omokas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, radiotv είπε Σήμερα έλαβα ένα 5UGR με Γενική,το μήνυμα στο Viber ήρθε μετά την παράδοση από τον κούριερ, όσοι σας έχουν καθυστερήσει τα δέματα ρωτήστε στο τοπικό κατάστημα της Γενικής στην περιοχή σας μήπως και είναι ήδη εκεί. Οκ ενδιαφέρον αυτό θα πάω απο Δευτέρα Τρίτη να το αναζητήσω σε ευχαριστώ, βέβαια εξαρτάται και σε τί υπάλληλο θα πέσεις γιατί δύσκολα εξυπηρετούν χωρίς tracking σου λένε συνηθώς ότι δεν γίνεται αναζήτηση με βάση ονόματος. Εχει μια λογική βέβαια γιατι το sorting των δεμάτων γίνεται στα ράφια με βάση τα 4 τελευταία ψηφία του tracking στη Γενική και είναι στη διαθέση του υπαλλήλου αν θα ψάξει χειροκίνητα όλα τα ράφια μέχρι να πετύχει το δέμα με το σωστό όνομα. Απότι καταλαβαινω μάλλον ο μηχανισμός που μας ειδοποιεί έχει δυσλειτουργήσει και καθυστερεί η ενημέρωση Τόσο δύσκολο είναι άραγε να ενσωματόσουν στην database τους και τα 5UGR ώστε να βλέπουμε απο τη Γενική online ποιο θα είναι το επόμενο tracking? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, omokas είπε Τόσο δύσκολο είναι άραγε να ενσωματόσουν στην database τους και τα 5UGR ώστε να βλέπουμε απο τη Γενική online ποιο θα είναι το επόμενο tracking? Έλα ντε, αυτό ξανά πες το. Χρήστης ανέφερε ότι είχε κάνει λάθος σε ένα ψηφίο όταν έβαλε το κινητό στο Aliexpress, ενημέρωσε το Aliexpress και την Γενική ταχυδρομική και δεν άλλαξε τπτ ήρθε το δέμα έκατσε 15 μέρες στην Γενική και έφυγε για Κίνα πάλι, δεν ξέρω αν τελικά πήρε τα χρήματα πίσω γιατι του λέγανε ότι ήταν στη μεταφορική εταιρία και δεν πήγε να το παραλάβει (πρότεινα να κάνει αμφισβήτηση στη τράπεζα, δεν ξέρω τι έγινε), και άλλοι 2 είχαν αναφέρει δεν λάβανε καμία ειδοποίηση και όταν το ανέφεραν και το κοιτάξαμε στο parcelapp ήταν αργά είχαν περασει 15 μέρες και το δέμα γυρνούσε για Κίνα, το ίδιο μπορεί να συμβεί αν πχ ξυθεί και δεν φαίνεται το κινητό στο δέμα! Αν δίνανε ενημέρωση με τα 5UGR όπως λες δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα. ACS και πάλι ACS, ενημέρωση από Cainiao,DPD και ACS με το ίδιο tracking number (10ψηφιο). Εγώ είμαι από τους τυχερούς, πάντα παίρνω 10ψηφιο είτε ειναι combined είτε ειναι ένα δέμα standard μόνο του, 5UGR δεν έχω πάρει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρακάτω βάζω τα 4 τελευταία δέματα που παρέλαβα και ειναι να παραλάβω την Δευτέρα. 1. AliExpress Standard Shipping 5UGR.. 22 ημέρες Παραλαβή απο κατάστημα γενική 2. AliExpress Standard Shipping που είχε πολλά μεσα 5UGR 24 ημέρες Παραλαβή απο κατάστημα γενική 3. AliExpress Standard Shipping 5UGR.. που έγινε LA.. Θα το λάβω την Δευτέρα με Ελτά 27 ημέρες 4. Cainiao Standard For Special Goods LS49.. Θα το παραλάβω την Δευτέρα 37 ημέρες Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από dimitrisd87 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, omokas είπε Βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση από 20/3 με 5UGR Ούτε που έχει λάβει νέο tracking σύμφωνα με το parcelsapp, Viber και τέτοια δεν έχει έρθει κανένα απόλυτος μήνυμα όπως παλιά. Τι γίνεται άραγε με αυτά τα 5UGR Έχω και ένα ακόμη AliExpress Standard Shipping που ταξιδεύει μόνο του με ΕΛΤΑ και ακόμη δεν έχει φτάσει καν Ελλάδα Παραγγελίες από 3 Μαρτίου εντομεταξύ, τουλάχιστον αυτή με τη γενική θα έπρεπε να έχει έρθει αλλά κάτι συμβαίνει μάλλον αλλάζουν πάλι συνεργασίες κλπ Μένει να περιμένουμε λίγες ημέρες να δούμε, ότι μου εμφανίσει ενημερώνω!! ναι εκει και εμένα κόλλησε και στα 4 δεματα που περίμενα, στα 2 μια εβδομάδα και στα αλλα 2, 3-4 ημέρες συνήθως μια 2 ημέρες το πολύ το παραλάμβανε η κουριερ η τα ελτα και το φέρναν σε μια μερα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από dimitrisd87 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε ναι εκει και εμένα κόλλησε και στα 4 δεματα που περίμενα, στα 2 μια εβδομάδα και στα αλλα 2, 3-4 ημέρες συνήθως μια 2 ημέρες το πολύ το παραλάμβανε η κουριερ η τα ελτα και το φέρναν σε μια μερα. Ανανεώθηκε και σε μένα😀 Για να ενημερώθηκε μαζί με LA HU κάπου γίνεται σούμα γι'αυτό καθυστερούν. Οπότε τώρα μένει να δούμε πότε θα παραλάβω. Ποντάρω 28-29 Μαρτίου αν υπολογίσουμε ότι μένω Αθήνα, αν δεν περάσει από ΓΕΤΑ / Τελωνείο Ελ.Βενιζέλος 🙏 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από lafayetter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, omokas είπε Οκ ενδιαφέρον αυτό θα πάω απο Δευτέρα Τρίτη να το αναζητήσω σε ευχαριστώ, βέβαια εξαρτάται και σε τί υπάλληλο θα πέσεις γιατί δύσκολα εξυπηρετούν χωρίς tracking σου λένε συνηθώς ότι δεν γίνεται αναζήτηση με βάση ονόματος. Εχει μια λογική βέβαια γιατι το sorting των δεμάτων γίνεται στα ράφια με βάση τα 4 τελευταία ψηφία του tracking στη Γενική και είναι στη διαθέση του υπαλλήλου αν θα ψάξει χειροκίνητα όλα τα ράφια μέχρι να πετύχει το δέμα με το σωστό όνομα. Απότι καταλαβαινω μάλλον ο μηχανισμός που μας ειδοποιεί έχει δυσλειτουργήσει και καθυστερεί η ενημέρωση Τόσο δύσκολο είναι άραγε να ενσωματόσουν στην database τους και τα 5UGR ώστε να βλέπουμε απο τη Γενική online ποιο θα είναι το επόμενο tracking? κάτι τρέχει με την ενημέρωση μέσω Viber γιατί σε προηγούμενες αποστολές μου έρχονταν ένα μήνυμα όταν το παραλάμβαναν από την εταιρεία logistics στην Βουλγαρία στο οποίο φαινόταν το καινούριο τρακινγκ της Γενικής αλλά και ακόμη ένα όταν έφτανε στο τοπικό κατάστημα της Γενικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2023 στις 8:10 ΠΜ, Giannis20vt είπε 2 δέματα με tracking number της μορφής, 5UGR βρισκονται στα status "Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company" απο τις 20/3. Δεν μου έχει ξανατύχει, συνηθως σε 2 ημερες επερνα ενα μηνυμα απο Γενική Ταχυδρομική και σε αλλες δύο το ειχα στα χέρια μου. Εχει αλλαξει τιποτα ή απλως ετυχε; Το γράφω γιατι και ενας φιλος πιο πάνω το είχε παρατηρησει. Απογευμα στις 24/3 ήρθε μηνυμα απο την Γενική για ενα δέμα. Αρα θεωρητικά την Δευτερα θα το εχω στα χέρια μου. Ισως να εχουν βαλει μαζι και τα δύο δεματα που παρακολουθω. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από Giannis20vt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Giannis20vt είπε Απογευμα στις 24/2 ηρθε μηνυμα απο την Γενική για ενα δέμα. Αρα θεωρητικά την Δευτερα θα το εχω στα χέρια μου. Ισως να εχουν βαλει μαζι και τα δύο δεματα που παρακολουθω. 24/3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ΈΡΧΕΤΑΙ!!!! ΚΑΘΟΔΟΝ!! "The item is on transport to the country of destination" 25 Mar 2023 - 07:30 Δευτέρα θα έχει φτάσει, θα γίνει σορταρισμα και Τρίτη Τετάρτη λογικά θα το παραλάβω. Στην αρχή είχα απογοητευτεί λέω πάμε για 40 μέρες, σύνολο μέχρι στιγμής 16 μέρες. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από lafayetter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πλέον το εμφανίζει και στο Elta-Courier λέτε να έρθει με ΕΛΤΑ κούριερ σπίτι? Δεν μου έχει ξανά τύχη κάτι τέτοιο, ότι tracking number έπαιρνα για Elta δεν το έβγαζε και στο Elta-Courier. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από lafayetter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyverLarisa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Καλημέρα. Θέλω να πάρω από ένα ζευγάρι γυαλιά που φαίνονται στην φώτο από τον ίδιο πωλητή. Χρεώνει 2 φορές έξοδα αποστολής. Αν πάρω μόνο 2 μαύρα ή μόνο 2 κίτρινα χρεώνει 1 φορά έξοδα αποστολής. Επειδή αλλάζει ο κωδικός του προϊόντος. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Αλλάζει κάπως ή να κοιτάξω για άλλον πωλητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλημέρα, πλέον το εμφανίζει και στο Elta-Courier λέτε να έρθει με ΕΛΤΑ κούριερ σπίτι? Δεν μου έχει ξανά τύχη κάτι τέτοιο, ότι tracking number έπαιρνα για Elta δεν το έβγαζε και στο Elta-Courier. Όχι, με τα ΕΛΤΑ θα έρθει, πάντα φαίνεται και στα ΕΛΤΑ courier. Μάλλον χρησιμοποιούν το ίδιο database. Όταν χάκαραν τα ΕΛΤΑ και είχε πέσει το σύστημα τα κοιτούσαμε στο ΕΛΤΑ courier. 2 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλημέρα. Θέλω να πάρω από ένα ζευγάρι γυαλιά που φαίνονται στην φώτο από τον ίδιο πωλητή. Χρεώνει 2 φορές έξοδα αποστολής. Αν πάρω μόνο 2 μαύρα ή μόνο 2 κίτρινα χρεώνει 1 φορά έξοδα αποστολής. Επειδή αλλάζει ο κωδικός του προϊόντος. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Αλλάζει κάπως ή να κοιτάξω για άλλον πωλητή? Πάτησες checkout? εκεί φαίνεται η τελική χρέωση, μπορεί να μειωθεί στο checkout. Αν όχι δες σε άλλο κατάστημα που μειώνει τα μεταφορικά στο checkout όταν παίρνεις πάνω από ένα προϊόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyverLarisa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, sakisgri είπε Πάτησες checkout? εκεί φαίνεται η τελική χρέωση, μπορεί να μειωθεί στο checkout. Αν όχι δες σε άλλο κατάστημα που μειώνει τα μεταφορικά στο checkout όταν παίρνεις πάνω από ένα προϊόν. Ναι πάτησα check out και δεν το μειώνει. Οπότε θα ψάξω αλλού. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε ενημέρωση στο Viber απο Γενική Ταχυδρομική για το δεματάκι με το 5UGR !! Δείχνει σήμερα 27/03 να δώθηκε στη Γενική εκεί στη Βουλγαρία στο BOZHURISHTE Είχε εμφανίσει τελευταίο μήνυμα 20/3 "Αwaiting for transit to final delivery office" στο Aliexpress Ξέρουμε πόσες ημέρες περίπου κάνει απο εκεί να μπεί Ελλάδα? Ευχαριστώ! Το άλλο δέμα που ειναι με ΕΛΤΑ μπήκε Ελλάδα 24/03 και ακόμα στο αεροδρόμιο είναι δεν λέει να κουνηθεί Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2023 από omokas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, omokas είπε Μόλις μου ήρθε ενημέρωση στο Viber απο Γενική Ταχυδρομική για το δεματάκι με το 5UGR !! Δείχνει σήμερα 27/03 να δώθηκε στη Γενική εκεί στη Βουλγαρία στο BOZHURISHTE Είχε εμφανίσει τελευταίο μήνυμα 20/3 "Αwaiting for transit to final delivery office" στο Aliexpress Ξέρουμε πόσες ημέρες περίπου κάνει απο εκεί να μπεί Ελλάδα? Ευχαριστώ! Μέσο όρο συνήθως 4 ήμερες μεχρι να παραλαβεις. Αν βάλεις το tracking number σου αλλά να αλλάξεις τα τελευταία 2-3 ψηφία προς τα κάτω (μικρότερο αριθμό από αυτό που εχεις) θα δεις δέματα που έχουν παραδοθεί και θα έχεις μια ιδέα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα