sakisgri Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Chr15t05 είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω κάποιες αγορές από Aliexpress και θέλω τα φώτα σας! Σκοπεύω να αγοράσω 5 αντικείμενα συνολικής αξίας 468,86€ (348,52€ τα προϊόντα με ΦΠΑ και 120,33€ μεταφορικά). αναλυτικά: 1) 168,67€ αποστολή με AliExpress Standard Shipping δωρεάν 2) 12,84€*2 (25,68€) αποστολή με AliExpress Standard Shipping δωρεάν 3) 142,51€ αποστολή με AliExpress Premium Shipping 117,66€ 4) 11,67€ αποστολή με AliExpress Standard Shipping 2,67€ Μπορείτε να μου πείτε αν έχω επιλέξει σωστούς τρόπους αποστολής και αν θα πληρώσω τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τη βοήθεια! Ότι σου έγραψε ο @radiotv πάνω Επίσης καλά ειναι να μη κάνεις πολλές παραγγελίες ταυτόχρονα, γιατι υπάρχει περίπτωση να γίνουν combined και να φαίνεται σαν ένα δέμα με άξια πάνω από τα 186€ και έτσι μπορεί να περασει τελωνείο. Καλά ειναι να κάνεις το n1 πρώτα και αφού δεις στο tracking έφυγε από το πρώτο κέντρο διαλογής (outbound in sorting center) να περιμένεις και 2 μέρες (για σιγουριά) και μετά να βάλεις την επόμενη παραγγελία, που μπορεις να κάνεις την n2 και n4 ταυτόχρονα, λογικά θα γίνουν combined και θα έρθουν και τα 2 μαζί σαν ένα δέμα. Το n3 έτσι όπως το γράφεις θα περασει σίγουρα τελωνείο πρώτον ειναι πάνω από τα 186€ (τελική τιμή) και δεύτερον θα έρθει με ιδιωτική εταιρία courier τυπου dhl, fedex κτλ και το κόστος θα ειναι μεγάλο. Λογικά για να έχει τόσα πολλά μεταφορικά θα ειναι βαρύ το δέμα που σημαίνει άλλος τρόπος αποστολής θα ειναι το Cainiao heavy parcel line, αυτός ο τρόπος ειναι ασφαλής αλλά μόνο αν η αξία του δέματος δεν ξεπερνάει τα 186€, αν τα ξεπερνάει και δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα πιο φτηνά δλδ κάτω από τα 186€ και θέλεις να το πάρεις τοτε θα επέλεγα Cainiao heavy parcel line γιατι θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ που έχουν λογικές τιμές η αν υπάρχει αποστολή με Aliexpress standard shipping ακόμα καλύτερα. Δες λίγο πιο πάνω ένα παράδειγμα πόσο θα πληρώσει ένας φίλος που πήρε μια βιντεοκάμερα πάνω από τα 186€ (με ΕΛΤΑ). Αλλά θα κοιτούσα και σε Ευρωπαικη αποθήκη αν υπάρχει που δεν υπάρχει τελωνείο ανεξαρτήτως τιμή , κανε αναζήτηση το προϊόν στο search και από το φίλτρο επέλεξε μια Ευρωπαϊκή χωρα και δες αν υπάρχει, κανε το ίδιο με όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες μια μια. Για το δέμα πάνω από 186€ μπορεις να κάνεις αυτό που έκανα πιο πάνω με την βιντεοκάμερα για να ξέρεις τι θα πληρωσεις (με ΕΛΤΑ πάντα) Αν δυσκολεύεσαι γράψε η εδώ η σε pm αξία και λινκ από το προϊόν να σε πω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chr15t05 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! https://a.aliexpress.com/_mqGZ7Ga Κάτι σαν και αυτό θέλω να αγοράσω (όχι απαραίτητα αυτό) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά αλλού πέρα από aliexpress και eBay. Προσπάθησα να βγάλω άκρη με τον υπολογιστή που μου είπες αλλά κάτι έκανα λάθος και μου έβγαλε ότι θα πρέπει να πληρώσω υπερβολικά μεγάλο ποσό. Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν τα καίγομαι όποτε τα αφήνω προς το παρόν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, Chr15t05 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! https://a.aliexpress.com/_mqGZ7Ga Κάτι σαν και αυτό θέλω να αγοράσω (όχι απαραίτητα αυτό) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά αλλού πέρα από aliexpress και eBay. Προσπάθησα να βγάλω άκρη με τον υπολογιστή που μου είπες αλλά κάτι έκανα λάθος και μου έβγαλε ότι θα πρέπει να πληρώσω υπερβολικά μεγάλο ποσό. Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν τα καίγομαι όποτε τα αφήνω προς το παρόν... Με 176 € συνολο δεν πληρώνεις τελωνείο όπως είπε και ο Σάκης, ο τρόπος αποστολής ειναι safe. Εγώ την πάτησα γιατί είδα 163€ από 230€ και λέω ωραία είμαστε κάτω από 186€ οπότε δεν πληρώνω τελωνείο αλλά έλα που πρέπει να ειναι Σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 186€ για να μην περάσει τον έλεγχο. ---------- Εμένα ακόμα να ανανέωση το tracking έχει κολλήσει στο 25 Mar 2023 06:30 - The item is on transport to the country of destination Έχω φρικάρει από την αναμονή...5 και σήμερα αύριο 6η μέρα στο ίδιο status. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chr15t05 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! https://a.aliexpress.com/_mqGZ7Ga Κάτι σαν και αυτό θέλω να αγοράσω (όχι απαραίτητα αυτό) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά αλλού πέρα από aliexpress και eBay. Προσπάθησα να βγάλω άκρη με τον υπολογιστή που μου είπες αλλά κάτι έκανα λάθος και μου έβγαλε ότι θα πρέπει να πληρώσω υπερβολικά μεγάλο ποσό. Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν τα καίγομαι όποτε τα αφήνω προς το παρόν... Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν έχουν θέμα με τελωνείο (με Aliexpress standard shipping), απλώς όπως έγραψα μη τα παραγγείλεις όλα μαζί. Τώρα για το άλλο (3) 142,51€ αποστολή με AliExpress Premium Shipping 117,66€) Έβαλα παρόμοιο προϊόν που κάνει 147€ και έχει 88€ μεταφορικά για αγορά, και μου βγάζει ότι περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α (VAT Included) που σημαίνει μάλλον στην τελική τιμή δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά (πιο πιθανό), η στη τιμή δεν θα δηλωθούν τα μεταφορικά, που έτσι το κάνει κάτω από τα 186€. Τώρα αν το κάνει έτσι το Aliexpress για να ειναι πιο χαμηλή η τιμή και να μη περασει τελωνείο, η αν έτσι ειναι δεν το ξέρω, το έχω δει πολλές φορές αλλά δεν έχει αναφέρει κάποιος αν πλήρωσε εξτρά η όχι. Αλλά "λογικά" αφού ειναι μέσα στη τιμή ο Φ.Π.Α δεν θα πρέπει να περασει τελωνείο (στην Ελλαδα) λογικά θα περασει στην Ουγγαρία και θα παραλαβεις με καμία εξτρά χρέωση. Δεν είμαι 100% σίγουρος θα έλεγα 99% να ειναι έτσι, γιατι ο κανόνας λέει αν πληρωσεις Φ.Π.Α τοτε δεν υπάρχει λόγος να περασει τελωνείο (ειδικά στο Aliexpress που πάντα καταβάλει τον Φ.Π.Α στο σύστημα IOSS). Άρα σε όποιο κατάστημα και να το βρεις αν βγάλει Vat included στο checkout λογικά δεν θα πρέπει να έχεις εξτρά χρέωση και να είσαι οκ. Αλλά κοίτα τρόπο αποστολής να ειναι Cainiao heavy parcel line. Τώρα ας πούμε ότι περασει τελωνείο, λογικά δεν χρεώνεσαι Φ.Π.Α αφού το εχεις είδη πληρώσει άρα μένει τέλη εκτελωνισμού και δασμοί, Τέλη εκτελωνισμού θα ειναι 20€ και δασμοί πιστεύω με το ψάξιμο που έκανα (αν δεν κάνω λάθος) να ειναι στη κατηγορία που έβαλα κάτω στη φώτο και να ειναι 1,2% Αν χρεωθείς (που δεν το νομίζω) θα πληρωσεις άλλα 20€ + 3,45€ = 23,45€ 2 ώρες πριν, lafayetter είπε Με 176 € συνολο δεν πληρώνεις τελωνείο όπως είπε και ο Σάκης, ο τρόπος αποστολής ειναι safe. Εγώ την πάτησα γιατί είδα 163€ από 230€ και λέω ωραία είμαστε κάτω από 186€ οπότε δεν πληρώνω τελωνείο αλλά έλα που πρέπει να ειναι Σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 186€ για να μην περάσει τον έλεγχο. ---------- Εμένα ακόμα να ανανέωση το tracking έχει κολλήσει στο 25 Mar 2023 06:30 - The item is on transport to the country of destination Έχω φρικάρει από την αναμονή...5 και σήμερα αύριο 6η μέρα στο ίδιο status. Εσένα ήταν 163€ + τον Φ.Π.Α και έτσι έβγαινε πάνω από τα 186€. Του φίλο ειναι 142€ μαζί με το Φ.Π.Α, Απλώς με τα μεταφορικά φεύγει από τα 186€, αλλά το περίεργο ότι δεν του αφαιρεί το Φ.Π.Α άρα πιάνεται για κάτω από τα 186€ Τώρα τι ακριβώς γίνεται δεν ξέρω γιατι δεν το έχει αναφέρει κάποιος αν πλήρωσε εξτρά σε αυτή την περίπτωση. Προσωπικά πιστεύω δεν θα πληρώσει εξτρά αφού θα έχει προπληρώσει τον Φ.Π.Α. Το αν γίνεται αυτό γιατι στην τελική τιμή δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά (πιο πιθανό), η στη τιμή δεν θα δηλωθούν τα μεταφορικά, που έτσι το κάνει κάτω από τα 186€, δεν το ξέρω. EDIT: τώρα είδα αναφέρεσαι στο λινκ που βγάζει το προϊόν με 76€ και 104€ μεταφορικά, ναι αν έπαιρνε αυτό το προϊόν είτε ειναι έτσι πως γράφω πάνω είτε όχι δεν θα πλήρωνε τπτ παραπάνω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 καλημερα σε ολους εχω 2 δεματα απο aliexpress με κωδικο που ξεκιναει απο ua τα δεματα ειναι μεσω ουγγαριας εχουν περασει 50 μερες,και τιποτα... στο τρακινγκ εμφανιζει αποστολη αντικειμενου ουγγαρια στις 18/2 και απο και περα τιποτα.... καλω στα ελτα μου λεει δεν εχουμε καμμια ενημερωση ειναι χωρις παρακολουθηση να περιμενετε.... μπαινω σε αλλα tracking engines και μου βγαζει οτι εχουν εισελθει ελλαδα 23 φεβρουαριου ανοιξα case στο ali να παρω τουλαχιστον τα λεφτα μου πισω και μου το απερριψαν με την αιτιολογια οτι τα δεματα εχουν φθασει ελλαδα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, DAIDALUS0084 είπε καλημερα σε ολους εχω 2 δεματα απο aliexpress με κωδικο που ξεκιναει απο ua τα δεματα ειναι μεσω ουγγαριας εχουν περασει 50 μερες,και τιποτα... στο τρακινγκ εμφανιζει αποστολη αντικειμενου ουγγαρια στις 18/2 και απο και περα τιποτα.... καλω στα ελτα μου λεει δεν εχουμε καμμια ενημερωση ειναι χωρις παρακολουθηση να περιμενετε.... μπαινω σε αλλα tracking engines και μου βγαζει οτι εχουν εισελθει ελλαδα 23 φεβρουαριου ανοιξα case στο ali να παρω τουλαχιστον τα λεφτα μου πισω και μου το απερριψαν με την αιτιολογια οτι τα δεματα εχουν φθασει ελλαδα..... Καλημερα, Δεν εχει γινει εκκαθαριση κ ειναι σε καποιον σακο εντος Ελλαδας. Οταν γινει scan θα γινει ενημερωση & στο τρακινγκ. Το ali βλεπει οτι εφτασαν και οτι υπαρχει αναμονη για επεξεργασια τους κ εκ νεου ενημερωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, aces είπε Καλημερα, Δεν εχει γινει εκκαθαριση κ ειναι σε καποιον σακο εντος Ελλαδας. Οταν γινει scan θα γινει ενημερωση & στο τρακινγκ. Το ali βλεπει οτι εφτασαν και οτι υπαρχει αναμονη για επεξεργασια τους κ εκ νεου ενημερωση. ευχαριστω πολυ για την απαντηση. ειναι δυνατον να εχει μεινει σακος 1 μηνα? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από DAIDALUS0084 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, DAIDALUS0084 είπε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. ειναι δυνατον να εχει μεινει σακος 2 μηνες? εχει τυχει ναι συνηθως στις 20 μερες οταν φτανει Ελλαδα γινεται επεξεργασια (ενημερωση στο tracking) με μεγιστο τις 40 μερες (δηλαδη μεγιστο 1.5 μηνα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Σχετικα με φορους κλπ Αγορα € 196,83 (Shipping € 17,54 ) VAT included Και το invoice του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 @sakisgri Χίλια δίκια είχες πώς θα παραλάβω στην ώρα μου και τα δύο δέματα 😀 Ήρθε χθές της Γενικής και μάλιστα πάλι συνέβει το ίδιο το εμφάνισε Αθήνα αντί Θεσσαλονίκη σαν να έκρυψαν τα ενδιάμεσα μηνύματα, και νομίζω δόθηκε και προτεραιότητα γιατί έκανε μόλις μια μέρα απο τη Βουλγαρία για Αθήνα και μετά άλλη μια για να φτάσει Χανιά! Σε κανονικά δέματα απο καταστήματα Ελλάδος δεν βλέπω αντίστοιχους χρόνους με την ίδια μεταφορική Υπάρχει ενδεχόμενο να δίνουν όντως προτεραιότητα στις εισερχόμενες αποστολές απο τις συνεργασίες που κάνουν οι μεταφορικές για να δείξουν καλο feedback προς το Ali, ή να τρέχουν κάποιες που ήρθαν με καθυστέρηση(?) Είχα μιλήσει και μαζί τους τηλεφωνικά και ενώ μου είπαν οτι δεν μπορούν να το ψάξουν με το 5UGR με ενημέρωσαν οτι δίνεται πλεόν η δυνατότητα να αναζητήσεις μέσω ονόματος αν έχει δημιουργηθεί κάποια ετικέτα αποστολής προς εσένα και έτσι να μάθεις το tracking, ωστόσο πρέπει να πας λέει απο κοντά στο κατάστημα. Εμένα τελικά μου ήρθε η ενημέρωση κανονικά στο Viber οπότε δεν το αναζήτησα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, DAIDALUS0084 είπε καλημερα σε ολους εχω 2 δεματα απο aliexpress με κωδικο που ξεκιναει απο ua τα δεματα ειναι μεσω ουγγαριας εχουν περασει 50 μερες,και τιποτα... στο τρακινγκ εμφανιζει αποστολη αντικειμενου ουγγαρια στις 18/2 και απο και περα τιποτα.... καλω στα ελτα μου λεει δεν εχουμε καμμια ενημερωση ειναι χωρις παρακολουθηση να περιμενετε.... μπαινω σε αλλα tracking engines και μου βγαζει οτι εχουν εισελθει ελλαδα 23 φεβρουαριου ανοιξα case στο ali να παρω τουλαχιστον τα λεφτα μου πισω και μου το απερριψαν με την αιτιολογια οτι τα δεματα εχουν φθασει ελλαδα..... Και σε μενα ειναι κολλημένο στην ιδια φάση, αποστολή αντικειμένου Ολλανδία 24/03. Με βλέπω να περιμένω μέχρι τον Μαιο. Το parcelapp μου βγάζει έως 20 Απριλίου. Μπας και το κάνουν επίτηδες για να δώσουν δουλεία σε Fedex, DHL, TNT, UPS σου λέει αν θες γρήγορα πήγαινε στις Courier μιας και απο αυτούς εισπράττουν πολλά περισσότερα σε φόρους απο τα ΕΛΤΑ. Η γνώμη μου ειναι πως αν κάποιος καίγεται και θέλει να πάρει κατι γρήγορα πρώτα κοιτάει σε Ευρώπη/ Ευρωπαϊκές αποθήκες Ali, αν δεν υπάρχει, καλύτερα πχ DHL απο Κίνα, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα αλλα είσαι σίγουρος οτι θα παραλάβεις σύντομα και είσαι προϊδεασμένος τι σε περιμένει. Το επόμενο πείραμα θα ειναι με DHL θα παραγγείλω ιδιας αξιας αντικείμενο κάπου στα 240+ ΕΥΡΩ να μάθουμε χρόνο και τελικό κόστος εκτελωνισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gstath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας, Εχει μηπως καποιος ιδέα για το ποτε περιπου θα παραλάβω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, gstath είπε Καλησπέρα σας, Εχει μηπως καποιος ιδέα για το ποτε περιπου θα παραλάβω ? Καλησπέρα, Τι τύπου tracking number έχει το δέμα σου, γράψε μόνο τα πρώτα 2 γράμματα/αριθμοί και τα τελευταία 2. Αν θες δες και σελίδα 294 τα γράφω εκεί, αν ειναι κάποιο από αυτά δεν χρειάζεται να γράψεις εδώ, θα ξέρεις, αν δεν ειναι γράψε να σου πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gstath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Τι τύπου tracking number έχει το δέμα σου, γράψε μόνο τα πρώτα 2 γράμματα/αριθμοί και τα τελευταία 2. Αν θες δες και σελίδα 294 τα γράφω εκεί, αν ειναι κάποιο από αυτά δεν χρειάζεται να γράψεις εδώ, θα ξέρεις, αν δεν ειναι γράψε να σου πούμε. SY τα πρωτα και 66 στο τέλος. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Και σε μενα ειναι κολλημένο στην ιδια φάση, αποστολή αντικειμένου Ολλανδία 24/03. Με βλέπω να περιμένω μέχρι τον Μαιο. Το parcelapp μου βγάζει έως 20 Απριλίου. Μπας και το κάνουν επίτηδες για να δώσουν δουλεία σε Fedex, DHL, TNT, UPS σου λέει αν θες γρήγορα πήγαινε στις Courier μιας και απο αυτούς εισπράττουν πολλά περισσότερα σε φόρους απο τα ΕΛΤΑ. Η γνώμη μου ειναι πως αν κάποιος καίγεται και θέλει να πάρει κατι γρήγορα πρώτα κοιτάει σε Ευρώπη/ Ευρωπαϊκές αποθήκες Ali, αν δεν υπάρχει, καλύτερα πχ DHL απο Κίνα, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα αλλα είσαι σίγουρος οτι θα παραλάβεις σύντομα και είσαι προϊδεασμένος τι σε περιμένει. Το επόμενο πείραμα θα ειναι με DHL θα παραγγείλω ιδιας αξιας αντικείμενο κάπου στα 240+ ΕΥΡΩ να μάθουμε χρόνο και τελικό κόστος εκτελωνισμού. Σήμερα ξεκόλλησε το δικό μου που ήταν από της 22/3/23 άρα λογικά αύριο η Δευτέρα θα ξεκολλήσει το δικό σου. Αν πάρεις δέμα αξίας 240€ και έρθει με DHL από Κίνα θα πληρωσεις κανένα 100αρικο μέσα στο νερό + τον Φ.Π.Α, μακριά από courier από τρίτες χώρες. Από Ευρώπη ναι συμφωνώ, και εγώ όταν υπάρχει παραγγέλνω από Ευρώπη, ήρθε ένα σήμερα από Banggood Τσεχία, 8 μέρες έκανε. Το δέμα σου πήγε Ολλανδία γιατι είχε μπαταρία λιθίου, αυτά πάντα έχουν καθυστέρηση, θα δεις που το γράφω στη σελίδα 294 ότι κάνουν από 45-60 μέρες. Δεν θα πάρει μεχρι της 20 Απριλίου που γράφει στο parcelsapp, πιστεύω αν δεν παραλάβεις την εβδομάδα που μας έρχεται θα παραλάβεις την μεθεπόμενη. 25 λεπτά πριν, gstath είπε SY τα πρωτα και 66 στο τέλος. Ευχαριστώ πολύ. Είναι με την Sunyou, θα έλεγα καμιά 20αρια μέρες σύνολο γιατι έρχεται απευθείας Ελλαδα και τον εκτελωνισμό τον κάνει η ίδια η Sunyou. Δες όμως σελίδα 294, καλά ειναι να επιλέγεις έναν από τους τρόπους αποστολής που γράφω εκεί ότι ειναι ασφαλής, έτυχε τώρα και ειναι ασφαλής, αλλά θα μπορούσε να μη ειναι. 6 ώρες πριν, DAIDALUS0084 είπε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. ειναι δυνατον να εχει μεινει σακος 1 μηνα? Αν ο τρόπος αποστολής ήταν Cainiao super economy η Cainiao super economy global ναι, αυτά πολλές φορές έχουν μεγάλη καθυστέρηση, προσωπικά τα αποφεύγω η θα έπαιρνα και άλλα μαζί (ταυτόχρονα) να γίνουν combined και να αναβαθμιστεί η αποστολή σε Aliexpress standard shipping, έτσι έρχεται ένα δέμα και συστημένο, δες σελίδα 294 τα γράφω εκεί. 2 ώρες πριν, omokas είπε @sakisgri Χίλια δίκια είχες πώς θα παραλάβω στην ώρα μου και τα δύο δέματα 😀 Ήρθε χθές της Γενικής και μάλιστα πάλι συνέβει το ίδιο το εμφάνισε Αθήνα αντί Θεσσαλονίκη σαν να έκρυψαν τα ενδιάμεσα μηνύματα, και νομίζω δόθηκε και προτεραιότητα γιατί έκανε μόλις μια μέρα απο τη Βουλγαρία για Αθήνα και μετά άλλη μια για να φτάσει Χανιά! Σε κανονικά δέματα απο καταστήματα Ελλάδος δεν βλέπω αντίστοιχους χρόνους με την ίδια μεταφορική Υπάρχει ενδεχόμενο να δίνουν όντως προτεραιότητα στις εισερχόμενες αποστολές απο τις συνεργασίες που κάνουν οι μεταφορικές για να δείξουν καλο feedback προς το Ali, ή να τρέχουν κάποιες που ήρθαν με καθυστέρηση(?) Είχα μιλήσει και μαζί τους τηλεφωνικά και ενώ μου είπαν οτι δεν μπορούν να το ψάξουν με το 5UGR με ενημέρωσαν οτι δίνεται πλεόν η δυνατότητα να αναζητήσεις μέσω ονόματος αν έχει δημιουργηθεί κάποια ετικέτα αποστολής προς εσένα και έτσι να μάθεις το tracking, ωστόσο πρέπει να πας λέει απο κοντά στο κατάστημα. Εμένα τελικά μου ήρθε η ενημέρωση κανονικά στο Viber οπότε δεν το αναζήτησα Μπορεί και να κρύβουν ενημερώσεις όπως λες γιατι και εγώ έχω ένα 10ψηφιο που μεχρι εχθές το πρωί ήταν στη φάση "Leaving customs" (Ουγγαρία) και σήμερα ειναι Λάρισα, αύριο παραλαμβάνω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από sakisgri 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα