν το δέμα και εστάλη πίσω και θα πάρεις επιστροφή από την τράπεζα. Αλλά προσπάθησε πρώτα μέσο του Aliexpress να το κάνεις.

Το άλλο δέμα θα έρθει με ΕΛΤΑ ειναι απλή αποστολη και έχουν κάποια καθυστέρηση αυτά.  Κάνω copy paste τι γράφω για τα απλά δέματα στη σελίδα 294.

Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΞΕΚΌΛΛΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!! 

Ξέρει κανείς τα επόμενα steps? Θα με ενημερώσουν για έγγραφα ή θα φτάσει κατευθείαν μετά τον εκτελονισμό στο τοπικό κατάστημα?

20230405_184704.jpg.4cda60fa1967307a2a8a546523be4954.jpg

Έβγαλε 500 ενημερώσεις στο parcelapp χαχαχαχα 

20230405_185341.jpg.26ef9a27ab215aa381d74f3699999257.jpg

Επεξ/σία από lafayetter
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lafayetter είπε

ΞΕΚΌΛΛΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!! 

Ξέρει κανείς τα επόμενα steps? Θα με ενημερώσουν για έγγραφα ή θα φτάσει κατευθείαν μετά τον εκτελονισμό στο τοπικό κατάστημα?

20230405_184704.jpg.4cda60fa1967307a2a8a546523be4954.jpg

Έβγαλε 500 ενημερώσεις στο parcelapp χαχαχαχα 

20230405_185341.jpg.26ef9a27ab215aa381d74f3699999257.jpg

Αν χρειαστούν έγγραφα θα σε ενημερώσουν, αλλιώς θα πάει στο τοπικό κατάστημα και θα αφήσουν χαρτάκι η sms με το ποσό που θα πρέπει να πληρωσεις για να πας να πληρώσεις και να το παραλάβεις .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Αν χρειαστούν έγγραφα θα σε ενημερώσουν, αλλιώς θα πάει στο τοπικό κατάστημα και θα αφήσουν χαρτάκι η sms με το ποσό που θα πρέπει να πληρωσεις για να πας να πληρώσεις και να το παραλάβεις .

Να ρωτήσω, πριν λίγο μου πέταξε αυτό εδώ:

Screenshot_20230405-221840_SamsungInternet.jpg.34b10f2dbc9776d4d597a32edb95bc10.jpg

Λογικά θα ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής και screenshot παραγγελίας με την τιμή γι'αυτό χτύπησε στο Cainiao, μου ήρθε και email από το Aliexpress

Customs clearance unsuccessful

Hi N**** G**************,

Your order 8164********** has been temporarily delayed while in transit due to unforseeable circumstances. This could have happened for a number of reasons: customs clearance, distribution, transit issues, etc. AliExpress works closely with our logistics partners to ensure your package arrives on time, and a delivery exception doesn't necessarily mean that your package will arrive late. Please click below to view more details regarding your order.

Επεξ/σία από lafayetter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lafayetter είπε

Να ρωτήσω, πριν λίγο μου πέταξε αυτό εδώ:

Screenshot_20230405-221840_SamsungInternet.jpg.34b10f2dbc9776d4d597a32edb95bc10.jpg

Λογικά θα ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής και screenshot παραγγελίας με την τιμή γι'αυτό χτύπησε στο Cainiao, μου ήρθε και email από το Aliexpress

Customs clearance unsuccessful

Hi N**** G**************,

Your order 8164********** has been temporarily delayed while in transit due to unforseeable circumstances. This could have happened for a number of reasons: customs clearance, distribution, transit issues, etc. AliExpress works closely with our logistics partners to ensure your package arrives on time, and a delivery exception doesn't necessarily mean that your package will arrive late. Please click below to view more details regarding your order.

Δεν μου έχει τύχει, γιατι δέμα μου δεν έχει περασει τελωνείο. Βάση όμως με αυτά που μας εχεις γράψει λογικά μπορεί να πήρε red flag στην Ολλανδία, αφού είχε βάλει 20$ και το δήλωσε σαν kids toy ο πωλητής και δεν πέρασε γιατι αν περνούσε θα εκτελωνίζονταν εκεί, και μάλλον γιαυτό το ελέγχουν τώρα εδώ.

Σου είπα πριν φτάσει τελωνείο ότι έκανε λάθος που έβαλε πολύ χαμηλή τιμή και έκανε μπαμ, έπρεπε να βάλει πιο κοντά στα 186€ και να το δηλώσει κανονικά σαν κάμερα. Τώρα λογικά θα ζητήσουν όπως έγραψες αποδεικτικό πληρωμής και screenshot παραγγελίας.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Δεν μου έχει τύχει, γιατι δέμα μου δεν έχει περασει τελωνείο. Βάση όμως με αυτά που μας εχεις γράψει λογικά μπορεί να πήρε red flag στην Ολλανδία, αφού είχε βάλει 20$ και το δήλωσε σαν kids toy ο πωλητής και δεν πέρασε γιατι αν περνούσε θα εκτελωνίζονταν εκεί, και μάλλον γιαυτό το ελέγχουν τώρα εδώ.

Σου είπα πριν φτάσει τελωνείο ότι έκανε λάθος που έβαλε πολύ χαμηλή τιμή και έκανε μπαμ, έπρεπε να βάλει πιο κοντά στα 186€ και να το δηλώσει κανονικά σαν κάμερα. Τώρα λογικά θα ζητήσουν όπως έγραψες αποδεικτικό πληρωμής και screenshot παραγγελίας.

Next time, κάτι τελευταίο, παίζει να μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά απευθείας στο ΓΕΤΑ Ελ.βενιζέλος? Δηλαδή να πάω από εκεί να πληρώσω και να παραλάβω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lafayetter είπε

Next time, κάτι τελευταίο, παίζει να μπορώ να καταθέσω τα χαρτιά απευθείας στο ΓΕΤΑ Ελ.βενιζέλος? Δηλαδή να πάω από εκεί να πληρώσω και να παραλάβω?

Δεν το γνωρίζω αυτό. Θα πρέπει να τους ρωτήσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Το 5UGR000261357 γύρισε πίσω-δες τις φώτο

Το άλλο από το Hungarian Post (UA739816519HU), φαίνεται ότι ακόμα δεν ήρθε Ελλάδα

Χωρίς τίτλο.png

1.png

Ναι το είδα ότι γύρισε πίσω, το θέμα είναι ότι δεν έλαβα κανένα μήνυμα, καμία ειδοποίηση για να παραλάβω. και στο σαιτ της γενικής που προείπαν ότι χειρίζεται αυτά τα τρακινγκ δεν δείχνει τίποτα. Δεν θα έπρεπε να δείχνει ότι επεστρεψε στον πωλητή. Από όταν μπήκε στην χώρα χάθηκαν τα ίχνη του, και κανείς φορέας δεν γνωρίζει τίποτα.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.. Τι στο καλό γίνεται με το tracking μου.. Ξανά πηγαίνει πίσω ή εγώ βλέπω κάτι λάθος? 

LA043821119HU

Ένα powkiddy v90 είναι η συσκευή.. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sakisgri είπε

Τα 5UGR********* τα παραδίδει η Γενική Ταχυδρομική, στέλνουν μήνυμα στο viber πριν την παράδοση. Δες σελίδα 294 Γράφω ανάλογα το tracking number ποια μεταφορική παραδίδει.

Τώρα θα βγάλεις screenshots και μέσα από την εφαρμογή και από εδώ https://global.cainiao.com/ και από εδώ https://parcelsapp.com/ και θα ανοίξεις dispute να ζητήσεις τα χρήματα πίσω γιατι δεν σου παρέδωσε κάνεις το δέμα και επιστρέφει πίσω στην Κίνα και θα ανεβάσεις τα screenshot ως απόδειξη.

Στο dispute θα επιλεξεις "Item not recieved" και πιο κάτω "Tracked as returned" και κάτω το max ποσό και στο Provide more info να γράψεις π.χ  I never recieved my item nor was I notified to go and collect it, and now i see it's returning back. Και να ανεβάσεις και τα screenshot που δείχνει ότι επιστρέφει.

Λογικά δεν θα το δεχτούνε αλλά μάλλον ειναι αυτοματοποιημένο μήνυμα, θα κανεις  appeal, βασικά δεν συμφωνείς με το αποτέλεσμα και κάνεις έφεση και επανέρχεσαι με νέα στοιχεία.. Και γράψε ότι το δέμα ειναι συστημένο και θα έπρεπε να μου το παραδώσουν, αλλά ούτε ποτέ έλαβα κάποια ειδοποίηση ότι το δέμα μου ειναι σε κάποια ταχυδρομική υπηρεσία  να πάω να το παραλάβω, και ξανά ανέβασε τις φώτο.

Αν πάλι δεν το δεχτούνε η μιλάς με live agent η στην χειρότερη περίπτωση κάνεις αμφισβήτηση στην τράπεζα και στέλνεις το tracking και screenshots ότι δεν παρέδωσαν το δέμα και εστάλη πίσω και θα πάρεις επιστροφή από την τράπεζα. Αλλά προσπάθησε πρώτα μέσο του Aliexpress να το κάνεις.

Το άλλο δέμα θα έρθει με ΕΛΤΑ ειναι απλή αποστολη και έχουν κάποια καθυστέρηση αυτά.  Κάνω copy paste τι γράφω για τα απλά δέματα στη σελίδα 294.

Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Σε ευχαριστώ πολύ , με βοήθησες πολυ με αυτά που έγραψες. Θα βάζω παραγγελίες μαζεμένα στο εξής για να γίνονται combined ώστε να αλλάζει σε aliexpress standard. το παράξενο είναι ότι δεν έλαβα καμία ειδοποίηση ούτε sms ούτε viber από την Γενική... Δεν θα έπρεπε? Επίσης γιατί στο σάιτ τους γ΄ραφει για το U5GRχχχχχχχ ότι δεν βρέθηκε καμία πληροφορία? Προφανώς αυτοί έκαναν την κατσιγκανιά και δεν μου παρέδοσαν το δέμα.

16 ώρες πριν, sakisgri είπε

Μπήκα στο parcelapp που γράφεις και δείχνει το παρακάτω... Είναι ακόμα Ουγγαρία? Τι γίνεται τελικά με τις αποστολές ?

Screenshot_13.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Καλημέρα παιδιά.. Τι στο καλό γίνεται με το tracking μου.. Ξανά πηγαίνει πίσω ή εγώ βλέπω κάτι λάθος? 

LA043821119HU

Ένα powkiddy v90 είναι η συσκευή.. 

in transit/καθ οδον δειχνει

https://parcelsapp.com/en/tracking/LA043821119HU

Ακομη δεν εχει γινει/ολοκληρωθει η εκκαθαριση απο τον ενδιαμεσο σταθμο δηλ. απο Ουγγαρία. Δειχνει να εφυγε απο τελωνειο εκει αλλα ειναι καθ οδον.

Οταν φυγει θα γινει νεα καταχωριση κ στο τρακ των ΕΛΤΑ https://elta.gr/track?code=LA043821119HU

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...