Giannis20vt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 3:23 ΜΜ, Giannis20vt είπε 2/2 εχει αποστολή απο Ουγγαρία, 20/3 ακομά τιποτα απο ΕΛΤΑ. Ακολουθουν κι άλλα πακετάκια, με λιγο πιο κοντινές ημερομηνιες, (πχ 14/2, χωρις κάποια ενημερωση και αυτά). Για να δουμε πόσο θα πάει. Τελικά ηρθε ειδοποιήση απο τα ΕΛΤΑ και πηγα και παρέλαβα. Μαζι 5 δέματα 75ημερες, Cainiao Super Economy for Special Goods 73ημέρες, Cainiao Super Economy for Special Goods 60ημέρες, Cainiao Super Economy Global 37ημέρες, Cainiao Super Economy Global 27ημέρες, Aliexpress Selection Saver 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 σε εμένα συνήθως τα Cainiao super economy global έρχονται πάνω στον μήνα,για το Cainiao super economy for special goods περιμένω ένα παραγγελία 11/2 και ακόμη δεν έχει φτάσει στην ενδιάμεση χώρα την Ουγγαρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Κανείς άλλος που να έχει κολλήσει στο "Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company" -2023-03-18 07:40:00 GMT+1 Με Aliexpress standard shipping ή παρόμοιο shipping ??? Δεν λέει να ενημερώσει, σκέφτομαι να στείλω στην PostNL να δω τι θα μου πουν. Υ.Γ: LS........NL Tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, lafayetter είπε Κανείς άλλος που να έχει κολλήσει στο "Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company" -2023-03-18 07:40:00 GMT+1 Με Aliexpress standard shipping ή παρόμοιο shipping ??? Δεν λέει να ενημερώσει, σκέφτομαι να στείλω στην PostNL να δω τι θα μου πουν. Υ.Γ: LS........NL Tracking. ναι πλέον κολλάνε εκεί καμιά βδομάδα, περιμένω 3 δεματα το ενα ηρθε αφού συμπλήρωσε μια εβδομάδα εκεί, τα αλλα 2 δεν συμπλήρωσαν ακόμα, ολα με 5UGR.. Aliexpress standard shipping 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Κανείς άλλος που να έχει κολλήσει στο "Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company" -2023-03-18 07:40:00 GMT+1 Με Aliexpress standard shipping ή παρόμοιο shipping ??? Δεν λέει να ενημερώσει, σκέφτομαι να στείλω στην PostNL να δω τι θα μου πουν. Υ.Γ: LS........NL Tracking. Στο Post NL πάντα κολλούσαν/κολλάνε αντιθέτως με το Magyar Posta (Ουγγαρέζικο ταχυδρομείο) που πάει και φεύγει το δέμα συνήθως σε 2-3 μέρες. 46 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε ναι πλέον κολλάνε εκεί καμιά βδομάδα, περιμένω 3 δεματα το ενα ηρθε αφού συμπλήρωσε μια εβδομάδα εκεί, τα αλλα 2 δεν συμπλήρωσαν ακόμα, ολα με 5UGR.. Aliexpress standard shipping Εσένα ειναι Ουγγαρία τα δέματα, συνήθως φεύγουν σε λίγες μέρες. Του φίλο ειναι στην Ολλανδία εκεί πάντα καθυστερούν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 δέματα με tracking number της μορφής, 5UGR βρισκονται στα status "Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company" απο τις 20/3. Δεν μου έχει ξανατύχει, συνηθως σε 2 ημερες επερνα ενα μηνυμα απο Γενική Ταχυδρομική και σε αλλες δύο το ειχα στα χέρια μου. Εχει αλλαξει τιποτα ή απλως ετυχε; Το γράφω γιατι και ενας φιλος πιο πάνω το είχε παρατηρησει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Giannis20vt είπε 2 δέματα με tracking number της μορφής, 5UGR βρισκονται στα status "Awaiting for transit to final delivery office Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company" απο τις 20/3. Δεν μου έχει ξανατύχει, συνηθως σε 2 ημερες επερνα ενα μηνυμα απο Γενική Ταχυδρομική και σε αλλες δύο το ειχα στα χέρια μου. Εχει αλλαξει τιποτα ή απλως ετυχε; Το γράφω γιατι και ενας φιλος πιο πάνω το είχε παρατηρησει. Βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση από 20/3 με 5UGR Ούτε που έχει λάβει νέο tracking σύμφωνα με το parcelsapp, Viber και τέτοια δεν έχει έρθει κανένα απόλυτος μήνυμα όπως παλιά. Τι γίνεται άραγε με αυτά τα 5UGR Έχω και ένα ακόμη AliExpress Standard Shipping που ταξιδεύει μόνο του με ΕΛΤΑ και ακόμη δεν έχει φτάσει καν Ελλάδα Παραγγελίες από 3 Μαρτίου εντομεταξύ, τουλάχιστον αυτή με τη γενική θα έπρεπε να έχει έρθει αλλά κάτι συμβαίνει μάλλον αλλάζουν πάλι συνεργασίες κλπ Μένει να περιμένουμε λίγες ημέρες να δούμε, ότι μου εμφανίσει ενημερώνω!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση, έχει κολλήσει Ολλανδία πιθανόν ή εφυγε και έγινε σούμα μαζί με δέματα 5UGR LA LS...κλπ μπορεί να άλλαξαν συνεργασίες όπως λέτε. Εγώ στην δική μου περίπτωση επικοινώνησα με την PostNL και μου απάντησαν πως δεν γνωρίζουν και κανονικά φεύγει μετά το Custom clearance 4 μέρες περίπου, εγώ είμαι από της 18 του μήνα και ούτε σήμερα άλλα ούτε την Δευτέρα 27. Θυμάμαι στο ebay από Κίνα έκανε 18-25 μέρες το δέμα για να παραλάβω, με κάτι economy international shipping κλπ, εδώ τι φάση με τι τα στέλνουν? Με μπαλόνι στην στρατόσφαιρα?😆😆😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Καλημέρα, εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση, έχει κολλήσει Ολλανδία πιθανόν ή εφυγε και έγινε σούμα μαζί με δέματα 5UGR LA LS...κλπ μπορεί να άλλαξαν συνεργασίες όπως λέτε. Εγώ στην δική μου περίπτωση επικοινώνησα με την PostNL και μου απάντησαν πως δεν γνωρίζουν και κανονικά φεύγει μετά το Custom clearance 4 μέρες περίπου, εγώ είμαι από της 18 του μήνα και ούτε σήμερα άλλα ούτε την Δευτέρα 27. Θυμάμαι στο ebay από Κίνα έκανε 18-25 μέρες το δέμα για να παραλάβω, με κάτι economy international shipping κλπ, εδώ τι φάση με τι τα στέλνουν? Με μπαλόνι στην στρατόσφαιρα?😆😆😆 Κοίτα με PostNL θυμάμαι πάντα αργούσανε και πριν 2 μήνες είχα πάρει ενα μοτέρ και ήταν με Cianiao Standard for Special Goods και πήρε tracking postnl όμως μου έκανε κοντά 60 μέρες για κάποιο λόγο. Εντομεταξύ μόλις πρίν λίγο τσεκάρα οτι μπήκε επιτέλους Ελλάδα το ενα Aliexpress Standard Shipping. Έκανε 20 ημέρες μέχρι την άφιξη Ελλάδα @sakisgri είχες δίκιο οτι θα παραλάβω στην ώρα μου 😀 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Αριθμός εντοπισμού LA.......HU Hungarian Post Cainiao και ενα δεύτερο απο UA. γνωρίζεται αν θα τα παραλάβω από Ελτα η μέσω κουριερ? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από dimitris_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, dimitris_p είπε Γεια σας. Αριθμός εντοπισμού LA.......HU Hungarian Post Cainiao και ενα δεύτερο απο UA. γνωρίζεται αν θα τα παραλάβω από Ελτα η μέσω κουριερ? Απότι καταλαβαίνω είναι 2 δέματα, ένα με Aliexpress Standard και ενα Aliexpress Saver Αν τα αγόρασες μαζί η με λίγες ημέρες διαφορά μπορεί να σου κάνουν combine μετα απο κάποιες ημέρες, το παρακολουθείς αυτό μεσα απο το Aliexpress Αν γίνουν combine και πάρουν 5UGR η 10ψήφιο έρχονται με κούριερ (Γενική Ταχυδρομική - ACS αντίστοιχα) Αν και τελευταία τα 5UGR *μαλλον* έρχονται με ΕΛΤΑ - το λέω με επιφύλαξη καθώς τώρα τελευταία βλέπουμε κάποιες αλλαγές στους τρόπους αποστολής Αν έρθουν σαν ξεχωριστές αποστολές τότε σίγουρα ΕΛΤΑ και τα δύο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, dimitris_p είπε Γεια σας. Αριθμός εντοπισμού LA.......HU Hungarian Post Cainiao και ενα δεύτερο απο UA. γνωρίζεται αν θα τα παραλάβω από Ελτα η μέσω κουριερ? Ότι σου απάντησε ο omokas από πάνω. Αλλά θα μπορούσες να κάνεις και τις δυο παραγγελίες ταυτόχρονα η με 1-2 μέρες διαφορά και να σου έρθει ένα δέμα συστημένο και πιο πιθανό με courier πολύ πιο γρήγορα από το να στο φέρει τα ΕΛΤΑ, τώρα εχεις ένα συστημένο (Aliexpress standard shipping LA********HU, και ένα απλό UA********HU) Αν θες δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 θα σου λυθούν πολλές απορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Σήμερα έλαβα ένα 5UGR με Γενική,το μήνυμα στο Viber ήρθε μετά την παράδοση από τον κούριερ, όσοι σας έχουν καθυστερήσει τα δέματα ρωτήστε στο τοπικό κατάστημα της Γενικής στην περιοχή σας μήπως και είναι ήδη εκεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_p Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Ότι σου απάντησε ο omokas από πάνω. Αλλά θα μπορούσες να κάνεις και τις δυο παραγγελίες ταυτόχρονα η με 1-2 μέρες διαφορά και να σου έρθει ένα δέμα συστημένο και πιο πιθανό με courier πολύ πιο γρήγορα από το να στο φέρει τα ΕΛΤΑ, τώρα εχεις ένα συστημένο (Aliexpress standard shipping LA********HU, και ένα απλό UA********HU) Αν θες δες ανάρτηση μου στη σελίδα 294 θα σου λυθούν πολλές απορίες. Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ειναι 2 ξεχωριστές παραγγελίες με διαφορετικό αποστολέα. Ειναι με διαφορά ορισμένων ημερών, δεν ήταν δυνατών να γίνουν μαζί. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από dimitris_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, dimitris_p είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ειναι 2 ξεχωριστές παραγγελίες με διαφορετικό αποστολέα. Ειναι με διαφορά ορισμένων ημερών, δεν ήταν δυνατών να γίνουν μαζί. Να σαι καλά. Όταν κάνεις από διαφορετικά καταστήματα παραγγελίες γίνεται ενοποίηση, όπως στην περίπτωση σου, απλώς πρέπει να γίνουν είτε ταυτόχρονα (πιο πιθανό να γίνει ενοποίηση) η μέσα σε 1-2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα